Za šta ste maheri?
  • B

Pandan duducima. Dakle, kao što naslov teme i sam kaže, za šta ste maheri? Koji su vaši talenti, sposobnosti, mogućnosti?
    Da počnem od sebe. Svestran čovek. Hobi mi je akvaristika, ponekad sviram sintisajzer, umem oko mehanike kod motocikala, testerišem, brusim, varim, plivam kao riba. Maher sam i za dobru definiciju!

• DP

МНОГО ДОБРО ЈЕБЕМ.

• Шоне007

Ја сам Божански израз љубави, волим себе и поштујем такав какав јесам!

• plok

za debilisanje,vodene sportove,jebanjee,rastafariju,zabadanje za kompom,rolanje,drkanje,lizanje,kenjanje,smejanje hendikepiranim osobama,svemir

• Радјард Куплунг

šta je rastafarija, matoree

• _

JEBEM MAHERIŠEM

• DP

МНОГО НЕЖНО И УВИЂАВНО ПРКИМ

• ninka_92

Za vodene sportove. Možda zbog činjenice da sam 9 godina trenirao iste. Za održavanje konverzacije i socijalizaciju uopšte. Za ples. Odličan sam sluhista, al' me jebe što nemam glasovne sposobnosti da to iskoristim u potpunosti, pa moram da sviram, što mi slabije ide od pjevanja, jebiga. Nađe se ponešto.

• paninaro

JA SAM OTELOTVORENJE RENESANSNOG ČOVJEKA, SVESTRAN, OMILJEN U DRUŠTVU, KAKO MUŠKOM TAKO I ŽENSKOM (hihi), SVIRAM NEKOLIKO INSTRUMENATA I POBJEDNIK SAM TAKMIČENJA MALIH HEMIČARA "ŠARPLANINA 1980."

• ipčenaš

за шивење. У ПИЧКУ

• DP

Не али без зајебанције, у ручном задовољавању дама. Ручни рад ми је чиста десетка.

• б

Сад размишљам и... ни за шта.

• б

Е, да. Кад смо се као клинци играли оним бејблејдовима био сам најбољи у Косјерићу.

• Ratko_Sokolac

Ja sam stručnjak za pravljenje slika na bijelom platnu, tako što se userem u gaće i sjednem tako.
    Zadnje što sam naslikao ja pejzaž pod nazivom '' Đed sjedi pored njive, dok mu baba sipa rakiju, ljeta 1963.''

• Galantni kosovac

био сам најбољи у Косјерићу.

Će daš autogram?

• B

Ratku je zabranjeno da postuje na forumu. Spemuje na retardiran i ogavan način.

• Valdemar

Ja sam mnogo dobar što se tiče pravopisa, poznavanja zakonitosti jezika uopšte i analize književnog dela, i uopšte hermeneutike, avaj. Imam apsolutni sluh, smisao za stih, rimu i metar. Mogu se popeti kao koza uz najstrmiju stenu. Na drvo kao majmu, ukratko, čovek beskoristan.

• MlaDiLuk

Ovako: mogu da kenjam do sutra o tako retardiranim, bolesnim i čudnim stvarima te izazivam poglede popreko, ukoso i na stranu. Mislim da je to glavno... a vi kakote

• paninaro

Mogu se popeti kao koza uz najstrmiju stenu.

ovo je privuklo moju pažnju...

• Mrs.Raven

Za komunikaciju sa "teskim" ljudima, Mrs. Čelični živci.

• B

Nisi upoznala mene. Ni hrom vanadijum molibden nikl čelična legura za živce ne pomaže. Vivaldi, sviđaš mi se.

• Natnat

-za sve što se pravi od plastelina, papira, glinamola
    -za zabavljanje dece
    -za torte i kolače
    -za kuloću u najkriznijim situacijama

• MlaDiLuk

Lako provalim stvari, imam kliker štob se reklo, ali posle ne znam da to upotrebim na pravi način kad zatreba.

