Pravda za EURO BLOK
  • Penzioner

Ovde mogu da se upišu svi koji vole EURO BLOK i žele da zajednički oborimo ovu vlast, jer je dozvolila da se isti PREBACI U BOSNU, i tako našu voljenu EURO BLOK tablu moramo da UVOZIMO. Ovde neka dignu glas svi oni koji smatraju da sve može da poskupi, i benzin i hleb i struja i voda, ALI DA EUROBLOK SA SADAŠNJIH 90 dinara treba vratiti na 60 dinara!
    Uzeti ovom narodu EURO BLOK i cenu mu izjednačiti sa MILKOM, direktni je udarac na kućni budžet nas EURO BLOK PROŽDERAČA. Zamislite samo koliko će biti hendikepirana vaša deca i unučići, jer nećete imati para da im kupujete isti, a vi sami ste uživali i odrastali na njegovom ukusu , dok vam se u dečijim ustima topio i razmazivao svuda po odeći. Kakav strašan greh, kakav genocid nad ovim napaćenim narodom...
    PRAVDA ZA EURO BLOK!

• Dzankee

Пензионера за власника Такова !

• Šalabajzer

Preselite se Ubosnu, ovdje euroblok po' marke, hihihihihihi :P

• Natnat

Čekaj malo, jel to znači da poskupljuje i Eurokrem?
    Sad ga preteraše!!!

• Penzioner

Preteraše mila moja natnat...REVOLUCIJA!

• menijesamodosadno

Е сад је доста! Има да гласам гласам за Вучића!

• kizo

Kad prebaciše?

• a

Pravda za subotički Pelinkovac!!!
    Sad ga uvozimo iz Slovenije i košta duplo više!
    /je l' RS u Bosni ili Federacija?/ ovo za euroblok?

• Penzioner

u TREBINJE, Republika Srpska, ALI GA UVOZIMO KAO STRANI PROIZVOD!

• Kurd

Euro blok...:-)))

Ovo samo može da padne na pamet nekome ko je pojeo izuzetno mnogo marendi "vo vremja ono" kad je imalo šta da se jede u vojsci... Da nećeš i "Kremipan"?

Oraspoloži me sa ovom temom, majke mi! :-)

• L@ki

ПРАВДА ЗА ЕУРО БЛОК!!!

• nem0

Па кошта 65 дин. бре. О.о

• staklena

U Swisslion Slatkim kućama je jeftinije nego u prodavnicama.. A da su drsko podigli cene, jesu! PRAVDA ZA EURO BLOK!

• Natnat

U Trebinje? Pa što ne reče pre? Ti zaboravio da imamo vezu i direktnog dobavljača?

• a

Asat će doneti po nabavnoj :)
    Mene za ovim duša moja boli
    http://vukajlija.com/zabava/posteri/47269 jebo mater i Đorđević kad ga prodade.

• nem0

Код мене је до пре неких 10 дана свуда коштао 90 динџи, али сад је 65 дин, таман кад сам ја решила да НЕЋУ да им дајем толике паре. -,-

• a

Ja u Federaciji nabavljam sve naše proizvode i onda ih vucam ovamo :)
    Jedino kad mi dođu gosti iz Federacije i onda jedu štajaznam Medeno srce ili Jafu kažu
    Jest kod vas ovo svježe...:)

• Penzioner

Molim vas da širite PROVERENE informacije! Gde je još u gradu 60 dinara!?! Kod mene svuda 90!

• tasmanijski djavo

hihihi, meni do trebinja po sata :))
    euro blok, uh, ja uvek odvojim crni od belog dela, i to sam tako dobro usavršila :))

• StrajaKg

Kod mene u Kgu oko 80, najpovoljnije je u Swiss lion Takovo prodavnicama. A akciju podržavam!

• M

Čekaj malo, jel to znači da poskupljuje i Eurokrem?

BLASFEMIJA!!! Idem tamo d'ubijem gamad! Ja sam odrast'o na eurokremu. Govnomolji!

• sunshine

Jel to znaci da je u Srpskoj pojeftinio, jeeee!!!!
    A da, zao mi je :)

• Penzioner

Zeko DONESI PAR KILOGRAMA iz Trebinja kad budeš dolazila...A moram i ASATA da stisnem kad opet bude ovamo dolazio!

• Скелетор

Eurokrem tabla...neprocenjivo...

• nem0

У НС свуда 65 дин. Дођите, можете доћи. :))

• Skočimiš

Onaj veliki blok od 100 grama je 55 pfeninga, onaj mali je 30 pfeninga.... BUHAHAHAHAHAHA!

• С

Какав је наук из случаја „Митрос”?

Никад више нећу куповати било које предузеће у Србији. Највеће економске ефекте
    постижемо кад градимо фабрике „на ливади”.

Rodoljub Drašković, vlasnik Takovo-Swisslion koncerna.

Iz Politke.

• Hugocavez

Таман хтедох да се упишем, захтевајући правду, али кад видех Требиње...Па не могу против својих, мајка му стара. Правда за Требиње!

• En_Dotter

ОСЛОБОДИ СЕ ПОРОКА, О, НИКОЛО СС 240! ТО ЈЕ ПОРОК!!! ОВАКО ТИ ДИЖУ ЦЕНУ ДА БИ ТЕ ИЗВЕЛИ НА ПРАВИ ПУТ! ЕУРО БЛОК ЈЕ ПРОЛАЗАН КАО И ТВОЈ ОВОЗЕМАЉСКИ ЖИВОТ! ОСЛОБОДИ СЕ! СПАСИ СЕ!

• sunshine

Onaj veliki blok od 100 grama je 55 pfeninga, onaj mali je 30 pfeninga.... BUHAHAHAHAHAHA!

Taj rad :D :D !!!

• messalina

Penzioner

A moram i ASATA da stisnem kad opet bude ovamo dolazio!

Pravda za Asata!

• Penzioner

Doteru, teško se poroka EURO BLOKA mogu osloboditi! IZMISLILI nov EURO BLOK, manje masan (ko poručen za mene) i danas u "Idei "55 DINARA , a za 3 kupljena dobiješ jedan GRATIS! Razgovaro sa promoterkom, (uh izgledala dobro skoro kao i proizvod koji reklamira) i rekla mi je da je u Svisovim prodavnicama 55-60 dinara a da je u trgovinskim lancima skuplji jer ga smatraju za UVOZNU ROBU! A lajt EURO BLOK NAŠ PROIZVOD!!!

• a

IDEA je rvatska :(

• messalina

Podržimo druga Penzionera, podmlatka Krkobabićeve partije!
    Pravda za EUROBLOK!

• Penzioner

Nema veze aurora, kad je u pitanju cena EUROBLOKA ima da pređem preko toga!:-)
    EURO BLOK- budi u vama bratstvo i jedinstvo!:-)

• a

Ne znam, taj prag ne mogu da pređem pa i ne znam kakve su cene :)

• messalina

Večeras specijalno jedan euroblok za Penzionera!

• Natnat

Nemoj džabe da vučeš, on ne dolazi.

• messalina

Više za mene :))

• Penzioner

Joj Mess , sačuvaj mi malo! Večeras sam kelner na ženinom rođendanu pa ne dolazim...:-((((

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.