- G
Ствар је из наслова јасна. Оно што није јасно јесте критеријум по коме се нешто брише, без обзира што се посетиоцима свиђа. Сви ми некрофили осећамо се празно јер су нам неки постери, дефиниције и реакције убијени и депротовани на гробље. Е, сад - какви сте ви модератори то људи да нам ограничите приступ гробљу? Макар у нашем народу постоји велики култ предака, па је ред да имамо и култ покојних радова на Вукајилији. Дајте свима демократски, јаван приступ гробљу, како би могли да посетимо своје покојне радове.
Ако сте и брутални као Шиптари, у реду је, ваша је власт, па вам се може. Али допустите нам онда пар дана у години да можемо да обиђемо гробље.
Иако ова петиција нема смисла, ето да пробамо да видимо како нема демократије. Ко је за? - M
Pa imaš pristup groblju, samo ti treba pehar.
- M
E da, i ima samo groblje definicija, postera i reakcije nema niti je ikad postojalo.
- M
Nemojte omogućavat groblje svega vam, ima da se navade metalske sotonjare neće se moć disat od njih.
- G
Пани, ја хоћу МОЈЕ! Туђе ми не треба. А нисам знао да нема гробљета за постере и реакције. И сада опет морам да правим дупле реакције и постере... Не капирам поенту целог сајта ако од 5 људи зависи цео његов садржај.
- G
Пани, мене можеш да повредиш само ако не попуниш уплатницу како треба. Него, јел можеш ли да ми испоручиш моје постере и реакције?

Groblje je go kurac... Ja lično sam se razočaro kad sam otišao prvi put.
Vidi se zadnjih 100 strana obrisanih defki, a za sve ostalo moraš pretraživati po autorima. Nije vredno toliko šaltanja i čitanja nebuloza, da bi video jedan biser posle pola sata.
Sa upokojene defke nema ni linka do komentara, a čitanje svojih defki (naročito onih prvih) izaziva blagi transfer :)