Federer - najveći neprijatelj nebeskog naroda
  • oblakmatori

Znamo da se ne radi o humanosti, nanu li mu Švapsku... Samo provocira Srđana i SNS botove sa B92...

http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2015&mm=07&dd=27&nav_id=1020444

• Марко 

није то ништа, ђоло донирао 25 сома евра параолимпијцима, одрекао се ноше за стефија људина

• oblakmatori

није то ништа, ђоло донирао 25 сома евра параолимпијцима, одрекао се ноше за стефија људина

to ujedno i dokazuje da je Nole veći čovek. Ovaj nošu za blizance ima već od bliznakinja, lako je njemu da se razmeće.

• Rasni

Smorise sa Stefanom Đ

• Petar Pan Pezo$

jako mi je dobro ovo kad kazu donirao 10 miliona itd, i onda ljudi misle on to donirao od svojih para, a ustvari to su pare iz njegove fondacije koje on na osnovu svog poznatog imena skupi od drugih ljudi, doduse da i on para al ne sve te pare....

• Eru Ilúvatar

pare su pare jebiga

• Isus

...Simili similis laudant.

Ili, ako je zloba i pakost u pitanju, onda još gore.

Jako obožavam ove svesne manjine koji pronalaze suštinu
    srpske propasti, a to je slepo obožavanje Novaka Đokovića.
    Sreća pa imamo ovakve samosvesne likove, koje lik i delo gorepomenutog
    em iritiraju, em su dovoljno vispreni i dubokoumni da prepoznaju čemu to
    obožavanje običnog tenisera (funjare koja ni porez u Srbiji ne plaća) vodi!
    Naravno, u propast i lance !

https://ljubodragsimonovic.wordpress.com

Nećemo sumnjati da je Rodžer to prozreo i da se bori protiv izrabljivanja crnaca
    upravo ovakvim gestom.
    Neko bi možda još i pomislio da takav fond spašava poreza i donosi profit.
    Ne, burazere... Rođa je Rođa i veća je legenda od Novaka.

• Petar Pan Pezo$

ah evo vidim to pisu i u komentarima, super, otkrio sam toplu vodu

• Tibor Váci

sta serete malavi ne postoji

• oblakmatori

Jumko je inače navijač Federera, ali ovde je sarkastičan. On uvek jebe do kostiju ove Đokovićeve idiote na B92. Inače Pezose dao je makar 30.000 iz svog džepa.

• Rasni

Kapiram da je donirao jedno milion a 12,5 uzeo za sebe da izbegne porez.

• С

Haha pocela prepucavanja na forumu zbog tenisa. Sta su ti nove generacije ccc

• Rasni

Djovak je za svoju fondaciju obezbedio 142 dinara iz kantica za skupljanje

• oblakmatori

Čovek bio prvi na svetu, komentari ispod u fazonu, koji je on kurac uopšte i šta zna o tenisu.
    http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2015&mm=07&dd=30&nav_id=1021458

• l

ovaj izgradio 81 vrtic a nolo prosle god renovirao jedan

• Petar Pan Pezo$

srdja djokovic trazio od nadleznih da se u beogradu da ime ulici po djovaku. dno dna. ostavite nas na miru tirani jedni

• dusan1001

Haha pocela prepucavanja na forumu zbog tenisa. Sta su ti nove generacije ccc

Strašno samo vučica fali

• Путинка

bravo đole svi te vole bravo đole kapa dole

• Kashof

NOLE WOLIMOTE NOLE WOLIMOTE

• Kashof

Kad Novak Đoković igra Chuck Norris skuplja loptice xD

• l

e dodje mi da se odreknem srpskog drzavljanstva..nacionalnost cu sigurno da promenim

• Petar Pan Pezo$

ovi seljaci sto su dali ime ulici po njemu su sve samo ne naivni...plan im je bio da ova vest dodje do njega i on onda kao da im se oduzi da im asvaltira ulicu prikljuci struju iskopa bunar itd, a kladim se da ih pola nije gledalo nijednu djovakovu utakmicu

