Najgluplji statusi vasih fb prijatelja...
  • S

Planiram vec dugo da otvorim ovu temu jer nije red da se sam smijem glupim, nepotrebnim i retardiranim statusima nekih od mojih prijatelja... Ako i Vi imate neke prijatelje koji konstantno kace ultra glupe statuse podijelite to na ovoj temi... Molio bih da ne otkrivate licne podatke nego umjesto njih stavite zvjezdicu ili vec nesto.

Evo za pocetak:

*jebem ti popodnevno spavanje ,kad ne mogu da spaavm a moram ustat u 7 sati

*pravim spinat :D u majstora zlatne ruke

*…Mala daj mi tvoju sliku da popunim album Zivotinjsko carstvo… XD

*na svaku tvoju rijec ja rijecito odgovaram

*Zivi zivot jednom kao i ja popi pice muvaj ribe kuliraj....

*sada sam tako siguran da je zivot samo san moja dusa bolime dali neko volime dal sam ikom ovde ja potreban :((( XD

*e sada laganica capo 3 kafa :D :D :P :D

*Mrzim kad me neko gleda s VISOKA, a toliko je NIZAK da
    kad pljune utopi se !‌

*Ne vole me...I ne moraju...I psi laju kad' nekog ne poznaju! :D

*Mi imamo kartu vise da udjemo i gde pise da je za ovakve ulaz zabranjen! :D

*...

• messalina

"Tužna saaaaaaaaaaaaaaam :((((((("

Mis'im, hu givz a fak...

• Remac

"nisam tu"
    "tusiram se"
    ":)"
    ":("

• celt

samo da vas obavestim pre nego sto stavite neciji status ovde.
    vasi prijatelji dosta govore o vama :)

• S

Znaci ljudi kacite sve gluposti vasih "prijatelja"... Evo jos nesto...

*kako mrzim ovako kasno ustati :/ (wtf?)

*ćale ti u djubretarima, keva kurva za 100 dinara, obeduješ iz kontejnera, kad si bio dete malo komšija te silovao, jasno je k'o dan, voliš partizan!!!!!!! :D ♥ CZ ♥

*Sex smiruje nervozu, a ljubav je stvara :D

*◄party► ◄party► ◄party► JEDNOM SE ZIVI ZATO SVE PROZIVI ◄party► ◄party► ◄party► (96 godiste...)

• S

Slazem se sa tobom Celt, ali nekad su to prijatelji prijatelja, ljudi koje iz nekih moralnih razloga moras imati u prijateljima ili nesto slicno, raznorazne gluposti...

• Facafacaa

:)

• S

*Mala mojne da mi ribu glumis,kad flertujem sa drugom,ti se uwek bunis !!!

*Mala je fantasticna..........glavna tema grada.........:PPPPPPPPPP

• celt

svejedno... sta god da je, mislim da nije ok da se stavlja ovde, pogotovo ako je od ljudi koji su vam "prijatelji". pa cak i virtuelni.
    ovo isto mislim i za postere.
    mislim meni ni iz dzepa ni u dzep, al ovo mi vise govori o vama nego o vasim prijateljima, ozbiljno.

• Facafacaa

Katan, katan, katančić ♫ ♪ ♫ ♪

• S

Ne znam, stvar je ionako anonimna, nasi profili su tu i tamo anonimni, generalno nikome ni u dzep ni iz dzepa, ima stvari koje su apstraktne i nejverovtne... Necu hejtersku temu nego cisto da nakon nekog vremena shvatimo svi koliko smo u stvari zdravi... Na neki nacin. Nista protiv nikoga...

• Пд

Сва срећа па ја немам пријатеље. Мислим, на фејсбуку. :) Ево, има већ две године како се сви разбацују тим фејсбуком, ако не и више, и бога ми, ни у једном тренутку нисам пожелео да отворим тамо налог.

• celt

ama znam slobo, necu da je zakljucavam.
    nikog vi osim sebe ne ponizavate ovde, pa sam samo hteo da vam napomenem to.

igrajte se, necu da budem kvarisa.

• messalina

Ja kad bih imala "prijatelja" koliko ih imam tamo, bila bih izuzetno bogat čovek. To što su oni tamo evidentirani kao "Friends", veze s vezom nema da li su ti prijatelji (u pravom značenju te reči), poznanici, osobe koje znaš iz viđenja, osobe koje ti se čak i ne javljaju, ili neko koga nikada nisi video ili upoznao.