• М♦

Maher sam za PES i FM. I sociologiju kapiram dobro. I u dosta stvari se razumem, odličan sam vozač, al neću da nabrajam ispašće da se opet kurčim nešto.

• б

Е да, возим добро само тако.

• Valdemar

Ja provociram talentovano pandure, jebem im sve po spisku kad se napijem, al ne mogu mi ništa jer imam naočare i neku finu priču, pa neće valjda da udaraju čoveka sa naočarima, ali nisam siguran da li oni shvataju da ih ja zajebavam, jer me gledaju belo u stvari, ali meni je bitno da ja znam. Kad naletim na neki inteligentan primerak, ubiće me na kraju.

• Tibor Váci

JEBEM FUL FULOVA MITRE

• _

Za moleraj.
    ..
    ...
    ....
    ......
    KUĆE MALE KREČIM U BELO KUR.COM

• _

Sloba Stena dobra ti je tema

• Natnat

E, našminkam se komplet za 30 sekundi.

• paninaro

NEMOJTE DA SPEMUJETE :(

• Џорди

Знам све могуће и немогуће ствари из географије, и учим језике много брзо.

• Zhajk

Hvatam muve sa šakom.

• Bruce

Mogu da skuvam dobru klopu od bilo čega što je jestivo, umem da blefiram skoro svaku temu oko koje se povede razgovor, a u nekim temama sa zaista i znalac. Umem da se umilim svakoj ženi starijoj od mene i da se ogrebem za klopu. Sjajno lažem.

• Comi_PG

Jebe kako vozim avione u San Andreasu keke
    Računari
    Vrhunski golman

bravo ja

• _

Hvatam muve sa šakom.

Ti li si Dado?!

• Valdemar

Jes i ja kuvam, najbolje ribu, bolje morsku nego rečnu. Ali ne umem da lažem. Odmah mi pocrvene obrazi. To je za temu jadanja. Još malo pa će font da mi automatski ide crvenom bojom kad lažem.

• forget-me-not

Za 30 sekundi, Nato? Au... A šta spada pod komplet? :)

• Valdemar

Ni hrom vanadijum molibden nikl čelična legura za živce ne pomaže.

Dobar ti je staljing.

• Mala Vidra

crtam k'o konj
    i, što se tiče društvenih igrica, mogu na prste jedne ruke da nabrojim kad je ekipa u kojoj sam ja igrala izgubila (od desetina i stotina partija raznog svega). kombinacija bolesne sreće sa mojom histerijom i refleksima čini čuda, čak i u hladnoj vodi. monika iz prijatelja, recimo

• Tibor Váci

imam volju kao meksički bokser

• B

I ja kuham, opako. Što kaže Brus, od svega jestivog umem da skarabudžim nešto. Od popare do recimo nekih rolata ili lazanja, gulaša.. Torte slabo pravim, a i ne volim one teške sa kartonom jaja, džakom brašna i šećera, glečerom margarina.. Ono, neka lagana kora sa kakaom, voćni fil, to umem i volem. Znam da operem u mašinu i na ruke, tako da žena neće moći da me ucenjuje:) Znam i oko bašte i biljaka, životinja, to baš onako sa ljubavlju radim..

• B

Vivaldi, daj mi broj.

• paninaro

JA MOTAM CIGAR DUVANA JEDNOM RUKOM!

• Natnat

A što pamtim reči pesama koje mi se svide!!! Momentalno!

• _

Sviram gusle u Metropolitenu i Sidnejskoj operi

• Petar Pan Pezo$

nije poenta da sam sebe hvališ za nešto, nego da neko drugi kaže u čemu si maher

• Tibor Váci

NECUJEM ČIPKU FUL FULOVA MITRE

• B

Ja sam dobio priznanja od drugih za sve navedeno EVO PITAJ PLINARA M0G

• komad1974

nije neki maherizam, ali je čudna činjenica: životinje me vole.....ko u nekom filmu Džudi Grland.....psi, mačke, ptice, leptiri...sve hita k meni..... na žalost i komarci, muhe i žohari su životinje svoje vrste :))))