Vukajlijaši pod lupom
  • Marvellous

Čitam večeras poglavlje o testovima i ukapiram da nikad nisam radio test ličnosti. Na jednom sajtu sam našao link do zaista dobrog testa, nije nikakva sprdačina tipa "koju boju volite?" ili "kako se zove karleušin džukac?". Pitanja su precizna, neka teraju da dobro razmislite o odgovoru, ponuđene su dve opcije i ima 41 pitanje. Baš me zanima šta će vam izbaciti.

Meni je ispalo da sam tradicionlista, precizan u razmišljanju i delovanju i tako ta gomna. Da mi je idealno zanimanje vojska, menadžmenti i službenik u vladi (lol)

Kačite skrinšotove rezultata, lakše je i preglednije

• M

Više se oni israše nego što se ja lažno izokruživah.

• M

Sad mi krivo što ispunijavah ovo astrologoliko sranje.

• M

Marvellous, vrati mi moj sistem vrednovanja samoga sebe odma!

• Peri d platapus

Meni se bas svidja...pogodili su mi sve, bolje od bilo kog horoskopa.... algoritmi: 1, supersticionalna sranja: 0.
    Bio bih novinar ili profesor, ali mi ne daje keva(profesorka) posto nema para u tome i tesko se nalazi posao, pa zbog toga idem na prava, koja bi takodje mogla da mi leze, ali mi bibanje napamet ne ide uopste...

Ocena: Idealista
    Tačni odgovori: 22 od 41
    Rezultat: 22 od 41 (54%)

Opis: Vaš tip ličnosti: Tih, zamišljen, idealista. Zanima Vas služenje čovečanstvu. Dobro razvijen sistem vrednovanja, i trudite se da živite u skladu sa njim. Veoma ste lojalni. Prilagodljivi i opušteni, osim u slučaju da je ugrožena neka veoma bitna vrednost. Često su pripadnici ovom tipu ličnosti veoma talentovani za pisanje. Brzo razmišljate i umete da prepoznate priliku. Zanima Vas razumevanje i pomaganje ljudima. Poslovi koji Vam odgovaraju: Pisci, umetnici, savetnici, socijalni radnici, profesori jezika, profesori likovne umetnosti, vaspitači, sveštenici, misionari, psiholozi, psihijatri, naučnici, politički aktivisti, izdavači, savetnici za edukaciju, novinar, religijski predavači.

• Алекс Андрос

Имал да неком кажу да је гад?

• M

Ispašće da Vukajliju čine 3-4 tipa ličnosti. Pa neka neko kaže da dupli nalozi nisu uzeli maha.

• plok

ma jebes ovo

• Peri d platapus

Ispašće da Vukajliju čine 3-4 tipa ličnosti. Pa neka neko kaže da dupli nalozi nisu uzeli maha.

I jesmo. Imas klasične likove (većina), smarače (Vejv i Bob), Kaizena (koga boli kurac OPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA) i Jebača, koji je unikatan i intrigantan, verovatno ima nečija muda u teglama u podrumu i karkus koji se suši na tavanu.

• Шоне007

http://www.dodaj.rs/f/3R/sg/PMf8lMH/mybitmap.png
    У једну руку су у праву а у другу им се посерем. Баш!

Едит: Добро де, већину су у праву...

• Natnat

Meni ovo sa "Tih, zamišljen...bla, bla, blaaa"

• paninaro

I JA SAM TIH I ZAMIŠLJEN, TAKO ME OVAJ TEST VIDI.

• Valdemar

Tih, povučen, krvožedan. Voli žene i alkohol. Pouzdan i odan Partiji.

Da li ste FEMBOT - Ledena kraljica?
    Saznajte da li ste i vi fembot žena?

DA!

• Tuccini

Kad čovek vidi sve ove silne teme - upoznavanje, kako zamišljate, koje ste nacionalnosti, da li ste musliman, pod lupom... koje tako suptilno i indirektno, a opet čitko poručuju: LJ-U-B-A-V, nemamo se rašta brinuti za budućnost zemlje.

