Омиљени постерџија
  • Negroidno Govedo

Ја мислим да ова тема фали.

Браћо, навалте...моје је било да отворим...(чисто сумњам да ће ова тема допринети порасту жалби на брисане постере или нечем горем, а и ред је да мало ћаскамо о једном занимању овде које се ради из чисте љубави).

Није нигдје било, једна земља,
    а два бисага за плусевање,
    Постерџије, сиви соколови,
    што ситне књиге у Стамбол пратте,
    до дувара беху дотеране,
    дочекаше своје знамење.

• СМарко

musaš je ok lik, dobre ima postere

• Giovanni

Kapiram da će svi reći Fatal. Realno je lik najbolji.

• En_Dotter

ФАТАЛ ЕРОР И НКИКО ВИШЕ!

• Skočimiš

Fatal mi je nekako izvikan. Bezze.

Najbolje postere imaju Cara sa favoritom Pandanom:
    http://vukajlija.com/posteri/pandan-5522.jpg?1268243723

I Stefan, onaj što se kurči po sajtu da ima najviše duplih naloga, bem li ga...

• Lutak iskrivljenog L

StefanKostic? pfff..ima dobrih stvari al oni prvi mu i nisu nesto

ovo valja
    http://vukajlija.com/posteri/kurir-32465.jpg?1286564506

• Skočimiš

E, taj, taj, Kostić. Istina, oni prvi mu i nisu nešto. Al' nekako mi ima štiha, što kažu.

• En_Dotter

Фатал није извикан уопште. Ја сам листао постере и видим да на који год дам плус је од тог човека. Па реко да видим шта има и видех. Човек је геније. Крај приче.

• Cara™

fatal je barca a fočo je zvezda i partizan. meni je fočimir bio do jaja jer je isfuro priču i navukao gomile da svoje mačke milisavom zovu, neam pojma, profuro je neki trip sa tim milisavom i meni je to bilo ok baš zato sto je besmisleno lolo

skočimiše ja se pandanom ponosim al osim toga slab sam lolo

• СМарко

ja sam mudovina

• Negroidno Govedo

Ja veoma retko gledam postere, ili su kopije, ili mi se ne sviđaju, ili više volim da čitam...ali normalno da ovde ima prekvalitetnih postera i posterdžija, ja ću sve ove vaše predloge da pregledam...

Dobar je fatal, a da se nadovežem, i ta fora s milisavom mi je bila dobra, svaka čast čoveku što je izmisli, e sad, nije on kriv za preterano konzumiranje...

A sad da kažem moje favorite (normalno ovaj sosov prvi predlog, koji me je i naterao da otvorim temu je isto favorit, ali da se ne dupliram):

zazleni
    - zanimljivo je da čovek samo postere pravi...

petroff
    - zanimljivo je da posle ukidanja popularnosti na poster, nije napravio nijedan. eto šta brojne nekvalitetne i nesamokritične posterdžije naprave od iznerviranih moderatora pa oni ukinu poster popularnost, a to škodi kvalitetnim posterdžijama, pa i sajtu...

• n

petroff, fatal eror i mr. moon

• Master of Sarma 2

fatal i samo fatal.

• Jericho

Fatal Error i Iskusni Interpretato.

• Пд

Фатал Ерор, Јуродиви, Фацафацаа.

• musssashe

zazleni..pretato ima svoj fazon pa mi je prepoznatljiv
    fatal eror je izvikan ( BWaahaha zvucim ko dzimi kad kenja po abraxusu)
    mrmun je ok...
    i naravno mariocar kao predstavnik trash posterizma

• sunshine

Zazleni je najjaci posterdzija ubedljivooooo!!!

Grof Vlatko drugi

Trecе место деле шампион i jurodivi xD Od mene

• Пд

Гледам сад своје омиљене постере. Да додам: Муссаше, Мрмун, Гручо Маркс и Ђанфранко Зола.

• musssashe

e da...jurodivi me razocarao nakon otkrica velike kolicine plagijata kodnjega.....sada je opetpoceo da pravi svoje..al ce mu trebati vremena da spere ljagu sa svog imena kodmene

• Пд

Да бре... Он скида са неког политичког сајта коментаре па их убацује у постере...

