Kladionica - ko će biti pobednik duela definidžija? - KVOTE POSTAVLJENE, KLAĐENJE POČELO!
  • Billy Sharp

Evo teme.
    S obzirom da ima relativnih anonimusa i autsajdera, predlažem da se izdvoji nekoliko pretendenata na titulu, zatim bi se pravile kvote, nakon čega počinje klađenje.
    Svako bi imao određeni fond novca koji bi mogao da rasporedi na nekoliko ili na samo jednog takmičara.
    Ja kao organizator ovog skupa ću se potruditi da dobitnik sa najvećom kvotom, tj. količnikom uloženog novca i kvote na pobednika dobije odabrani materijal.
    Kvote će biti sređene do sutra u podne kada će početi klađenje.
    Počnite sa predlozima.

Kvote su pravljene na osnovu ranga, kvaliteta pisanja, jačine grupe i mog mišljenja o kvalitetu defke napisane za takmičenje.

Džoni Kurajber 5,00
    Nienna 7,00
    Agilni 7,00
    glavni 9,00
    Taedium vitae 10,00
    Mile bubreg 10,00
    ------------------------
    Ajvar na leba 11,00
    debeli pacov 11,00
    Arei kuen 12,00
    Devetar Cokulić 12,00
    Deadkenny 14,00
    Bata gugi 15,00
    ---------------------------
    proviron 17,00
    chavez 17,00
    m70 18,00
    count zero 19,00
    deky aod 20,00
    sejo govedo 20,00
    --------------------------
    perović 21,00
    minigunner94 23,00
    ludi čak 25,00
    thilmo 25,00
    usain bolt 25,00
    higlander007 25,00
    sijalica 31,00
    yeahbatch 41,00
    tucankamen 41,00
    diskretanbgd 51,00
    doklevise 51,00
    jamajčanin 51,00
    -------------------------
    džordi 71,00
    andrey arlovski 71,00
    bojanboj 71,00
    drug raja 81,00
    maggot 81,00
    leprikon 91,00
    loš tenor 101,00
    džankee 101,00
    vule 101,00
    christoff 101,00
    bez deranja molim 121,00
    jabuchillo 121,00
    ------------------------------
    mrraleq 151,00
    mlatafaka 201,00
    drhouse 301,00
    m00t 501,00
    punjac 1001,00
    zurlovan 20001,00

Svaki kladioničar će imati fond od 1000 dinara koje će moći rasporediti na najmanje JEDNOG i najviše PET takmičara. Možete staviti i jedan dinar na takmičara ako želite, bitno je da ne bude više od 5 takmičara i više od 1000 dinara na tiketu.

Svoj fond iskoristite u jednom postu, zbog lakše evidencije. Opkladu postavite kao citirani post.

Nemoj neko da se pravi pametan, pa da postuje više puta sa više opklada, smatraću to spemom i tražiti ban.

Dozvoljene su rasprave i iznošenje mišljenja o kvotama.

Opklade traju do završetka prvog dela takmičenja, tako da imate vremena da odaberete na koga ćete se kladiti, možda Džanki ili Riha jave neku dojavu.

Ukoliko vam se kvote ne sviđaju, nemojte ni igrati, šta me briga.

• Usain Bolt

Kvota na mene 20

• Mickey Savage

1. glavni
    2. MileBubreg
    3. Christoff
    4. Ареи Куен
    5. taedium_vitae
    6. Mr.RaleQ
    7. DeadKenny
    8. Nienna
    9. deky_aod
    10. bata gugi
    11. Ajvar na 'leba
    12. Count Zero
    14. Johnny Kurajber
    15. M70
    16. Maggot

• Vučica21

agilni 0.50 :)

