Даћу себи за право да кажем нешто на ову тему, и ако сам нов новцијат овде.
Давали смо шансу разним незналицама и пијанурама, тако да можемо мирне душе и Робију да пружимо прилику. Четири године на клупи хрватске репрезентације као асистент... није неко посебно искуство, али није ни занемарљиво. Мене је обрадовао повратак Жутог.
Pa znaš kako, to jeste tačno, ali ako bude forsirao konačno taj jebeni napadački stil i pas igru onda je više nego dobrodošao, a i druga stvar, mislim da će sigurno imati autoritet, i divim mu se što ima muda da preuzme Zvezdu u ovakvom trenutku. I svakako mi je draže da ekipu vodi on, makar i neiskusan nego razni prevejani stručnjaci tipa Dostanić, AlKosan, Pižon, Bajević.... A da on nije došao ili bi ostao Kristić koji nije imao iskustvo ni kao pomoćni trener (Bobi jeste, pre svega u hrvatskoj reprezentaciji, a i trenirali su ga i veliki treneri u Realu i Barsi), ili neko od već navedenih alkoholičara. Svakako mislim da je u ovom trenutku Prosinečki odlična opcija.
- С
Јбт, ако постоји неки Хрват кога ја готивим онда је то Роберт Просинечки. Али да ли ће нешто да промени, не знам. Јбг, ипак је човек име. Али био је и Пижон па су га отерали. Контам да је већи проблем у управи и да се само врте тренери...
Надам се да ће онај дебил Аџић да оде и да ћемо да рашчистимо тим од црнаца. Доводи још три Бразилца, а имамо већ пун курац странца. Дати шансу овим младима, пар КВАЛИТЕТНИХ страних појачања и пар из домаће лиге. То је то. А не да гледам увек неке пропале звезде, јужноамеричке богове фудбала који не знају да саставе два паса и повратнике у тим после сезоне у Катару и Јапану. Јеб'о то.
- D
Šta znam, povratak nekadašnjim vrednostima nikada nije loš...
obzirom u kakvim smo gomnima možda se nešto i izrodi... ipak ove pičkice fudbalerske kad bide legendu moraju da imaju motiva...ali tu na put staje korumpirana uprava!Prosienčki JEBE
- С
Ма пуца њима курац за легенду.
Pa znaš kako, to jeste tačno, ali ako bude forsirao konačno taj jebeni napadački stil i pas igru onda je više nego dobrodošaoС којим играчима?
- D
jebem li ga, onda nema pomoći, solidnog od porsečnog razlikuje motiv...treba neko ko će da im kaže da mogu... u svlačionici je idijotska atmosfera i potreban je lider...
- Сjebem li ga, onda nema pomoći, solidnog od porsečnog razlikuje motiv...treba neko ko će da im kaže da mogu... u svlačionici je idijotska atmosfera i potreban je lider...
Надам се да си у праву или управу, у зависности од кога како се тачно пише, нисам писмен, јбг.

Što se domaćih igrača tiče i mladih nada iskreno teraj ih u p.m. Pun mi je kurac priča o ispunjenju sna, kad potpišu za Zvezdu (nezavisno da li su omladinci ili dođoše iz nekih naših drugih klubova) a ugrabe prvu priliku posle godinu dana da furnu iz kluba.... A ako ostanu onda su umišljene zvezde, lade jaja na terenu, manekenčine raspale. Neka ih crnci, samo nek im zauzimaju mesta, kad jednom ovi mamini i tatini pederčići ne budu mogli da se probiju od stranaca, valjda će onda i početi da se bore za svoje mesto u timu, da grizu bre kad dobiju šansu. Ovako im je svima Zvezda samo odskočna daska do bilo kog drugog tima u inostranstvu gde uzmu malo pristojniju kintu.... Videćemo kakvi su ovi novi.... Evandro će valjda biti solidan.... Inače ako potpišu sva trojica sigurno idu Kadu ili Savio.... I lupiti zabranu odlaska iz lige do 25-te godine....
- D
evo viš kako reme do jaja kaže, po njegovom rečima se jasno može videti da čova zna da ceni prave vrednosti i da nije komunisticka manipulatorsko-kapitalisticko-uvlakačka korumpirana picka!
Problem je sto ovaki likovi kao on, samhain ili ja ne možemo da dodjemo da neke vlasti pa da objasnimo i stvaimo stvar na pravo mesto samo zbog ovoga:
lupiti zabranu odlaska iz lige do 25-te godine....bili bi stalni ucesnici lš, ne samo zvezda već bi bi voša bila tu negde...a pratizan da ne pričamo...ali milije je ubaciti paru u džep pa ko jebe klub...po tom principu je i nastla CG, sere mi se od nacije!
- С
Све то стоји, али проблем је што увек доведу неке пропалитете. Зато сам капсов'о горе - квалитетне. Вешовић, Лазовић - њих мало гурати, Короман је одличан као резерва. Ади, Калуђер. Нинков одлази. Стамени је цар али је просечан голман. Ово остали су просек. И то нам је тим. Значи, штопер, леви бек, крило, нападач. Ако не купе добре играче бар на тим позицијама, овај тим нема шансе у наставку...

