PREDLOG: Dozvoliti kreativni spam reakcijama
  • S

Dakle, imam 30 i nešto dozvoljenih reakcija dnevno. I ne volim da pravim jednu po jednu, nego volim da ispamujem sa 20 reakcija u 5 minuta, jer mi tako dođu momenti. I tada (bar po skoru i po nekoj ličnoj intuiciji) pravim najbolje reakcije. Dođe mi kreativni trenutka i iskoristim ga.

Ali onda, postoji ovo:
    http://img811.imageshack.us/img811/7623/63201314754bmp.jpg

I nakon 10 minuta me prođe taj kreativni momenat, a da ne pričam o pola sata između svake.

Neka ispamujem u 4 ujutru, nek' svih 20 imaju 3 ocene ukupno, ali ja sam zadovoljniji.

A verujem da je slučaj i osećaj identičan i ostalim češćim Reaktorima.

• Duče

Jes' da imam samo 3 riekšna, ali takoe lolo.
    Podržavam!

• СМарко

У праву си, слажем се са тобом.
    Ја немам нешто много реакција да направим, али замисли кад бих мора' да чамим пред компом сат ипо ради три реакције...

• S

Kontam da je sistem uveden zbog pojavljivanja duplih reakcija i korišćenja tog baga od par sekundi i mogućnosti izbacivanja nebrojeno mnogo reakcija, ukoliko se zahtevu pošalju u tih par sekundi.

I sistem funkcioniše protiv toga, ali takođe, protiv nas koji imamo ovakve principe pri kreiranju.

• merci

ja mislim da je pola sata previse i za daunovca da smisli jednu recenicu.

• Малолетник

oborite sajt na 24h i sredite ga vise

• Srkletnik

I ja sam za, ako ništa bar da se smanji na 5 minuta ili tako nešto.

• Srbin_Osvetnik

Ako smem da se umešam, s obzirom da imam pravo na jednu jedinu reakciju xDD, i da te savetujem @StefaneKostiću, da držiš olovku i papir pored kompa, pa kad ti dodje "trenutak", a ti zapiši sve što ti je palo na pamet, pa malo, po malo i pravi...
    Ja taj trip imam sa defkama. Milion mi prođe kroz glavu pre nego što mi istekne 24h, i na kraju mi ostane ona najgora.... Dešavalo mi se milion puta da u školi, na putu, u kafiću, pa čak i da se probudim sa ekstra idejom koju posle zaboravim.

• Duče

Малолетник

Nouuuuu, umreću.

• Srbin_Osvetnik

Duče
    Малолетник

Nouuuuu, umreću.

+1

• XPACT

Slazem se, ne smete da zabranite kreativni spam!!!

• A

Srbin_Osvetnik
    Ako smem da se umešam, s obzirom da imam pravo na jednu jedinu reakciju xDD, i da te savetujem @StefaneKostiću, da držiš olovku i papir pored kompa, pa kad ti dodje "trenutak", a ti zapiši sve što ti je palo na pamet...

A čemu mu onda služi to što je pošteno zaradio da može da napravi 30 reakcija u jednom danu, kada mu sistem ne dozvoljava?

Šta će se desiti kada bude došao do cifre od 49 reakcija dnevno, a mora da između svake pravi pauzu od pola sata?

• enemyofthefreeworld

А како ће да се одвоји креативни од општег спема? Мора неки систем да постоји. Што увек кад предлажете нешто гледате само оно што вама одговара? Мсм, дајте решење и за овај првобитни проблем, па вас можда Каизен и послуша... Добро, неће вас ни тад послушати ал нема везе. лололо

• Vučica21

Pa baš zato što ima da toliko prava da pravi, ne mora da znači da može i da spemuje, tj da svaka sledeća bude njegova, i drugi imaju prava da prave i budu kreativni. Tim ograničenjem je učinjeno da i drugi dođu do izražaja a i sprečava se masovan spem od strane onih koji imaju 5 i više reakcija dnevno da prave.

• S

А како ће да се одвоји креативни од општег спема? Мора неки систем да постоји.

Moderisanje reakcija?

