Šta biste rekli nekom moderatoru da ga sretnete u gradu?
  • leksi

ухухухуухухухуху
    е што ми је мило што је мој пост први :))) хи хих хи
    па како коме
    сад од среће не знам шта да напишем :) враћам се касније

• K

Rekao bih mu O ti si taj genijalni čovek koji je modeator na sajtu. WAU matori jel mogu da ti platim pivo i ponudim ti svu moju žensku familiju na bludničenje dok bi nekoj ženi modu ponudio istu stvar moškog roda plus prepisao kompletno imanje.

Šta bi mu rekao, reko bi mu da mi se kurca napuši :)

• Šta_htjedoh_reći

' Mislio sam da si viši. '

• Фејзбукманијак

Korleone brate, je l' ti hoces da ja dobijem trajni ban pa otvarate ovakve teme? :)

• musssashe

Kakvi su ostali spermatozoidi bili, kada si ti stigao prvi...8)

• L@ki

Како да му кажем када га не знам , то јест, не знам како изгледа?

• бури

каизену бих рекао да се продао за мале паре
    осталим ништа осим џимију, њега бих звао на пиву...

• V

Pa sta vi mislite da ste holivudske zvezde, sta bi vam rek'o? nesto sto kazem svakom normalnom coveku - nesto normalno - ako ste normalni. A ako niste ... mislim da bi pobegli od mene glavom bez obzira.

• leksi

ај прво да нам обећате да нас нећете бановати или тако нешто?
    ма и то што кажеш, ја бих рекла ћао и питала јел стварно за џ овде блеје на сајту и препиру се с будалама и осталима

• tasmanijski djavo

"čiko, može autogram"
    i bila bih srećna do kraja života...

• zp

Ovo je trol nikad gori. Jebote, pa samo retardi ne shvataju da su i ti moderatori ljudi, da nemaju penis duplo veci od proseka, da nisu savrseni, da prave s*anja, da se glupiraju, da svasta nesto. Ne razumem ljude koji se nesto srde zbog par, cesto vrlo nebitnih, premisa, zbog par postupaka, kao sto su brisanje definicija, glupe rasprave na forumu, neslaganje misljenja et cetera. Nisu drugi ljudi na netu, i moderatori i autori, jebeni kompjuteri pa da budu uvek pravedni, dobrocudni i politicki-jebeno-korektni.

• Mr. Moon

'De s' kolega?! 'Ajmo na po jednu, pa posle da idemo na neke kurve! :)))

• tasmanijski djavo

da nemaju penis duplo veci od proseka

ja sam čula da imaju

• leksi

наравно да су људи и да греше али неће да признају то и да се покају и самоказне за грешке :)

• Lullaby

Jebote, pa samo retardi ne shvataju da su i ti moderatori ljudi, da nemaju penis duplo veci od proseka

Neki ga čak i nemaju!

• javio

jesi to stvarno ti ili se neko posrao..ovaj proserava..jesi to stvarno ti ili se neko proserava...to bih mu rekao..

• V

Gledaj modove i Vukajliju videces celu Srbiju i vladu i presednika. Sve isto samo u manjem izdanju. Isti kurac, drugo pakovanje.

• бури

'De s' kolega?! 'Ajmo na po jednu, pa posle da idemo na neke kurve! :)))

zar ti ideš na kurve??? a ja mislio da tebi žene plaćaju

• leksi

jesi to stvarno ti ili se neko posrao..ovaj proserava..jesi to stvarno ti ili se neko proserava...to bih mu rekao..

хаха х а ахххааха ахаха хи х их и х ихехехее е хаахахаааа!

• Фејзбукманијак

Lullaby bih rekao "Sta ti je, sto nisi ista ona Lullaby od pre? Mnogo si se izmenila od kad si umodovana!"

• Ledeni

Neki ga čak i nemaju!

uzas....

a sta bih mu rekao....
    -Jes ti moderator na Vukajliji?
    -Jesam.
    -Kul.

jesi to stvarno ti ili se neko posrao..

