Dokle više!? Poslednji vapaj naroda!!
  • Petar Pan Pezo$

http://www.youtube.com/watch?v=Nw30_PcWx5s

Dokle više da se biju proslavljeni sportisti!?
    Komšija decxko zašto ne daš detetu da vozi bajsikl???
    Komšija dečko što sve rešavaš pesnajama?

• taedium_vitae

Nije ni proslavljeni sportista toliko mlečan. Obojica su debili. Komšija jer je agresivan i paranoičan a sportista jer je provokator i zato što je zloupotrebio dete kako bi komšiju izmamio napolje.

• Радјард Куплунг

То је та џемпер над кошуљом причица. Мада је солидан фегет и овај олимпијац, пичкара га тек кад се удаљи пет метара.

• Сидрашевић

Да, какав олимпијац, први пут чујем за то?

• Petar Pan Pezo$

Hahha koja komedija. Oboica su šabančine...
    Meni nije jasan ovaj olimpijac, kolko trebaš da ne poštuješ sam sebe i da dozvoljavaš da te neko udara, a ti da ne reaguješ?
    Okej, super je stvar kad neko može da se iskontroliše i da ne reaguje na verbalne uvrede, al kad neko digne ruku na tebe tu je kraj, brani se kako znaš al ne puštaj da te neko mlati. Valjda svako sebi treba da bude najveća svetinja...

• Сидрашевић

kolko trebaš da ne poštuješ sam sebe i da dozvoljavaš da te neko udara, a ti da ne reaguješ?

Ма није ту ствар у томе, ни најмање. Он је хтео баш овако да буде како је и испало, е сад је дискутабилно да ли ће и реакције других бити такве какве је он желео.

• Petar Pan Pezo$

Koga smara da gleda ceo klip odrađena je i retrospektiva najzanimljivijih trenutaka!
    http://www.youtube.com/watch?v=s2OWxBNscTE&feature=related
    Na 21 sekund faca kao iz akcionih filmova žan klod van dama!

• Сидрашевић

Кои олимпијац бре, ће одговори неко, питах горе ?

• Crno

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/315689/Udarao-me-je-i-pretio-mi-smrcu

http://www.blic.rs/data/images/2012-04-04/231969_novisad113-nemanja-mirosavljev-foto-kamasi-a_f.jpg?ver=1333565224

A provali sliku, kao iz onih filmova kada traže odštetu, pa stave longetu čisto iz zajebancije.

Mislim da treba čuti obe strane priče, pošto mi je sumLJivo da je on imao kameru, još ovaj kaže: "Evo došao sam, da vidim koliko si jak sad". Verovatno je bila fora "ajde siđi da te vidim". Pederast mi ovaj lik skroz, još i provocira. Ja bi mu izbio onu kameru iz ruke, nakantao k'o majmuna, š'o kaže komša.

NAPRED KOMŠA DO POBEDE!

• Сидрашевић

Пф, па ја да сам олимпијац у стрељаштву, завршио би посо с прозора на прозор, како доликује професији, а не 'вако пичкарски.

• Duče

По мени су обојица дебили, овај олимпијац га све пали да би узео што више пара од казне.
    А овај матори класича агресиван и паљевина тешка.

• Сидрашевић

Прсли су људи с мозгом, а друго, ко зна колико је политике ту умешано, тако да не вреди о овоме ни расправљати.

• ФејзБукснетина

Пф, па ја да сам олимпијац у стрељаштву, завршио би посо с прозора на прозор, како доликује професији, а не 'вако пичкарски.

Kolega producent pojasnijo. Nije mi jasno što mu ova sisica nije vratila.
    Zato što je snimao? Glupo...
    Odlemio bi matorog konja. Em što se kurči, pa je još i Lala i priča ko feget. De ćeš više razloga da ga otkineš..

• Petar Pan Pezo$

Definitivno proslavljeni olimpijac ima tu evropejsku demokratsku facu stoga u startu ne mogu da budem na njegovoj strani.
    Al i ovakvih kretena ko što je karate komša ima na svakom ćošku, to su nezadovoljni ljudi koji bukvalno po ceo dan samo gunđaju. A i on, kad ga je već udario onda je trebo da odradi poso do kraja i da ga uda...ubije jebem mu boga i da ode da ispička i devojčicu!