Stoga, nije me sramota da kažem šta je Pera, Žika, Janko, Marko rekao, jer je tu zato što mi je bedak da ga obrišem, jer sutra treba da mu kažem "Ćao" i provedem s njim, u nekih 20m kvadratnih, par sati...

• S

*Izvini jel tebi tata terorista? Ona: Ne!?!? On:Pa kako si onda takva bomba? :D

*Ono sto je moje - moje je , a sto nije - bice :D ;) :P

*Dodji do mraka da ti nesto pokazem...:P xD
    u mraku mala mene djawolak pokrece...:D

• S

*U mraku mala,mene djawolak pokrece ;) ‌

*★......SrPkInJe Su SeXy★Na NjIh Se SwI lOzE★LePe Su Pa Im Se MoZe........★xD C(:

*Ako nemozes doci sebi..Dodji meni :)♥ xD

*‎...taaako bih te posedovao...:))

*Rodjen sam inteligentan,ali me skola upropastila... xD

• mylyca

Ja nem nijednog prijatelja na fejsbuku čiji bih status stavila ovde, za one ljude za koje mislim da su glupi ili da su pametniji možda od mene pa ih ja ne kapiram, njih brišem :) A to preporučujem i vama, licimuri. Taj ko će da se naljuti što ga je neko obrisao sa fejsa, taki ti ne treba ni ovako.

• Rosoneri

Najgore je kad neko napise dobro jutro :)))
    U 5 popodne.Sta koga boli kurac kad si ti ustao ?

• S

*u slucaju da ste jamili, jamili ste

• Predražinjo

Slobo, brate, sa kim se bre ti to družiš?

• S

Ne znam ni ja, zato sam i otvorio temu... Necu da brisem ove neke jer me odrzavaju u dobrom raspolozenju...

• l

ja imam par "friends" koji stalno, ali STALNO kače kilometarske statuse gde izražavaju svoja negodovanja zbog političko-ekonomsko-društvenog stanja naše zemlje. veoma elokventni i dubokomisleni statusi. od kojih mi se kenja. takvi statusi su mi gori od onih ziljavih.

• Урош

"Где сте сада цигани"

• n

Moji prijatelji stvarno nemaju glupave statuse, pazljivo su probrani :) eventualno ova Stormborn kad lupi neku glupost :P

• mylyca

Мени углавном пријатељи на фејсбуку кажу директно на статусу да сам ретардирана и поремећена.

• l

a ti im kažeš: s kim si, takav si! :P

• Урош

Опуштено, мене су мање-више све зиље избациле из пријатеља тако да је сад екипа на пристојном нивоу :))

• mylyca

a ti im kažeš: s kim si, takav si! :P

Хаха, ма каки ја се никад не браним од оптужби, поготово ако се испоставе као истините. Уроше, сад ћу те и ја избацити, јер уносиш тај елитизам и раздор међу пријатеље.

• Урош

Па добро јел то лепо, да ме избациш???

• mylyca

Није, ал знаш шта? Zhiwot ye qrwa uroshe...
    едит: a ya sam yosh wetja.......♥

• Урош

Јбг...
    хахахахах!!!!

• S

*.....otvori mi kapije neba i ne pitaj za kljuc koji sam stopio u vazu stopljenih nadanja zabluda i grehova....

• S

*Jabuka... :)

Wtf?

• Др Јанковић

,,el neko zna kako se tagguje?''

• Урош

Ја постављам један јако глуп статус, ал нећу да вам кажем...

• S

Kod mene jedan postavlja ovaj status:

*LUDILOOOoooo..................................................Only Skate...

zadnjih godinu dana, tri puta dnevno... I samo je to, nista drugo.

• Uncle_Pecos

Ја сам избрисао Facebook, смучио ми се. А тек оне групе о Звезди, Партизану, љубави, курцу, палцу, о томе и да не причам. Па кад зиљаве клинке почну да просипају неку ''мудрост'', е то је тек да ти се присере!

• S

*Sta TERETANA uradi od mene... Pogledaj te samo tu prof. sliku...... ;)

da se zna...