Idemo: givmi el
    givmi ou
    givmi vi
    givmi i
    LAAAAV
    Ne stidite se, idemo sada jednom glasnije, svi: EL, OU, VI, I!!!

http://d7c2b0wpljtwf.cloudfront.net/var/ezwebin_site/storage/images/media/images/e-anatomy/heart-pictures/atlas-of-anatomy-of-the-human-heart/4391373-1-eng-GB/atlas-of-anatomy-of-the-human-heart_medical512.jpg
    https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/c0.175.851.315/p851x315/460173_10150710018788218_1247550096_o.jpg

• Comi_PG

Opis: Vaš tip ličnosti: Tih, zamišljen, idealista. Zanima Vas služenje čovečanstvu. Dobro razvijen sistem vrednovanja, i trudite se da živite u skladu sa njim. Veoma ste lojalni. Prilagodljivi i opušteni, osim u slučaju da je ugrožena neka veoma bitna vrednost. Često su pripadnici ovom tipu ličnosti veoma talentovani za pisanje. Brzo razmišljate i umete da prepoznate priliku. Zanima Vas razumevanje i pomaganje ljudima. Poslovi koji Vam odgovaraju: Pisci, umetnici, savetnici, socijalni radnici, profesori jezika, profesori likovne umetnosti, vaspitači, sveštenici, misionari, psiholozi, psihijatri, naučnici, politički aktivisti, izdavači, savetnici za edukaciju, novinar, religijski predavači.

Kurac moj

• Tuccini

Kurac moj

Sad idi i popuni za sebe.

• Comi_PG

Moje je, vjeruj mi.
    Ima možda samo 3-4 moguća rezultata, pa se poklpilo...

• Valdemar

Test je šit. Džejn Ostin, Razum i osećajnost. Treba neko da mi kaže da sam hodajući sentiment od čoveka, kao da i sam ne znam.

• Natnat

U pravu je Grof, skroz.

Teme kao da vrište od ljubavi, vukajlijaši pevaju i njišu se u ritmu

♪♪♫ I just wanna feel real love
    Feel the home that I live in
    'Cause I got too much life
    Running through my veins, going to waste... ♫♫♪

• Truleks Krpa

smorio se kod sedmog/osmog pitanja. šit od testa što reče Valdemar.

• Marvellous

Test je šit

Nije loš test, ali ima oskudaciju izbora, to jes'. Daj neki bolji ako znaš, ja nisam naleteo na nešto jače od ovog na netu, a da je na srpskom, a i pravi testovi ličnosti se kupuju i nisu baš jeftini..

• Deku

Naziv testa:
    Datum: October 25, 2013 10:29:29 AM
    Utrošeno vreme: 15 min 24 sec
    Tačni odgovori: 22 od 41
    Rezultat: 22 od 41 (54%)

Opis: Vaš tip ličnosti: Tih, zamišljen, idealista. Zanima Vas služenje čovečanstvu. Dobro razvijen sistem vrednovanja, i trudite se da živite u skladu sa njim. Veoma ste lojalni. Prilagodljivi i opušteni, osim u slučaju da je ugrožena neka veoma bitna vrednost. Često su pripadnici ovom tipu ličnosti **veoma talentovani za pisanje**. Brzo razmišljate i umete da prepoznate priliku. Zanima Vas razumevanje i pomaganje ljudima. Poslovi koji Vam odgovaraju: Pisci, umetnici, savetnici, socijalni radnici, profesori jezika, profesori likovne umetnosti, vaspitači, sveštenici, misionari, psiholozi, psihijatri, naučnici, politički aktivisti, izdavači, savetnici za edukaciju, novinar, religijski predavači.

dobro.
    Al kurac je test, ima 4 tipa pitanja i vrti, peške bi ga rešio sto odsto al nije fer, ova ocena prosečnosti je najgora, kao idealista, ustvari kurac na biciklu samo što ti ne kažu da nisi sposoban da zavežeš pertle i da kasniš na posao jer maštaš o tome koji bi čvorbio najbolji. Ja nisam takav, više sam čovek od prakse i inplusivnog delovanja kad zavežem pertle trčim a ako mi se odvežu pa padnem i razbijem njokalicu polijem ih benzinom, zapalim... Posle naravno pišam po njima, jer mi gore noge i tako ukrug.
    Kapiram da ova metafora najbolje objašnjava moju ličnost, tj. ja sam - kreten.

• Bruce

Naziv testa:
    Datum: October 25, 2013 10:51:31 AM
    Utrošeno vreme: 4 min 43 sec

Tačni odgovori: 25 od 41
    Rezultat: 25 od 41 (61%)

Može da se lažira test 'ladno, provaljiv je više nego uobičajeno...

• Natnat

I šta uopšte znači "Tačni odgovori"? Ko određuje šta je tu tačno?
    Da li vas kroz život vodi srce ili razum? I šta je sad tu tačan odgovor?

• Bruce

Da li je neko primetio da se samo Radijacija razlikuje od ostatka sajta? Ko tu laže, ko ima spremne odgovore, koga finansiraju strane službe i iluminati?

• L@ki

Дечко, што сте тихи толико?

• Usain Bolt

ŠKK SVEŠTENIK I RELIGIJSKI PREDAVAČ???

• Natnat

L@ki, šta kaže tebi? Ima li nade za čovečanstvo?

