Курчење у јелу и пићу!
  • Л

Тема је једноставна, реците чега можете највише појести, попити, оно курчите се али мојне да претјерујете.

Ја сам једном појео 3 хамбургера, 2 пице и бурек, све у пола сата, кад нисам умро.
    Највише сам попио литар ракије у времену од 45 минута, даље се не сјећам.
    Што се пива тиче, не могу више од 7 комата али великих од пола литре, то ми је неки плафон, даље умирем.

• Earthworm Jim

Што се пива тиче, не могу више од 7 комата али великих од пола литре, то ми је неки плафон, даље умирем.

лол

• Warner von Latinsche

А је л' сме овде да се курчи о јебању? Ја не једем много, ал' зато...

• .,.

Нас тројица смо на Златибору пре пар месеци изели 2 700 гр јањетине, шопску, купус и печену паприку као салату, скоро два леба, и 3 кила белог вина + 3 кила киселе, даклем 6 кила шприцера. Мислим да нам је то рекорд којји ћемо тешко оборити у ближој будућности. То је било једно 7 сати пре финала Лиге Шампиона, дошли смо после код мене на гајбу и преспавали неких 12 сати. Преспавали и финале и порнић на Палми.

• Л

Гамби ај тебе да чујемо, штаћ сад нисам неки пивопија, а и не лажем много.

ЊАРНЕРЕ колико ме сјећање памти за то постоји тема, овдје само јело и пиће. фала унапријед ♣

• Chavez

Onaj sok od jabuke mogu da pijem bukvalno koliko mi daju. Kad su dve litre preda mnom, samo se slije niz grlo, ne znam u čemu je fora sa tim sokom.

A što se tiče hrane - profesionalni destruktor pice! A i pice. Mogu da pojedem dve i po one cele džambo kaprićoze u full spremi.

• Električar 

Dankanae jebem vas alave. Kao da ste vukovi sa planine lololo

• Л

Данкане добри сте.

Преспавали и финале и порнић на Палми

ПОБЈЕДИЛО! ЛОЛОЛ

Чавез ако мислиш на овај
    http://www.vitamini.hr/img/ArticleImages/6827.jpg
    ја њега конзумирам, и баш што рече само се слије низ грло. Ја могу слистим овај велики тетрапак без проблема, он је литар и по ја мислим.

• sunshine

Jednom sam sam pojeo čitavu tepsiju zeljanice i mogu baš da preteram sa pireom, prejedem se uvek...
    A od pića, jebga kad se otvori dizna mogu da stučem pola gajbe za jedno veče.. Popio sam i flašu rakije ali nije bila neka jaka.. I flašu tekile sam popio al to je nekako pičkin dim..
    Bitno mi je samo da imam tu neku mezu, masnoću uz piće i mogu daleko dogurati..

• .,.

električar

Dankanae jebem vas alave. Kao da ste vukovi sa planine lololo

Али ја јесам оданде. Буквално, међед златиборски ололо

• Л

А што се тиче домаћег јела, МУСАКЕ могу да поје'м на кило, колико нанесу.

• Earthworm Jim

Гамби ај тебе да чујемо, штаћ сад нисам неки пивопија, а и не лажем много.

Не могу ја много да поједем јбг, али што се тиче пива могу доста да изобјашњавам. Нисам сигуран која ми је граница јер нити бројим, нити изгурам дотле да не могу више... Нисам ја у том фазону курчења колико могу да попијем, то остављам Скочимишу и ракији од 85 гради.

• Vita

Нас тројица смо на Златибору пре пар месеци изели 2 700 гр јањетине, шопску, купус и печену паприку као салату, скоро два леба, и 3 кила белог вина + 3 кила киселе, даклем 6 кила шприцера. Мислим да нам је то рекорд којји ћемо тешко оборити у ближој будућности. То је било једно 7 сати пре финала Лиге Шампиона, дошли смо после код мене на гајбу и преспавали неких 12 сати. Преспавали и финале и порнић на Палми.

ТО! ДАЈЕМ ТИ ПРВУ ЋЕР!

• Električar 

Lololo milo mi je.

• ЏелА

Onaj sok od jabuke mogu da pijem bukvalno koliko mi daju. Kad su dve litre preda mnom, samo se slije niz grlo, ne znam u čemu je fora sa tim sokom.

Tako i meni sa koka kolom, zato sad ne'am 800 jebenih dinara u šteku da kupim knjigu.

mogu baš da preteram sa pireom, prejedem se uvek...

I ovo.

