Bred Pit
  • Pišem Uz Vetar

Čovek koji je svakako zaslužio da ima svoju temu na ovom forumu!

Od jebačkih uloga do srcecepajućih priča! On je svuda bio! I uvek je bio najbolji!

Sa preko 50 uloga, od kojih su mnoge ušle u najboljih 500 filmova svih vremena, on je definitivno zabeležio svoje ime u filmskoj industriji!

Ali njegovi uspesi nisu ograničeni na film, on je veliki dobrotvor, jebač, ČOVEK, ali pre svega muž i otac!

• Pišem Uz Vetar

Hvala ti Brede na svemu!

• Bioshocker

Ja volim jesti bred i piti u isto vreme, da, da.

• Триша

РАДЕ ЛАЦКОВИЋ ЈЕБЕ АНЂЕЛИНУ ДОК СЕ БРЕД ТУЦА ПО АФРИЦИ СА ЦРНЦИМА !

• bvdlga

Slazem se! Dao bih mu da me jebe! Baja,gospodin,lepotan,odlican glumac.Kad mi neka riba kaze da se ne lozi na Bred Pita,dodje mi da je bacim u kontejner.Nema tu sta da ti se ne svidja,to ti je univerzalno,prirodno,kao sto dises vazduh...Bred Pit-TATA!

• Pišem Uz Vetar

RADE LACKOVIĆ MOŽE SAMO DA SE SAGNE BREDU!

BRED JE PRAVI DOMAĆIN I GOSPODIN I NE JEBE TUĐE ŽENE!

• Јова

Dobar glumac, i faca generalno.

• Dub

Čovjek je glumio britanskog džibosa. Sneč je jebeno najbolji flim u kom je glumio.

• свjecна свега

Sneč je jebeno najbolji flim u kom je glumio.

Potpisujem.

• Christine

- i za brisanje.
    'ebo vas bred pit.

• Dub

Čuo sam da se nije kupao nekoliko sedmica kad je glumio u Sneču. Za vrijeme snimanja ga nisu mogli prepoznati, koliko se uneredio.
    Ju lajk degs?

• свjecна свега

Dags,du ju lajk dags? :D

• свjecна свега

He's not Irish, he's not english, he's just Pikey.

• Pišem Uz Vetar

Sneč je jebeno najbolji flim u kom je glumio.

A Fight Club?

• Dub

Ma kakav crni fajt klab. To je odradio pola na skil, pola na ime.
    Nervira me što je glumio Ahila. Uvijek sam hejtovao Ahila jer je roknuo Hektora, najvećeg maderfakera Troje. Zevs štelio ishod meča, prevelik keš bio u pitanju.

• Томдрил Мерилин

Ај фокин хејт пајкиз! Да, Снеч је узузетак, иначе не готим његове улоге.

• Pišem Uz Vetar

Ma kakav crni fajt klab. To je odradio pola na skil, pola na ime.

Gledao sam oba filma u prošla 2 dana, iako su oba odlična više mi se sviđa Fajt Klab!

• dzoni auditore

Bred Pit je od Rada Lackovića pozajmio jahtu zbog Severine, dok su bili na jahti Severina je doživela više orgazama, ali ne zbog Breda, već zbog same činjenice da se nalazi na jahti Radeta Lackovića, Seve je zbog toga htela Radu da posveti pesmu, ali je Rade kao pravi džek i čovek koji ne voli da se eksponirao rekao "Nemoj Seve, ako baš hoćeš posveti je onom malom Bredu, dobar je to dečko".

http://www.youtube.com/watch?v=8knqD92z72Y

• Stormborn

Dobar je i u Planeti majmuna, mnogo je podcenjen, mučenik.

• bojanboj

Bio bi dobar i mojoj ženi, mamu joj kurvinu jebem :)

• Pišem Uz Vetar

Dobar je i u Planeti majmuna, mnogo je podcenjen, mučenik.

Whaa?

• Culle.haha

Bio bi dobar i mojoj ženi, mamu joj kurvinu jebem :)

Zagrokt'o sam od smeha!

• Stormborn

Whaa?

Lapsus, 12 majmuna. xD

• dzoni auditore

U Se7en najjači, sa Morganom Frimenom

• Obozavalac_fanova

BRED PIT KARA KURCEM U PIČKU!
    Danilo125815 18 minutes ago
    Komentar na onu pesmu sa prosle strane...

• BelaDachia

Zajebi. Ocean`s 11,12 i 13. Pobedio!