• Marvellous

Mene boli kurac, rekli su mi da ću da bidnem menađer ili vladin službenik, upalim rotacije na audiju i nema kasnim na Šalke. :)

• Џереми

ja imam 20 tačnih lolo

• Tuccini

Natnat
    I šta uopšte znači "Tačni odgovori"? Ko određuje šta je tu tačno?
    ...

Meni su više puta rekli da nisam tačan. :(

• Deku

Meni baš retko.

• М♦

OVAJ TEST JE GOLO GOVNO. Pun teških pitanja na koje ni sam nisam siguran da li uopšte znam odgovor.
    ali

ovo je tačno.
    Ja sam usamljenik. Imam samo jednog druga. Gade mi se ljudi, ljudska rasa i društvo uopšte. Milion puta poželim da odem sasvim sam u kafanu i pijem. Ali ne mogu, znam da će me gledati kao budalu. A ne volim da me neko gleda. Naročito kao budalu. Volim kad me puste u tri pičke materine. Jedva čekam da nadjem pravu devojku da se oženim i da živim sa njom u naša 4 zida.

• М♦

I da,

Često su pripadnici ovom tipu ličnosti veoma talentovani za pisanje.

osim ovog pisanija na vuki, pišem poeziju i imam 30 pesama za sad.

• Шљиворад Тртовић™

Маестро ♦
    I da,

Često su pripadnici ovom tipu ličnosti veoma talentovani za pisanje.
    osim ovog pisanija na vuki, pišem poeziju i imam 30 pesama za sad.

Ово прво писање ти и не иде нешто нарочито, могу да замислим каква је тек поезија. Шукно! лололо

• М♦

Ma ovo je kurac, defke sve stare godinu i više dana, poeziju pišem od maja i malo sam bolji nadam se, više sam se posvetio tome.

• Valdemar

Mene pošalju u vojsci kad sam bio kod garnizonskog psihijatra, i on me vrati sa zapečaćenim izveštajem, koji sam naravno otvorio. Kakva govna od ljudi, ovamo sa mnom priča kao "da, da, razumemo se, da, to je to, sasvim shvatam, ali shvatite i vi, ovo je vojska, i to mora da se odradi, i mi obrazovani ljudi treba da znamo za patriotizam, žrtvovanje", i ta sranja, a šalje procenu: narcisoidan, agresivan i autoagresivan, asocijalan i antisocijalan, bez ozbiljnijih psihopatoloških poremećaja. Govnar. Bar da je rekao da sam lud, ali ne.

• Pepe González

Valdemar otišao kod vojnog psihologa - ljudi odmah uveli civilno služenje armije lolo

• М♦

Mene pošalju u vojsci kad sam bio kod garnizonskog psihijatra, i on me vrati sa zapečaćenim izveštajem, koji sam naravno otvorio. Kakva govna od ljudi, ovamo sa mnom priča kao "da, da, razumemo se, da, to je to, sasvim shvatam, ali shvatite i vi, ovo je vojska, i to mora da se odradi, i mi obrazovani ljudi treba da znamo za patriotizam, žrtvovanje, i ta sranja" a šalje procenu: narcisoidan, agresivan i autoagresivan, asocijalan i antisocijalan, bez ozbiljnijih psihopatoloških poremećaja. Govnar.

Psiholozi su najveća bagra na svetu što postoji. Što ti ljudi znaju da pogreše to niko ne zna. Najgluplja stvar kad vadiš lekarski i razgovor sa psihologom, najobičniji neobavezni razgovor od minut dva i on ima tri opcije da izabere:
    1. prosečno inteligentan
    2. ispodprosečno inteligentan
    3. nadprosečno inteligentan
    I kako on na osnovu pitanja 'kako se zoveš, odakle si, čime se baviš, šta rade tvoji, gde živiš' da proceni koliko si inteligentan?

• kosmopolita

narcisoidan, agresivan i autoagresivan, asocijalan i antisocijalan, bez ozbiljnijih psihopatoloških poremećaja.

ahahaha šta li si mu rekao kad je ovo zaključio...

• Valdemar

Rekao sam da sam anarhista, da volim da se ogledam u ogledalu i da imam potrebu sve da ih ubijem pa onda sebe, ali da ipak znam da je to samo mašta :)

• kosmopolita

naravno.
    psiholozi su idioti, ja sam morala da idem kod psihologa u srednjoj školi, naterali me, rekli da je neophodno zbog mog ponašanja.
    šta mi je sve rekao, dobro sam živa sad.
    i ništa nije tako kao što je on rekao da će da bude.ja stvorih porodicu, imam zdravu i pametnu decu i zdrav brak već 16 godina...

• paninaro

Valdemare, i ja volim da se gledam u ogledalu poslije kupanja dok brišem tijelo peškirom i utrljavam kremu.