Pomoć
  • sylar011

Počinje period priprema, kondicioni treninzi ujutru, tehnički popodne... po sat i po do dva svaki...

Naravno to izaziva neopisivo jezivi bol u mišićima zbog upala. Dakle, treba mi pomoć nekog farmaceuta ili nekoga ko ima dosta iskustva sa ovime.

Koji je najbolji painkiller a da mi ne treba recept za njega? Ibuprofen? Diklofen? Ili tradicionalno andol i brufen? Ili nešto sasvim treće...

:)

• Mićko

Шта тренираш тачно, која група мишића ти највише најебе?

• Rosoneri

Alkohol.
    Mozes da padnes niz stepenice, nece da te boli.

• Борко

Ацетисална киселина једно 200 или 400мг пред спавање, и наизменично топло хладно туширање (двадесетак секунди хладна па двадесетак топла и тако пар пута).

• šljukasta prezla

Alkohol.

Plusjedan

• šljukasta prezla

и наизменично топло хладно туширање

Za šta je ovo dobro? Za upalu pluća?

• Mićko

Ја могу и коњску маст да ти препоручим, има у свакој апотеци, a сасвим фино расхлади мишиће- http://img263.imageshack.us/img263/1488/7708lf2.th.jpg Мени помаже код кондиционих невиђено!

• Борко

ХАхахаа, и мене је асоцирало на то први пут. Ал оно, сауна, из плус бесконачно у снег или нормалну воду па све буде ок. Али је трип што стварно помаже, мишићи се контрактују, после су опушетнији, и остале мамбо џамбо медицинске глупости. Не знам да објасним, али знам да помаже.

• P

Decxko jel si otvorio temu samo da bi rekao JA TRENIRAM?

• sylar011

odbojka je u pitanju.

Pjer odjebi.

Hoće li mi neko predložiti neki LEK pošto tuširanja, saune pa sneg, kada puna leda posle treninga i ostala guru sranja ne vrede.

I nemojte da spemujete sa vikodin,morfijum,heroin itd...

• sylar011

@mićko

noge, trbuh i leđa... Kvadricepsi, lože, leđni mišići (ne pitaj koji-svi).

• šljukasta prezla

Iskreno, kojikuractitrebadaotvaraštemusamodapitašštadakoristišprotivbolova, jebote pa postoji tema RAZNORAZNAPITANJA. lejm.

• Борко

Ја ти рекох шта помаже. Ал оно, кад видим шта све знаш, питам се који мој сам и хтео да ти помогнем. Или што тражиш помоћ уопште. Ти тражиш ЛЕК тј пилуле. Нешто контам да ти у ствари тражиш вијагру или цијалис ал немаш муда да питаш директно.

• P

Ја ти рекох шта помаже. Ал оно, кад видим шта све знаш, питам се који мој сам и хтео да ти помогнем. Или што тражиш помоћ уопште. Ти тражиш ЛЕК тј пилуле. Нешто контам да ти у ствари тражиш вијагру или цијалис ал немаш муда да питаш директно.

DECXKO TRENIRA!

• malov

Ibuprofen? Diklofen? Ili tradicionalno andol i brufen?

zar nije ibuprofen isto što i brufen?

Originally marketed as Brufen, ibuprofen is available under a variety of popular trademarks, including Motrin, Nurofen, Advil, and Nuprin

• šljukasta prezla

DVA VINJAKA JEDAN DEPROZEPAN, NA SVAKA TRI SATA I POSLE 15 GODINA TI BUDE BOOLJE!!

• sylar011

borko, ako mi treba vijagra, cijalis ili španska muva tebi ću se obratiti prvom i uvek ću te imati u obziru :D

inače, te sve "tradicionalne načine" sam prošao pa zato pitam jel su moderna medicina ili nadrilekari smislili nešto novo.

• šljukasta prezla

Sylar je l imaš motor?

• sylar011

kontam da brufen i ibuprofen nisu isti jer ako jesu što bi se prodavali pod različitim imenima?

• Борко

Бих у праву а? Надам се само да имаш довољно петље да купиш барем кондоме. Деле их бесплатно у ЈАЗАСу.

Бол мора да постоји, питање је само у којој мери.

• sylar011

jes da idem u jazas pa tamo da se blamiram pred svim onim ljudima... Bolje mi je da nažem neku apoteku u pizdi materini i prošapućem : jedne kundome...

