Da ne objašnjavam šta je knjiga utisaka, već da iznesem svoje.
Oduševljen sam velikim porastom interesovanja za sajt, s obzirom da je letnji period, i da je veći deo ljudi napolju. Isto tako, me fascinira, nagli porast popularnosti novijih članova, koji se dokazuju iz dana u dan, i pišu definicije koje opravdavaju ono "rečnik slenga" u nazivu sajta, i naravno, iznad svega, stimulišu ostale članove na inspirativnije razmišljanje.
- M
Neću ništa da napišem, jer knjigu utisaka niko nikad ne čita, ponajmanje oni koji bi trebalo. E da, 8-5 je the best, fuck the rest!
- M
A što se uopšte i zovu konvertibilne marke (reko' da bačim jedan oftopik pred zaključavanje)?
- P
Lepo ste renovirali prodavnicu, ali mnogo toga fali. Samo spolja izgleda lepo.
- l
kasirke su jezivo neljubazne, ne znam gde ste našli te ćurke...
Za gazdu ne vredi ni da pitaš, nemaš kome da se žališ : kadija te tuži-kadija ti sudi!!!Nissam siguran ali admin@vukajlija.com bi eventualno mogao da posluži.
Inače, juice vam je savrshen i meni i zokiju je bash naj.

:crta:
http://www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/2368383/2/istockphoto_2368383-devil.jpg
Eddie was here.
:odlazi:
Лош избор свега... глупости стављате на насловну, један модератор не заслужује да буде модератор... један много умислио да је суров па се ових последњих дана само просерава овуда... много модови глуме комунизам, Џими је постао краљина, ал је давно био активан, кад се врне има му пружим руку... лоше се опходите ка члановима који су вас шатро увредили а као модови треба да сте објективни, е сад, осим ако вам се псује мајка јер мајка је светиња... стрина је већ ок...
Љубав према сајту је помињана ових дана доста, и не може тамо неки лик који је овде 8 пута дуже од мене да тврди да он више воли сајт... као у вези почетак је најлепши све касније постане само навика... ето тако.... ај срећни вам празници

Definicije su se pre više ocenjivale. Sad ih 20 čoveka pročita, niti ko komentariše niti šta. Dosadno je. Šta god da napišem bez obzira koliko to dobro, glupo, sranje ili šta već niko nema ni da baci hejt ni da pohvali, ni sa kim čovek ne može neko mišljenje da razmeni, ne znam malo mi je monotono. Definicije su pale u drugi plan. A ja čitam. Volim da čitam. I onda dam -,+ (uglavnom, minus, 'se ne lažemo) i vidim da je skor 1:2, 2:0, 3:1 a defka napisana pola sata pre toga. Za ovoliko članova, koji su se navukli na to da stave neku debilsku sliku i nakače neki krajnje moronski komentar (Kolina na slici drži tri prsta, komentar: "Kolina je Srbin, drži tri prsta" npr. o.O, hvala mister obvijus), vrlo malo se ocenjuju definicije.Ranije su bar ljudi listali oni stranu najomiljenijih pa idu ocenjuju. Šta znam, valjda su smatrali da to što završi tu je iole kvalitetno, a i bilo je tako, uvek je na listi "najomiljenijih" bilo dobrih definicija. Jeste malo bezveze prema ostalima kad neka dobije 5-6 omiljenih i onda piči na listu i dobija glasove, ali je bilo kvalitetnih. Barem po mom skromnom mišljenju ili niskom kriterijumu za ocenjivanje.
Forum je jedino mesto gde se zabavljam. Mada i on je prenatrpan. Spamera kol'ko 'oćeš. Glupih tema, tuce...- MЛош избор свега... глупости стављате на насловну, један модератор не заслужује да буде модератор... један много умислио да је суров па се ових последњих дана само просерава овуда... много модови глуме комунизам, Џими је постао краљина, ал је давно био активан, кад се врне има му пружим руку... лоше се опходите ка члановима који су вас шатро увредили а као модови треба да сте објективни, е сад, осим ако вам се псује мајка јер мајка је светиња... стрина је већ ок...
Potpisujem.
Definicije su se pre više ocenjivale. Sad ih 20 čoveka pročita, niti ko komentariše niti šta. Dosadno je. Šta god da napišem bez obzira koliko to dobro, glupo, sranje ili šta već niko nema ni da baci hejt ni da pohvali, ni sa kim čovek ne može neko mišljenje da razmeni, ne znam malo mi je monotono. Definicije su pale u drugi plan. A ja čitam. Volim da čitam. I onda dam -,+ (uglavnom, minus, 'se ne lažemo) i vidim da je skor 1:2, 2:0, 3:1 a defka napisana pola sata pre toga. Za ovoliko članova, koji su se navukli na to da stave neku debilsku sliku i nakače neki krajnje moronski komentar (Kolina na slici drži tri prsta, komentar: "Kolina je Srbin, drži tri prsta" npr. o.O, hvala mister obvijus), vrlo malo se ocenjuju definicije.Ranije su bar ljudi listali oni stranu najomiljenijih pa idu ocenjuju. Šta znam, valjda su smatrali da to što završi tu je iole kvalitetno, a i bilo je tako, uvek je na listi "najomiljenijih" bilo dobrih definicija. Jeste malo bezveze prema ostalima kad neka dobije 5-6 omiljenih i onda piči na listu i dobija glasove, ali je bilo kvalitetnih. Barem po mom skromnom mišljenju ili niskom kriterijumu za ocenjivanje.
Forum je jedino mesto gde se zabavljam. Mada i on je prenatrpan. Spamera kol'ko 'oćeš. Glupih tema, tuce...Amin.