• С

Pa sta i da Djolo nije dao nista nikom, boli ga kurac. Jel mora da deli kintu crnjama po Africi? Msm meni su smesni ljudi kad sude ko je bolji covek na osnovu toga ko je dao vise kinte nekog organizaciji... ko kad je Ronaldo navodno poslao 7 milki za Nepal il neko takvo sranje i onda svi ljudina bog car itd a posle kad je ispalo da nije odma ljiga govno i slicno lol

Pricam generalno za poznate, nebitno za tenis. Uvek se javljaju lazni moralisti koji nikad nisu dinar dali nizasta kao da je njihovo misljenje bitno... ajde bre sirotinjo odjebi. A Fesi svaka cast za gest, nebitno cije su pare, neki se ne bi iscimali ni da odu... osim mozda Mesija (al za par milki hehe)

• oblakmatori

Ceo Šabac je uz Novaka
    Jer on je lep human i uman
    Nole Nole Nole
    Svi ga Srbi vole
    On ima Jelenu
    Koju puno voli
    Voli do boli
    I sina Stefana
    Budućeg šampiona
    I kralja najvećeg
    Nole Nole Nole

• Petar Pan Pezo$

a stefan ce osecam biti neka streberska pajsercina ko ona dva degena djovakova brata Djole i onaj drugi sto mu ni roditelji ne znaju ime

• l

samhain ne radi se o tome.najbolje bi bilo kad ne bi davao nista, ovako ljudi misle da je svetac zato sto je dao 20 hiljada e da se renovira vrtic a covek tezak 100 miliona, i uvek mora da se zna kad on da neku kintu.

• Petar Pan Pezo$

djovakovi roditelji vrednuju svoju decu po tome ko im koliko novca donosi...najvise vole djovaka, drugi je djole, a onom trecem ne znaju ni ime, jednom su zvali policiju kad su ga videli u kuci mislili su da je provalnik

• Isus

Momci, vi ste zreli za neki "Reality".
    Da se tamo pokažete i dokažete i da ispoljite ovu vrcavu duhovitost.
    Teško da će drugačije išta biti od vas.
    Evo jedan malo matoriji momak koji me podseća na vas:

http://www.tracarenje.com/images/stories/999novembar08/3ned/untitled-1.jpg

• Kashof

ONJE NOLE SWI GA WOLE ON JE NOLE NOVAK ĐOKOVIĆ :33333

• oblakmatori

Isuse matere ti, jesi ti sa Jelenče?

• Nash Bridges

i nole pere pare preko fondacije

• Isus

Naravno da će to raditi svaki bogatiji čovek koji je u poziciji
    da se za njega zna, (Iskoristiće popularnost još na jedan način) a i u poziciji da se motri na njegovu lovu.
    Ja ne mogu da verujem, jedino, da u rođenoj zemlji čitam ljude kojima smeta
    popularnost normalnog čoveka koji je svojim radom zaslužio da bude tu gde je, a pošto
    je to zabava narodnih masa, krećemo da preziremo pikanje lopte preko mreže.
    To je meni toliko smrdljivo, da reči prosto nemam.
    Kao provokacija...sad će da se naprimaju Novakovi fanovi i eto nama veselja,
    a ja sam lukavi trol majstor koji postavlja zamku...

• Isus

Izvinjavam se što sam srušio sneška i pokvario ovako
    originalnu temu i zajebanciju.
    Evo, obećavam, čim se pojavi tema gde je Papa veći majstor
    nego naš mučeni patrijarh, pridružiću se zajebavanju i trolovanju budala.

• Nikolas.