• malov

kontam da brufen i ibuprofen nisu isti jer ako jesu što bi se prodavali pod različitim imenima?

aj opet da citiram ono, možda nisi video:

ibuprofen is available under a variety of popular trademarks, including Motrin, Nurofen, Advil, and Nuprin

npr. diazepam je takođe poznat kao valium, lorazepam kao ativan itd.

• uxxa91

Beste bre, svi ste bolesni.

• sylar011

ok, hvala vam na savetim. Idem da kupim advil sada.

• BeboP

Zavisi upale kog inteziteta, ako su blaže uzmi deep releef gej sa 5 % ibuprofena, cepaj C vitamin u svim mogućim oblicima, san je najbitniji. Ako su zajebanije upale, nema ništa bolje od Sinedol gela sa heparinom. Da bi ubrzao oporavak posle treninga i skratiš mišićnu upalu za neko buduće vezbanje, onda uzmi glutamin. Aspirin jebe želudac, ne preporučuje se kontinuirano. Nimulid oralno je najbolji za bolove ali takođe se ne preporučuje kontinuirano, zbog naravno sporednih efekata.

EDIT : Ako imaš novčanih sredstava, masaža !

• Џими

Патишпањ тема: ЈА ТРЕНИРАМ! :)

Сад озбиљно... Не разумем шта ће ти лекови за упалу. Па, свака упала прође за пар дана и после ћеш ретко да имаш упале ако не правиш паузе у тренирању.

• Hugocavez

Упала се лечи тренирањем.

• Sherman

Dečko, proćiće upala sama od sebe ako svakodenvno treniraš. Samo nemoj da se preforsiraš. Organizam je čudo, ako ga treniraš, skontaće da treba da se menja, prvo će se malo opirati u vidu upale a onda će funkcionisati tako da neće ni biti upale.

• Kolfild

Упала се лечи тренирањем.

to ti je to. samo lagano ulazi u formu, ne forsiraj previse na pocetku. Na pocetku kondicionih priprema idi na duze distance, sa sporijim ritmom, kako napredujes, skracuj duzine, pojacavaj ritam. A upale ce da nestanu..

Pjer88

koji je ovo crnjak od covjeka, samo nesto kao troluje, zajebava, podjebava, zraci, mraci...

• P

Kaze se coveka decxko!

• sylar011

Trebaju mi lekovi jer treniram 2 puta dnevno, i ometa me da prvi deo treninga izgubim u uzaludnom zagrevanju svakog mišića koji sam dobio upalu.

Hvala BeboP, mislim da ću uzeti taj Sinedol :)

• uxxa91

ON TRENIRA 2 PUTA DNEVNO! Aaaaa, posalji mi neke slike!

• sylar011

malo čitao po netu... brufen u kombinaciji sa raptenK i ovom sinedol kremom bi trebao da uradi stvar :)

• Butt

Aaaaa, posalji mi neke slike!

+1

Po mogućstvu, bez majice, decxko.

• Sherman

Brufen jebe jetru, izbegavaj hemiju koliko god možeš.

• S

U naslovu naglasi u vezi čega ti treba pomoć.

S tim što ti je i odgovoreno, pa može i lock.

• uxxa91

Lock je pre nego sto si je otvorio i postedi nas. Mogao si da izguglas lek ili prosto da pitas nekoga uzivo. Dosta je bilo.

• Butt

Nema loka dok sylar ne aplouduje slike, decxko.

• crnigrujan

Maži se vazelinom, čujem da od toga manje boli.

• sylar011

večeras toples slike :* samo za butt

• Давид

ја да ти кажем пријатељу, за упале нема бољег лека од поновног рада

• uxxa91

Mi smo trazili samo bez majice, ali pored tits, mozes i butt da uploadujes.

• Butt

ali pored tits, mozes i butt da uploadujes.

Kušbre. Zar ne reče lepo čovek samo za mene?

Sylare, izlečiću ti upalu mišića, decxko!

• BeboP

Bože, zašto svaka tema mora da se pretvori u gang bang ?

• Butt

Govoriš to ko da je nešto loše.

• BeboP

Pa jeste, mnogo ste perverzni za svoje godine.

• uxxa91

Ali ja sam se prvi setio!

• BeboP

GDE ĆE VAM DUSXA GRESXNICI DECXCI ?