Najbolji domaći bend
  • bebel

Koji naš sastav je po vama najbolji?
    E sad šta je naše, a šta nije, da li ćete računati Jugine prostore, i koje tačno, vaša stvar.
    Ja glasam za Sunshine.

• menijesamodosadno

И то је био једини глас за Саншајн. :))

• Che-Vu

1. Zlaja i Futa bend
    2. OK bend

• Tulumbac

Južni vetar... Koji drugi ima?

• sunshine

И то је био једини глас за Саншајн. :))

Mislis ? :)

• Л0Л

Hladno Pivo - realno

• дупло в

Prljavi inspektor Blaža i instruktori.

• P

Smak svi ostali su smešni...jedino može da im prismrdi Atomsko Sklonište zbog tekstova...

• jocko

Čorba... Mnogo je teško odlučiti, nijanse su u pitanju, što bi rekao Zele.

• Пд

Hladno Pivo - realno

Ваљда ДОМАЋИ беднови. :)

Ако мене питате, Партибрејкерси и Смак, па десет празних места, па остали.

• menijesamodosadno

Smak svi ostali su smešni...jedino može da im prismrdi Atomsko Sklonište zbog tekstova...

Кењаш брате за ЗЛАТО!!

• menijesamodosadno

Мени су то ЕКВ, Партибрејкерс, Ју Група. Не издвајам ни један од та три бенда.

• Ritchie ♣ B

Tropico band snimili novi spot sa Vukom Kosticem

• P

nisam rekao da je moje misljenje univerzalna istina.....kao sto ni tvoje nije.....
    Nemoj da pričaš na tom dzukadzkom nivou samnom.....

• menijesamodosadno

ЏУКАЦ ТИ У БУЉИ БРЕ!

• shitbrix

Ne moze samo jedan. :)
    Smak, Darkwood Dub, Partibrejkersi.

• Stormborn

Aj' nek budu Brejkersi.

• Ј

НЕЖНИ ДАЛИБОР, ПЕТРОЛ, АУТОПАРК, И-ПЛЕЈ, КАНДА КОЏА & НЕБОЈША!! лололо

• V

Tema otvara dilemu koja je to grupa. Zato je smatram suvišnem jer tu nema dileme. To je SMAK i kraj. Ne mogu ni da zamislim argumentovanu raspravu sa pitanjem ko je bolji XYZ bend ili Smak.

Možda bi imalo smisla otvoriti ovu temu za 30 godina, ali videćemo.

• Ј

Ај сад озбиљно: Ајзбрн, Лајбах, Ана Поповић (није бенд, али девојка јебе).

• bojanboj

Po meni Partibrejkersi is the best,odras'o sam uz Canetovu muziku.

• Ј

Партибрејкерсе исто ценим, нисам неки претерани фан, али први концерт у животу ми је био њихов, ћале ме водио кад сам имао 5 година (па су се све неке студенткиње мотале око нас лололо). И Ортодокс Келтс сам заборавио.

• Скелетор

ima dosta kvalitetnih bendova, izdvojio bih Partibrejkerse, Riblju Čorbu, YU Grupu i Bjesove.

• Valdemar

Kako niko nije spomenuo Idijote? Možda nisu najbolji muzičari, i nisu iz Srbije, ali su matore legende koje ništa nije uspelo da uništi, i koji se nisu prodali ni komunistima, ni govnarima posle njih, i ostali su isto ono što su bili kad su formirani, znači, legende. Bend sa stavom i sa glavom.

• menijesamodosadno

Valdemare, волео неко не волео панк...ментол је ако не призна да тај бенд живи рокенрол пуним плућима пуних двајес јебених година!!! Једини уз Брејкерсе у бившој држави, који су до дана данашњег остали верни почетном заносу.
    Ја их нисам навео јер је тема о домаћим бендовима, мада искрено ја лично све из Југе капирам за домаће...

• Л0Л

Ваљда ДОМАЋИ беднови. :)

Пеки ево да те цитирам :)

Прочитај први пост

• Valdemar

Ја их нисам навео јер је тема о домаћим бендовима, мада искрено ја лично све из Југе капирам за домаће...

Ne, Hladno Pivo su hrvatski bend, a Idijoti su i slovenački, i srpski, i bosanski i hrvatski bend. Nisam jugonostalgičar, ali za mene oni su domaći bend, i poslednji jugoslovenski bend.

• чкама_лама

@LOL ХП је одличан бенд, али "Није све тако сиво" је далеко од култа.

Мени највише одговарају Дарквуди, 2 концерта која су одржали у Пг су била феноменална, страшно су квалитетни уживо. Рецимо да ми је то омиљени домаћи бенд тренутно, самим тим нека буде и најбољи.

Петрол ми се страшно свиђа, исто два одлична концерта у Пг-у, ККН такође. Генерално српска сцена ме одушевљава са пар бендова који праве баш квалитетну музику. Обојени програм је посебна прича, сунчан дан + ОП је добитна комбинација.

А кад се већ помиње култ - КУД Идијоти, Атеисти, Брејкерси.

• Л0Л

Ne, Hladno Pivo su hrvatski bend, a Idijoti su i slovenački, i srpski, i bosanski i hrvatski bend. Nisam jugonostalgičar, ali za mene oni su domaći bend, i poslednji jugoslovenski bend.

Mile je bend osnovao još osamdeset osme kad je to bila jedna država tako da bi mogli da se računaju tu. A i sada da se pojavi neki vrhunski bend iz Hrvatske ili Bosne ja bih to računao kao domaće jer pevaju na istom jeziku kojim mi pričamo...

• menijesamodosadno

Тако је Л0Ле! Мени је језик одредница. Уосталом, све је то српски.
    ХП ми један од омиљених бендова. Мени најдража свирка је била управо њихова.

• Л0Л

Trebalo bi ih na Pivo Fest dovesti :D

• MF

Kako niko nije spomenuo Idijote? Možda nisu najbolji muzičari, i nisu iz Srbije, ali su matore legende koje ništa nije uspelo da uništi, i koji se nisu prodali ni komunistima, ni govnarima posle njih, i ostali su isto ono što su bili kad su formirani, znači, legende. Bend sa stavom i sa glavom.

Kako se nisu prodali komunistima? A Bandiera Rosa i Bella Ciao? Nemam nista protiv njih cak su mi poprilicno dobri ali su bili komunjare.

Nema najboljeg naseg benda po meni. Imamo stvarno dobre muzicare i bendove. Logopedi ako se bas mora nesto izdvojiti jer su uradili nesto novo.

• menijesamodosadno

Фолдере, ал си ти лупио.

• Ritchie ♣ B

Jes da nema veze s time ko je naljboji ali cu da kazem:
    MORTAL KOMBAT IZBACIO ALBUM!!!

• s

Ekv, Katarina II

• Valdemar

Kako se nisu prodali komunistima? A Bandiera Rosa i Bella Ciao? Nemam nista protiv njih cak su mi poprilicno dobri ali su bili komunjare.

Očigledno nisi posvetio dovoljno vremena muzičkoj lektiri kad možeš tako nešto da napišeš.

• Bioshocker

Ortodoksi su unikatni i dobri !

• Valdemar

Unikatni u pizdu materinu. A nemaju nijednu svoju pesmu, sve obrade irskih bendova.

• Dzankee

СМАК
    Партибрејкерси
    ЕКВ