• Pišem Uz Vetar

BRED PIT KARA KURCEM U PIČKU!
    Danilo125815 18 minutes ago
    Komentar na onu pesmu sa prosle strane...

Ma to mi je od brata profil :)

EDIT: I svi da palac goreujete taj komentar!

• Проскил

Како сам се огрешио о човека.. Мислио сам да је шминкер обичан... ЦАРИНА ЈЕ!

• Млатони

Такође. Мислио сам да је нека пичкица која због изгледа има популарност међ женским светом, али сам се преварио. У задње време сам гледао доста његових филмова и човек разбија. И, да, јебо бих га да је женско!

• L@ki

А шта , импресионирао те када си видео да може да уради 25 згибова у серији? :))

Ево како се Бред спрема да АРЧИ!

http://www.bradpittworkout.com/fight-club/brad-pitts-fight-club-workout/

• P

А шта , импресионирао те када си видео да може да уради 25 згибова у серији? :))

Mogu i ja i to bokserskih pa se ne kurčim!

• Млатони

Све у свему, изгледа да се сви слажемо да је Бред Пит једно велико МУДО и да такво мудо нема више.

• LesTaT

Svi bi dali Pitu da nam meće kitu.

• SS

Ја би` Бреду дао гибаницу, па би он баталио ту своју питу и можда би мало подгојио оно женче штркљаво и рахитично.

• Pišem Uz Vetar

Svi bi dali Pitu da nam meće kitu.

+1

NO HOMO!

А шта , импресионирао те када си видео да може да уради 25 згибова у серији?

Ja sam njegov fan još odavno! A to što može 25 to mu je samo još jedan plus!

I ja isto!
    Prvi film koji sam gledao sa njim, a da se sećam, je Gosn i Gđa Smit! I zanimljiv je film, ali ja sam stekao utisak o njemu da je pozer!
    Ali od pre možda godinu dana, kad sam počeo da gledam njegove filmove polako sam menjao mišljenje!
    I sad kad sam odgledao Snatch. i Fight Club ponovo, nema mu ravnog!

Nego, u trajleru za ovaj novi film Moneyball, izgleda mnogo staro! Jebiga, i najveće ljude polako stižu godine. Ali sad kad više ne može na izgled da se izvlači, mada nije se ni do sad nešto često izvlačio, pokazaće svoj glumački talenat u potpunosti!

• Crna Guja

Mene je oduševio u Snatch-u, tu je pokazao da je i glumac, a ne samo magnet za ribe...

• Negroidno Govedo

Bred Pit je odličan glumac. Eto, dobar je u Prokletnicima (iako je to njanjav film) i Sedam godian na Tibetu i ti radovi...Telma i Luiz...True Romance...ali sam overio kolko je dobro odglumio retarda u Burn after reading.

• Pišem Uz Vetar

Burn after reading

Je l' vredi gledati?
    Već sam ga imao pre nego što mi se formatirao hard, ali ga nisam gledao do kraja nikad :/

• Проскил

Burn after reading
    Je l' vredi gledati?
    Već sam ga imao pre nego što mi se formatirao hard, ali ga nisam gledao do kraja nikad :/

Ја бих волео да нисам губио време.. ал не траје дуго.. одгледај, шта знам, можда се теби свиди.. мени је непотпун у сваком смислу...

• Проскил

Проклетници... Бред феноменалан, али у сенци кристофа волца.. Филм генијалан!

• Kolfild

burn after reading, dobar film, meni je kul bio barem.

• Alkaloid

dobar je Bred u ovom filmu, dobar ko leba...http://www.imdb.com/title/tt0443680/

• A

Kolfild
    burn after reading, dobar film, meni je kul bio barem.

Slažem se. A prva rečenica koju izgovara onom liku kada ga prvi put zove telefonom je legendarna. Nešto kao "I tought you might be worried about security of your shit". Fenomenalno. Al' ipak su u pitanju braća Koen.

Bred je legenda, sjajan glumac, bačje. Čak sam jednom navatao da se nešto lomatao sa onim Jackass dilejama. Car.

• Ivan92

Kao i većina, i ja sam mislio da je Bred šminker. Onda sam odgledao Prokletnike, pa 12 majmuna, pa Sneč i Fajt Klab, a poslednji film koji sam odgledao sa njim je Se7en. Bred Pit bogotac. :)

http://munfitnessblog.com/wp-content/uploads/2011/09/Shirtless-Brad-Pitt-Snatch-2000.jpg

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.