Gde izaći u Beogradu?
  • n1k0lakv

Koja su vama najzanimljivija mesta u Beogradu gde volite da idete? Kafići,krovovi,parkovi,buregdžinice,proplanci...

• Hugocavez

У кафану буразеру, само у кафану.

• En_Dotter

Кул је протест против прохибиције. (ако још увек постоји)

• Tulumbac

Preko Pančevca ili vamo na Orlovaču. Tuda ja uglavnom izlazim.

• Granon

Krug oko Ade mi je odlična fora. Upražnjavam ga vikendom, na sabajle.
    Muž i ja ne volimo da se sudaramo sa sporaćima, malom decom i kućnim buljimcima.

• Bushido

Za alkoholisanje: Krug Dvojke, Dobrila, Corba, Fristajler, Saund, Sindikat, Braun, Magacin, kafane u Skadarliji pre svih, pa kafane u Zemunu posle njih, ima i par dobrih dzez barova...

Za klasican zabod spic-brada: Sinema na Kalemegdanu, na kraju krajeva Kalemegdan u celini , Ada (osim petkom, subotom i nedeljom uvece jer tada se skupi marva od kojekude i krene da se bode nozevima), Informbiro, Vespa, BRE, Skver, Ski staza na Kosutnjaku, Fektori (najbolju kafu u gradu imaju)...itd

Klopa: Burek kod Gradica Pejton...najbolji ubedljivo. Pljeka u Vajatu i kod Lokija, Rostilj u Cuburi, Zaplet nije los, Giros u Soluncu moze da prodje.

Za sutiranje penzionera u stomak i otimanje penzija: Tasmajdanski park (svanulo je iznad crkve svetog marka, penzionere gnjile sam vrebao iz darka), studenjak itd...

HINT:
    Savetujem da prvo sutirate penzionere u stomake i otimate im penzije, kako bi mogli da isfinansirate sopstvenu zajebanciju u kafanama, klubovima i kaficima. Toliko

• Триша

Косанчићев венац за људе који 'оће да глуме интелектуалне буржује који су успели у животу или заисте јесу то.

• paninaro

mene vodile neke kolege prije mjesec dana prvo na neku živu svirku, neki red kafića pored rijeke gdje su bili neki kao magacini ispod parkinga a poslije samo preko ulice na otvoreni šank i DJ-a na tvrđavi (bio je mrak a ja sam bio smanjene vidljivosti ali mislim da je bio Kalemegdan). mnogo sam se fino proveo.

• Триша

Колико си био пијан кад не можеш да провалиш која је тврђава ?

• Bushido

Planinaro, verovatno si prvo bio u Fridi na toj zivoj svirci. Nije lose tamo. Blizu je kalisa to

• paninaro

tako je, frida je bila moja kraljica.
    EDIT: ja sam poštovalac lika i djela Džona Barlikorna :)

• Earthworm Jim

Hugocavez

У кафану буразеру, само у кафану.

+124124245

• Давид

и то у велику скадарлију на Јами, био сам синоћ ледило

• Burzum

Штек код Лили дрогерије на Видиковцу! ДУИН КОУК ДРИНКИН БИРС ДРИНКИН БИРС БИРС БИРС!

• Punjac

Kod desetke.

• Earthworm Jim

У грацки превоз!

• Marvellous

E ovo i mene zanima, išao sam po pubovima najviše, ali to je sve old skul elita i neki narko-bosovi u pajerima. Braun ne volim zbog sponzoruša, a splavovi su mi u pm! Šta ima po centru gde bleje dobre ribe i ima lepe muzike, tipa elektronske?

• Burzum

До јаја је и у студењак да се забоде кад је лепо време, циркање вопсчуге блеја. Само немој да идете са Гамбијем има све рибе да се ложе на њега, док ви забављате неке главате ликове причајући форе о Крајишницима.

• Bushido

Braun ne volim zbog sponzoruša

Niko te ne tera da ih sponzorises. Licno volim da sacekam devojku koja je pred povracanjem i predstavim se kao kulturan momak koji zeli da joj uleti u cmarinu na jedan fin, dzentlmenski nacin. Moras da provalis pravi momenat, jer ne zelis da te u sred recenice ispeglira kao Pekovic zapisnicki astal. Bacis spiku i nadas se da ces da se ogrebes za sisu, ili broj pre nego joj lice dobije zelenkastu boju. Top nivo.

• Burzum

Ево да оживим, свака част Бушкету на оном темљном посту, али брате, колико ја не знам та места, а цео живот живим у БГ.