• Warner von Latinsche

Кад сам био млађанији момак ја, мого сам слатког да једем надреално много. Поједох једном 18 палачинака средње величине, са све плазмом и кремом врсте еуро, кад нисам ригао тад, нећу никад.

А штостиче сланог, бурек кидам ко хрвацку заставу. Рекорд ми је кило мастног бурека уз 2 литре јогурта.

• Earthworm Jim

А штостиче сланог, бурек кидам ко хрвацку заставу. Рекорд ми је кило бурека уз 2 литре јогурта.

Е ово је и мени успело. Бурек са сиром и јогурт, факјеа!
    (ајмо Босанци, није бурек са сиром него сирница лололо)

• .,.

Ево да ја одговорим место Гамбија. Дечко је вероватно један од највећих(без зајебанције) алкоса које сам упознао. Он и ја смо циркали али БЕЗ ПРЕСТАНКА 15 сати округло(од 4 поподне у Ајриш Пабу до 7 ујутру на Зеленом Венцу на улици), мени у појединим тренуцима није било добро, имам рупе, логично, тетурао сам се и губио с времена на време, док је он ладно отрчао на јутарњи бус. А дечко има 10 година мање од мене и неке екипе са којом циркам, тако да му скидам капу што се пива и испијања истог тиче.

• Марко 

Ja sam jednom jeo neki rostilj, pa sam popio pola kila vodke, pa sam popio 3-4 piva i na kraju skoro litar rakije. Ne baronisem. To je bilo za srpsku novu godinu. Bili kod druga kuci pa posle trebali da idemo u grad. Kurac. Ja oko 12 gubim svest, posto smo pili od 8. I onda posli da me isprate drugovi na taksi, a napolju upeko minus, poledilo. Ja povracao po ulici, pa se poklizam pa upadnem u povracku. Povukao pun kontejner nekom liku na kapiju, ujutru drugovi nisu mogli da ga vrate koliko je bio tezak. Strpali me u taksi i posle toga rupa u pamcenju.
    Drugi put rodjendan kod dobrog druga. Jos jedan razlog za trovanje. Nista nisam jeo, popio 4-5 piva i posle kilo rakije. Spavao sam u povracki, onda su me neke ribe umivale i pokusavale da me vrate u zivot bloudzabom. Salim se.

• Дејс!

Пре сам сабијао колико сам јео и пио сад сам се мало смирио...

Једном одем са другом на ручак и поједем:
    Предјело: Дуван чварци, кајмак, и врућа лепиња (велика као један хлеб)
    Чорба: Телећа
    Главно јело: Карађорђева од 500 грама
    Десерт: Ораснице и Палачинке
    Уз то смо попили два пута литар-литар... Што значи 2 литра шприцера по особи...

Уопште нисмо осетили колико смо се прејели, док нисмо почели да се смејемо и хтели смо да се исповраћамо... У кола смо једва сели, искренули седишта скроз, блендовали нам људи по путу, једва смо се видели...

О славама да не говорим... Ту нисам ни бројао...

Што се тиче количине алкохола, једном сам попио 15 пива за 4 сата, и једном 6 литара шприцра за исто време... Сад ми докурчило па сам прешао на жестину, ал ту се баш најбоље не сналазим, треба тренинга!

• Električar 

Gambyjeva jetra se odselila u Rusiju kod nekog alkosa lololo

Ja mogu da stučem zidara u dva gutljaja, letos zamalo na eks. Toliko od mene.

• бури

opet moram objašnjavati gambiju šta je burek... LOLOLO

BUREK JE PITA S MESOM, A BUREK SA SIROM NE POSTOJI! LOLOLO

nego, ne mogu puno jesti, alpiti mogu skoro ko gamby... i pive i rakije, a ako je dobra rakija može i kombinacija...

napomenu me električar... mogu tih zidaraca najmanje tri eksirati, provjereno...

• n

Pih nemam neke rekorde tog tipa...
    Voće jedem uglavnom dok ima.

Posebno jagode.
    Prošlo leto sam sela i pojela onu plitku gajbu celu. Obožavam jebeno jagode :D

• Električar 

Črčo nije ni čudo što si onako nadarena u predelu grudi lololo

• Л

A BUREK SA SIROM NE POSTOJI

Бури џаба објашњавати овако преко бројева и слова, мораћемо их доведемо код нас па онда изобјашњавамо неке ствари лолололол
    НАТЈЕРАЋЕМО ТЕ ГАМБИ КИЛО СИРНИЦЕ ДА ПОЈЕДЕШ .. ЛОЛОЛОЛОЛОЛ

• Earthworm Jim

Е кацмо код воћа, као клинац сам био у стању да цепам трешње док не добијем проливчину ону најгору лололо

• Л

Трешње и јагоде су тако дивне али само кад их једем док берем, начи на трешњи док сам или у зеленилу на некој њиви, из гајбе није никакав ћеиф да се разумијемо.