• DeadKenny

prva grupa izjednacena, podjenako su losa sva trojica lolo

druga, mile veliki favorit

treca, dosta slaba po imenima, iako je perovic dobro rangiran, ali ne bih bas rekao da je favorit

cetvrta, areikuen veliki favorit pored dvojice zelenih clanova

peta, taedium vitae favorit, ali ne koliko mile i arei

sesta, ujednacena dosta, s tim sto je bolt slabiji od ove dvojice pa nije pod pritiskom

sedma, ne komentarisem jer sam djentlmen

osma, agilni favorit ovako gledano, ali niena ne bi iznenadio pobjedom

deveta, tenor mozda blagi favorit, ali deki nije daleko

deseta, blage veze nemam, navijam za jabucila, ovu dvojicu nikad nisam vido

11 hajlender mere iz pozadine da iznenadi ovu dvojicu favorita

12 bojanboj veliki favorit

13 ujednacena grupa, moze sve da bude

14 dzoni veliki favorit

15 jebemliga, nemam blage

16 dzanki je cini mi se po rangu najbolji, ali daleko od toga da ima prednost

• paninaro

Nienna će da ponese ovo.

• zeussick

1. glavni
    2. Mile
    3. Perović
    4. Arei Kuen
    5. taedium
    6. Devetar
    7. Dead Kenny
    8. Agilni
    9. loš tenor
    10. bata gugi
    11. Ajvar na 'leba
    12. bojanboj
    13. proviron
    14. Johnny Kurajber
    15. M70
    16. Dzankee

• Rosoneri

NA SEDPLASA I KUCU I STARAMAJKU

• Kuzman92

džanki daj dojavu

• PuppetMaster

Tema o kladionici, a dzanki se nije upisao? ЊТФ?

• PuppetMaster

Billy, moze li da se kladi i na "prolazi grupu" ili samo na sampiona?

• дебели пацов

Навијам за Рокејнџел да победи у овом окршају.

• Thilmo

PuppetMaster

Tema o kladionici, a dzanki se nije upisao? ЊТФ?

Није му интересантно кад не може да нас упропасти финасијски.

• miniGunner94

Kvota na mene. 1:200

• Radijacija

Johnny Kurajber

• Џереми

Миле, Агилни или мој противник Џони :)

• Dzankee

Ja reko napraviste kvote kad ono nista...steta...a u ovim kupovima i to uvek pobedi neki anonimus jebes ga..

• Thilmo

kupovima i to uvek pobedi neki anonimus

А надао сам се да могу до победе, сад кад си ти то прогнозирао....

• Dzankee

Pa i nisi bas anonimus lolo...bar ono malo sto sam ucestvovao u kupovima, i tim sprdnjama, dobili DMX, syngrafeas (tad je bio anon.) ...posle nisam ni ucestvovao

• Thilmo

Гавни сам јебач у свом селу :)

• crnigrujan

1. 'Bač (mnogo ga zajebavaju ovih dana, mislim da vreba priliku za osvetu)
    2. MileBubreg
    3. Перовић
    4. Sejo_govedo
    5. taedium_vitae
    6. Деветар Цокулић
    7. DeadKenny
    8. Agilni
    9. deky_aod
    10. bata gugi
    11. дебели пацов (mislim da tema može da ode u perverzno)
    12. bojanboj
    13. AndreyArlovski
    14. Johnny Kurajber
    15. dokle_vise
    16. Maggot

Reko bi da Bubreg dobija finale, u formi je a i narod ga voli.

• Риха Дисидент

Имам дојаву, не бих да дијелим са вама смртницима.

• TheWaveRider

Pa sad zavisi kako se kome pogode izrazi... Ali moji favoriti su: Sejo(piše kratko, ali jebitačno), Agilni(ako taj ne napiše, niko neće), i ima još kvalitetnih autora...
    Moram da dodam da mi je krivo što i sam nisam stigao da se prijavim, nisam bio kući. Znam da bi mi šanse bile manje od 1% da prođem i prvi krug, ali mislim da bi bilo dobro iskustvo...

• Radijacija

Имам дојаву, не бих да дијелим са вама смртницима.

Jel od trećeg autora, petnaeste lige?

• Zhajk

Ubedjen sam u pobedu AndreyArlovskog.

• Риха Дисидент

Jel od trećeg autora, petnaeste lige?

Прва рука, аутор из реномеа. Обављао високе функције на сајту, добро котира код Кајзена.