• S

*Iz dana u dan...iz sata u sat...nzm sta sam htjeo reci...a i kao da je bitno!!!:)))

• СМарко

mylyca
    Мени углавном пријатељи на фејсбуку кажу директно на статусу да сам ретардирана и поремећена.

Ništa te ne lažu.

Ja bih stavio svoj status o'đe, ali ozbiljno...

NiSaM KreEw sHtO s@M KaO WaTr@ ZheEW ♥ MwAh MatChkItZe, tiGrItZe ♥

• S

*ko vas jebe odo ja praviti pjesmu...:D ko sto bi Tony rekao "ne trebaju mi ova sranja...ne treba meni niko" trance mi je dovoljan za sve... MOJ SAN...i zivotni moto MONEY POWER RESPECT ;)

*‎:) nova pjesma se radi...ova ce biti krvavi trance...kidace mozak do iznemoglosti :O

Ultra mega DJ! Krvavi buntovnik...

• S

*Znam da nisam prelepa al' i dalje me zele.. :)

*Nekada su me žene jurile,a onda sam prestao da kradem torbice :)

*Ti otišla kući, a palačinke ostale u Priječanima :D :PpP

• S

*Aa da Bog da bolji bioo =O
    Ocemo zaj na trening =S =)

*ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejsejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs ejs hahahaaahahhah :P

*Ako budes ubijen / a sutra , ja ti necu doci na sahranu , jer cu biti u zatvoru , jer sam ubi / la pi*ku koja je ubila tebe ! ! ! Posalji ovo svim osobama za koje bi zivot dao . . . < < < ♥ ♥ ♥ > > > Ginemo zajedno ! ! ! :DDD

ne znam ni gdje ih nalazim...

• KBO!

Marko Nedic- mislim da nikog ne zanima,ali nekad ja trazim neke slike po fejsbuku,izvadim karinu i samoispostujem se.proveo sam divnih 16-ak miseci radeci na verziji najboljih slika onih koje poznajem ili ne poznajem..ako vas zanima o kome se definitivno radi,posjetite moj sajt gugl imidz tacka kom zarez provajder,tamo ce vas sve obavjestiti

Fendik Scylenscyliabass Straightedge воли ово.

Marko Nedic- eto kad mi neki lik iz indonezije po-lajknuje status..ej,jesi is'o na gugl trenslejt? moras da pronadjes ovo,vidi,ovo,kopiracu ti '' gugl imidz tacka kom zarez provajder '',eto,je li sad lakse?

• Фејзбукманијак

Ја сам имао најдбилнији статус на фејсу... гласио је овако

ГО ЕНД ФАК ЈОРСЕЛФ!

• Цупић

Како могу статуси пријатеља са фејсбука да говоре било шта о мени? Ово ти је Келте, баш глупав пост.

ПА ја имам ретардирану родицу која објављује најглупље статусе, пријатељ ми је на фејсбуку, и шта ћу јој?

Како може нешто што моји пријатељи објављују у статусу да говори какав сам ја?

Међу пријатељима на том сајту и на мајспејсу ја имам сјајних људи, боженствених жена, одличних писаца крими-романа итд...

Али има и дебила, јасно!

Небитно.

Чему тај панични тон: ,,само да вас обавестим, то говори о вама".

Ја нпр. обожавам Милицу Јовановић, пошто је добра пичка, и зато ми је пријатељ на ФБ.

Она објављује најглупље постове на свету - Шта то говори од мени?

Тешко срање.

Људи слободно пиштите глупе статусе, без икаквог страха да то било шта говори о вама.

• Цупић

Matzkitca sam naybolya u gRadou i schiRe. xD

basH je dobwo Biti jA

• S

*da li je normalno da moram sutra ustat u pola 6 i ucit do 10 sati i u 11 na predavanja

* ja ne mogu uzivatu ucenju kao u cokoladi i u rumu :) mozda vi znate kako ti postic

Znaci ljudi, samo sibajte gluposti bez ogranicenja...

• Wh!te

Dobra tema ima ono fazon
    sto u zadnje vreme sve devojke stavljaju a mene nervira

.. i na podu...
    i na stolu..
    i na krevetu...
    i na travi..
    i na pesku..

Ja taman mislio.. jebote... ove bas vole da se karaju..
    kad ono za par minuta dopisu...

..Da ostavljam TORBU