• Blake Griffin

Ali najače mi je što ga je ovaj mlatnuo dvaput onako krajnje šuntavo, a ovaj mazohista se izjada k'o da ga je ubio. Jebote, kakve krembilčine. Ne zna se ko je luđi i gluplji.

• Марко 

Lala i priča ko feget

Meni dovoljan razlog da ubijem.

• ФејзБукснетина

Ajde realno, ali samo realno

Koliko vas bi isto postupilo kao ovaj bolid šatro sportista, a koliko vas bi vratilo matorom?

• Марко 

Vratio bih. Sto da se branim kamerom?

• taedium_vitae

Komšija se utrtio od Kineza sa pijace. Spomenuo da se plaši "žutih".

• Petar Pan Pezo$

Ja bi uspeo da se iskontrolišem do onog trenutka kad mu je reko ''budalo jedna nemoj ti meni na Ti''!

Jedan je skrnavi lala, drugi je raspali demokrata...ne mogu da se odlučim za kojeg da navijam!

• Сидрашевић

Definitivno proslavljeni olimpijac ima tu evropejsku demokratsku facu

Дакле неким системом чисте логике - ДС. А опет неким системом чисте логике, комша је типа СНС. И тако се спомињу неке странке људи, љеђа и остало.

a ovaj mazohista se izjada k'o da ga je ubio.

Она лонгета и цела та драма је чисто комерцијална манипулација, јебига.

Koliko vas bi isto postupilo kao ovaj bolid šatro sportista, a koliko vas bi vratilo matorom?

Замало кроз монитор да га ошинем, изнервир'о сам се, жими све. Само замишљам себе у тој ситуацији.

• selenijum

Ovaj olimpijac ima uber gejast glas.

• K

Koji retard ovaj matori. Trebao je da mu uzme tu kamericu (telefon štaveć), polupa je i uzme da ga bije kao vola. Ova ćelava pederčina ga podjebava sve vreme, a što je najgore ne razmišlja da mu je ćerka na 15 metara. Prava ona pičketina "Saću te tužim i dobijem, a za sve ostalo koga boli kurac!". Ne kažem da je matori dobar lik, al na osnovu snimka mu ne bih ništa zamerio, do to što ga nije jako tukao.

• YouCantHandleTheTruћ

Ово му дође као неки лош трејлер за FPS.

• Petar Pan Pezo$

Ja kad bi morao da biram za kog da se odlučim gledao bi to iz ovog ugla...da sam sin od nekoga od ove dvoice. I šta bi onda više volo? Da mi ćale pizdunjak neki što snima kako ga klepaju ili da mi je ćale neartikulisana volina koja ima kordinaciju pokreta kad udara kao da je pre toga popio litar šljive...
    Ne znam stvarno i dalje za kog bi se odlučio...

• Сидрашевић

Не знам ни ја кога би изабрао, али знам да би ћалету појео џигерицу од напињања да идемо да урнишемо овог другог.

• Skroz O'tkačen

Marva! I gospodin olimpijac i gospodin kustos!

• Petar Pan Pezo$

Strašno...zamisli da ovo vide neki vitezovi od pre iljadu godina kako se ovi pičkaraju ko neke žene....izneverovali bi kad bi mogli da vide.
    Jebote kolko smo mi današnji muškarci zaostali u odnosu na one muškarčine!
    A ovaj u džemperčiću ko da ga je mama oblačila pre nego je izašo!

• Gospod Bog

NEMA NAROD NI ZA PLEE

• Сидрашевић

Стварно бре, људи ишли у рат без да трепну а ми се данас шамарамо ко жене.

A ovaj u džemperčiću ko da ga je mama oblačila pre nego je izašo!

Не бре, спремо се за снимање, да буде леп на камери :)

• Тхе Проф

Tu je neka priča od ranije pomenuta. Ko zna koji su računi među ovom dvojicom

debila

• ipčenaš

ОПЉАЧКАШЕ ОВАЈ НАРОД

• Gospod Bog

ma ovaj kamerman je car , tako treba sa tim stokama
    uzme mu pare i onda ovaj izgubi gajbu i onda ga deca svaki dan gaze biciklom , a ne može da ih juri jer su mu zelenaši polomili noge.