• Earthworm Jim

Па то, тај рад.

• Зна Мурињо

На неком рукометном кампу, пре 2-3 године смо ортак и ја купили крем бананице за сома кинти у неком маркету, где је једна била можда око 7,8 динара. Мислили смо да можемо да поједемо свих 130 ко из пичке, али то нема шансе. Појео сам можда око 40 са млеком и не можеш више, ту има шурнајес кила шећера, а мислио сам да је то пичкин дим. Мого сам да завршим у болници колко ми није било добро...

• Л

Мурињо и ја сам имао сличну ситуацију.
    Током рата тетка из Њеачке послал пакет некакав и оно ја дијете жељно свега први пут видјео колико се сјећам биле су КИНДЕР МИЛК ШНИТЕ, ако знаш на шта мислим, и то био цијели пакет јеботе.
    Ја сјео и јео и јео док се буквално нисам исповраћао скроз по себи.
    Жалосно, али јебига.

• Зна Мурињо

Фазон је у томе да кад ти остане кусур, ти као узмеш две бананице, а онда мислиш да би мого да поједеш њих 1000. Тако и ми, две будале бацисмо паре џаба. :)
    Узели и неке чоколаде, као, на некој промоцији, али нисам хтео да их отварам ич, нисам мислио на слатко два месеца од тада...

• Earthworm Jim

Мислим да је пелинковац убедљиво најгоре пиће за неки маратон, варљиво говно које се лако цепа, пре неку Нову годину одох кући у 1, таксијем, колико сам се сјебао. Али најјаче у свему томе је то што уопште нисам био мамуран ујутру. Ко зна шта трпају у оно говно, Јевреји, оће да нас потрују и завладају светом.

• Earthworm Jim

Иначе, поготово слатког не могу пуно да поједем. После фазон два реда чоколаде ми буде мука... Додуше ја и не волим слатко нешто, и то што узмем је отприлике једном у месец-два.

• Maggot

ja sam jednom odero flasu jegera za 2-3 sata, sto je relativno dobro s obzirom na to da i ne pijem puno

• Зна Мурињо

Да једем доста могу и волем, али слаб сам алкос, напијем се од 3, 4 пива. Раџа ми удари у главу после 10 минута, а и увек ме сутра убија главина од отрова које стављају.

• crnigrujan

Pojeo jednom kilo i nešto skuše na roštilju s odgovarajućim prilozima, mislio ješće još neko pa uzeo više al kurac, udariše svi na ćevape. Bilo i bar nekih desetek piva bez žurbe, trezni te planinski vazduh pa samo ločeš.
    Inače nešto ne volim da se prekidam od ždranja, disciplina.

• Хујо Смрад

Jednom pjo'o devet jaja na oko.

• Asat

U drugom srednje za opkladu popio litar vina za 45 sekundi. Opklada je bila da ne mogu ispod 2 minuta. Napio se dobro, ali ništa strašno se nije desilo.

• j

jednom sam i ja voleooo imao dragu i topli dom

• Električar 

To bre janpi!!!!!

• бури

Мислим да је пелинковац убедљиво најгоре пиће за неки маратон, варљиво говно које се лако цепа, пре неку Нову годину одох кући у 1, таксијем, колико сам се сјебао. Али најјаче у свему томе је то што уопште нисам био мамуран ујутру.

jebeš ga, zato oni pravi alkoholičari koji se ne trijezne već samo dosipaju počinju dan sa tim travaricama...

• Букснетина™

Што се тиче хране, прилично сам уверен да би могао да изобјашњавам великој већини овде. Час' изузецима!
    Што се тиче пића, пијем само пиво. И могу доста да попијем, али не могу к'о Гамбино. Знаш оно, кад ми проради дизна, могу кол'ко 'оћеш, а њему дизна нон стоп ради.

Штета што овде нема ништа о букснама...

• Električar 

Што се тиче хране, прилично сам уверен да би могао да изобјашњавам великој већини овде. Час' изузецима!

Pa nije da se ne vidi na tebi, a i ovo za buksne je tačno lolo

• Букснетина™

То, то! Триша нелордује јер се није извук'о, а ја морам доправдам 105 кила и гладну стомачину након кила варења! лололо

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.