Dakle, ne znam da li je bila ova tema već, mrzi me da listam, ako jeste linkujte i zaključajte. Pa, ovako.
Radite li nekad nešto čudno i nesvakidašnje, nešto što nikome niste rekli i ne znate da li to neko drugi radi? Bilo šta.Evo ja ću prva. Uvek kad se vozim kolima donekle, gledam kroz prozor i brojim groblja do tog mesta. Boga pitaj zašto.
- S
Добра тема :)
Будим се уз песму Свит Чајлд оу Мајн већ годину и по дана и никад не устајем док се цела не заврши :)
- М
Zanimljivo.
Ne volim kad, dok se šetam s nekim, ide kraj mene s desne strane. I uvek tražim, zamolim da zamenimo mesta.
Brojim kad žvaćem hranu.
Kad se vozim busom, razmišljam šta mogu da radim u slučaju nesreće, biram samo određena mesta.
U torbi ili džepu uvek nosim neku bubamaru, kad nema bubamare, prilično sam nervozna i kupujem, ako nađem, a moram da nađem.
Kad perem sudove, imam određeni raspored, šta prvo, šta drugo, šta poslednje perem.
...
Imam milion čudnih navika i pravila.
I obavezno, ali obavezno, ako je otirač nesimetrično postavljen pred nečijim vratima, gurnem nogom da ga vratim u normalu.
I da, setih se još, ako je nekom kapa na jakni nesimetrična, pitam da mu namestim. 
Кад наиђем на бандеру, или неку другу препреку, неки трип ми се јави и шаље сигнале да ли да прођем лево или десно, ако се не повинујем, не деси се ништа посебно, али обично се трудим да испратим то.
Е да, и гласови ми говоре да убијам пролазнике, само не знам дал би ти гласови робијали уместо мене.- МNe mogu da zaspim ako vidim da mi je neka fioka otvorena lol.
Takođe.

ima ova tema,tj. neš slično,al' na ktitor podforumu.
http://vukajlija.com/forum/teme/29544-tikovi-i-te-gluposti
Када ходам по плочицама, трудим се да не нагазим између две.
На нету ми скоро увек стоји један празан таб.Isto tako.
Омоте од жвака и од чоколадица стаништим у џеповима од јакне и тако недељу дана.Kod mene stoje i duže, opušteno. I maramice obavezno.
Ne volim kad, dok se šetam s nekim, ide kraj mene s desne strane. I uvek tražim, zamolim da zamenimo mesta.I ja isto, levoruka sam, verovatno zbog toga.
Кад пијем нешто из лименке, скинем оно срање горе.A kad skinem ono sranje ostane onaj kvadratic. E ja moram da skinem i njega.
Kad otvaram novu paklicu pravim kuglicu od celofana, pa markica preko, pa na kraju folija. Uvek kuglica, cak i ako imam kantu odmah pored.
Ovo za picku mora da je neka epidemija. Cuo sam da mnoge to rade. Al' nisam vid'o. Al' sam cuo.
- МWarner von Latinsche
I ja imam ovaj trip isto lolol
Jes' levoruka?Trebala sam da budem, al me učili da pišem desnom. Sad koristim podjednako obe. Misliš da je do toga?
A kad skinem ono sranje ostane onaj kvadratic. E ja moram da skinem i njega.Ја понекад.
Kad otvaram novu paklicu pravim kuglicu od celofana, pa markica preko, pa na kraju folija. Uvek kuglica, cak i ako imam kantu odmah pored.Исто понекад. :)
sacu te prijavim za kletevu i laž i mrznju i laž i vredjanje.:Д
- S
Кад га дркам, курац бришем искључиво перфексом, никаквом другом хартијојм јер имам трип да ће главић да ми се иритира.
Када ходам по плочицама, трудим се да не нагазим између две.
На нету ми скоро увек стоји један празан таб.Isto bre!
Кад наиђем на бандеру, или неку другу препреку, неки трип ми се јави и шаље сигнале да ли да прођем лево или десно, ако се не повинујем, не деси се ништа посебно, али обично се трудим да испратим то.E to. Večito imam neku fiks ideju, da li levo ili desno kao da će mi cela budućnost zavisiti od toga. Isto tako, dok čekam tiket, ne savijam ga, jer sam jednom dobio pozamašnu svotu kad ga nisam savio. Ali džaba, ne pali više :/
- Sdok čekam tiket, ne savijam ga, jer sam jednom dobio pozamašnu svotu kad ga nisam savio.
Лолол исто и ја. А када сам играо трке паса, онај листић обавезно преклопим 5 пута, јебм ли га што, али баш ме кењало кад то урадим :)
- МElzeard Bouffier
Da, ne volim da neko ide iza mene...pa malo usporim da me pretekne, a i kad me pretekne moram ponovo da se okrenem, ne verujem ljudima!I to radim! Strašno...
Trebala sam da budem, al me učili da pišem desnom. Sad koristim podjednako obe. Misliš da je do toga?Moguće. Ja sam levonja zadrti i stvarno me nervira kad neko ide kraj mene s desne strane. I u školu dok sam išao, uvek sam ja s desne strane sedeo.
S curom nekom kad šetam (kolko god to retko bilo) uvek je teram s leve strane da ide. Tu me obično otpiša i pomisli da sam psiho, ili i ona bude levoruka pa bi i ona desno, e oš kurac! Al' to je već druga tematika.- МMoguće. Ja sam levonja zadrti i stvarno me nervira kad neko ide kraj mene s desne strane. I u školu dok sam išao, uvek sam ja s desne strane sedeo.
S curom nekom kad šetam (kolko god to retko bilo) uvek je teram s leve strane da ide. Tu me obično otpiša i pomisli da sam psiho, ili i ona bude levoruka pa bi i ona desno, e oš kurac! Al' to je već druga tematika.Meni se samo nasmeše. Mada me gledaju čudno. Ali urade to što tražim! Ha! :PPP
Jednom sam pokušala da se borim protiv te navike il šta je već, i nisam uspela.
Sad se setih, one tvoje defke, da, ređam i hranu u tanjiru :PPP
Jednom sam pokušala da se borim protiv te navike il šta je već, i nisam uspela.
Sad se setih, one tvoje defke, da, ređam i hranu u tanjiru :PPPTo je već zbog one desne ruke što su te forsirali, oće leva strana mozga sve da kategoriše i razvrsta. Zato su dešnjaci smorčine, nači ti si polu-smor lolol

I mene su učili da pišem desnom, ali dosta toga radim levom, to mi je nekako logično i prirodno, tako da ni ja ne volim da neko ide pored mene s desne strane :) Mada uvek nosim ili torbu na desnom ramenu ili neku kesu u desnoj ruci i onda ljudi prosto moraju da pređu na levu stranu, ne moram da ih molim :)