Provale u toku seksa vas i vaših partnera
  • n!n@

Ne misli se na JA JEBEM! provale, već na doskočice i smešne izjave. Raspišite se samo, doći ću i ja kasnije. (da vam se smejem)

• enemyofthefreeworld

Ne misli se na JA JEBEM!

То што се не мисли, не значи да неће бити... лололо
    Ово ти је ко да питаш пецароша колико тона му је имала највећа риба коју је упецао. лоло

• Сантјаго Коровјов

Цитирам партнерку:

ТИ ЈЕБЕШ!

• Букснетина™

Које црне провале, ја кад растављам не може да дође до речи од вриштања.

• ninka_92

Im'o sam ja jednu provalu, msm nije provala ali je došla u pogrešnom trenutku, karam ja nju i taman da svrši ona, ja gledam kako će da udari glavom u radijator iza kreveta, i ja prekinem sve i kažem joj: "De pomjeri se malo, heknućeš glavom u taj radijator, ko će te kupit' okolo." Nema, poče se ona smijat' tu, nema Boga svršit' više. :D

• Remac

Ja nisam imao provalu, nego sam imao situaciju, jel mogu to da opišem?

• Pepe González

Ninka nauči nas kako tvrda 'ercegovačka ćuna od 9 centima pomera guščurde!

• ninka_92

Ninka nauči nas kako tvrda 'ercegovačka ćuna od 9 centima pomera guščurde!

6.25 :)

• L@ki

Вала јесам је провалио.

• n!n@

Ja nisam imao provalu, nego sam imao situaciju, jel mogu to da opišem?

Opisuj, brate, samo nek je budalasto.

• Vita

Kоја патишпањ тема, до јаја!

• Remac

Pazi vako, ja sa nekom bio nešto, kres kombinacija, seks bez obaveza, kako već. Ona izašča u neki kafić izvan grada, zove me da dođem pa da se malo điđimiđi. Dolazim ja, tu njema drugarica sa momkom, ja sve fino pozdravim se sa svima, malo se upitam i kad smo završili formalnosti ufatim ovu svoju za dupe kao znak da je vrijeme da se ide u radne pobjede. Izađemo mi, auto i vozim. Kontam gdje je fino mjesto da nema nikog i tako to (mrsko mi da idem do grada, znam tamo gdje sve ima mjesta al ono, oću ja što prije da osjetim mrs). I skontam ja neko mjesto, neki je to sokak, uglavnom kuća neka i poslije kuće jedno 50 metara je neko skladište, hala, šta li a između ništa nema, neke voćkice, livada. I ajd reko da stanem tu na pola puta, malo u voćnjak skrenem, neće me niko vidjet. Krećemo mi da se mazimo volimo i ljubimo, ja se da izvinete počeo saginjati dole, prvo da skinem a kasnije jelte da vidim šta ima dole. I dok sam ja to skinuo, čujem ja nešto puče. Nastavim ja i mislim se u sebi "djeca bacaju petarde, tako sam i ja zajebavao ljude u jebačini kad sam bio mali". Ja taman zapalaco jezik, opet isto. Dižem glavu nigdje ništa, nit koga ima nit šta vidim. Ja opet dole, ona uživa, kad i treći put se čuje. E reko šta je sad majku mu. Kad ono lola stoji na ivici svog dvorišta sa pištoljem u ruci i puco tri puta u vazduh, valjda mislio da sam pljačkaš neki, pa da me oćera. Ja to viđo, reko ajd ti mala uzdigni gaće, nastavićemo mi ovo negdje drugo, komšije se bune. Glavu sam mogo izgubit zbog pičke.

• Скелетор

Мој stari Ford Eskort, pre jedno par godina. Otišao sa tadašnjom curom na neki rođendan, i kasnije malo, rešili da se kresnemo, in da kar. Odvezli se negde, ne znam de, jebemti Ćupriju lolo, neki parking iza neke zgrade, i krene sve kul. Bili smo na zadnjem sedištu, jer se lako obara zadnje,a udobno je, imalo neki defekt, tako da je bilo prostora ihahaj. Tuc-tuc, rešili da ona bude gore. I bi ona gore...ona se malo zanela, doduše i ja, nismo štedeli snagu lolo, malo popili oboje,ma milina za jebanje bre. I prc, tako sam se jako izvio, a i ona, da je udarila glavom u plafon (nebo), vrisnula od bolova i sjebala vrat malčice--usro sam se kao nikad do tada. Nit svršili oboje nit šta, ona onako ušinutog vrata i blago uplakana rekla- VOZI ME KUĆI ODMA!
    i ja šta ću, ae kući...boleo je vrat par dana jbte.

