Ништа, имамо само мало ружнијег парадног коња. Председник је го курац, врховни војни командант војске ког нико у вези исте ништа и не пита. Више формалан и саветодаван облик власти него неки битан фактор у држави. Оно што каже скупштина/влада то и пролази. Дакле, формирање владе је много, много битније него ово, самим тим и парламентарни избори.

Ja sam Bosanac, ne kontam se u vašu politiku, pa jedino što mi ostaje jeste da preskočim temu ili da spemujem :)
A mogu i da postavim jedno pitanje, jelte. Čujem da je Toma Šešeljevac, jel to tačno? Ako jeste, hoćel on šta jebavat nas muslime, šiptare i Hrvate? Ja bih i dalje volio slobodno da dođem u BG :)

Već koliko vrištim od smeha čitajući komentare o apokaliptičnoj sudbini seljačkog naroda, molbama za azil itd. i svuda ide sličica
http://nasisrbija.org/wp-content/uploads/2011/08/tomislavnikolic.jpg
Ako (kad) Tadić, Dačić and co. formiraju vladu imaćemo jednog predsednika za sprdnju. Jedino što Nikolić može dobro da donese jeste dobro njemu, njegovoj porodici i užem krugu ''prijatelja''. Uloga presdednika države je reprezentativnog karaktera. Da se razumemo, Tadić je dobrano izlazio van ustavom propisanih ovlašćenja. Nikolić neće imati budžetsku kasu da njome postiže uspeh a vojsku koju bi mogao da kontroliše sve i da hoće ne može, bez Obame, Merkelove... Dakle sve u svemu ovu pobedu Tome (kao što mi volimo da tepamo našim prvoborcima) vidim kao Tadićevo ''Evo Tomo, igraj se i ti malo vlasti, ali ne može sa nama, mi ostajemo u ovom parku a ti iš na bunjište, sam.''
- M
Saljem poruku onima koji su mogli da glasaju, a nisu.
Jebite se.
И сад ваљда можемо да будемо задрти националисти на миру? А?Јашта. Да пустимо браде , пијемо шљивовицу , слушамо Жарета и Гоција и глођемо печење , уз овог европског манекена смо већ почели да пијемо те неке кока коле , те да једемо неке пице и помфрите , те да фино миришемо , те да слушамо неки хаус. Ко да нисмо Срби јеботе.
Saljem poruku onima koji su mogli da glasaju, a nisu.Jebite se.
А какву поруку би им посало да је побиједио Тадић ?
- M
I nema veze sto je predsednik funkcija reprezentativnog karaktera, Toma svakako nije reprezentativan.
- MMancester, oni koji su mogli da glasaju, glasali su...
oni koji nisu hteli da glasaju, nisu glasali...
i otkud znas da bi glasali za Tadica...
Cinjenica je da Toma ima disciplinovanije glasace i da je njemu bas odgovarala ova niska izlaznost. Siguran sam da su svi koji su u prvom krugu glasali za Tomu ponovo glasali za njega, a da je Tadic tu izgubio dosta glasova.
- MА какву поруку би им посало да је побиједио Тадић ?oni koji su glasali za Tomu opet su glasali a oni koji su glasali za Tadica nisu opet glasali...
Isto tako su i Kostunicini glasovi presli na Tomu dok Tadic ocigledno nije dobio podrsku od Cedinih i ostalih. Tako da je Tomina pobeda sa ovako niskom izlaznoscu bila neizbezna.