• enemyofthefreeworld

Moderisanje reakcija?

Па више си тамо од мене, па видиш колико то добро функционише. :Д

• Srbin_Osvetnik

Ne, ne. Nisi me razumeo. Ne kažem ja da treba da postoji pauza, jer dečko je zaslužio da može da pravi kad god hoće i koliko hoće od tih 30. Ja sam samo dao dobronameran predlog koji može da iskoristi u međuvremenu dok se ne uradi nešto po ovom pitanju

• S

Ja sam samo dao dobronameran predlog koji može da iskoristi u međuvremenu dok se ne uradi nešto po ovom pitanju

Tako nešto i radim, rokam ih sve sebi u PVT, pa ubacujem u toku dana, kada se setim da je prošlo 2 sata od tih pola sata.

• Duče

sa stićkom do pobede

• Srbin_Osvetnik

ajde, kad smo već kod reakcija, da mi, molim vas, neko kaže zašto kada hoću da napravim istu, veoma često piše "morate uneti URL..." (ili šta već) bez obzira što jesam uneo?? Često mi se to dešava i kada postere pravim, pa ubacim sliku, a onda piše da nisam... Šta da radim?

• paninaro

ono što unosiš mora na kraju da ima .gif

• Перовић

Ja sam za to da se ukine, ako ne može, onda bar neka se srati na 10 minuta

• Deku

Piši i čitaj definicije u međuvremenu.

• Фејзбукманијак

торимаксињо чувај их на харду па избацуј на пола сата ако те баш шиба инспиративни моменат опааааа

• Glavni

Oću da pišem reakcije kad god ja oću...bezveze mi je da ne mogu kad god ja oću, ako po odabranim imam pravo da oću.

• Srbin_Osvetnik

paninaro
    ono što unosiš mora na kraju da ima .gif

da,da... Tako sam i mislio, ali nema na gifovima mnogih sajtova taj nastavak? Šta da radim - msm jel mogu sam da dodam ili te gifove prosto da zaboravim??

• paninaro

snimi gif na disk i onda idi na neki sajt za upload (www.zaslike.com ili neki sličan) i tamo uplodaj gif i dobićeš ono što ti treba.

• Srbin_Osvetnik

Hvala Pani!!
    Ako budeš navraćao u Bajinu Baštu nekim slučajem (na regatu, Most Fest ili slično) imaš pivo od mene...

• paninaro

nema na čemu :)

• Denisx

Saću dodgovorim u Kositcevom stilu.
    Protiv, krajnje nepotrebno da se na nekoliko stranica nalaze tvoje reakcije. Ako imas nalet inspiracije zapisi to u notepad, pa kad mognes da objavljuješ, objavljuj.
    Može lok.

• D0BR0VECE

neka se srati na 10 minuta

se srati na 10 minuta

srati na 10 minuta

• СМарко

Сад сам се посра' управо, могу ли за 12 минута, јер за 10 не могу ућ у вц поново?

• D0BR0VECE

Неееее!!!!!!!!!!!
    Ал' мож да ставиш реакцију. :)

• D0BR0VECE

Ево Костићу. Јесте да ми је бедан одзив, немам ја тај скил, ал ту је поента.
    http://vukajlija.com/zabava/posteri/579607#comment_2494981

Значи, постерџије и реакторе боле курци за сајт. Користе га као сервис за прављење, као што би ја користио мемегенератор. И замисли сад колико од тих фесбуклија ће кад тад да убоде неки одабрани, па још, па још. И сад им ти даш да могу да се истресају колико хоће, на шта ће то да личи?
    Друго, ти овде у суштини кажеш 'Молим вас ја имам заслуге, пустите ме да могу да се истресам!'. Отвори шизење па се истресај.

• merci

E pa 'sinak' losa ti percepcija problema.
    Ako neko ima 30 odabranih reakcija ne znaci da je dosao tu da se istresa nego da pravi reakcije.
    To sto neki imaju jednu ili dvije ne treba da bude problem onom koji ima 30. Jer cemu inace dodavanje +1 za svaku odabranu reakciju ako ne moze da se iskoristi?

