U poslednje vreme često brišem definicije, jer mi je u roku od nekoliko sati ocenilo par ljudi. Dešava mi se da kad izbacim definiciju, posle 5-10 min padne na 4. ili 5. stranu, a koliko vidim ljudi dosta više čitaju kratke definicije. Čist primer je moja, malo duža definicija koja ima skor npr. 3 - 0, a kratka definicija iznad moje 21 - 2.
Ima dosta dece na sajtu, koja pišu gluposti, i dosta sputavaju ostale. Pregled moderatora bi bio odlican, ali stvarno da pregledaju! Da ne bude kao kod postera - izbacuju se sat kasnije, a opet puno svakojakog sranja.- [
Protiv! Ako gledaš postere nekad vidiš da na svakih sat vremena izađe gomila govana koja ostane često neobrisana. Ima dovoljan broj modova i brišu defke redovno za razliku od postera, banuju one koji pišu gluposti, a ako im nešto promakne, možeš prijaviti.

predlagao ja ranije, dosta ljudi se slozilo ali opet nista nije bilo
edit:
eve je ta tema http://vukajlija.com/forum/teme/28555-predlog-poster-cenzura-za-definicije
Možda bi ipak bio za. Sad definicije dobijaju mnogo manje glasova nego pre šest meseci, onda je prosek bio tridesetak a sad desetak, na duže definicije i manje. Ovi što ih prati mnogo ljudi verovatno ne osete razliku ali manje popularnim autorima baš ubija prosek.
Dobro, s druge strane jebeš prosek al stvarno se slabije čitaju dobre definicije od gomile sranja. Obrnem par stranica pa se smorim od gluposti.- [
Umesto da otvarate ovakve teme samo zato što ste razočarani što vam je defka slabo ocenjena, vi je jednostavno reklamirajte (ima još uvek valjda ta tema) ili proračunajte kad je dobro vreme da se napiše defka, a ne da tražite da se ceo sajt prilagodi vama.
Umesto da otvarate ovakve teme samo zato što ste razočarani što vam je defka slabo ocenjena, vi je jednostavno reklamirajte (ima još uvek valjda ta tema) ili proračunajte kad je dobro vreme da se napiše defka, a ne da tražite da se ceo sajt prilagodi vama.Ne tražim da se svi prilagode NAMA, već da vidim koliko ljudi deli mišljenje sa mnom. Uostalom, takav sistem nikome ne bi odmogao, ne vidim ništa loše u tome. Tad bi se malo iskristalisale defke.

Znamo i mi da mećemo filozofe, nemoj da se sekiraš :)
Statistika je u pitanju, ko što rekoh, gledam svoje definicije od pre šest meseci i imaju zbirno dosta više ocena nego ovih dana, a tad me čak niko nije pratio. E sad, šta je tačno u pitanju, manje čitanja, više definicija ili previše đubreta, ko će ga znati.
Umesto da otvarate ovakve teme samo zato što ste razočarani što vam je defka slabo ocenjena, vi je jednostavno reklamirajte (ima još uvek valjda ta tema)Nema takve teme odavno bre. fuj. :)
kaizene, kad će oni polumoderatorski položaji?rekoh ti već i na ktitoru, pa da kopiram:
e ovo mogu i ja da ti odgovorim umjesto stefana.neće biti polumodova. a defke se non-stop brišu, i to vrlo ažurno, osim danas. možda nisi primijetio da je sajt... nešto malo... poremećen danas. teško je kad baguje, znaš. plus ti ne prihvata "komandu" iz prve.
protiv. nema zabave, meni je poenta da budeš tu kada definicija izađe i gledaš kako prolazi. a ako i prođe loše može da se obriše i postavi u neko drugo vrijeme.upravo tako
jel može sad http://vukajlija.com/images/lock.png?1314318740 ?
- Sa ako i prođe loše može da se obriše i postavi u neko drugo vrijeme.
Ne može.
http://vukajlija.com/forum/teme/2488-vazna-obavestenja?strana=2#post_1547574 
Vidim kako se poštuje i ovo s vicevima iz neolita...
:)
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.