Uhapšen Goran Hadžić
  • LesTaT

Evropo, eve nas!
    http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/266598/Uhapsen-Goran-Hadzic
    Sad lepo isucite močuge i spremite se za rukoblud u 11 h. Naš maneken predsednik će održati još jednu inspirativnu konferenciju za štampu.

• Sale d snajperist

i izvinite se sto je uhapsen lololo

• YouCantHandleTheTruћ

Напокон више да направимо и тај кључни корак за улазак у Европу! Ивица Дачић полако улази у круг најзаслужнијих Срба!

• Vučica21

Pitam se koga će sledećeg da izsmisle da hapsimo.

• Sale d snajperist

a ako udjemo u evropu jel ce imamo isto ovako platu ili evropsku platu...Posto vec imamo evropske cene..

• Hydrog3n Cyanide

Poprilično sam siguran da ćemo i dalje imati srpsku platu i evropske cene.

• Bruce

Svaku, ali svaku vest u poslednjih pola godine sam prvo saznao ovde... kako Tanjug javlja, najnovije vesti su na Vukajliji :)))

• Vučica21

Imaćemo evropsku platu ali ništa nećeš da se pitaš. Ima da jedemo povrće i voće iz njihovog staklenika i ima da pitaš ima li još.

• LesTaT

Pitam se koga će sledećeg da izsmisle da hapsimo.

Tražiće od nas da da se vratimo u prošlost i uhapsimo Marka Kraljevića i Miloša Obilića.

• Sale d snajperist

Imaćemo evropsku platu ali ništa nećeš da se pitaš. Ima da jedemo povrće i voće iz njihovog staklenika i ima da pitaš ima li još.

To njihovo vestacko cemo mi da jedemo, a ovo nase prirodno ce izvozimo

• YouCantHandleTheTruћ

Неће више никога измишљати. Сад је на реду важнији део у ком треба ускладити законе и признати Косово.

• Majmunovski

Nemate sta da se brinete necemo mi tamo jos dugo,dugo, i to je svima jasno sem borhanu i njegovim drugarima, elem...meni je zanimljiva jedna stvar kako nekog jure 10 godina i onda ih za 2 meseca navataju ko iz picke, hmmm....

• marcipan

I više nijedan Srbin neće imati priliku da postane narodni heroj ukoliko ne igra tenis...

• Hydrog3n Cyanide

I, blagovremeno, priznati i Vojvodinu, pa da tako rasparčani uđemo u EU.

Demoman: I guess they'll have to glue you back together, IN HELL!

• LesTaT

Nemate sta da se brinete necemo mi tamo jos dugo,dugo, i to je svima jasno sem borhanu i njegovim drugarima

Kamo sreće da je svima jasno, imaće Borhan Tadići dosta glasača na narednim izborima.

• Роки Билбао™

Jedino za šta je ovaj čovek kriv je šverc bukove građe i nafte.

• LesTaT

I Sandžak Barakudo, naguraćemo se svi u Beograd na kraju. Bićemo kao sardine.

• kizo

Znači profiter!! MI treba da ga vješamo za muda!

• Зна Мурињо

HAHa bruse i ja isto. nego, jebe mi se za tog hadžića, ništa mi neće doneti i da nije uhapšen... sad će ga veličati i govoriti da je junak, blago njima. jedino je sranje što samo nas za koljače prestavljaju, mada smo to i zaslužili jer smo stoke!

• YouCantHandleTheTruћ

Чекајте мало. Овај Хаџић? Је л' и он херој?

• свjecна свега

Svaku, ali svaku vest u poslednjih pola godine sam prvo saznao ovde... kako Tanjug javlja, najnovije vesti su na Vukajliji :)))

I ja vala i obavijestim oca.:D

• LesTaT

Чекајте мало. Овај Хаџић? Је л' и он херој?

Za to bi morali da se konsultujemo sa Šešeljem. :)

• свjecна свега

Mene je krivo što su ijednog uhapsili,ne znam što.

• H

Ma Hadzic je bio picka nista taj posebno nije uradio, ali nikada nisu trebali iz principa da ga uhapse jer su bre Hrvati tolike Srbe pobili i isterali iz RSK i sad jos da hapse nase rukovodstvo zbog cega, zbog toga sto su branili srpski narod?

• YouCantHandleTheTruћ

zbog toga sto su branili srpski narod?

Због тога што смо на крају свега поражена страна.

