- S
Dakle, imam 30 i nešto dozvoljenih reakcija dnevno. I ne volim da pravim jednu po jednu, nego volim da ispamujem sa 20 reakcija u 5 minuta, jer mi tako dođu momenti. I tada (bar po skoru i po nekoj ličnoj intuiciji) pravim najbolje reakcije. Dođe mi kreativni trenutka i iskoristim ga.
Ali onda, postoji ovo:
http://img811.imageshack.us/img811/7623/63201314754bmp.jpgI nakon 10 minuta me prođe taj kreativni momenat, a da ne pričam o pola sata između svake.
Neka ispamujem u 4 ujutru, nek' svih 20 imaju 3 ocene ukupno, ali ja sam zadovoljniji.
A verujem da je slučaj i osećaj identičan i ostalim češćim Reaktorima.
- S
Kontam da je sistem uveden zbog pojavljivanja duplih reakcija i korišćenja tog baga od par sekundi i mogućnosti izbacivanja nebrojeno mnogo reakcija, ukoliko se zahtevu pošalju u tih par sekundi.
I sistem funkcioniše protiv toga, ali takođe, protiv nas koji imamo ovakve principe pri kreiranju.

Ako smem da se umešam, s obzirom da imam pravo na jednu jedinu reakciju xDD, i da te savetujem @StefaneKostiću, da držiš olovku i papir pored kompa, pa kad ti dodje "trenutak", a ti zapiši sve što ti je palo na pamet, pa malo, po malo i pravi...
Ja taj trip imam sa defkama. Milion mi prođe kroz glavu pre nego što mi istekne 24h, i na kraju mi ostane ona najgora.... Dešavalo mi se milion puta da u školi, na putu, u kafiću, pa čak i da se probudim sa ekstra idejom koju posle zaboravim.- ASrbin_Osvetnik
Ako smem da se umešam, s obzirom da imam pravo na jednu jedinu reakciju xDD, i da te savetujem @StefaneKostiću, da držiš olovku i papir pored kompa, pa kad ti dodje "trenutak", a ti zapiši sve što ti je palo na pamet...A čemu mu onda služi to što je pošteno zaradio da može da napravi 30 reakcija u jednom danu, kada mu sistem ne dozvoljava?
Šta će se desiti kada bude došao do cifre od 49 reakcija dnevno, a mora da između svake pravi pauzu od pola sata?

Pa baš zato što ima da toliko prava da pravi, ne mora da znači da može i da spemuje, tj da svaka sledeća bude njegova, i drugi imaju prava da prave i budu kreativni. Tim ograničenjem je učinjeno da i drugi dođu do izražaja a i sprečava se masovan spem od strane onih koji imaju 5 i više reakcija dnevno da prave.
- SА како ће да се одвоји креативни од општег спема? Мора неки систем да постоји.
Moderisanje reakcija?
- SJa sam samo dao dobronameran predlog koji može da iskoristi u međuvremenu dok se ne uradi nešto po ovom pitanju
Tako nešto i radim, rokam ih sve sebi u PVT, pa ubacujem u toku dana, kada se setim da je prošlo 2 sata od tih pola sata.

snimi gif na disk i onda idi na neki sajt za upload (www.zaslike.com ili neki sličan) i tamo uplodaj gif i dobićeš ono što ti treba.

Ево Костићу. Јесте да ми је бедан одзив, немам ја тај скил, ал ту је поента.
http://vukajlija.com/zabava/posteri/579607#comment_2494981Значи, постерџије и реакторе боле курци за сајт. Користе га као сервис за прављење, као што би ја користио мемегенератор. И замисли сад колико од тих фесбуклија ће кад тад да убоде неки одабрани, па још, па још. И сад им ти даш да могу да се истресају колико хоће, на шта ће то да личи?
Друго, ти овде у суштини кажеш 'Молим вас ја имам заслуге, пустите ме да могу да се истресам!'. Отвори шизење па се истресај.- S
Nasuprot.

Nisam reagdžija, al' zamislimo da jesam. Zašto bi to bilo kome bilo dozvoljeno? Napravim reakciju jer mogu jednu ili dve dnevno, i onda mi dodje neki koji tripuje da je kreativan dok spemuje, gurne trideset reakcija sekund nakon što ja postavim svoju i eto moje na jedanaestoj stranici, naravno, pod uslovom da niko još ne napravi reakcije. Protiv.
- S
Đes Džeri, kako je, jesi jeb'o skoro nešto? Saće i rođendan, a? TriJes' i koja, a? Jes' bar ženu našao?
Mani se podjebavanja duplo mlađih od sebe na internetu i uradi nešto kvalitetno od svog života, vreme ti je.
To se neko surovo salio da imas i mrvu kreativnog u sebi. Zao mi je sto ti je neko to morao reci, ali bolje na vreme da saznas.Stvarno si grub!! Pusti mlado biće da izgura svoj predlog jbt! Možda nije kreativan po nekim tvojim merilima, ali po svojim sigurno da jeste. Pusti ga da kreira. Da stvara. Da napreduje. Da sabije svu svoju energiju i svo svoje vreme. U sajt. Koji nije njegov. Od kog nema nikakvu dobit.
Podržavam predlog!
E pa 'sinak' losa ti percepcija problema.
Ako neko ima 30 odabranih reakcija ne znaci da je dosao tu da se istresa nego da pravi reakcije.
To sto neki imaju jednu ili dvije ne treba da bude problem onom koji ima 30. Jer cemu inace dodavanje +1 za svaku odabranu reakciju ako ne moze da se iskoristi?Супер. Ако можеш да избациш 30 бомби у пола сата, то је супер. Ја би волео то да читам, гледам, шта год.
Ако не онда је то само спем да се нагребе још који плус. И што би сад ти малтретирала мене који не знам у реакције? Оћеш да извадиш курац да ме јебеш? Па докле више......
Шалу на страну. Ја више долазим овде да конзумирам садржај, па ми смеа било какав квантитет на уштрб квалитета. 'Ћери.
Đes Džeri, kako je, jesi jeb'o skoro nešto? Saće i rođendan, a? TriJes' i koja, a? Jes' bar ženu našao?Mani se podjebavanja duplo mlađih od sebe na internetu i uradi nešto kvalitetno od svog života, vreme ti je.
Hahaha, argument "ti si mator, a ja mlad, a mladi odredjuju sta je kul". Nisam mislio da ce te istina tako pogoditi, da ni za iole validnim argumentom neces posegnuti, makar neki link popularne definicije, da pokazes kako si kreativac, mlada zvezda u usponu...
Kad budem imao 80 godina, a tvoj metro sin koga ces upisati u srednju dizajnersku a potom na arhitekturu bude imao 20 godna, i tad cu biti veci hipster od njega, a kamoli sad da se s tobom poredim, nesrecno dete, da ti se tako roditeljski obratim.