POBJEDIO :))

• rnrt-rain

"De si care, ja sam tvoj obozavaoc, imam tvoj totem u sobi i redovno mu se klanjam sa dobijanje ideje o dobrim defkama i tako brate bas si kul volei bih da sam kao ti!" - i to sve i ceilju da mu se toliko uvucem u bulju da ni pertle ne ostanu da vire napolju...
    Da prekinem zajebanciju, ako sam ostvario neki kontakt sa likom preko sajta i znam kako izgleda kulturno bih se javio coveku a ako idemo istim putem potegao bih razgovor na neku temu koja ce ici dalje od vukajlije... toliko u sustini nista ni manje ni vise od ostalih clanova.

• zp

Lullaby, oprosti, nego najvise hejtuju decake, pa zato.
    Ali realno, ti nemas duplo vece grudi od mojih, zar ne?:)

• Lullaby

Pufnice, realno - odmjerićemo snage kad se sretnemo u gradu. :)

• V

e jos da mi pocnemo da merimo kurceve ...

• F

Ne bi trošio reči. Ispušio bi mu ga il bi joj poljubio ruku.

• zp

;))) Pa realno ako oni imaju vece penise, ti sigurno nosis bar 90D :)

• Lullaby

Hmmm, to samo kad mi je loš dan. Onda pobrišem par stotina defki, banujem nekoliko desetina autora i odmah nabujam. :))

• Vuk16

"Boze pa ti stvarno postojis"

xD

• dusan1001

pitao bi dal je istina da je svim modovima ovo omiljena pesma
    http://www.youtube.com/watch?v=3lBvzkwBBTQ

• zp

Hahahahhahaahhaha:))) Molim te reci mi nesto o svom iskustvu pridruzivanja moderatorskom jatu- da li ti se cini da su nabujale od kad na "drugoj strani"?:)

• V

e modovi samo kada bi bili svesni kako je to

"izvor motivišuće lažne energije"

Cepam atome "Americki san" def. koju niste hteli da stavite medj odabrane, pogadja vas

edit: http://vukajlija.com/americki-san/205240

• Filozofinjo

Jebote, pa samo retardi ne shvataju da su i ti moderatori ljudi, da nemaju penis duplo veci od proseka

Neki ga čak i nemaju!

Хахаха, љољ.

Шта кењате? Модови су обични људови који су довољно зрели да банују децу која много троњају и спамују.

• Jericho

Kada bi bili svesni, ne bi se ni prihvatili ovog posla. Za cije babe zdravlje inace rade ovo, za dobrobit covecanstva mozda?

• zp

Jebem mu budjav lebac, za cije babe zdravlje ti trolujes po nekim temama, ti otvaras druge teme, komentarises?!

• leksi

Шта кењате? Модови су обични људови који су довољно зрели да банују децу која много троњају и спамују.

баш је нарочита зрелост потребна да би бановао некога...

• leksi

ахаххахаххаааа ма она им је химна бре :))

• Edmond Dantes

Che-vua bih pozvao da odigramo Street Fighter ili Final Fight.

• leksi

Jebem mu budjav lebac, za cije babe zdravlje ti trolujes po nekim temama, ti otvaras druge teme, komentarises?!

за своје здравље, испразниш се мало, забавиш и тако :D

• Natnat

Rekla bih: Izgledaš drugačije u prirodi, avatar te ukrupnjava!

• Korle

Menjam nadimak odmah:)

• Цыплёнок

Šta_htjedoh_reći

' Mislio sam da si viši. '

hahahahahah

• Filozofinjo

Мојне мењаш Корле, то ти је ко заштитни знак. :)

Позвао би Корлеа на стонџу ил' пиво, Џимија на џем сешн ил' у клаџу. :)

• K

moderatora za precednika

• Фејзбукманијак

Рекао бих му следеће...
    "Ај сјаши више са профила људима и немој да бришеш оцене које ја поделим... Јебено сам оценио филозофу све дефке уредно их прочитао, то што теби треба пола сата да прочиташ неку дефиницију није мој јебени проблем, ја читам брзо, јеби га не читају сви по слоговима! Враћај оцене, болиде!"

Ето то бих му рекао...

• En_Dotter

Џимију бих реко да је геј... А Суровом сам реко све шта сам мислио још давно.

• Dzankee

A on bi reko: Dragi Fejzbuce, dobijas ban od 300 godina.