Repstacija sporta Košarke
  • DP

Ова ИНСТИТУЦИЈА мора да има посебну тему. Јер нам они 40 година приређују највеће спортске радости. Јер, за пар година нико неће причати о тенису, у фудбалу ћемо и даље бити јајца, а у баскету ће наши тренери највеће европске екипе доводити до трофеја.
    На овој теми говоримо о нашем младом тиму, новостима, предстојећем ЕП,али није на одмет да се присетимо и старих легенди.
    Како вам се чини Дудин избор. Лично мислим да је одличан. Коме треба јебени Миличић?
    http://static.politika.co.rs/uploads/rubrike/33134/i/1/ep-spanija-kosarka-plavi.jpg

Mali edit prvog posta: naša repka nije institucija jer već 30 godina najbolji ispaljuju iz lične koristi. Ali ove što igraju, ma koliko bili bosi, treba podržati, jer i takvi su bolji od većine jbg.

• СМарко

Ја не смијем да постујем ође, емотивно сам везан за репрезентацију у кошарци.

• BH

Raković će da jebe. I Čakarević.

• Фатман

Миличић је љаксе, а хоће ли Раковић ипак играти и нисам ништа разумео шта се са тим ликом дешава?

• Млатони

Није могао боље. Не требају нам Ракочевић, Миличић и остали из НБА. Ови клинци ће уз Дуду да покидају.

• StrajaKg

Čudi me da nema teme već. Lično pozvao bih Miličića, opet uzdam se da Duda bolje zna, pa nek mu bude, uostalom bio je u pravu milion puta do sada, zašto bi ovaj put bilo drugačije.

• massni

Koliko igraca ide na kraju, 12 ili 14?

• DP

Раковић одустао из приватних разлога. Чакаревић опасан потенцијал.
    Што смарко? Еј за кога ћеш да навијаш? За Пековића и екипу или НАШЕ лолол?

• Фатман

Ја се ни не бринем што се тиче пласмана, сигурно ћемо бити при врху, а што се тиче Дуде, стварно је генијалац, како је отресао ове из Савеза, алал му вера.

• Negroidno Govedo

Ja ladno ne znam ni ko je Raković, ni ko je Čakarević.

• DP

Ускоро ће онај куп у Словенији. Све бивше републике. Како вам се чине остали?
    Све екипе, сем Македонаца из бивше Југе имају завидан квалитет.

• Francky Delevra

Meni se čini da ako Krstić izvrne zglob možemo u pičku materinu.

• Млатони

Мени би некако најдраже било да иде и Милосављевић. Види се да дечко има велики потенцијал, али има мали проблем у глави. Наступи са репрезентацијом би му помогли да то превазиђе, и сигуран сам да би експлодирао следеће сезоне.

• Džonovan

Jedva čekam prvenstvo! Biće medalja garant... Duda je kralj, on kad ih složi, ima da zvoni! Momci su zreliji u odnosu na prethodna dva velika takmičenja na kojima su takođe pokazali da su tate.
    Turi neku drugu sliku, bez Miličića, Gurovića i Jarića, ali sa zavodnikom Duletom Savanovićem :)

• DP

pa da, otkazala nam 2 centra...alarmantno...mada uvek možemo da zovemo KATIĆA AHAHAHA

• Фатман

Стварно не капирам колики кретен треба човек да буде да био отказао репрезентацију. Са Стојаковићем не желим да причам откад је радије изабрао да то лето тренира америчку балавурдију.

• Džonovan

Savan maneken!

• Пд

Zapata
    pa da, otkazala nam 2 centra...alarmantno...mada uvek možemo da zovemo KATIĆA AHAHAHA

Рашко игра за Црну Гору ако се не варам. :)

Елем, биће много тешко. Ми јесмо добри, али ово је вероватно најтеже првенство у последњих десетак година, сви долазе у најјачим саставима.

• Šalabajzer

Коме треба јебени Миличић?

Ovo si dobro rek'o. Miličić je rodom iz Šipova, gdje ja živim, a on dođe ovdje katkad, pa tako i znam njegovo razmišljanje o reprezentaciji. Kaže da ima nekih problema sa ljudima u savezu, a ustvari ga baš zabole kurac za igranjem, ne samo za reprezentaciju, nego za košarku uopšte, lik se provodi samo tako.

• StrajaKg

Рашко игра за Црну Гору ако се не варам. :)

Raško je iz Kg-a, komšija mi je, poznajem ga i trenirao sam par puta sa njim. Mislim da nema pojma da igra za CG.

• Пд

Могуће Страјо, мени буразер рекао овако.

• Džonovan

Jel i vama najteže od svih sportova gledat basket? One napete završnice i ti kurci... Meni se vazda oznoje stopala, a ladna ko led budu...i krene da mi smrdi iz ustiju od nervoze.

• StrajaKg

Inače zanimljivost, Raško Katić je aktivno počeo da igra basket sa 20 godina, pa ako imate 18, 19 i nolajferi ste, ima nade :)

• велики комбинатор

реалан пласман нам је од петог до осмог места. носиоци игре репрезентације сем донекле крстића су имали очајне сезоне.

• Verbalni GzV

Naravno da je najteze gledati basket... Pogotovo ako si Hrvat ! :)

• StrajaKg

Gzv brate, nemoj ove fore, piši nešto ako imaš neki stav.