Ma Zvezdi sad da dodje Luis van Gal lično ništa ne bi pomogao. Klub se raspada u svakom segmentu. Što se tiče trenera, njima treba neko ko će im se najebati majke, ko će ih tući kurcem u čelo svaki put kad se ne trude i koji će ih terati da treniraju dok ne ispovraćaju žuč. Onda mogu da kažu da su probali. Što se tiče stila igre, jedini normalni srpski trener (koji ne forsira klasičnu srpsku formaciju 4-5-1, u sredini su samo defanzivni vezni naravno) jeste Stanojević. Ja ne navijam za ove naše retarde, ali je Partizan realno u svakom sportu daleko ispred Zvezde isključivo zbog normalnog poslovanja.
- СŠto se tiče trenera, njima treba neko ko će im se najebati majke, ko će ih tući kurcem u čelo svaki put kad se ne trude i koji će ih terati da treniraju dok ne ispovraćaju žuč.
+!
Иначе, оно за 25 година су пусти снови. Морају и менаџери да узму кеш. Све је то повезано. А и ти клинци имају Огњеновић синдром, зато и пропадају кад оду преко... пређу у МУ из Синђелића па контају да ће одма' да заиграју за први тим.... 'оће курац. Боље да се кале пар година по нашим ливадама, и за њих и за српски фудбал.

Igrači sa 18-20 godina odlaze iz zemlje, zinulo im dupe za kintom, jebeš sve, šta je bre sa onim osećajem, čoveče da budeš srećan što igraš za klub za koji navijaš od detinjstva.
A i svi koji odu rano iz naše lige, propadnu u inostranstvu, to je druga stvar, ne mogu da shvatim taj kolektivni debilizam, umesto da se ovde formira kao igrač, on ode tamo u premijer ligu ili primeru i greje klupu do kraja života po osrednjim klubovima.
Treće kod nas se mnogo loše radi što se kondicije tiče. Pa ljudi ja mogu više da istrčim bre od 95% naše lige....
Četvrto - lično bih izgarao na terenu, ostavio bih i srce i jetru i šta god treba bre da igram na Marakani, za Zvezdu, dok ovi lade jaja
Peto - sport je do te mere postao profesija, biznis, da se u reprezentaciji konstantno najviše trude oni koji treba da se prodaju, iskreno muka mi je od toga.... Čast izuzecima- С
Јбг, што спемујем али кад је већ тема да кажем да од овог прелазног рока све зависи. Реално, Партизан има једно дупло јачи тим од Звезде. Не можда толико по играчима али по игри и организацији у клубу, да. Тако да ако не дође до радикалних промена на више поље, збогом још једној титули.

Ma bre ne treba trener nego diktator, neko ko će ih poslati u rudnik, ako ne izginu na terenu, ko će ih osposobiti da trče maraton, a ne par kilometara po utakmici. I išutirati ove igrače iz kluba, Milovanović anemičan, Tošić mutav, Psiho Đorđević katastrofa, Ninkova pustiti da ide, ne treba nam ovakav, Savia uvaliti nekome, Koromanu reći da postoje i drugi igrači na terenu. Tući ih govnjivom motkom dok bre ne počnu da igraju kako treba.

Što se jebanja majke igračima na treningu tiče, imamo primer Zemana, koji je upravo to uradio, idioti su prošli najteže pripreme u životu, i šta onda? Organizovali su se pod Koromanom i bojkotovali trenera, gubili utakmice, dok ovaj nije otišao. Ova kombinacija sa Prosinečkim mnogo zavisi od Lukića. Ako mu on da punu podršku, i stavi svima do znanja da nijedan igrač nije iznad trenera, onda se i može nešto uraditi.
I Gvardiola je neiskusan.