• Gospod Bog

i mora da sedi a ne može jer je dao matorom geju drtini da ga puni u rč da bi dobio hleb i flašu vode

• Petar Pan Pezo$

Pa takoe, plus što je i proslavljeni olimpijac zadužio ovu zemlju svojim delom!

• Billy Sharp

I ovaj olimpijac je žešći feget, vidi se da je iscenirao da ga ovaj još veći feget napadne. Proziva ga kad je ovaj otišao pet metara dalje, i još sa ukjlučenom kamerom, šta reći.
    A u novinama se slikao kao da je ratište preživeo, od dve dangle odmah kragna, daj molim te! Kontam da bih ga sabio od zajebavanja kad bih ga video na ulici.

• Petar Pan Pezo$

Ono što meni nije jasno kad se sve sabere je ovo....
    okej ako je iscenirao sve i snimio to, odneće u policiju, ovi će na osnovu snimka da kazne radikalskog grubijana i dobiće odštetu i to je to. Al zašto zove i novine i slika se za novine i daje neki veći značaj ovome??
    Čemu to ne razumem, šta hoće da dobije sa tim? Sve je moglo i bez novina i bez postavljanja na ju tjub

• Gospod Bog

idiot je i zaslužio. ispoštuješ ljude vredne poštovanja, a ovaj matori to sigurno nije.
    to je dobročinstvo prema nama, da vidimo vrhunski primer trolovanja. izađe ti matori pedo, izdere se na tebe, ti ga zajebavaš , dobiješ 2 vaspitne i pokupiš pare

• Billy Sharp

Danas sam čuo na faksu priču da je to iscenirano kako bi tog lika predstavili kao tipičnog predstavnika te stranke, zbog predizborne borbe i tog sranja. Zbog toga guraju taj video svuda, a moguće je da je taj olimpijac dobio neku finu kintu zog toga + medijsku popularnost, a poznato je da bi se skoro svi u Srbiji jebali za nju.

• Давид

ма мисим стварно нема смисла, ово дете се ту дере, причају на глас, а још при том иза њих стоји полиција и политичари, срамота...

• Gospod Bog

al to ' pričaju na glas' mi je pobedilo
    možda je on onaj ejlien iz indipendens deja pa pričaju telepatijom

• S

Боли овог гејшу паче, испровоцирао дегена, добио две по пичци, и сад ће да га одере на суду. Јако пичкински с његове и јако глупо и наивно са стране маторог.

• selenijum

Stalno se neke stranke spominju. Čiji su članovi njih dvojica, koj kurac?

• Billy Sharp

Koliko sam skontao, ovaj što je tukao je radikal.

• Petar Pan Pezo$

Demokracka i SNS ili SRS. Nema treće.
    A jes ispo buzdovan matori...bar da ga je pošteno iskašio....pre nego ga je udario kao u vrat tačno se vidi na snimku kako je ciljao i nišanio jedno 7 sekundi hahaha...telefonirao mu pre udarca :D
    A o ovoj pederčini i pizdici stvarno nemam komentar ako je stvarno u pitanju neka stranačka anti kampanja. Kad ne bi bilo političke pozadine onda bi bio na njegovoj strani.

• Давид

наш кад бих допустио да ме пред дететом неко бије а ја да ћутим, дајеш детету слику ћалета педера

• Petar Pan Pezo$

http://www.youtube.com/watch?v=hl_r-TTObKc
    Čudi me da ćelavi pederko nije uradio namerno i ovo da poveća svoju žrtvu!

• Jericho

наш кад бих допустио да ме пред дететом неко бије а ја да ћутим, дајеш детету слику ћалета педера

Posto drzi kameru, mozemo reci i da je cale tehnicar. Srecom ima zensko dete, pa nece biti peder, u najgorem slucaju bice dominantna lezbaca.

Sve dok ovo nije pocelo da se razvlaci po 400 novinskih clanaka, naravno da bih nalupao ovo agresivno govedo. Ali kad vidimo ovu pickicu kako se prenemaze, jao jao udario me, jao zakljucavam se nocu, jao jao karijera, jao olimpijada, pa ostavio bih ga zakljucanog sa ovim komsijom preko noci. Na stranu sto ga je provocirao, sve to ne bi bilo strasno da on nije poveo medijsku kampanju, i jos se ponasa kao jos veca picketina raspala sada.