• Deku

Count Zero, M70 i Mr.RaleQ su po meni najveći favoriti za kobjeđivanje.

- Zero objašnjava u poslednje vreme.
    - Emka ubjia kako piše.
    - Ralek je već dobijao neke kupove, pa ne vidim razlog zašto ne bi opet.

EDIT:

Zhajk

Ubedjen sam u pobedu AndreyArlovskog.

Taj film nećeš gledati, ne dok ume kuca srce junačko!

• Риха Дисидент

Локница да те ријешим муке, ти нећеш сигурно добити.

• Pepe González

Glavni i MileBubreg. Mile tuče na iskustvo i lukavštinu, Glavni na mlados' i sirovu snagu, tri dana se vodi borba. Videvši da je stani pani, Agilni potplaćuje Remca tonom visokokaloričnog uglja švercovanog sa kopa u Ugljeviku i novim ratkapnama za Golfa da izvede malverzaciju i preokrene u njegovu korist. Ali igrom slučaja Čampi sa ekipom iz Maoče izvršava samoubilački teroristički napad u Bijeljini i pri tom raznosi Remca u momentu malverzacije. Čampi gine, nema hurija, Muhamed ga malo trololo. Borba između Mileta i Glavnog dostiže vrhunac. Jebač angažuje tazbinu, fameliju od Male Vidre da glasaju za njega, ali zaboravlja da oni pamte da je govorio da je burek sa sirom. Serveri se preopterećuju, Džanki šalje Kaizenu dojavu. Kaizen diže glavu od droge koju je kupio od kritor naloga, gura midžet Moldavke od sebe, i u bade mantilu seda za Mek Buk pro Armani limited edišn računar, loguje se, i dolazi na sajt da proveri kakva je to pozdarija. Prvi put u istoriji Vukajije se proglašava nerešeno. Mile i Glavni se mire, ljube triput, kao znak prijateljsva bratime se i žene jedan drugom rodice, i ujedinjuju preldžijske snage za više ciljeve. Kompromis pada u pripajanju Srbije Republici Srpskoj, brisanju Beograda sa karte, zabrani Pantere na prostoru novostvorene Velike Republike Srpske, banovanju svih autora koji imaju Divi Gavaja u omiljenim defkama, i velikoj fešti na kojoj Peva Rade Lacković, Jandrino Jato, Zoran Stanić i Minela. Okreću se pečeni volovi i toče cisterne piva u krigle od po 5 litara, svakom dobrom čojeku po dve rasne Rumunke dolaze, jedna plava, jedna garavuša. Slavi se tri dana.

• PuppetMaster

Luks Učitelj
    Glavni i MileBubreg. Mile tuče na iskustvo i lukavštinu, Glavni na mlados' i sirovu snagu, tri dana se vodi borba. Videvši da je stani pani, Agilni potplaćuje Remca tonom visokokaloričnog uglja švercovanog sa kopa u Ugljeviku i novim ratkapnama za Golfa da izvede malverzaciju i preokrene u njegovu korist. Ali igrom slučaja Čampi sa ekipom iz Maoče izvršava samoubilački teroristički napad u Bijeljini i pri tom raznosi Remca u momentu malverzacije. Čampi gine, nema hurija, Muhamed ga malo trololo. Borba između Mileta i Glavnog dostiže vrhunac. Jebač angažuje tazbinu, fameliju od Male Vidre da glasaju za njega, ali zaboravlja da oni pamte da je govorio da je burek sa sirom. Serveri se preopterećuju, Džanki šalje Kaizenu dojavu. Kaizen diže glavu od droge koju je kupio od kritor naloga, gura midžet Moldavke od sebe, i u bade mantilu seda za Mek Buk pro Armani limited edišn računar, loguje se, i dolazi na sajt da proveri kakva je to pozdarija. Prvi put u istoriji Vukajije se proglašava nerešeno. Mile i Glavni se mire, ljube triput, kao znak prijateljsva bratime se i žene jedan drugom rodice, i ujedinjuju preldžijske snage za više ciljeve. Kompromis pada u pripajanju Srbije Republici Srpskoj, brisanju Beograda sa karte, zabrani Pantere na prostoru novostvorene Velike Republike Srpske, banovanju svih autora koji imaju Divi Gavaja u omiljenim defkama, i velikoj fešti na kojoj Peva Rade Lacković, Jandrino Jato, Zoran Stanić i Minela. Okreću se pečeni volovi i toče cisterne piva u krigle od po 5 litara, svakom dobrom čojeku po dve rasne Rumunke dolaze, jedna plava, jedna garavuša. Slavi se tri dana.

