Šta mislite,u daljoj budućnosti,kada na Vukajliji bude dovoljan fond odličnih definicija, o štampanoj verziji Vukajlije,koja bi imala npr. nova izdanja svake godine ili tako nešto?
2020,knjižara "Vulkan": "Dobar dan,daćete mi onaj rečnik slenga." "Žao mi je, sve je rasprodato već prvi dan, ako niste kampovali ispred knjižare, niste mogli da nabavite primerak.
Meni će najinteresantnije biti u budućnosti, ako opstane vukajlija, da poredim najpopularnije definicije iz raznih godina i da vidim kako se mijenjao dominantni način razmišljaja ljudi o određenim stvarima... možda već sad može da se vidi neka razlika između današnjih defincija i onih iz 2007. i 2008.

Bila bi to dobra knjiga. Zamisli ti svom detetu čitaš odabrane defke ili neke svoje ako ubace neku tvoju.
Mogle bi pare da se uzimaju od ktitora, al de Kaizen da da svoje pare, tako da moramo da skupljamo pare. A sa parama od knjige možemo otvoriti neki lokal, ono kao kafić za okupljanja. Al sve zavisi koliko bi para sakupili.

КаизеновЗлиБлизанче, све је то лепо, али да си например у некомј бољој земљи где се у библиотеке улази да би се читале књиге а не новине, и да би узели неку књигу а не угрејати се у библиотеци или ако је топло изблејати мало... Боже здравља, можда ће за 3 године то бити оствариво па онда узмеш неку кинту...

Nisam otišao, odavde nema odlaska, to znaš :) Ovo je samo bio skromni protest zbog zatvaranja teme koja me je nasmejala. Počeli ste da gasite sve teme koje su smešne, mada je sve zdrava zajebancija. Jeste, na Strajin račun, ali ono, bila je i ona druga gde su mene sprdali i to mi je bilo do jaja pa ste i to zaključali. Pustite nas da se podjebavamo ko ljudi.

Књигу треба назвати по овом ванвременском хиту модног и музичког гуруа.
http://www.youtube.com/watch?v=e66XjKUnbaA- MBruce
Ne pristaje ti ovo jeftino provociranje, ti si ipak jedan od meni najcenjenijih autora iako si otišao odavde.Bruse šta je sad ovo, ja sam mislio da sam to ja!? Povrijedio si me ovim, više ne gajim nikakva osećanja prema tebi (marihuanu da).
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.