Toma pobedio - šta će biti dalje?
  • javio

I sta sad?

Sta mislite, sta cenite, sta ce biti, ocemo li ili necemo, cvetaju ruze ili koprive, oce evropa da nas mazi ili jebe, oce rusi da nas jebu ili maze, sta ima, sta nema, devize, devize, devize, placam odlicno...

A?

• Champy

javio pobedio

• javio

Champy, uvek...al nije to tema...:)

• rnrt-rain

Ништа, имамо само мало ружнијег парадног коња. Председник је го курац, врховни војни командант војске ког нико у вези исте ништа и не пита. Више формалан и саветодаван облик власти него неки битан фактор у држави. Оно што каже скупштина/влада то и пролази. Дакле, формирање владе је много, много битније него ово, самим тим и парламентарни избори.

• javio

a Prasence?..oce da zajeba Tadica?

• Champy

Ja sam Bosanac, ne kontam se u vašu politiku, pa jedino što mi ostaje jeste da preskočim temu ili da spemujem :)

A mogu i da postavim jedno pitanje, jelte. Čujem da je Toma Šešeljevac, jel to tačno? Ako jeste, hoćel on šta jebavat nas muslime, šiptare i Hrvate? Ja bih i dalje volio slobodno da dođem u BG :)

• rnrt-rain

Зависи ко има лепше и обилније помије.

• Шерлок

Ne serite da je Toma pobijedio na izborima ? lolok.

• javio

Champy, jok bre, one je sad evropejac....

• Марко 

Bice isto ko i dosad, samo ce malo ruznija faca da se smeje sa televizora kad bude cestitala Djovaku na novoj pobedi.

• Električar 

Čampi dođi slobodno, vodim te na ovčetinu.

• Шерлок

Чампи , дођи. Нема чега да те буде страх :)

• Champy

Odlično, imam u planu posjetu oko oktobra. Paše li? :)

• crnigrujan

Nama će da bude isto, al ajd malo da gledamo drugu garnituru... dobro, istu garnituru samo malo drugačije raspoređenu.

A prasence naravno da neće nikoga da zajebe, ne mož da zajebeš one koji znaju šta ćeš da uradiš, na kraju krajeva tako su se i dogovorili, u vranje nema laganje.

• Vučica21

On je znao da će pobediti u drugom krugu ako kaže da su izbori pokradeni jer naš narod veruje onom koji kaže da je nešto ukradeno bez obzira to što je dokazano da nije tako.

• enemyofthefreeworld

Како бре исто, саће Николић да буде тема број један на постерима, бар 5 година.

• Šanzamm

Već koliko vrištim od smeha čitajući komentare o apokaliptičnoj sudbini seljačkog naroda, molbama za azil itd. i svuda ide sličica
    http://nasisrbija.org/wp-content/uploads/2011/08/tomislavnikolic.jpg

• javio

al vidis precednik predlaze premijera....

i ne moze da se usaglase i padne sve...

a?

ponovo izbori, ponovo kampanje, ponovo krave i telici...

dal moze da budne?

• Champy

Шерлок™
    Чампи , дођи. Нема чега да те буде страх :)

Ma nije mene strah, nego ja to radi matere pitam. Prošli put kad sam išao, žena kad se nije šlogirala. "Nemoj tam ić, zaklaće te" lololo

A otac kulira, kaže: "Samo ti idi...I da mi slikaš Picin park, da se podsjetim vojničkih dana" :)

• enemyofthefreeworld

al vidis precednik predlaze premijera....

i ne moze da se usaglase i padne sve...

a?

ponovo izbori, ponovo kampanje, ponovo krave i telici...

dal moze da budne?

Наравно да може! лололо

Ал добро, овај је бар бивши четник.

• Шерлок

Због тога ми је и милији од оног манекена.

• Deku

Ako (kad) Tadić, Dačić and co. formiraju vladu imaćemo jednog predsednika za sprdnju. Jedino što Nikolić može dobro da donese jeste dobro njemu, njegovoj porodici i užem krugu ''prijatelja''. Uloga presdednika države je reprezentativnog karaktera. Da se razumemo, Tadić je dobrano izlazio van ustavom propisanih ovlašćenja. Nikolić neće imati budžetsku kasu da njome postiže uspeh a vojsku koju bi mogao da kontroliše sve i da hoće ne može, bez Obame, Merkelove... Dakle sve u svemu ovu pobedu Tome (kao što mi volimo da tepamo našim prvoborcima) vidim kao Tadićevo ''Evo Tomo, igraj se i ti malo vlasti, ali ne može sa nama, mi ostajemo u ovom parku a ti iš na bunjište, sam.''

• enemyofthefreeworld

Због тога ми је и милији од оног манекена.

И сад ваљда можемо да будемо задрти националисти на миру? А?

