Ovde mogu da se upišu svi koji vole EURO BLOK i žele da zajednički oborimo ovu vlast, jer je dozvolila da se isti PREBACI U BOSNU, i tako našu voljenu EURO BLOK tablu moramo da UVOZIMO. Ovde neka dignu glas svi oni koji smatraju da sve može da poskupi, i benzin i hleb i struja i voda, ALI DA EUROBLOK SA SADAŠNJIH 90 dinara treba vratiti na 60 dinara!
Uzeti ovom narodu EURO BLOK i cenu mu izjednačiti sa MILKOM, direktni je udarac na kućni budžet nas EURO BLOK PROŽDERAČA. Zamislite samo koliko će biti hendikepirana vaša deca i unučići, jer nećete imati para da im kupujete isti, a vi sami ste uživali i odrastali na njegovom ukusu , dok vam se u dečijim ustima topio i razmazivao svuda po odeći. Kakav strašan greh, kakav genocid nad ovim napaćenim narodom...
PRAVDA ZA EURO BLOK!- P
SRAMOTA! Pravda za Euro Blok!

Е сад је доста! Има да гласам гласам за Вучића!
- a
Pravda za subotički Pelinkovac!!!
Sad ga uvozimo iz Slovenije i košta duplo više!
/je l' RS u Bosni ili Federacija?/ ovo za euroblok? - a
Asat će doneti po nabavnoj :)
Mene za ovim duša moja boli
http://vukajlija.com/zabava/posteri/47269 jebo mater i Đorđević kad ga prodade. - a
Ja u Federaciji nabavljam sve naše proizvode i onda ih vucam ovamo :)
Jedino kad mi dođu gosti iz Federacije i onda jedu štajaznam Medeno srce ili Jafu kažu
Jest kod vas ovo svježe...:) - MČekaj malo, jel to znači da poskupljuje i Eurokrem?
BLASFEMIJA!!! Idem tamo d'ubijem gamad! Ja sam odrast'o na eurokremu. Govnomolji!
- СКакав је наук из случаја „Митрос”?
Никад више нећу куповати било које предузеће у Србији. Највеће економске ефекте
постижемо кад градимо фабрике „на ливади”.Rodoljub Drašković, vlasnik Takovo-Swisslion koncerna.
Iz Politke.

Doteru, teško se poroka EURO BLOKA mogu osloboditi! IZMISLILI nov EURO BLOK, manje masan (ko poručen za mene) i danas u "Idei "55 DINARA , a za 3 kupljena dobiješ jedan GRATIS! Razgovaro sa promoterkom, (uh izgledala dobro skoro kao i proizvod koji reklamira) i rekla mi je da je u Svisovim prodavnicama 55-60 dinara a da je u trgovinskim lancima skuplji jer ga smatraju za UVOZNU ROBU! A lajt EURO BLOK NAŠ PROIZVOD!!!
- a
IDEA je rvatska :(
- a
Ne znam, taj prag ne mogu da pređem pa i ne znam kakve su cene :)
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.