• Сидрашевић

Каже "А бе ће ме поцепаш"

Угао згуза је нешто био лош, нађох се прилично високо изнад ње.

• P for Penis

ja taman kad hoću da kažem nešto vlasnik me ugura, tako da uglavnom nešto krkljam

• Kifla i šećer

Guzim ja nju, guzim, a ona stenje: BODI, BODI, BODI! a ja lafo njoj PA BODEM, JEBIGA, VIŠ' DA TE RASTURAM! a ona će opet meni MA SKINI MI BODI, MAGARČE!
    ahahhahahahahah kako sam bio glup, jebiga, mlad....

• Букснетина™

Одличан је тај виц.

• Remac

Kako mutav vic. Ajd' ne spemujte, il' napišite neku zajebanciju vezano za temu il' ne pišite ništa.

• Natnat

Aha, ima i za Fatu i hulahopke.

• Kifla i šećer

Ma vi ste samo ljubomorni....

• Glavni

de ba kiflo, mani se viceva.

Došo ja kući sa faksa, navalio na svoju tadašnju djevojku ko nezdrav, udaram ja, miješam, okrećem je ko pljeskavicu na roštilju, kad će ona meni: "Jest se lijepo seksat s tobom!" "A jel s drugima ne valja mamu ti jebem?"

Kacam bio kod rođaka u Šidu, izašli mi malo u grad s njegovom djevojkom i njenom prijateljicom. Ta prijateljica i nije bila nešto, da se tako eufemistički izrazim, tj. gadna ko četvrti kvartal poreza, ni guza, ni sise, ni zubi, straota! Ubjeđuje mene rođak da je mlatnem, da uvatim sevapa, al neću ja ni po koju cijenu. Međutim, malo viski, malo koka kola, i pođe ona meni da se proljepšava, a i profesor se udobrovoljio tako i da je za njega imala prolaz. Otišli mi kući, razvuko ja krevet, pođem da joj skidam presvlake, kad ona pođe da se buni, te neće, te ja sam njoj ko brat, vamo tamo. Uvatim ja nju za gaće poderem, dok se ona snašla navučem kondom nekako, uvatim za runo, skiknu ona, zavučem demo verziju, ne bi joj fino ispočetka, pa podebljam demo verziju sa komšijom, kad njoj već ljevše. Krenu vlaga, mokro sve, i granje, i ponjava. Uvatim je tad, centriram i zavučem orginala. Ipak, nisam mogo da je gledam u facu, pa je okrenem zguza kad će ona: " jebi me brate".

• dokle_vise

jednom smo se vijali goli po stanu i savatam je i opalim tukijem po laktu i kazem "sad nisi nevina u lakat"

http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/006/216/7nTnr.png

• Maggot

E sto nisam zensko, odma' bih trazio muza na vukajliji posto vidim da su ovde sve vrsni jebaci

• dokle_vise

nisam ni ja jebac, samo prosecno karam jednu ribu i to je to

• Триша

Не може да се прича са пуним устима...

• Glavni

Evo ipak jedne prave provale za mene, Pitala me riba koliki mi je. Ja kažem "toliki i toliki". Kaže ona meni da je ovo moje sokoćalo prekratko za to što sam reko, ustade i donese lenjir da izmjeri. Kad je izmjerila, iznenadi se koliko nema osjećaćja koliko je šta dugačko.

• ФејзБукснетина

лололо ја сам једном имо секса с једном цуром и она звекла слепоочницом у ћошак неког стуба лоло јбга касам АГРЕСИВАН!

• dokle_vise

ahhahahha setih se još jedne scene...
    navato ja neku ribu u diskaću i kao ovo ono ajmo... a ko uskurac nemam kola...
    i izađemo mi napolje i reko ajd naulici pa ko ga jebe, ona pristane... krenemo mi raditi posao kad prolazi neka ganci baba i pita "Jel imaš upaljač?", ja odgovorim da nemam, a ona će ti "Nemaš nemaš a tu pališ na sred ulice" a ja i riba patos

ah ta mlados' ludos'
    tru stori

• PuppetMaster

kad će ona: " jebi me brate".

Ovo mora da je ostavilo neke psihicke posledice.

• Mlada Partizanka

" jebi me brate".

Hahahahhahahahaha! Fenomenalno!

