Evo broje se glasovi, SNS ima 52% i nešto razmišljam šta su nama ostavile ove generacije koje su sad penzioneri. Ispišali su se nama mladima u život bukvalno.
-Prvo su nas zadužili u pičku materinu dok je TITO bio živ, trošili pare, dobijali stanove, kupovali auta od 3 plate itd.
- Onda su odlučili da zarate malo pa su nas unazadili jedno 25+ godina, a BiH je na nivou razvoja neke jadne Afričke zemlje danas.
- I evo danas nam jebu majku glasaju za SPS i SNS, unazadjuju nas. Bukvalno čitav svoj život se seru po glavi budućim generacijama.Kakav izbor imamo mi mladi, kad su ova govna u većini, tj nisu mogli ni dovoljno da nas rode da nas bude barem jednak broj.
SPEM STOP PLS- јп
Rasni je u pravu
- јп
ломиће се копља у Висконсину изгледа
- М♦
Jebac, nekad si bio kul lik, a sta si sad? Sta fali dverima? Ljudska desnica. I penzioneri jesu kancer drustva. Ne mozemo im oduzeti glas ali postu su stari i nemocni mozemo ih vezati za krevet taj dan, pa kad prodje 8 sat nek se zale medjunarodnom sudu pravde
- М♦
Nema penzionera = nema Vucica, nema Dacica, nema Pupsa, nema Palme, nema Velje Ilica
- М♦
Ae ne seri retarde, moja baba nema ni osnovnu skolu pa ima pravo glasa
- М♦
Ako ja sa fakultetskom diplomom nisam pametniji od nekog bez osnovne onda stvarno. Mozda je pametnija sto se tice nekih stvari ali sto se tice politike nije i nece biti