- DP
Ова ИНСТИТУЦИЈА мора да има посебну тему. Јер нам они 40 година приређују највеће спортске радости. Јер, за пар година нико неће причати о тенису, у фудбалу ћемо и даље бити јајца, а у баскету ће наши тренери највеће европске екипе доводити до трофеја.
На овој теми говоримо о нашем младом тиму, новостима, предстојећем ЕП,али није на одмет да се присетимо и старих легенди.
Како вам се чини Дудин избор. Лично мислим да је одличан. Коме треба јебени Миличић?
http://static.politika.co.rs/uploads/rubrike/33134/i/1/ep-spanija-kosarka-plavi.jpgMali edit prvog posta: naša repka nije institucija jer već 30 godina najbolji ispaljuju iz lične koristi. Ali ove što igraju, ma koliko bili bosi, treba podržati, jer i takvi su bolji od većine jbg.
- BH
Raković će da jebe. I Čakarević.
- DP
Раковић одустао из приватних разлога. Чакаревић опасан потенцијал.
Што смарко? Еј за кога ћеш да навијаш? За Пековића и екипу или НАШЕ лолол? - DP
Ускоро ће онај куп у Словенији. Све бивше републике. Како вам се чине остали?
Све екипе, сем Македонаца из бивше Југе имају завидан квалитет. - DP
pa da, otkazala nam 2 centra...alarmantno...mada uvek možemo da zovemo KATIĆA AHAHAHA
- ПдZapata
pa da, otkazala nam 2 centra...alarmantno...mada uvek možemo da zovemo KATIĆA AHAHAHAРашко игра за Црну Гору ако се не варам. :)
Елем, биће много тешко. Ми јесмо добри, али ово је вероватно најтеже првенство у последњих десетак година, сви долазе у најјачим саставима.
Коме треба јебени Миличић?Ovo si dobro rek'o. Miličić je rodom iz Šipova, gdje ja živim, a on dođe ovdje katkad, pa tako i znam njegovo razmišljanje o reprezentaciji. Kaže da ima nekih problema sa ljudima u savezu, a ustvari ga baš zabole kurac za igranjem, ne samo za reprezentaciju, nego za košarku uopšte, lik se provodi samo tako.
- Пд
Могуће Страјо, мени буразер рекао овако.

Naravno da imam stav samo sam odgovorio na postavljeno pitanje jbg.
A sto se tice basketa oduvek smo bili najjebačkija reprezentacija. Počevši od Kićanovića pa do Teodosića . Sve legenda do legende. A što se tiče mene YU reprezentacija 1989 najjači tim svih vremena (nemojte odmah počinjati sa madafaka USA jer smo ih redovno drali) Ali smo oduvek bili sportska nacija i uvek cemo imati najjače košarkaše. Dalipagić,Divac,Petrović,Paspalj,Bodiroga,Kica,Djordjevic,Danilovic..- DP
Imam neki osećaj da će Tepić da eksplodira na ovom prvenstvu. U inat onima koji ga pljuju
- Пд
Ја мислим да ће Тепић да буде очајан, као и обично. :)
- DP
duda u problemima...
otkazali rakovic, raduljica i radenovic...novica ima povredu butnog misica ...a savan blazu aritmiju. - TB
@StrajaKg
daleko veca zanimljivost je sto je Praja poceo da trenira sa 19 godina....@Dukka
rakovic je otkazao zbog licnih problema....inace, novica i savanovic ce i dalje bez ikakvih problema biti uz reprezentaciju, novica vec trenira, odvojeno doduse, a savanovic ce nastaviti odmah nakon sto obavi pregled .... duda ja takodje rekao da, ukoliko ce to biti potrebno, naknadno ce pozvati neke igrace....
- DP
ja ne shvatam kako iko moze da otkaze reprezentaciji...nisam znao da ta opcija postoji.
nije to ko vojska...ovo je privilegija.
Ja bi vol'o da još jednom vidim Jarića i Stojakovića u reprezentaciji.Ма, бре, Јарић је њах. Стојаковић је са репрезентацијом завршио, њега не бих звао да ми да новце. Добро, за новце бих га звао, ал' јеб'о ти тог играча кад он радије би лети тренирао америчку балавурдију него играо за репрезентацију.
- DP
ali to je ogavno...i novijeg je datuma...i upravo su PEJA (nabijem ga ) i ekipica poceli sa time...
ali kad na nekim forumima vidim 'zovite Pavlovica' ...ko je pavlovic, kad je on igrao bre..to je amer nije srbin.
drazi mi je bobi marijanovic koji je sekvoja ali koji ce da gine za tim. - DP
ma šta pričati o toj sramnoj generaciji 2005 koja je najtrofejnijeg evropskog trenera dovela do ivice infarkta svojom sujetom....
Коме треба јебени Миличић?nisam čitao sve postove, ali na ovo imam odgovor... treba ekipi u kojoj su centri onaj međed raković koji može ubaciti 8 poena samo ako igra protiv centra koji je niži od njega 10 cm, ili ekipi kojoj je centar perović, koji je bio najveća taraba na SP, a uz to je i imao zavidnih tripo minuta u barsi kao treći centar...
inače, ekipa je dobra koliko se to može uzeti, ali se očigledno osjete posljedice neigranja pojedinaca, poput veličkovića ili bjelice... zapravo malo naših igrača igra skroz malo, za razliku od tog toliko pljuvanog rakočevića koji tako fali ovoj ekipi, da osim teodosića ima neko da preuzme odgovornost u zadnjem napadu, a da to ne bude onaj tepić, koji u panatanikosu preuzima odgovornost samo u poslednjem napadu prve četvrtine...
sve u svemu, navijaću za te momke, sigurno više nego za đokovića...