Ne tuci me nogama, odaću se drogama
  • PuppetMaster

Koja je najgluplja ili najveća laž koju ste uspeli nekome da "prodate"?

Ja sam i posle nekoliko godina ponosan na svoje dostignuće kada sam nekom liku uspeo da prodam kamenje za akvarijum po nekoj bezobrazno visokoj ceni. Kupio sam ga za 30 dinara, a prodao za 1200 ili tako nešto.
    Kroz priču sam shvatio da je glupavi, buržujsko-razmaženi klinac. Ložio se na akarijume i ta sranja. Rekao sam mu da ovo moje kamenje povećava mogućnost da obična ribica rodi zlatnu za nekih 2% i još sam svakakve brojke izmislio.
    Osećao sam se kao Del Boj.

• selenijum

Rekao sam mu da ovo moje kamenje povećava mogućnost da obična ribica rodi zlatnu za nekih 2%

HAHAHAHAHAHAHAHAHH... Daj bjež, koliko taj ima/nema mozga u glavi pa da je pao na to?

• Glavni

Kad varam i lažem, to je na hiljade, evra...Ove godine izlagao sam ljude za otprilike 6000 evra, jer tako sam u mogućnosti. Najgore je što nisam imao nikakvu korist ja nego moja firma.

• PuppetMaster

Zanemarljiva količina selenijum :)
    glavni, ajde daj neke detalje ili doživljaje. Sigurno ima zanimljivih.

• Vučica21

Koliko je samo lako prevariti ljude koje ne vole da jedu žablje batake da su to pileći bataci. :)

• musssashe

Kad varam i lažem, to je na hiljade, evra...Ove godine izlagao sam ljude za otprilike 6000 evra, jer tako sam u mogućnosti. Najgore je što nisam imao nikakvu korist ja nego moja firma.

Ladno radis u top shopu

• Gazimudo

Najveca laz koju sam prodao je kad sam stajao sa kontrolorima bus plusa na stanici, i pre nego sto je dosao autobus, pitao da li mogu da idem jednu stanicu, a posle se vozio do OKRETNICE za dzabe.

• Natnat

Koji si huligan, eeee

• Gazimudo

Pisem domaci u skolsku svesku!

• Glavni

Ladno radis u top shopu

Bravo!

• Liblet

gluma nevine zbunjene devojčioce policajcu koji je hteo da mi naplati kaznu što sam prešla ulicu van pešačkog...ja nisam iz beograda..nisam znala da tu ne sme da se pređe..bilo mi malo gadno sebe same al sam sačuvala pare..

• ipčenaš

Kupio sam ga za 30 dinara, a prodao za 1200 ili tako nešto

ili tako nešto

ako si tolko ponosan, znao bi za koliko si prodao. koliko može biti teško lagati onlajn, a ti i u tome fejluješ lolo

• Скелетор

Da igram fudbal za St. Galen, Švicarska. To mi bio ufur kod jedne cure koju sam upoznao na moru, davno još. Morao sam da joj opisujem grad iako pojma nemam ni u kom delu Švice se nalazi, kakvi su izlasci tamo i te fore...al, nasela je ipak, hehe.

• PuppetMaster

jebiga, ipčenaš ne znam lepo da se izrazavam. Ako mislis da lazem, ok.

• Blake Griffin

al, nasela je ipak, hehe.

Ajsivoćudider. :D

Rekao sam mu da ovo moje kamenje povećava mogućnost da obična ribica rodi zlatnu za nekih 2%

Da citiram jednog avtora, ne sećam se kog:

A ja sam jebo Slađanu Tomašević. U rč.

• Chavez

Bio sam u wc-u na DIF-u, i tamo imaju one česme na senzor, metneš ruku i krene voda. Ja izlazim, tek ulazi posle mene neki Bosanac i zagleda česmu, ne konta kako radi. I ja mu kažem - vidiš, ima senzor, kad kreneš levom rukom, ide hladna, kad desnom ide topla, pa ti manevriši za temperaturu vode.

Par minuta sam samo stojao iza i plakao od smeha na prizor.

• Glavni

Već sam negdje pisao na forumu da sam ortaku slagao da su zidovi u Hrvatskoj pored autoputa (koji inače služe kao zvučna izolacija), ustvari zidovi od poligona za gađanje i služe da meci ne piče po autoputu.

• PuppetMaster

Griffine, ti izgleda nisi svestan da svakakvih budala ima u Bozijoj basti. Na hiljade ljudi ( i nekoliko mojih, sramota me je da kazem, prijatelja ) nose onaj Power Balance i stvarno veruju da im on uspostavlja neku ravnotezu. Sportisti. To sranje kosta oko 50e, a mozda i vise. Zasto ovaj ne bi bio glupav u vezi kamenja?

