Ada Ciganlija. Kupate li se tamo?
  • Granon

Da se razumemo, ovogodišnju sezonu plivanja i sunčanja sam već otvorila.
    Voda je hladna i čista.
    Leti je najlepše predveče, posle 18h ili rano ujutru.

• enemyofthefreeworld

Има олупина? Как'а олупина? Је л' њемачки?
    (http://www.youtube.com/watch?v=xD-mm9m97dA
    4:00)

• Фејзбукманијак

купам се како кад. некад се купам некад не. сунчам се углавном

• Џими

Каква олупина?

Купам се на Ади стално лети, мада чешће идем на трчање и тако то. И то углавном ујутру, нервира ме жгадија, а и чистије је док се не појави жгађа.

• Granon

Џими, to je razlog koji mi je navela ozbiljna pedesetogodišnjakinja. I ja sam je isto pitala i rekla mi je da je to olupina broda. Mislila je ozbiljno.

• Давид

то једино ако је брод ту потонуо пре ЊЊ2 типа... па су га оставили кацу правили језере, ко вели шта да ги дирамо који мој...

• musssashe

vise preferiram Bojanu

• Vita

Олупина, лол.
    Ада објашњава. Не идем никад пре банџија на купање, што рече Џими, жгадија. Али нема ништа лепше него да одеш на баскет/фудбал, па се окупаш. Врхчина. Још ако се баци неко месиште на роштиљ, бомбона. Не знам како неко може да не воли Аду.

• Mićko

то једино ако је брод ту потонуо пре ЊЊ2 типа... па су га оставили кацу правили језере, ко вели шта да ги дирамо који мој...

Па то. Сад по Ади ионако плове само они геј глисери и скутери спасилаца.

• Granon

Vito, to ni meni nije jasno.
    Valjda ćee neko izneti valjan razlog.

• Фејзбукманијак

немате ви појма, титаник кад је потонуо давне иљадодевесто и неке и кад су га извукли из плаве ледене гробнице горе око гренланда донешен је овде јер је тито био колекционар великих бродова и тако тих чуда. После је он затрпан и заташкан као и његова подземна вила. Волео је Јожа те фазоне, хајд н сик

• musssashe

Skoljke automobila su pelcovane od tetanusa

• S

Nigde ne postoji nikakav zapis o olupini broda na dnu Ade Ciganlije. Čak ni u ronilačkim zapisima i fotografijama.

A ukoliko bi stvarno postojala olupina broda tamo, grad bi našao način da je napravi turističkom atrakcijom.

http://lautering.com/files/2012/04/MythBusted.gif

• crnigrujan

Na adi se ne kupam, na adi se kaljužim.

• Букснетина™

grad bi našao način da je napravi turističkom atrakcijom.

Само размисли о ком граду причаш.

• Џими

Све хоћу да питам, ал' ми се не да. И да постоји та олупина, како она тачно утиче на пливање у језеру?

• Granon

Џими, nemam pojma.
    To sam navela kao vrhunsku glupost. Većina mojih poznanika kupanje na Adi smatra nehigijenskim. Taj razlog mi se čini prihvatljivim. Očekivala sam još blentavije komentare i čudnije razloge.

• Anarchyst

Pobogu Dzimi pa dom dzinovske azdaje koja te utusi ako se priblizis olupini...

• L@ki

Ја имам рационално кобјашњење за ту лађу. То је заправо брод Уклетог Холанђанина који вам узме душу када приђете лађи и онда постанете празноглава шкољка, пуста и јадна ....

http://a2.twimg.com/profile_images/1706719950/ukleti_holandjanin.jpg

• Давид

то делује логично...

• Шоми 

углавном гледам да се не купам. контам дима више болештина у води него риба која оће да ти да после једног купљеног мохита. кад је екипа и сви се купају, јбг, ал у последње време гледам дизбегавам због сочива, зентам се да не добијем неки коњуктивитис..

• Вечити Циник

дизбегавам због сочива, зентам се да не добијем неки коњуктивитис..

То ако си баш несретан, овако могу само да ти испадну.
    Иначе се не купам, поуздано знам да оно што готиве масе ја нећу готивити.

• BeboP

Никад се нисам купо.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.