Ако није платио доста је 3 као и до сада, ако је платио може
се ограничити, али на неки разумнији број, рецимо 10. То је
сасвим ОК, јер ретко ко да ће баш да запне па да пише 10
дефки за дан и да му то буде стварно ограничење, а опет неко
ко спемује срањима, не може да направи штету већу од 10 срања,
што је опет боље него неограничен број срања :)
Ако није платио доста је 3 као и до сада, ако је платио може
се ограничити, али на неки разумнији број, рецимо 10.
Mislim da bi ovako bilo najbolje. I ja sam ktitor ali imam neki osećaj da sam bolje defke pisao dok nisam bio jer sam tada pazio šta ću da napišem, a sada sam napisao toliko shitova da se i sam stidim njima.
Ja sam uplatio ktitor nalog, ali ne znam da li ikad napišem više od 3-4 definicije dnevno. No, to je moja stvar. Ako neko ima inspiraciju da napiše dvadeset dobrih defki dnevno, nemam ništa protiv. Nisam za ovaj predlog. Eventualno, ograničiti u smislu da, ako ti modovi obrišu npr. 3 ili 5 defki taj dan, do sledećeg dana ne možeš da pišeš. Ili ako sam obrišeš npr. 5 defki taj dan, opet isto. Eto, da se smanji spemovanje. Jedino to, eto.

Mislim da je sranje ograničavati nekome kreativnost, šta već, ko što reče Grof onomad. Dakle, ako neko vidi da sranje piše i da ne zna, bataliće sam, i običnim autorima trba povećati na minimum 5, ovako im je baš gej. Sada ima modova i brišu lepo, šitevi ne ostaju dugo živi, zato sam protiv ovoga. Ja pišem nekad i po 10 defki i od 10 komada 2 ne prežive i obično ih sam obrišem...

@Crni Guja: Cilj ovog mog predloga je i bio da se smanji spemovanje. Lepo si to reko da ako neko ima inspiraciju za 20 dobrih defki...nek ih napiše ali mi se svidja taj predlog da ako ti modovi obrišu 3 ili 5 da ne možeš više pisati jer je u poslednje vreme spemovanje veliko, a neke dobre defke za jedan dan nemaju čak ni 20 pregleda što je nije bio slučaj u aprilu ili maju.

Kenjanje kenjanje kenjanje.. Da ga jebeš ne može neko da napiše više od 3 dobre definicije dnevno.. A i da može, neka sačeka za ovu drugu neki drugi dan kad nema ideja.. Ali jebga ktitori su platili pa nek rokaju...Meni se možda 2 puta desilo da napišem solidne defke za jedan dan, pa mi posle krivo što nisam sačekao jer sam mogao gotivnije da je napišem..
Ali opet ne podržavam Piksijev predlog, ktitori moraju da imaju beneficije
Bilo bi dobro da ostane sve ovako, samo da se poveca cijena ktitorstva. Tako ne bi svaki pavijan koji se registrovao prije dva dana zatrpavao sajt losim i tudjim humorom, nego bi samo ljudi sto zaista vole Vukajliju uplacivali. Broj ktitora bi vjerovatno opao, ali bi vremenom opet poceo da raste pravilnim tokom. A Kaizen moze da bude samo na dobitku.
За. Тешко да неко може написати више од три добре дефке у једном дану, поготово ако му модови обришу, тек се онда пишу глупости. Нека остане ктиторима 5 или 6, мислим да је довољно. :ДMeni se dosta puta dešavalo da postavim i po 15, čak i 20 defki na dan. I sve su bile dobre i dobro su prošle. Neću da budem ograničavan.
Jebiga, ako neko ne može da piše 10 defki na dan, nek ne piše. Ali neka ne kukumavči i ne sputava nas ostale.
Lock, molim.
- BH
99 posto da nema ništa od ovoga. Ko napiše više od 3 stvari za brisanje u toku dana, svakako dobija ban za spem. A nema ktitora baš toliko da naprave neko veliko sranje.
- PU
Ja sam protiv....lepo rekose kolege autori iznad,ako sam platio,hocu da pisem neograniceno.Kad sam imao ktitora,pisao sam po 10-12 definicija dnevno,a njih 6-7 je prolazilo,sto mi je uvecalo skor za 2000 poena,a to nije mala stvar.Sad bez ktitora,moram da cekam ove jebene tri definicije,a onako sam pisao kad mi sta padne na pamet.Ako Piksi oce da pise 3 definicije dnevno,nek ne uzima ktitora.
- PU
Zyclon,ja sam to isto rekao Piksiju sad preko Skajpa,al nece covek da slusa.
- K
Dajte ljudi ostavite coveka da iskaze svoje misljenje.. Ja sam protiv, ali on ima pravo da da predlog. A sada lock. :D
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.