• dusan1001

Ček jel ti beše onaj što je dok je moderiso govorio da spem ne može da bude kreativan lolo

• омбре

Nije Stićko kriv! MI SMO GOVNA!

• Qwebeck

Nisam reagdžija, al' zamislimo da jesam. Zašto bi to bilo kome bilo dozvoljeno? Napravim reakciju jer mogu jednu ili dve dnevno, i onda mi dodje neki koji tripuje da je kreativan dok spemuje, gurne trideset reakcija sekund nakon što ja postavim svoju i eto moje na jedanaestoj stranici, naravno, pod uslovom da niko još ne napravi reakcije. Protiv.

• merci

to po principu : ''ja sam glup, nemoj da je ko ispao pametan!''?

• Jericho

StefanKostić

Dođe mi kreativni trenutka i iskoristim ga.

I nakon 10 minuta me prođe taj kreativni momenat, a da ne pričam o pola sata između svake.

To se neko surovo salio da imas i mrvu kreativnog u sebi. Zao mi je sto ti je neko to morao reci, ali bolje na vreme da saznas.

• S

Đes Džeri, kako je, jesi jeb'o skoro nešto? Saće i rođendan, a? TriJes' i koja, a? Jes' bar ženu našao?

Mani se podjebavanja duplo mlađih od sebe na internetu i uradi nešto kvalitetno od svog života, vreme ti je.

• KanameTosen

realno, ja bih te reakcije i ukino

• paninaro

i meni smeta 30 minuta pauze ali se navikavam

• Bushido

To se neko surovo salio da imas i mrvu kreativnog u sebi. Zao mi je sto ti je neko to morao reci, ali bolje na vreme da saznas.

Stvarno si grub!! Pusti mlado biće da izgura svoj predlog jbt! Možda nije kreativan po nekim tvojim merilima, ali po svojim sigurno da jeste. Pusti ga da kreira. Da stvara. Da napreduje. Da sabije svu svoju energiju i svo svoje vreme. U sajt. Koji nije njegov. Od kog nema nikakvu dobit.

Podržavam predlog!

• Glavni

Džeri jebe po forumu. Bolje i to nego nikakav seksualni život kao topdžija.

• Johnny Kurajber

Deki dao dobro rešenje problema, a niko ni da pogleda šta je napisao.

• D0BR0VECE

E pa 'sinak' losa ti percepcija problema.
    Ako neko ima 30 odabranih reakcija ne znaci da je dosao tu da se istresa nego da pravi reakcije.
    To sto neki imaju jednu ili dvije ne treba da bude problem onom koji ima 30. Jer cemu inace dodavanje +1 za svaku odabranu reakciju ako ne moze da se iskoristi?

Супер. Ако можеш да избациш 30 бомби у пола сата, то је супер. Ја би волео то да читам, гледам, шта год.
    Ако не онда је то само спем да се нагребе још који плус. И што би сад ти малтретирала мене који не знам у реакције? Оћеш да извадиш курац да ме јебеш? Па докле више......
    Шалу на страну. Ја више долазим овде да конзумирам садржај, па ми смеа било какав квантитет на уштрб квалитета. 'Ћери.

• Jericho

Đes Džeri, kako je, jesi jeb'o skoro nešto? Saće i rođendan, a? TriJes' i koja, a? Jes' bar ženu našao?

Mani se podjebavanja duplo mlađih od sebe na internetu i uradi nešto kvalitetno od svog života, vreme ti je.

Hahaha, argument "ti si mator, a ja mlad, a mladi odredjuju sta je kul". Nisam mislio da ce te istina tako pogoditi, da ni za iole validnim argumentom neces posegnuti, makar neki link popularne definicije, da pokazes kako si kreativac, mlada zvezda u usponu...
    Kad budem imao 80 godina, a tvoj metro sin koga ces upisati u srednju dizajnersku a potom na arhitekturu bude imao 20 godna, i tad cu biti veci hipster od njega, a kamoli sad da se s tobom poredim, nesrecno dete, da ti se tako roditeljski obratim.