Počinje period priprema, kondicioni treninzi ujutru, tehnički popodne... po sat i po do dva svaki...
Naravno to izaziva neopisivo jezivi bol u mišićima zbog upala. Dakle, treba mi pomoć nekog farmaceuta ili nekoga ko ima dosta iskustva sa ovime.
Koji je najbolji painkiller a da mi ne treba recept za njega? Ibuprofen? Diklofen? Ili tradicionalno andol i brufen? Ili nešto sasvim treće...
:)

Ја могу и коњску маст да ти препоручим, има у свакој апотеци, a сасвим фино расхлади мишиће- http://img263.imageshack.us/img263/1488/7708lf2.th.jpg Мени помаже код кондиционих невиђено!
- P
Decxko jel si otvorio temu samo da bi rekao JA TRENIRAM?
- PЈа ти рекох шта помаже. Ал оно, кад видим шта све знаш, питам се који мој сам и хтео да ти помогнем. Или што тражиш помоћ уопште. Ти тражиш ЛЕК тј пилуле. Нешто контам да ти у ствари тражиш вијагру или цијалис ал немаш муда да питаш директно.
DECXKO TRENIRA!
kontam da brufen i ibuprofen nisu isti jer ako jesu što bi se prodavali pod različitim imenima?aj opet da citiram ono, možda nisi video:
ibuprofen is available under a variety of popular trademarks, including Motrin, Nurofen, Advil, and Nuprinnpr. diazepam je takođe poznat kao valium, lorazepam kao ativan itd.

Zavisi upale kog inteziteta, ako su blaže uzmi deep releef gej sa 5 % ibuprofena, cepaj C vitamin u svim mogućim oblicima, san je najbitniji. Ako su zajebanije upale, nema ništa bolje od Sinedol gela sa heparinom. Da bi ubrzao oporavak posle treninga i skratiš mišićnu upalu za neko buduće vezbanje, onda uzmi glutamin. Aspirin jebe želudac, ne preporučuje se kontinuirano. Nimulid oralno je najbolji za bolove ali takođe se ne preporučuje kontinuirano, zbog naravno sporednih efekata.
EDIT : Ako imaš novčanih sredstava, masaža !
Упала се лечи тренирањем.to ti je to. samo lagano ulazi u formu, ne forsiraj previse na pocetku. Na pocetku kondicionih priprema idi na duze distance, sa sporijim ritmom, kako napredujes, skracuj duzine, pojacavaj ritam. A upale ce da nestanu..
Pjer88koji je ovo crnjak od covjeka, samo nesto kao troluje, zajebava, podjebava, zraci, mraci...
- P
Kaze se coveka decxko!
- S
U naslovu naglasi u vezi čega ti treba pomoć.
S tim što ti je i odgovoreno, pa može i lock.