Мрмуне, а што се ти љутиш сад, и што нас тераш... мислим јесам мазохиста јел имаш проблем са тим... и ЈЕБЕМ му матер да ли може ишта да се напише овде а да не почне неко од вас модова да брани овог другог и тиме показује шатро колегијалност или нем појма шта... пусти ме јебем му миша да пишем шта ја хоћу све док не вређам и тачка... ни јебени утисак не може да се оставим а да ви не прикењате нешто... и да што се тиче одлазака са сајта, ја, а верујем и било ко други, дефинишке нисам овде због тебе дошао, нити због било ког мода посебно па нећу ни због вас отићи... а има да серем против вас наравно и вазда јер лоше обављате своје послове... крај...
- ПдЛош избор свега... глупости стављате на насловну, један модератор не заслужује да буде модератор... један много умислио да је суров па се ових последњих дана само просерава овуда... много модови глуме комунизам,
Па него шта, сигурно да нећемо демократију да вам дамо.
Мрмуне, а што се ти љутиш сад, и што нас тераш... мислим јесам мазохиста јел имаш проблем са тим... и ЈЕБЕМ му матер да ли може ишта да се напише овде а да не почне неко од вас модова да брани овог другог и тиме показује шатро колегијалност или нем појма шта... пусти ме јебем му миша да пишем шта ја хоћу све док не вређам и тачка... ни јебени утисак не може да се оставим а да ви не прикењате нешто... и да што се тиче одлазака са сајта, ја, а верујем и било ко други, дефинишке нисам овде због тебе дошао, нити због било ког мода посебно па нећу ни због вас отићи... а има да серем против вас наравно и вазда јер лоше обављате своје послове... крај...Наравно, али докле год будеш срао по нама, рачунај на то да ћемо да ти одговарамо. Нико не трпи срања, да не одговори.
- Пдmylyca
Серите по мени, волим да се мажем говнима!
Мислим да има неки жанр порнића са таквим сценаријима, вероватно и добро плаћају. :))
Па него шта, сигурно да нећемо демократију да вам дамоИзмисли нешт сам, немој се служиш туђим фразама...
Наравно, али докле год будеш срао по нама, рачунај на то да ћемо да ти одговарамо.Пеки, ти изгледа имаш и проблем са разумевањем текста, срати против вас не значи срати по вама, капиш?
Серите по мени, волим да се мажем говнима!ЈЕБЕНИ ЛОЛ! АХАХАХАХА