• Verbalni GzV

Naravno da imam stav samo sam odgovorio na postavljeno pitanje jbg.
    A sto se tice basketa oduvek smo bili najjebačkija reprezentacija. Počevši od Kićanovića pa do Teodosića . Sve legenda do legende. A što se tiče mene YU reprezentacija 1989 najjači tim svih vremena (nemojte odmah počinjati sa madafaka USA jer smo ih redovno drali) Ali smo oduvek bili sportska nacija i uvek cemo imati najjače košarkaše. Dalipagić,Divac,Petrović,Paspalj,Bodiroga,Kica,Djordjevic,Danilovic..

• DP

Imam neki osećaj da će Tepić da eksplodira na ovom prvenstvu. U inat onima koji ga pljuju

• Пд

Ја мислим да ће Тепић да буде очајан, као и обично. :)

• DP

duda u problemima...
    otkazali rakovic, raduljica i radenovic...novica ima povredu butnog misica ...a savan blazu aritmiju.

• Dukka

Samo nigde ne piše zašto je Raković otkazao. Još i Raduljica. Jebaće nam kevu na centarskim linijama, Krle je dobar, ali šta da radimo sa panjem Perovićem i bukvom Marjanovićem...

• massni

Previše očekujemo, izduvaćemo.

• Hipnos

Previše očekujemo, izduvaćemo.

Ја мислим да не.

• TB

@StrajaKg
    daleko veca zanimljivost je sto je Praja poceo da trenira sa 19 godina....

@Dukka
    rakovic je otkazao zbog licnih problema....

inace, novica i savanovic ce i dalje bez ikakvih problema biti uz reprezentaciju, novica vec trenira, odvojeno doduse, a savanovic ce nastaviti odmah nakon sto obavi pregled .... duda ja takodje rekao da, ukoliko ce to biti potrebno, naknadno ce pozvati neke igrace....

• Dukka

Jeste Miličić balvan i kreten, sve to stoji, ali... Teška srca priznajem da bi nam sad dobro došao.

• Culle.haha

Tepića bi odma' ister'o. Miličić je seljačina. Ja bi vol'o da još jednom vidim Jarića i Stojakovića u reprezentaciji.

• Mićko

Tepića bi odma' ister'o. Miličić je seljačina. Ja bi vol'o da još jednom vidim Jarića i Stojakovića u reprezentaciji.

Јарић наркоман и Стојаковић фосил, не може да трчи више, требало је да га зову пре 5-6 'дина... Савановић откровење, нисам ни знао за њега до прошле године.

• DP

ja ne shvatam kako iko moze da otkaze reprezentaciji...nisam znao da ta opcija postoji.
    nije to ko vojska...ovo je privilegija.

• Фатман

Ja bi vol'o da još jednom vidim Jarića i Stojakovića u reprezentaciji.

Ма, бре, Јарић је њах. Стојаковић је са репрезентацијом завршио, њега не бих звао да ми да новце. Добро, за новце бих га звао, ал' јеб'о ти тог играча кад он радије би лети тренирао америчку балавурдију него играо за репрезентацију.

• Culle.haha

nije to ko vojska...ovo je privilegija.

Pa kad zaigraju za te klubove po Americi umisle valjda nešto.

• Mićko

Било је и случајева кад су они хтели да играју за репрезантацију, ал' им НБА клуб није дао. Да се не повреде, па да клуб испашта. А и њих боле уво за српску репрезантацију, реално, намлатили су се пара к'о глогиња...

• Фатман

Продају се за новце, ал' хајд' добро, нека и', него што не могу да одвоје времена од оне пишиве Америке ни родитеље да обиђу, а камоли за репрезентацију да играју. Пичке.

• DP

ali to je ogavno...i novijeg je datuma...i upravo su PEJA (nabijem ga ) i ekipica poceli sa time...
    ali kad na nekim forumima vidim 'zovite Pavlovica' ...ko je pavlovic, kad je on igrao bre..to je amer nije srbin.
    drazi mi je bobi marijanovic koji je sekvoja ali koji ce da gine za tim.

• Фатман

drazi mi je bobi marijanovic koji je sekvoja ali koji ce da gine za tim

Потписујем! Стварно тај Саша Павловић, дечко је 'ладио муда у Кливленду сезонама.

• Dukka

E jebi ga, Peja nam je doneo zlato na EP i SP, odradio je svoje, nesumnjivo je mogao još, ali eto, problemi sa leđima, i ko zna kakvi izgovori. Dobro bi došao čisto da imamo više opcija za završnicu, kao i Miličić koji bi vukao za sobom bar dvojicu protivničkih igrača i čistio reket.

• DP

ma šta pričati o toj sramnoj generaciji 2005 koja je najtrofejnijeg evropskog trenera dovela do ivice infarkta svojom sujetom....

• бури

Коме треба јебени Миличић?

nisam čitao sve postove, ali na ovo imam odgovor... treba ekipi u kojoj su centri onaj međed raković koji može ubaciti 8 poena samo ako igra protiv centra koji je niži od njega 10 cm, ili ekipi kojoj je centar perović, koji je bio najveća taraba na SP, a uz to je i imao zavidnih tripo minuta u barsi kao treći centar...

inače, ekipa je dobra koliko se to može uzeti, ali se očigledno osjete posljedice neigranja pojedinaca, poput veličkovića ili bjelice... zapravo malo naših igrača igra skroz malo, za razliku od tog toliko pljuvanog rakočevića koji tako fali ovoj ekipi, da osim teodosića ima neko da preuzme odgovornost u zadnjem napadu, a da to ne bude onaj tepić, koji u panatanikosu preuzima odgovornost samo u poslednjem napadu prve četvrtine...

sve u svemu, navijaću za te momke, sigurno više nego za đokovića...