Saću...ovih dana na ćelavo. Samo da nađem ko će da me šiša. Mora neka dobra pička da bude, mnogo mi je emotivan trenutak.
Ako ni jedna ne bude tela moraću kod brata mog Ćome...ima malo težu ruku ali je zato prošle nedelje odn'o mašinicu na oštrenje. Roventa, slovenci...
I puštam bradu. Znači biću lep, opet.
Nego, na temu. Ta duga kosa...nem pojma. Smara garant...što bi se neko jebavao sa tim. A i pičke ne vole baš.

Vrlo je važno da se ide uz kurac. Ja sam, kada su svi gajili zemunke, tarzanke i ostale nke, pustio kosu zinat. Onako loknice, ali ništa gej fazon nego zarastao, divlje. Onda su svi počeli da furaju fazon Bitlsa (a tek u Nemačkoj!) i ja opet uz kurac, ošišao se kratko i pustio bradurinu. Dakle, ništa gej fazon, nego onako divlje. Eto.

Ja furam kosicu.Onako malo dužu.Bez održavanja,kromanjonku.Al' moram na svoju veliku žalost da se ošišam,jer me buraz zarazio vaškama.

Носијо дугу до 18те, онда кратијо све више и више, неки Саша Васић или Бојан Делић фазон ваљда(не, нису ми били идоли, једноставно ми на то личила зуфри), а сад се бривам на кратко. Јединица љети, тројка зими - свуда исто. И много је лакше а и боље, што с' мене тиче. А и бривам се у кућној радиности па штедим неких 5 еврића мјесечно.
natnat
Što se mene tiče, da može da se obmota oko prsta i pusti kao feder!sad sam prob'o, moze :D
inace ne znam sta serete odrzavanje kurac palac, bila duga ili kratka ja je perem svakih 4-5 dana i to je to.
jedina mana je kad vjetar pici sa strane i onako ti ukenja kosu i nanosi je po faci i ne vidis nista i izgledas ko.... ne znam, ko nesto zesce sjebano, a osim toga je sve ok....inace ja bih nosio i kratku ali izgledam ko da imam jedno 6-7 godina manje nego sto zaista imam....

Nikad nisam imao dugu kosu, tako da sam odlucio sad da je pustam, dok jos imam sta. Jebe me jedino sto je gusta i kovrdzava. Vec se 6+2 meseci nisam sisao, a ono samo se kovrdza i raste u pravcu "dalje od glave", nikako da padne. Dok sam bio u vojsci spoznao sam prednosti keca, leti stvarno divota. Al zato zimi kad opici mraz po glupaci nije bas lepo.
Što bi rekla Viki u pesmi KMS "Neko voli ovo ono, neko voli ono"Ali dalje kaže :" A ja i ti mali, uvek nešto novo!". Ona želi da poruči da je promjena dobra, da ne treba život provesti u zabludi da je jedna frizura kul. Treba nekad i razdjeljak da se napravi. Nekad se valja zalizati ko Peđa Mijatović. Nekad uglancati ko Šaban. Nekad Imati periku ko Šaban. Nekad staviti i kačket ko Brzi.
- Vrlo je važno da se ide uz kurac.
lolo
pa ili dosta kratka(nikakve sabanizacije, svugde ista duzina) ili bar do ramena
nikako neka sredina koju ja nosim nekoliko godina, jer ocu da je pustim, ali mi dokurci kad malo vise naraste.
sad ne znam dal da odem kod frizera bar malo da mi sredi kosu da ne izgledam ko iz sume izasao, ili da cekam bar do kraja godine dok jos malo naraste? - M
Ja se ošiš'o na fensi pre koji dan. Volu žemske.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.