• Negroidno Govedo

Neko reče: Jurodivi i šampion...potpisujem...epa ljudi, ja kad nemam šta da radim, idem ovo da gledam, krećem :) vi predlažite i dalje...

Grof Vlatko drugi

aj za zazlenija, to kul...ali ja! :) Ovo je inače od velikog značaja za moje virtuelno postojanje jer sam sve očekivao ali da neko mene pomene kao omiljenog posterdžiju :)
    pa to otvara nove vidike, pa jao kad sad krenem da spemam zabava/posteri :P

• vladimir88

Ovi prethodno nabrojeni.
    I pera_kojot

• Vajskrstese

ФАТАЛ ЕРОР !!!

• Facafacaa

Onaj baja što je napravio "Ćiru". Sa samo dva postera ostavio debeo trag :)

• sunshine

Zazleni je bogotac.
    A Grofe tebe sam stavio na drugo mesto jer sam se posteno ismejao na 10-tak postera, vise subjektivno i nije mi jasno kako Drustveni bajazit nije usao u odabrane. Kad mu vidim facu legnem od smeha :D. Sta znam svidja mi se tvoj smisao za humor. Ali imas i par promasaja xD

• Negroidno Govedo

Onaj baja što je napravio "Ćiru". Sa samo dva postera ostavio debeo trag :)
    i napravio trend :)

ovako, prvo ću gledam 8 najpopularnijih strana, idem redom...(stvarno sam retko gledo postere) (izuzimam fatala i ostale koje sam naveo)...ima dobrih...

• Negroidno Govedo

A Grofe tebe sam stavio na drugo mesto jer sam se posteno ismejao na 10-tak postera, vise subjektivno i nije mi jasno kako Drustveni bajazit nije usao u odabrane. Kad mu vidim facu legnem od smeha :D. Sta znam svidja mi se tvoj smisao za humor. Ali imas i par promasaja xD

jebote, ja tek sad vidim ovaj komentar...

imam, imam promašaja, da vidiš šta sam sve briso...a sad kad imam povratnu informaciju, gledaj šta ću tek da pravim :)

dobri su ovi što sam ih gledo...stefan, mrmun, mus...

• Др Јанковић

Зазлени,без премца. Остали,како ко.

• Slavk0

Зазлени дефинитивно. Наравно, не треба спомињати Ерора, он се подразумева.

• Пд

Јеботе, ја први пут чујем за тог Загленог. Идем да видим какав је.

• Negroidno Govedo

Јеботе, ја први пут чујем за тог Загленог.

Сад ћу ја тебе, ко ти мене за Могшу, "Ја не могу да верујем да неко ко је толико дуго на сајту, а да не зна Зазленија" :)

Одгледо сам све постере од пере којота, одличан!

• С

Фатал Ерор, Јуродиви, Фацафацаа.

Да. И тај заглени, како већ. Мрзи ме сад тражити нове али је било добро оно што сам гледао раније...

Знам да фали још неко тј. да сам имао ту велику петорку за постере али јбг, не могу да се сетим...

• P

Peki, imao si najbolji poster u posteru. A i SMarko. Ta 2 treba da stoje za primer! Samo zbog toga ste mi vas dvojica omiljene posterdžije.

• Пд

Еј, прегледао сам постере од Зазленог. Неких 90% ми је већ било оцењено, и то плусирано. Нема тако упадљиво име, па га нисам запамтио, а и не пише дефиниције. :)

• С

Пеки се шлихта Пекију. Брука!

• Negroidno Govedo

а и не пише дефиниције. :)

па сти ћорав, јел реко ја кад га поменух, да човек не пише дефиниције :)

• Пд

Па знам, али ја по дефиницијама памтим ауторе. :)

• Пд

И таман овде да питам ФацуФацуу: Где ти је бре онај постер са кером који седи за неки топ? Знам да има до јаја коментар.

• P

E, isto je super onaj lik... Ali zaboravio sam koji mu je nick, onaj poster sa detetom sa Štark slatkišima... Ima lik mnogo dobre postere. :)

EDIT: Našao sam. Kredenac. A dodao bih još i ejpril_o_nil.

• Slavk0

Пеки, коментар је нешто као "ШКК? Летеће мачке?".

• Slavk0

Тај брате!

Нема га :)