• Шерлок

Chavez
    Bio sam u wc-u na DIF-u, i tamo imaju one česme na senzor, metneš ruku i krene voda. Ja izlazim, tek ulazi posle mene neki Bosanac i zagleda česmu, ne konta kako radi. I ja mu kažem - vidiš, ima senzor, kad kreneš levom rukom, ide hladna, kad desnom ide topla, pa ti manevriši za temperaturu vode.

Par minuta sam samo stojao iza i plakao od smeha na prizor.

И ја сам једном имао сличну ситуацију, просуо сам једном сељану из моје гимназије причу да они писоари у ствари служе за прање сунђера, наредног дана сам сам га срео како пушта воду и истом кваси сунђер.
    Нисам могао да се смијем од невјерице.

• Towelie_

Ja sam ubedio coveka da sam glavni gradski arhitekta.

• Blake Griffin

Papet, naravno da sam svestan, nego se malo sprdam. :) Pa dovoljno je da sam jednom odgledao Milana Tarota, sve bi mi se samo kazlo. :) A da ne pričam kakvih smo sve budala viđali, kakve viđamo i kakve ćemo tek viđati, tako da...

• bojanboj

Pacijenta kog sam trebao odvesti na rentgen odvezem u teretni lift u kome se svetla gase prilikom zatvaranja vrata, posle ga izvezo ga napolje i rekoh mu da dođe popodne po snimke.

• Скелетор

HAHAHAHAHAAHHA!
    reci da je istina leba ti!

• bojanboj

Pa bio sam pripit, jebi ga :)

• Срна

i,bb,je l' došao po snimke,kaj bilolo?

• дебели пацов

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ЦАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! КЛАЊАМ СЕ!

• TucanKamen

hahahhahahhahahha suze mi pošle :D

• bojanboj

i,bb,je l' došao po snimke,kaj bilolo?

Stara fora, osvetlio se film, mora ponovo na snimanje...lololo

• ninka_92

Hahahahahahahhahahaha kakva pobjeda hahahahahahhahahahahahhahahahahah

• Срна

a,koji si ti ludak,mora teram nekog iz bolnice dodradimo to,ololo!
    ne smem majku,će misli da sam skrenula.

• Скелетор

Ime moje, smejem se i dalje:)

• Blake Griffin

Ovo je tek drugi put da se nečemu na ovom sajtu baš onako istinski smejem već jedno 5 minuta. :D Ne mogu da se setim za šta sam se beše cerekao prvi put. Čini mi se da je bilo Đovak šizenje ili tako neki kurac. Ali skroz je nebitno da li se to stvarno desilo. :) Ako jeste, ne znam šta bih ti rek'o. Stvarno ne znam. :D

• kryptonite

hahahahahhahahahha bb pobjedio temu!

Ja i drug ubijedili neku curu da je on Balotelijev brat. Kao otac mu Svajcarac Italijanskog porijekla, a majka crniknja.. Riba se naložila.

• Тхе Форестер

Ијао дивноће од теме! Ово сам већ причао на чету али ајд' да уђем у детаље и да се не заборави:

Седим са ортаком и његовом лудом колегиницом, једна од оних самозваних зајебаних мацхкица. Он оде на колоквијум неки и остави ме са сподобом која крене да ме испитује као мурија. Тек упознаш некога и питаш га "А од чега ти отплаћујеш факс?" Ја био добро расположен па уместо класичног "А шта то тебе боли пичка" у секунди смислим и сервирам следећу причу:

Ја сам мушка курва (она се смеје и тражи да се уозбиљим, ја мртав озбиљан, она престане да се смеје). Радим за земунску агенцију "Хермес", класа од 25 до 40 година, објасним да није фора да млади радници јебу бабе осим ако не приложе да су спремни и за то, тако да ја са 22 (тадашње) године имам горе наведену клијентелу. Ови старији од 30 имају од 35 до 50, итд.

Ту кренемо у озбиљну причу о тајном свету мушких курви Београда и Земуна, о конкуренцији (навео сам "Кућу среће" на Чукаричкој падини, стоке камењарске), и наравно о ценовнику. С обзиром на природу посла, детаље око предигре предлажем према мојој процени, али их поставља искључиво клијент. Задовољавање са мојим личним врхунцем наплаћује се само 50 евра, али без њега 100 до 120. "Хермес" у понуди има широк дијапазон костима за њу и њега у вредности од 10 до 65 евра, као и све врсте играчака од 5 до 25 евра. Сваки клијент потписује уговор са детаљима услуге и својим личним подацима уз загарантовану дискрецију и могућност тужбе ако се она наруши. Уговор је неопходан и да бисмо ми њих тужили ако запослени запати неку болештину.