• Ujka Sima

More kakav Toma, ja ću da ve karam ako mi u roku od odmasadodma ne zalepite koji splu na definiciju od jutros ... I da ne bi bilo zabune, nije mi Loksi ishakovao nalog ... :)

• Kifla i šećer

Čim je Srbija sebe uvukla u situaciju da bira između dvije izdajice - nema se o čemu više pričati.

• RendaiM

čestitajmo čoveku što se napokon zaposlio... evo samo u kadrovsku da odneseeeee

:mnogo spema u najavi:

• Марко 

Campi, nemoj da dolazis, oce da te kolju!

• javio

ja realno mislim da smo sad najebali....

• javio

al kad malo bolje razmislim najebavamo vec ihajhaj koliko godina....

• C60

Била сам УВЕРЕНА да ће Тадић да га покоси, ово ми нејасно, мада, свеједно је.

Пукли смо свакако, али би ми било некако забавније да праве гробар и прасенце, ето, баш забавније, ништа више.
    Кад су сви понуђени одговори исти, само под другим редним бројем.

• javio

pametan ovaj Maric...

• M

Saljem poruku onima koji su mogli da glasaju, a nisu.

Jebite se.

• Шерлок

И сад ваљда можемо да будемо задрти националисти на миру? А?

Јашта. Да пустимо браде , пијемо шљивовицу , слушамо Жарета и Гоција и глођемо печење , уз овог европског манекена смо већ почели да пијемо те неке кока коле , те да једемо неке пице и помфрите , те да фино миришемо , те да слушамо неки хаус. Ко да нисмо Срби јеботе.

Saljem poruku onima koji su mogli da glasaju, a nisu.

Jebite se.

А какву поруку би им посало да је побиједио Тадић ?

• En_Dotter

Неописиво ми је драго што је изгубио Тадић.
    Неописиво ми је мрско што је победио Николић.
    Неописиво ћу да одем одавде.

• enemyofthefreeworld

Не знам што се сви сада чуде. После сваке велике економске кризе, па колико год да је либералан или левичарски народ, долази до јачања тврђих, конзервативнијих и десничарских опција. Мени је право чудо да су напредњаци испушили на парламентарним, баш из ових разлога.

• Марко 

Да пустимо браде

Ja se nisam brijao od proslog petka jer sam predosetio rezultate izbora.

• Champy

E, pa, sretno nam bilo sa novom vlasti. :)

• javio

Mancester, oni koji su mogli da glasaju, glasali su...

oni koji nisu hteli da glasaju, nisu glasali...

i otkud znas da bi glasali za Tadica...

• M

I nema veze sto je predsednik funkcija reprezentativnog karaktera, Toma svakako nije reprezentativan.

• Valdemar

Toma diplomirao i odmah našao zaposlenje. To je za pohvalu, fale nam takvi preduzimljivi ljudi. Obično se na posao čeka godinama.

• Шерлок

И ја сам намјеравао да му се покењам на пост , ал' нисам тако добар ко Јавио.

• M

Cinjenica je da Toma ima disciplinovanije glasace i da je njemu bas odgovarala ova niska izlaznost. Siguran sam da su svi koji su u prvom krugu glasali za Tomu ponovo glasali za njega, a da je Tadic tu izgubio dosta glasova.

• javio

Valdemar je pobedio....:)

• DjordjeSr

E pa birali ste sad vam ostaje da trpite. Bolje da ste ovog ostavili on je krao 8 godina, nakr'o je se valjda, a ovaj gladan došao, ima da napravi Albaniju od Srbije.

• javio

Valdemar

Toma diplomirao i odmah našao zaposlenje. To je za pohvalu, fale nam takvi preduzimljivi ljudi. Obično se na posao čeka godinama.

• C60

Боље би Тома прошао да је виша изласност, јер да ми је неко прислонио цев на слепоочницу, Тому бих. А нисам гласала. Многи тако.

Аахаххаахах, Валдемаре!

• M

А какву поруку би им посало да је побиједио Тадић ?

oni koji su glasali za Tomu opet su glasali a oni koji su glasali za Tadica nisu opet glasali...

Isto tako su i Kostunicini glasovi presli na Tomu dok Tadic ocigledno nije dobio podrsku od Cedinih i ostalih. Tako da je Tomina pobeda sa ovako niskom izlaznoscu bila neizbezna.

• Др Јанковић

Недостајаће ми псовање матере Тадићевске и жуте мод тиму од стране ботова

• javio

Mancester, al ti je logika..

oni koji su glasali za Tomu opet su glasali a oni koji su glasali za Tadica nisu opet glasali...

veze nema, ali i da jeste tako jel im neko branio?

• Шерлок

Valdemar

Зајебите Тадића и Тому , Валдемара за предсједника !!2113