• Tračica

''mislim da si mi pipnuo bubreg''

• Glavni

Nemam sestru sva sreća, al da se nadovežem sa još jednom pričicom:

Bili smo teška klinčadija, ja četvrti, a ona drugi srednje. Voljeli smo mnogo da popijemo, Nit sam imo kola, niti iki kurac, već po nekim haustorima, stanovima kad starci odu i tako to, uglavnom gdje se stigne. Jednom se nas dvoje odvalili od života, i otišli zalegli u neki kanal kraj pruge, juli je bio. Skino ja nju, navuko protekciju, malo je podigo na neki busen, taman da je naštimam, upro nako pjan, kad ono neće nešto, a već smo bili duže u programu. Pitam ja nju: "Šta neće?",a kaže ona:" Guraš u pogrešnu rupu, al ajd sad kad si već pošo".

• Sale d snajperist

Мој stari Ford Eskort, pre jedno par godina. Otišao sa tadašnjom curom na neki rođendan, i kasnije malo, rešili da se kresnemo, in da kar. Odvezli se negde, ne znam de, jebemti Ćupriju lolo, neki parking iza neke zgrade, i krene sve kul. Bili smo na zadnjem sedištu, jer se lako obara zadnje,a udobno je, imalo neki defekt, tako da je bilo prostora ihahaj. Tuc-tuc, rešili da ona bude gore. I bi ona gore...ona se malo zanela, doduše i ja, nismo štedeli snagu lolo, malo popili oboje,ma milina za jebanje bre. I prc, tako sam se jako izvio, a i ona, da je udarila glavom u plafon (nebo), vrisnula od bolova i sjebala vrat malčice--usro sam se kao nikad do tada. Nit svršili oboje nit šta, ona onako ušinutog vrata i blago uplakana rekla- VOZI ME KUĆI ODMA!
    i ja šta ću, ae kući...boleo je vrat par dana jbte.

MANIJAK JEBE PA SLOMI!

• Advokado

Kad je izmjerila, iznenadi se koliko nema osjećaćja koliko je šta dugačko.

Zato žene loše parkiraju.

• menijesamodosadno

''jel ti to prstima trazis ahahah''

druga, treca srednje bese valjda, neiskusan i pijan da tremu ubijem, jbg
    al jebo sam iapk, puca kurac bas me brige

• ninka_92

Guraš u pogrešnu rupu, al ajd sad kad si već pošo

Dade ti u rč ni kriva ni dužna hahahahahahha

• Eclipse

A joj, bilo je dosta toga...
    npr. jednom sam se zagrcnula, mislila sam da ću dumrem, bilo je pitanje života i smrti i onda od tog svog kašljanja i gušenja mi krene i krv na nos, pozdravila sam se sa životom i pomirila sam se sa činjenicom da umirem, al onda me zmaj ošino po leđima i spasio me :DDD

• Eclipse

malo popili oboje,ma milina za jebanje bre. I prc, tako sam se jako izvio, a i ona, da je udarila glavom u plafon (nebo), vrisnula od bolova

ja sam jednom ovako udarila glavom i krenula mi krv na nos, al nismo uopšte skontali, mene zabolilo to baš, al alkohol i tako to, pa je bol odma prošla, a krv nismo ni registrovali
    kad smo završili bili smo krvavi kao da smo čovjeka priklali :DDD

• Glavni

Opet izgubila nevinost

• Eclipse

hahhahahahhaa...

• Триша

Вагинални прдежи, сад се сетио тога.

• Remac

picoprd, kako je to meni smiješno, nije mi ono gadno ili šta već, nego onako, blentavo :)

• Kifla i šećer

Eklipso, jel bilo jebačine a da ti nisi krv pustila? XD

• ninka_92

Jes', ja se presmijem tu uvijek, samo čuješ pff a ja se odvalim smijat' hahahahahah

• L@ki

Дал је смешно не знам ал оћу да се хвали својим искуствима. Била једна што волела грубо, да је шамарају, ал сад се занела па тражила да је ударам. Не волим та срања, пустим е да набијам жено! Ал онако невољно сам је опалио пар пута и последњи ударац је био нокаут! Поврати се и тражи опет, ту чика Лаки навуче панталоне и оде.

• Stereotype

Je l' to ona koja sad ima 13 godina? lololo

• n!n@

@ L@ki, te hardkor tepnjave žene traže samo onima kojima je mali, pa ne boli ništa dok ulazi, a one navikle da stenju. Pričali mi neki ženski ljudi...

• Sale d snajperist

@ L@ki, te hardkor tepnjave žene traže samo onima kojima je mali, pa ne boli ništa dok ulazi, a one navikle da stenju. Pričali mi neki ženski ljudi...

Auuu..
    Teske reci..

• L@ki

Ололо, не, ово је била нека циганка-гастарбајтерка-курва од 18 дина.