• Hydrog3n Cyanide

LesTaT sez:

I Sandžak Barakudo, naguraćemo se svi u Beograd na kraju. Bićemo kao sardine.

To znači da, kad budu pravili karte sveta, da će morati posebni odeljak za Balkan da stave (kao neko uvećanje tog područja) da bi se videlo koje se države tu nalaze, jer u razmeri 1:80 000 000 (što je prilagođeno za prosečnu veličinu atlasa) se neće videti ništa.

• TheUndertaker

Konačno da neko skine ono govno od Đokovića sa TVa.

• свjecна свега

Čuvajte se da vas ko ne uhapsi!

• Skočimiš

Uhapšen je još u ponedeljak, koja je svrha teme danas?

• свjecна свега

Tada su to demantovali,a sada je javno objavljeno i oni su to potvrdili.:)

• LesTaT

Ja sad izguglao Borhan Tadići i prvi izađe moj avatar. :D
    http://img193.imageshack.us/img193/3305/tadici.jpg

• ZEROCOOL

Da je ostao magacioner ne bi bio seljebriti i ne bi usao u istoriju vec bi miseve jurio po hali.

• eu

Očigledno je da su, kao i za Mladića, znali gde je Hadžić samo se čekao pravi trenutak za njegovo hapšenje. Eto i poslednjeg 46. Srbina u Hagu uskoro. A od Evrope nema ništa, barem za još 7 godina najmanje. Srbija će morati da bira : Kosovo ili Evropa , ili ili, ne može oba nikako.

• Skočimiš

Ne rise da su demantovali? Kakvi bolidi...

• АК

Јебем ја свима њима матер, гледао сам Ми нисмо анђели док се ово говно о његовом хапшењу није убацило.

• Verbalni GzV

A , šta znači to Evropo evo nas ?

• P

KO HAPSIO RADOVANA NE DOCEKAO DJURDJEVDANA!

• Skočimiš

Eto vas u pički materini, u prevodu.

Saće vam izmisle da hapsite Miloševića jer mu nije završen proces.

• Мatriks

A , šta znači to Evropo evo nas ?

Jesi ti gledao vesti u prošlih, recimo, 5 godina?

• PrankMaster

Kako Tadić pegla engleski...

Saće vam izmisle da hapsite Miloševića jer mu nije završen proces.

Amin!

Mada, mada, pobeći će Šešelj iz Haga, pa ćemo morati da ga 'vatuckamo po 'Olandiji.

• P

Neki ruski analitičar je rekao sledeće šta će Ameri i EU da traže je priznanje Kosova, otcepljenje Vojvodine, pravljenje pokrajine od Sandzaka i na kraju veća autonomija juga Srbije. Ke vidime!

• Verbalni GzV

Gledao sam vesti , a jel stvarno mislite da će nam biti bolje kad uđemo u EU i kad počnemo da ljubimo dupe ljudima koji su nas bombardovali i klali.. ?

• Мatriks

Gledao sam vesti , a jel stvarno mislite da će nam biti bolje kad uđemo u EU i kad počnemo da ljubimo dupe ljudima koji su nas bombardovali i klali.. ?

Pih, ja samo da prodam stan i paljba u inostranstvo, Rumuni i Bugari kad su ušli u EU krenuli su kod nas da kupuju hranu.

• dusan1001

Znači profiter!! MI treba da ga vješamo za muda!

TAKO JE
    GORANE PIČKETINO
    RATKO SRBINE

• YouCantHandleTheTruћ

Verbalni GzV

Наравно да ће нам бити боље у Европи, јер ћемо имати бољи стандард кад уђемо тамо. А не морамо да љубимо дупе. Само треба да признамо Косово.

• LesTaT

Nećemo mi nigde da uđemo, samo će nama da uđe(još dublje).

• Rosoneri

Наравно да ће нам бити боље у Европи, јер ћемо имати бољи стандард кад уђемо тамо. А не морамо да љубимо дупе. Само треба да признамо Косово.

+1

• Л0Л

Наравно да ће нам бити боље у Европи, јер ћемо имати бољи стандард кад уђемо тамо.

Јок мори, Словенци ушли зајебали се к'о жути....

• bojanboj

Pih, ja samo da prodam stan i paljba u inostranstvo, Rumuni i Bugari kad su ušli u EU krenuli su kod nas da kupuju hranu.

Al begaj negde u Aziju ili Afriku mojne u EU, budi dosledan decxhko!