Vremenski grafik popularnosti
  • .Vule

Valjalo bi da se uvede ovo, da bi se video napredak clanova.
    sta mislite??valjda nije tesko napraviti a bilo bi mnogo slikovitije i zanimljivije

• Lutak iskrivljenog L

sve sa funkcijama i ekstremnim vrednostima;) svidja mi se

• piro

I da se uradi krosrefering sa sezonskim migracijama roda, da bi naši Vuka naučnici mogli da istraže uticaj njih na kvalitet definicija i autora.

• Maggot

Zvuci mi kao jako interesantan predlog. Za.

• enemyofthefreeworld

А то што је прошло скоро три године, а и даље је само предлог ти ништа не говори?

• Petar Pan Pezo$

Ozbiljno ne bi bilo loše ovo, da kad uđeš na nečiji profil da ima taj grafik pičkematerine. Za.

• Maggot

прошло скоро три године, а и даље је само предлог

Da, ali predlog sa mnogo potencijala!

• enemyofthefreeworld

Им'о и Перица Огњеновић много потенцијала, па ено га, храни Жирафу у Јагодини. :Р

• Maggot

decxko nemoj da me sabotiras

• enemyofthefreeworld

Лололо, нећу више. х)
    Моро сам мало, виш да је пола 3.

• Dub

Meni je bio dobar onaj grafik po kojem vidiš koliko je ko aktivan, koliko piše i tako to.

• Слепи

Браћалони, имаш подфорум за предлоге

А и пре отварања теме ваља макар мало прочешљати форум и проверити да ли иста или слична тема већ постоји...

Љубац!

• Mala Vidra

The awkward moment kad skontaš da je tema na kojoj si to napisao iz 2009..

• Dub

Haha, koji trol :D

• Слепи

Јебало вас некропостовање!!!

• .Vule

Vidi, vidi. Ja PREDLAZEM! hahaha

• Слепи

Ти предлажеш, ја предлажем, Маггот некропостује -.-

• S

Pre 3 godine je to bio okej predlog. Čak je i bilo nešto slično u funkciji.
    Međutim, da li misliš da je dobra ideja napraviti grafik na profilu svakog autora koji očitava razne podatke sa trenutnih 200.000 članova?

• .Vule

Ma jok bre, kakav grafik. Ja sam potpuno zaboravio za ovo.

• Pišem Uz Vetar

.VULE ZAŠTO NE GLEDAŠ U BUDUĆNOST KAD RAZMIŠLJAŠ?

• l

pa daaaaa imali smo taj grafik, gde to nestade?!?!

• Roberto Bomba

StefanKostić
    Pre 3 godine je to bio okej predlog. Čak je i bilo nešto slično u funkciji.
    Međutim, da li misliš da je dobra ideja napraviti grafik na profilu svakog autora koji očitava razne podatke sa trenutnih 200.000 članova?

Ok, ali može za prvih 100, 200, 500, 1000? Nema smisla za nekoga ko postavlja samo postere, ili nema ni jednu zglavnu definiciju, ali za nekoga ko ima solidne defke, zašto da ne?

• Слепи

Тајфајзен! Првилегије за оне који ПИШУ !!!

• cornelije

нек се пријави ко оће, ето.

• l

koji očitava razne podatke sa trenutnih 200.000 članova?

ispravi me ako gresim, ali zar vako nesto ne bi radio neki programcic, a ne ti licno, rucno, za svakog clana pojedinacno?

• sunshine

Najjači su mi ovi što odgovaraju liku koji je napisao post u 2009'toj jebte..

• enemyofthefreeworld

Мирише ми на опцију за ктиторе, олололол.

• S

Ok, ali može za prvih 100, 200, 500, 1000? Nema smisla za nekoga ko postavlja samo postere, ili nema ni jednu zglavnu definiciju, ali za nekoga ko ima solidne defke, zašto da ne?

To je već okej.

ispravi me ako gresim, ali zar vako nesto ne bi radio neki programcic, a ne ti licno, rucno, za svakog clana pojedinacno?

Radila bi skripta, koja bi čitala i zapisivala gomilu i gomilu podataka na svakih, recimo, sat do dan. Pomnoži to sa ovim brojem autora i zamisli koliko bi sajt zakucao da samo polovina njih uđe u istom trenutku na njega.

• Марко 

Ljudi, nece to nista pomoci ovom sajtu dok se ne nadje resenje za djubar koji se gomila. Zajebite grafikone i te kurce.

• P

Njah... Suvišno i nepotrebno je.

• enemyofthefreeworld

Ljudi, nece to nista pomoci ovom sajtu dok se ne nadje resenje za djubar koji se gomila. Zajebite grafikone i te kurce.

Па ђубар се гомила кад нико нема никакву визију шта и како, нити политику вођења сајта. Ено га неки тамо опет моли за поене да може да коментарише!? Није ми јасно је л' то опет уведено? И зашто, кад је највише гована било управо кад је уведен лимит за коментарисање постера и дефиниција.

• Remac

Bilo je nekad na sajtu al ja to nikad nisam kontao one linije zelene crvene i tako to, znam da nešto pokazuju al jebat ga neam pojma šta. Nije to za nas glupe

• P

Sećam se i ja toga, to te je samo bacalo u bedak kad vidiš koliko vremena provodiš na sajtu. :)

• S

Ено га неки тамо опет моли за поене да може да коментарише!?

Hteli ste da se ukloni pauza od sat vremena pre objavljivanja definicije.

Није ми јасно је л' то опет уведено? И зашто, кад је највише гована било управо кад је уведен лимит за коментарисање постера и дефиниција.

Da, uvedeno je. Glavni razlog je nenormalan spem komentarima reklamiranjem. Juče smo imali preko 30 naloga i na svakom po 60-150 komentara.

Glupe definicije se mnogo lakše čiste.

• enemyofthefreeworld

Па наравно да спемују коментарима кад нико ни не гледа постере од вас. И зашто преливати говна са постера на дефиниције? Боли дупе ауторе дефиниција да ли неко спемује на постерима или не... Направите им да имају 1000 поена од постера па онда да могу да коментарише, боли ме курац што он не може да сере на одабраном.

Hteli ste da se ukloni pauza od sat vremena pre objavljivanja definicije.

То и није толико лоше функционисало, нисам видео да се људи превише жале. А Каизен је самоиницијативно вратио ову верзију и тиме укинуо то. Не кажем ни да је добро ни да је лоше, нег' како је било.

Da, uvedeno je. Glavni razlog je nenormalan spem komentarima reklamiranjem. Juče smo imali preko 30 naloga i na svakom po 60-150 komentara.

Не може нико од вас очекивати да нон стоп блејите на дефиницијама, а кад ови крену да серендају а од модова нема никог активног солидна дефка оде на шесту страну за 5 минута.

Хоћу да кажем да ово није решење.

• Remac

enemy bilo kamara naloga koji su reklamirali one igrice i fb stranice, lik svaki sat pravi naloge i reklamira jednu te istu stvar povazdan

• СМарко

http://www.dodaj.rs/f/P/Og/1QgTrewK/untitled.png

Oвако би изгледао...
    Свакако против.

• Pepe González

http://www.dodaj.rs/f/P/Og/1QgTrewK/untitled.png

Oвако би изгледао...
    Свакако против.

+1

• Maggot

Ljudi ja sam se zajebav´o, bilo mi dosadno jbg. Stefane kljucaj ovo.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.