- B
Pandan duducima. Dakle, kao što naslov teme i sam kaže, za šta ste maheri? Koji su vaši talenti, sposobnosti, mogućnosti?
Da počnem od sebe. Svestran čovek. Hobi mi je akvaristika, ponekad sviram sintisajzer, umem oko mehanike kod motocikala, testerišem, brusim, varim, plivam kao riba. Maher sam i za dobru definiciju! - DP
МНОГО ДОБРО ЈЕБЕМ.
- _
JEBEM MAHERIŠEM
- DP
МНОГО НЕЖНО И УВИЂАВНО ПРКИМ

Za vodene sportove. Možda zbog činjenice da sam 9 godina trenirao iste. Za održavanje konverzacije i socijalizaciju uopšte. Za ples. Odličan sam sluhista, al' me jebe što nemam glasovne sposobnosti da to iskoristim u potpunosti, pa moram da sviram, što mi slabije ide od pjevanja, jebiga. Nađe se ponešto.
- DP
Не али без зајебанције, у ручном задовољавању дама. Ручни рад ми је чиста десетка.
- б
Сад размишљам и... ни за шта.
- б
Е, да. Кад смо се као клинци играли оним бејблејдовима био сам најбољи у Косјерићу.
- B
Ratku je zabranjeno da postuje na forumu. Spemuje na retardiran i ogavan način.
- B
Nisi upoznala mene. Ni hrom vanadijum molibden nikl čelična legura za živce ne pomaže. Vivaldi, sviđaš mi se.
- М♦
Maher sam za PES i FM. I sociologiju kapiram dobro. I u dosta stvari se razumem, odličan sam vozač, al neću da nabrajam ispašće da se opet kurčim nešto.
- б
Е да, возим добро само тако.

Ja provociram talentovano pandure, jebem im sve po spisku kad se napijem, al ne mogu mi ništa jer imam naočare i neku finu priču, pa neće valjda da udaraju čoveka sa naočarima, ali nisam siguran da li oni shvataju da ih ja zajebavam, jer me gledaju belo u stvari, ali meni je bitno da ja znam. Kad naletim na neki inteligentan primerak, ubiće me na kraju.
- _
Sloba Stena dobra ti je tema
- _Hvatam muve sa šakom.
Ti li si Dado?!
- B
I ja kuham, opako. Što kaže Brus, od svega jestivog umem da skarabudžim nešto. Od popare do recimo nekih rolata ili lazanja, gulaša.. Torte slabo pravim, a i ne volim one teške sa kartonom jaja, džakom brašna i šećera, glečerom margarina.. Ono, neka lagana kora sa kakaom, voćni fil, to umem i volem. Znam da operem u mašinu i na ruke, tako da žena neće moći da me ucenjuje:) Znam i oko bašte i biljaka, životinja, to baš onako sa ljubavlju radim..
- B
Vivaldi, daj mi broj.
- _
Sviram gusle u Metropolitenu i Sidnejskoj operi
- B
Ja sam dobio priznanja od drugih za sve navedeno EVO PITAJ PLINARA M0G