Moze katanac

• Марко 

Главни јер вероватно нећу ни објавити дефиницију. Баш сам се спремао да напишем нешто врло слично, кад уђем тамо и видим да је написао. Нећу објављивати ништа из разлога што је зајебан појам и не може се дефинисати на више начина. Једноставно, нећу да се брукам неким страјизмом, није за куп.

• tor&ma

Idi bre u kurac!

• PuppetMaster

Mogu, naravno.
    Ovo je jos genijalnije.

• Thilmo

Јебач, немој да си пичка, имаш до 18h сутра да смислиш.

• taedium_vitae

Hahahaha, Luksov komentar zaključao kup!

• Марко 

Ма шта да смислим, док сам сад гледао Звезду смислио сам своју дефиницију и сад нема смисла да је објавим. А ништа боље не могу смислити, нећу да трошим ваше време тако што ћете безвезе да читате неко срање.

• Deku

Локница да те ријешим муке, ти нећеш сигурно добити.

Đe će janje sa vucima, ne ide to! :)

• Johnny Kurajber

Objavi Jebač. Neki izrazi su takvi da tematika ne daje da se puno ostupa, ali može na više načina da se napiše.

• kierkegaard

Nienna dobija ovo.
    EDIT: Sad videh da igraju Agilni i Johnny, ovo su prva tri favorita.

• Thilmo

Па да, објави Јебач, шта има везе и да је слично..ниси ти сам бирао израз него ти је додељен, ако твоја верзија буде боља, нема разлога да то људи не гласају. Мислим да то важи за све нас.

• АБ

1. glavni
    2. Mile
    3. miniGunner94
    4. biće baš gusto al' tipujem na Seju u zaletu je u poslednje vreme
    5. Deranje
    6. Mr. RaleQ
    7. Ludi Čak
    8. Agilni
    9. deky
    10. bata gugi
    11. isto napeto k'o na WC šolji ali moj glas ide Ajvaru.
    12. Nulti
    13. AndreyArlovski
    14. Džoni
    15. M70
    16. DŽANKI MAĐIJA NAJMANJA KVOTA

• riffraff

Све паре на Ниену! хехе

• A

Деветар Цокулић
    Све паре на Ниену! хехе

Četerski klan ;)

• riffraff

Реално, нико од нас нема шансе ако се Бурз... овај Нина размаше :)

• Punjac

nienna prekidava,a zajebani su i komentatori...bice cupavo u tim finalima

• Billy Sharp

Editovao sam post sa dodatnim informacijama.

• Џереми

пизде једне, мене нико да похвали лолол
    шалим се, немам ја никакве шансе против џонаре :)

• riffraff

Прва група -> Главни
    Друга група -> Надам се Вулетовој побједи
    Трећа група -> Нисам упознат са радом ових, ајмо на Ганера
    Четврта група -> На Ареиа
    Пета група -> Таедиум
    Шеста група-> Нећу да коментаришем.
    Седма група -> Кени
    Осма група -> НИНА, И ДО КРАЈА ТАКМИЧЕЊА МОЈ ФАВОРИТ!
    Девета група -> Деки
    Десета група -> Типујем на дискретног
    Једанаеста група -> Пацов
    Дванаеста група -> Бојан бој
    Тринаеста група -> Провирон
    Четрнаеста -> Џони
    Петнаеста група -> Емка
    Шеснаеста група -> Не знам.

• Џереми

Прва: главни
    Друга: Миле
    Трећа: Перовић