- Л
Тема је једноставна, реците чега можете највише појести, попити, оно курчите се али мојне да претјерујете.
Ја сам једном појео 3 хамбургера, 2 пице и бурек, све у пола сата, кад нисам умро.
Највише сам попио литар ракије у времену од 45 минута, даље се не сјећам.
Што се пива тиче, не могу више од 7 комата али великих од пола литре, то ми је неки плафон, даље умирем. 
Нас тројица смо на Златибору пре пар месеци изели 2 700 гр јањетине, шопску, купус и печену паприку као салату, скоро два леба, и 3 кила белог вина + 3 кила киселе, даклем 6 кила шприцера. Мислим да нам је то рекорд којји ћемо тешко оборити у ближој будућности. То је било једно 7 сати пре финала Лиге Шампиона, дошли смо после код мене на гајбу и преспавали неких 12 сати. Преспавали и финале и порнић на Палми.
- Л
Гамби ај тебе да чујемо, штаћ сад нисам неки пивопија, а и не лажем много.
ЊАРНЕРЕ колико ме сјећање памти за то постоји тема, овдје само јело и пиће. фала унапријед ♣
- Л
Данкане добри сте.
Преспавали и финале и порнић на ПалмиПОБЈЕДИЛО! ЛОЛОЛ
Чавез ако мислиш на овај
http://www.vitamini.hr/img/ArticleImages/6827.jpg
ја њега конзумирам, и баш што рече само се слије низ грло. Ја могу слистим овај велики тетрапак без проблема, он је литар и по ја мислим. 
Jednom sam sam pojeo čitavu tepsiju zeljanice i mogu baš da preteram sa pireom, prejedem se uvek...
A od pića, jebga kad se otvori dizna mogu da stučem pola gajbe za jedno veče.. Popio sam i flašu rakije ali nije bila neka jaka.. I flašu tekile sam popio al to je nekako pičkin dim..
Bitno mi je samo da imam tu neku mezu, masnoću uz piće i mogu daleko dogurati..- Л
А што се тиче домаћег јела, МУСАКЕ могу да поје'м на кило, колико нанесу.
Гамби ај тебе да чујемо, штаћ сад нисам неки пивопија, а и не лажем много.Не могу ја много да поједем јбг, али што се тиче пива могу доста да изобјашњавам. Нисам сигуран која ми је граница јер нити бројим, нити изгурам дотле да не могу више... Нисам ја у том фазону курчења колико могу да попијем, то остављам Скочимишу и ракији од 85 гради.
Нас тројица смо на Златибору пре пар месеци изели 2 700 гр јањетине, шопску, купус и печену паприку као салату, скоро два леба, и 3 кила белог вина + 3 кила киселе, даклем 6 кила шприцера. Мислим да нам је то рекорд којји ћемо тешко оборити у ближој будућности. То је било једно 7 сати пре финала Лиге Шампиона, дошли смо после код мене на гајбу и преспавали неких 12 сати. Преспавали и финале и порнић на Палми.ТО! ДАЈЕМ ТИ ПРВУ ЋЕР!

Ево да ја одговорим место Гамбија. Дечко је вероватно један од највећих(без зајебанције) алкоса које сам упознао. Он и ја смо циркали али БЕЗ ПРЕСТАНКА 15 сати округло(од 4 поподне у Ајриш Пабу до 7 ујутру на Зеленом Венцу на улици), мени у појединим тренуцима није било добро, имам рупе, логично, тетурао сам се и губио с времена на време, док је он ладно отрчао на јутарњи бус. А дечко има 10 година мање од мене и неке екипе са којом циркам, тако да му скидам капу што се пива и испијања истог тиче.