Budimo realni ako vas zabole kurac za njega,nemojte pisati onda ovde...
Procitah sve,slazem se sa Samhainom,Remeom i Dankanom,isto bi da mogu zabranio do 25. da se ide ali jbg..Ko nas je sve vodio poslednjih godina,i kakav fudbal smo igrali(jbt bre gledam sa caletom Barsa-Real i cale me zajebava:"Jeli sine,jel Barsa i Zvezda igraju isti sport??"),nemam nikakvih predrasuda prema jednoj legendi Zvezde.Mislim zamislite malog Vesovica i Lazovica kad im jedan Prosinecki kaze nesto,pa ja da sa na njihovom mestu,uzeo bi govno i pojeo i trcao po tu loptu sa 1000% svojih mogucnosti! Jeste neiskusan,ali brate mili,pa za nasu ligu je dovoljno da igras napadacki fudbal i bice u najmanju ruku konkurent za titulu. Mislim da smo konacno poceli da dovodimo kvalitetne strance,Adi je pun pogodak,decko ne da nije za nasu ligu,nego lagano moze u Englesku momentalno.Ovaj Evandro je ona desetka koja nam je trebala,da pakuje,namesta,puca,decko ume sa loptom,razume fudbal.Sad procitah dovode i Toro-a(andre,andre toro riva riva :P ),jedino sto mi se ne svidja sto ce onda Isah biti out,a decko igra srcem i to mi se svidja.E sad ako je ovaj bolji,neka ga. Realno nam trebaju stoper,desetka i napadac.. Stoper je prioritet bar po meni,neko da se upari sa Adijem i da jebu mamu. Videcemo,bar covek ima 3 meseca da sastavi ekipu,da formira tim,uigra ih,itd. Ja mu dajem punu podrsku,neka mu rezultati budu merilo,a ako nam da polovinu od onoga sto nam je dao kao igrac,hvala mu!

Aman, ljudi, fudbal je bizMis. Danas ga ne igraju igrači. Danas fudbal igraju uprave.
Bio je i Mateus u Partizanu. EJ, MATEUS! LOTAR GLAVOM I BRADOM! Napravio renesansu. Igdje ode Lotar? ZAŠTO ode Lotar?
Pižon. Pižon izmislio fudbal za kompletnu ligu. Izmislio. Igračina. Čitav svijet zna za Pižona. Dođe na klupu i ode. Ništa nije napravio. Za 6 mjeseci (ne znam tačno, al' karaikiram ukupni period treniranja). Šta se može uraditi za godinu dana? Ej! Pa bokser koji se sprema za titulu samo trči po stadionu godinu dana.
Drugarski vam kažem da u Zvezdi ne valja uprava. Ferguson sutra da dođe i sjedne vam na klupu neće ništa napraviti sve dok su vam ona goveda predsjednici i sve dok pišu izjave.

Kao dijete sam farbao kosu da budem žut...
Zavolio sam ga nakon golčine UAE-u na SP 1990..
Kasnije sam vidio onu golčinu Pandureviću...pa sam oplakao od smijeha....
Zbog njega , Zvezda je drugi klub od četiri za koje navijam..
Nikada se nije odrekao Zvezde, Ni u ratu!!!
Dinamo je dva puta odveo u ligu prvaka...
Mag,umjetnik,poeta...Ž U T I.....

realno, ja sam ZA... kakav god da je, sigurno je bolji od Kristića. I samo da izbaci te defanzivne vezne, pun mi ih je više... Koj' će nam ku*ac više taj Savio?! Šutnuo par frljoka, ubo slučajno, i sad neki igrač... Golo govno. Kadu isto, nema taj osećaj za prostor, za lepu asistenciju. Isah na tu poziciju (Saviovu), i formacija 4(Mikić, Adi, Vilota i Tošić)-1 (Isah)-3 (Koroman, Milovanović, Evandro i Vešović) -2 (Kaluđerović i Trifunović) pa gde bi nam kraj bio? em bi bili najofanzivniji tim u novijoj fudbalskoj istoriji Srbije, em bi igrali bar 4 puta lepši fudbal, a ako baš i mora da bude nus-pojava (po koji šut više protivničkih igrača, zbog formacije), jebeš ga, i Stameni malo da se aktivira... kad bi ovaj evandro zaigrao kao pre 4 godine kada je bio mlada nada Brazila, pa gde bi nam kraj bio? Možda bi bilo dobro još jedno pojačanje na levom beku, taman od para koje će uzeti za Ninkova, da ne gledam više bizone Ignjatijevića i Tošića... I Perović nije dostojan Zvezde (ovo znam iz više izvora, jer je on iz Kg-a). Sviđa mi se što se Jeftić polako prilagođava, mada ni on nije adekvatna zamena Kaluđeroviću i Trifunoviću... Još jedan prosečan (ili mladi, talentovan) špic, i napad bi bio kompletan... A valjda će i ove naše smrde iz uprave imati bar toliko poštovanja prema Prosinečkom, da ga puste da odradi ono što je naumio... Pa kako bude...

Mi gore ne možemo od ovog što trenutno igramo :) Pa čak i takav Prosinečki, koji nema nekog trenerskog iskustva, može samo da nam bude plus. (ne mogu ni da zamislim da igramo bednije od ovoga).
Ako je upola dobar trener kao što je bio igrač, dobro nam se piše.
"Nanananananana Robert Prosinečki, Robert Prosinečki, Robert Prosinečki...." :)