Poštovane autorke i autori,
Najvaljujem još jedno blesavo takmičenje u svemu. (definicije, reakcije, posteri) Tema su smrtni grehovi.
Glavna nagrada je u paklena - pobednici će moći da banuju autora po svom izboru na jedan dan. Odabir se podrazumeva. Nagradu će donirati Truć.
Takmičićete se u paru, treba da nađete drugog autora sa kojim ćete sarađivati tokom celog takmičenja i vaši uspesi će se sabirati.
Prijave kreću sad i možete se prijavljivati solo ili u već dogovorenom paru. Npr: Mlada Partizanka, ili Mlada + Neki super dasa. Ukoliko nemate dogovoren par bićete spojeni sa drugim solerom. U slučaju malog broja prijavljenih preradićemo takmičenje na neki jednostavniji način.
Nadam se da ćete se zabaviti!
Prijavljeni:
1. Kontroverzni - jebe mi se za nick
2. Ogundu Undungaga - Demigod
3. pseto88 - Бохор
4. NekoOdNekud -izijem flips
5. Bruce- Zhajk
6. Владимир Путин - Стеван ?
7. Marko- ArminVanBuuren
8. Браћа_Шнајдери - raćoni
9. Glavni - _Intruder_
10. BlueScout - highlander007
11. Džonimir - Džonovan
12. Čegrtaljka - Маестро ♦
13. Dionysio - Fender Stratocaster
14. Valdemar -Zelen Lukac
15. Tibor Váci - ollanik
16. Skočimiš - Dr QuakeOvo su parovi, trudila sam se da vas spojim po principu kruna-minus u istoj kategoriji. E sad, ako neko ima primedbu (pvt), biće prihvaćena samo ako je konstruktivna npr: Neću sa super dasom, oću sa facom tim i tim. Samo negodovanje bez predloga biće odbačeno kao neosnovano.
Krećemo čim mi potvrdite da vam ovo odgovara. Molim autore koji bi odustali da to učine sad. Hvala.- _
Prijavljujem se i ja. Moze li jedna nagrada da bude i odabrana definicija red je da i ja dobijem jednu odabranu?
- ºGlavna nagrada je u paklena - pobednici će moći da banuju autora po svom izboru na jedan dan.
Čemu ovo kad je Rasni već banovan?
lol
o
l - º
Ček bre, ja se nigde nisam prijavljivao!