Malo je poznato da je Srdjan propisno isibao prutom malog Noleta
    u kaficu na Kopu koji su nekad drzali.
    I to samo zato sto je tog dana bio mrzovoljan da vezba voleje sa Gencicevom,
    i sto je iz inata ispucavao loptice preko zastitne ograde.
    Tu je Srdji puko film a nesto kasnije i prut.
    Prebacivao mu je stalno kako su velike pare i porodicni nakit ulozeni u njegov razvoj i da to mora po svaku cenu da opravda.
    Tipican primer roditelja kompleksasa koji hoce da se ostvari preko deteta.

• Petar Pan Pezo$

hahaha daj jos neke ovakve detalje

lik je sabancina, boli me kurac sto je uspesan sportista...kontam da i sad sve sto zaradi daje glavatom caletu pa mu on da malo dzeparca

• Isus

Da ga nije šibao, sad bi Nole bio faca na Vukajliji
    i pisao vako lucidne postove kao Nikola(s).
    Možda bi imo i puno trofeja na Vukajliji, kao Nikola(s),
    a možda bi imao i više pluseva pa bi Nikoli(asu)
    jopet bilo krivo.
    Sreća pa je Nikolin(asov) ćaća, kao ispunjen čovek, njega pustio da se sam razvije
    te uživamo u ovim pikantnim informacijama i blagoj satiri autora.

• Шека

labokv
    ovaj izgradio 81 vrtic a nolo prosle god renovirao jedan

loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

• oblakmatori

U Nolovom vrtiću je PVC stolarija

• Стеван

Jedini koji tu stvara zlu krv je iskompleksirana svajcarsko africka prljavstina koja to radi vec 9 i po godina, tj nakon prvog odigranog medjusobnog duela!
    Tada je igrao protiv igraca koji ima 18 godina i od njegovih tadasnjih izjava je sve krenulo i islo je od izjava, preko podcenjivanja, pa izjava kada nije ni igrao protiv Novaka, pa mahanje prsticima, pa ovo sa stolicom, pa sa lozom, pa nesto sto mu je rekao tamo u polufinalu AO 2011 i ostale sitne provokacije i evo to nije prestalo do dana danasnjeg.
    I u 34 godini je spreman za provokacije i ima neke bubice u glavi, nakon svega sto je osvojio u karijeri, a ja se samo pitam da li su se Sampras i Agasi tako ponasali prema njemu kada se pojavio ?!!
    Nista Novaku ostaje da ga dobije u eventualnom finalu i po ko zna koji put baci u ocaj !
    (antiDebil, 20. novembar 2015 09:25)

• Стеван

Povredjena tastina prgavog Svajcarca odavno razotkriva laznost njegove plemenitosti.
    (dobacujem, 20. novembar 2015 11:22)

• Стеван

U finalu srpski mačor ima da objasni švajcarskoj muškatli neke stvari.
    (Zefir Safir, 20. novembar 2015 11:49)

• ArminVanBuuren

procitao sam fender-najveci neprijatelj i listam temu od prvog posta ne kapiram sta se desava ahahahahha

• forget-me-not

Haha, i ja sam isto pročitala Fender :)

• Стеван

Zaglavljen ili ne, Novak je tebe spustio na zemlju, o Rafi da ne govorim...kako moze da kaze da je rivalstvo sa Nadalom bitnije nije mi jasno, imali bitne meceve i dobio ga kao klinac, "plevio" ga samo tako, cak je i sam Rafa rekao da mu je Novak tezi protivnik.
    Da rezimiramo, Novak je ovo sto jeste preko tebe i Nadala, to tebe i boli...nikada se sa tim neces pomiriti, mislio si da od njega nema nista, ali se zaglavljeni odglavio, poceo da "sisa", "brije"...a finis, final touch sledi u nedelju.
    Ti si Rodjo veliki teniser, ali mnogo sujetan covek.
    (anica, 20. novembar 2015 09:45)

• YouCantHandleTheTruћ

хахахаха, најбољи су ови коментари где му се директно обраћају. на ти.

• Pajo Dačak

Haha, i ja sam isto pročitala Fender :)

+1