Ja sam jednom jeo neki rostilj, pa sam popio pola kila vodke, pa sam popio 3-4 piva i na kraju skoro litar rakije. Ne baronisem. To je bilo za srpsku novu godinu. Bili kod druga kuci pa posle trebali da idemo u grad. Kurac. Ja oko 12 gubim svest, posto smo pili od 8. I onda posli da me isprate drugovi na taksi, a napolju upeko minus, poledilo. Ja povracao po ulici, pa se poklizam pa upadnem u povracku. Povukao pun kontejner nekom liku na kapiju, ujutru drugovi nisu mogli da ga vrate koliko je bio tezak. Strpali me u taksi i posle toga rupa u pamcenju.
Drugi put rodjendan kod dobrog druga. Jos jedan razlog za trovanje. Nista nisam jeo, popio 4-5 piva i posle kilo rakije. Spavao sam u povracki, onda su me neke ribe umivale i pokusavale da me vrate u zivot bloudzabom. Salim se.
Пре сам сабијао колико сам јео и пио сад сам се мало смирио...
Једном одем са другом на ручак и поједем:
Предјело: Дуван чварци, кајмак, и врућа лепиња (велика као један хлеб)
Чорба: Телећа
Главно јело: Карађорђева од 500 грама
Десерт: Ораснице и Палачинке
Уз то смо попили два пута литар-литар... Што значи 2 литра шприцера по особи...Уопште нисмо осетили колико смо се прејели, док нисмо почели да се смејемо и хтели смо да се исповраћамо... У кола смо једва сели, искренули седишта скроз, блендовали нам људи по путу, једва смо се видели...
О славама да не говорим... Ту нисам ни бројао...
Што се тиче количине алкохола, једном сам попио 15 пива за 4 сата, и једном 6 литара шприцра за исто време... Сад ми докурчило па сам прешао на жестину, ал ту се баш најбоље не сналазим, треба тренинга!

opet moram objašnjavati gambiju šta je burek... LOLOLO
BUREK JE PITA S MESOM, A BUREK SA SIROM NE POSTOJI! LOLOLO
nego, ne mogu puno jesti, alpiti mogu skoro ko gamby... i pive i rakije, a ako je dobra rakija može i kombinacija...
napomenu me električar... mogu tih zidaraca najmanje tri eksirati, provjereno...
- n
Pih nemam neke rekorde tog tipa...
Voće jedem uglavnom dok ima.Posebno jagode.
Prošlo leto sam sela i pojela onu plitku gajbu celu. Obožavam jebeno jagode :D - ЛA BUREK SA SIROM NE POSTOJI
Бури џаба објашњавати овако преко бројева и слова, мораћемо их доведемо код нас па онда изобјашњавамо неке ствари лолололол
НАТЈЕРАЋЕМО ТЕ ГАМБИ КИЛО СИРНИЦЕ ДА ПОЈЕДЕШ .. ЛОЛОЛОЛОЛОЛ - Л
Трешње и јагоде су тако дивне али само кад их једем док берем, начи на трешњи док сам или у зеленилу на некој њиви, из гајбе није никакав ћеиф да се разумијемо.

На неком рукометном кампу, пре 2-3 године смо ортак и ја купили крем бананице за сома кинти у неком маркету, где је једна била можда око 7,8 динара. Мислили смо да можемо да поједемо свих 130 ко из пичке, али то нема шансе. Појео сам можда око 40 са млеком и не можеш више, ту има шурнајес кила шећера, а мислио сам да је то пичкин дим. Мого сам да завршим у болници колко ми није било добро...
- Л
Мурињо и ја сам имао сличну ситуацију.
Током рата тетка из Њеачке послал пакет некакав и оно ја дијете жељно свега први пут видјео колико се сјећам биле су КИНДЕР МИЛК ШНИТЕ, ако знаш на шта мислим, и то био цијели пакет јеботе.
Ја сјео и јео и јео док се буквално нисам исповраћао скроз по себи.
Жалосно, али јебига. 
Мислим да је пелинковац убедљиво најгоре пиће за неки маратон, варљиво говно које се лако цепа, пре неку Нову годину одох кући у 1, таксијем, колико сам се сјебао. Али најјаче у свему томе је то што уопште нисам био мамуран ујутру. Ко зна шта трпају у оно говно, Јевреји, оће да нас потрују и завладају светом.
- j
jednom sam i ja voleooo imao dragu i topli dom
Мислим да је пелинковац убедљиво најгоре пиће за неки маратон, варљиво говно које се лако цепа, пре неку Нову годину одох кући у 1, таксијем, колико сам се сјебао. Али најјаче у свему томе је то што уопште нисам био мамуран ујутру.jebeš ga, zato oni pravi alkoholičari koji se ne trijezne već samo dosipaju počinju dan sa tim travaricama...

Што се тиче хране, прилично сам уверен да би могао да изобјашњавам великој већини овде. Час' изузецима!
Што се тиче пића, пијем само пиво. И могу доста да попијем, али не могу к'о Гамбино. Знаш оно, кад ми проради дизна, могу кол'ко 'оћеш, а њему дизна нон стоп ради.Штета што овде нема ништа о букснама...
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.