• Vita

"Код Доктора" на Бановом Брду, крв ти јебем, имају поховане маслине.

•  električar

Black turtle mate, svih pet. Ima i dobrih kafanica tamo na onom potezu od Hrama prema bulevaru.

• Natnat

Za početak izaći iz kuće...onda može Vrući gavran, sve Kornjače, Pubis i naravno Maršal (to kad više ništa ne radi i svejedno vam je gde ste).

• Cvetna

Danguba meni jedan od omiljenih kafica, muzika mi je na prvom mestu... Molokini ukoliko ste za fenseraj i dobre koktele ;)

•  električar

Nato nismo bili u maršalu sto godina. Inače ja sam u ponedeljak sedeo u kornjači sa jednim gospodinom odavde.

•  električar

E da, na Adi Huji ima par kafića. Vikendom su neke žurke, pičke materine pa mora da se rezerviše.

• Natnat

Nato nismo bili u maršalu sto godina

.

Nismo. A što nismo? Ajmo :)))

• Gospod Bog

Bridž pab, kod Zelenjaka. Ponekad puštaju lepu muziku, a nekad i ova nova komercijalna sranja, sve zavisi. Jeftino piće, a dobro. Kajsija jebe majke. Još ima posebnu atmosferu, neprejebivo :)

•  električar

Pa ja mogu u subotu, u nedelju imam neke obaveze. Mada videću, znaš da sam uvek za.

• Cvetna

Bridž pab, kod Zelenjaka

gde to zaboravi.

Kajsija jebe majke.

Mene je patosirala :)

•  električar

Elem imate kajsiju i u kornjači, 110 kinti nije loša. Ima i ona stara 12 godina, al koga boli uvo.

• Natnat

Ih, kakva kajsija ondaK na Kališu, a?

•  električar

Ono je bila kruška, ako se sećam. A ne sećam se hehehe

• Gospod Bog

Da ne zaboravim, gulaš u pekari na Skadarliji, da me jebeš ne znam kako se zove pekara, al' ne može da se promaši. Nači odlično je, kalorijska boNba , ujedno i možda najbolje jelo koje sam ikad probao. Roštilj u Drvcetu, u Zemunu, takođe. Ima i ona pivnica, ni 30 metara levo od Bridž paba, ali ne preporučujem, osim ako vam ne smeta gomila pijanaca. Ja bio pre godinu dana, gomila skinjara i alkosa kojima je 'ladno ispred prodavnice. Ako tražite bekrijanje, preporučujem Šaran, kod Zemunskog keja. Živa muz'ka i prvoklasna riba, merak.

• Gospod Bog

A Maršal ič ne gotivim, ne može da se živi od poludivljih metalaca. Bio sam tamo jednom, i priče su otprilike : ,,Brte što sam skin'o Skrim Bladi Gor na Stratokasteru, nači prejebivosti bez'' , onda ,, Što sam eksir'o 2 l Baltika pa onda prešao na pivo '' i gomila nacističkih proseravanja o cigošima i pederima.

•  električar

Dečko kad dođu Vukajlijaši, molićeš Boga da se vrate metalci lolo

• cornelije

Парк ,било који за блеју

• plok

savski kej

• plok

savski kej

• A

"Romantika", tamo preko puta Palate pravde. Apsolutna socijala i najjeftinije točeno pivo u užem centru grada. Nije daleko ni štajga, za one koji vole da zakuntaju na peronu dok slušaju vozove.

• cornelije

Понекад долазио у Че, није лоше ни седети напољу лети а ни зими доле.

• Valdemar

Ako dolaziš u Beograd, najbolje je izaći na Železničkoj stanici, a ako dolaziš autobusom, najbolje na BAS glavnoj ili Lastinoj. Već avionom, moraš do Surčina, pa autobus opet do Železničke.

• paninaro

A autobus sa aerodroma direktno, cini mi se da je 75 mada mozda i nije taj broj? Imas i Jatov autobus a za ljude sa dubljim dzepom tu su taksisti.

• Valdemar

Pa pišem za sirotinju, kakva na ovom sajtu jeste :)

• paninaro

gubitnici tranzicije, Valdemare, budi politički korektan.

• Valdemar

Gladuši i nevoljnici. Jesi gledao onu temu šta ko jede? Sve neki mesni naresci i pasulji.

• Dragisic

На главној Железничкој, на крају Немањине улице. Ту сви изађу из воза.

• paninaro

@Valdemar
    Foliraju se zarad samilosti koja će u krajnjem ishodu značiti više pluseva i veću virtuelnu popularnost. Na vrhu umije da bude prilično samotno.