Za alkoholisanje: Krug Dvojke, Dobrila, Corba, Fristajler, Saund, Sindikat, Braun, Magacin, kafane u Skadarliji pre svih, pa kafane u Zemunu posle njih, ima i par dobrih dzez barova...
Za klasican zabod spic-brada: Sinema na Kalemegdanu, na kraju krajeva Kalemegdan u celini , Ada (osim petkom, subotom i nedeljom uvece jer tada se skupi marva od kojekude i krene da se bode nozevima), Informbiro, Vespa, BRE, Skver, Ski staza na Kosutnjaku, Fektori (najbolju kafu u gradu imaju)...itd
Klopa: Burek kod Gradica Pejton...najbolji ubedljivo. Pljeka u Vajatu i kod Lokija, Rostilj u Cuburi, Zaplet nije los, Giros u Soluncu moze da prodje.
Za sutiranje penzionera u stomak i otimanje penzija: Tasmajdanski park (svanulo je iznad crkve svetog marka, penzionere gnjile sam vrebao iz darka), studenjak itd...
HINT:
Savetujem da prvo sutirate penzionere u stomake i otimate im penzije, kako bi mogli da isfinansirate sopstvenu zajebanciju u kafanama, klubovima i kaficima. Toliko
mene vodile neke kolege prije mjesec dana prvo na neku živu svirku, neki red kafića pored rijeke gdje su bili neki kao magacini ispod parkinga a poslije samo preko ulice na otvoreni šank i DJ-a na tvrđavi (bio je mrak a ja sam bio smanjene vidljivosti ali mislim da je bio Kalemegdan). mnogo sam se fino proveo.
Braun ne volim zbog sponzorušaNiko te ne tera da ih sponzorises. Licno volim da sacekam devojku koja je pred povracanjem i predstavim se kao kulturan momak koji zeli da joj uleti u cmarinu na jedan fin, dzentlmenski nacin. Moras da provalis pravi momenat, jer ne zelis da te u sred recenice ispeglira kao Pekovic zapisnicki astal. Bacis spiku i nadas se da ces da se ogrebes za sisu, ili broj pre nego joj lice dobije zelenkastu boju. Top nivo.

Da ne zaboravim, gulaš u pekari na Skadarliji, da me jebeš ne znam kako se zove pekara, al' ne može da se promaši. Nači odlično je, kalorijska boNba , ujedno i možda najbolje jelo koje sam ikad probao. Roštilj u Drvcetu, u Zemunu, takođe. Ima i ona pivnica, ni 30 metara levo od Bridž paba, ali ne preporučujem, osim ako vam ne smeta gomila pijanaca. Ja bio pre godinu dana, gomila skinjara i alkosa kojima je 'ladno ispred prodavnice. Ako tražite bekrijanje, preporučujem Šaran, kod Zemunskog keja. Živa muz'ka i prvoklasna riba, merak.

A Maršal ič ne gotivim, ne može da se živi od poludivljih metalaca. Bio sam tamo jednom, i priče su otprilike : ,,Brte što sam skin'o Skrim Bladi Gor na Stratokasteru, nači prejebivosti bez'' , onda ,, Što sam eksir'o 2 l Baltika pa onda prešao na pivo '' i gomila nacističkih proseravanja o cigošima i pederima.
- A
"Romantika", tamo preko puta Palate pravde. Apsolutna socijala i najjeftinije točeno pivo u užem centru grada. Nije daleko ni štajga, za one koji vole da zakuntaju na peronu dok slušaju vozove.