На крају ми је тражила да чује неке анегдоте са посла. Ту су биле остављене жене, ружњикаве девојке којима је требао добар поклон за рођендан, опасне и мање опасне милфаче и једна самохрана добродржећа мајка коју је муж оставио због клинке и која је хтела да сними дивљачки сношај са мном и да му пошаље зинат. Рекао сам да сам изашао у сусрет, али то наплатио додатних 50 евра због свог личног ризика.

Риба је мртва озбиљна одушевљено слушала целу ту причу, и сумњиве су јој једино биле цене, као прескупо за ову државу. Ја сам објаснио да су све те залудне и несрећне жене крцате кешом својих говеда од мужева или родитеља и да сматрају да им је то паметнији трошак него да оду и покупују пола бутика, опет.

Људи моји, епилог приче је био такав да сам могао заиста неку кинту да зарадим да није било тог ортака дебила који јој је следећи дан умирући од смеха испричао да сам је наложио као никога у животу.

• ninka_92

Treb'o si istuć' ortaka.

• Glavni

Jednom sam impresionirao žensku podatkom da je pronađen novi planet, da ga još nema u udžbenicima i da se zove WD- 40, ona tad polagala geografiju na učiteljskom....

• ninka_92

Ja ne lažem. Ja sam iskren decxko.

• Пд

Ај да се не хвалим мојим баронијама, ево једне у продукцији најбољег ортака.

Наложио човек своју дугогодишњу девојку да се "Волим те" на португалском каже Estadio de Dragao, и причао јој тако стално. Estadio de Dragao у преводу значи "Стадион Змаја", односно то је стадио Порта:

http://www.football-pictures.net/data/media/307/Estdio_do_Drago.jpg

• Zhajk

Auuu Ja bi vam sad nesto ispricao ali necu da rizikujem jel mogu da naje*em zbog toga.Sve u svemu u pitanju su lepe pare :)

• ninka_92

Estadio de Dragao hahahahahahha

• PuppetMaster

Auuu Ja bi vam sad nesto ispricao ali necu da rizikujem jel mogu da naje*em zbog toga.Sve u svemu u pitanju su lepe pare :)

Pricaj jebote, upisan si pod imenom Zhajk. Niko ne moze da te tuzi. :)

• Petar Pan Pezo$

ja sam jedno vreme prodavo priču devojkama, kad sam hteo da se sažale na mene da sam kao klinac sve do moje 9-10 godine bolovao od neke bolesti koja nije omogućavala da mi se glava razvija ravnomerno sa telom i da mi je glava u tom periodu bila veličine pomorandže, a telo normalne građe za taj uzrast...i da su me svi u školi tukli zbog toga i ismevali i dugo posle toga niko nije hteo da se druži samnom...al kao posle je to prošlo i glava je počela normalno da se razvija...
    Koje sam srcecepajuće odgovore dobija...''jaooo baš mi je žao nemoj da brineš, sad si izrastao u prelepog čoveka i uopšte se ne primeti ta bolest da si imao bla bla''...

• Срна

saće ovaj pezos da prospe neke boleštine,džast voč gajz.
    :lenja pita:

• Марко 

Ја сам излагао једног дебила (сви у његовој фамилији имају надимак Ћуп, у складу са интелигенцијом) да ћу му дати 200 марона ако се попење на један велики бор у школском дворишту. Он слепац поверовао и попео се на врх. Види га учитељица и најебе.

• Скелетор

kad te odbanovaše Pezose?

• Dub

Jednom sam nekoj nafuranoj ribi rekao da sam gej, jer je smarala sa tim da je svi muvaju. Kad je to čula, onda ona mene krenula da muva. Jebeš budalu.

• свjecна свега

Kada sam počela u srednju školu ubijedila sam pola odeljenja da sam muslimanka. Kasnije su me provalili, ali moj drug i dan danas, posle tri godine, misli da jesam iako svake godine slavim slavu.

• Petar Pan Pezo$

Valjda danas, tj. danas sam video...

E da, jednom me ćale uvatio u sobi kako ga drkam i to go, i ja se pogubio nisam znao šta da kažem i počnem kao da se uvijam i da govorim da ne znam šta mi je da me užasno boli piša i da neće da prođe pa sam se zato skinuo...imo sam nekih 12 godina, i ćale me odvede kao u bolnicu...mada mislim da je to uradio samo da bi mi bilo lakše tad, da ja pomislim kao kako me nije provalio...a gluperda od doktorice je konstantovala da mi je to, pošto sam rekao da sam u toku dana igrao fudbal i da sam dobio udarac, od toga...