Koji cu pa ja moj ovde?
  • javio

Navedite vase razloge bitistvovanja na sajtu.
    Ja nemam bas neke, al opet sam nekako tu. Pa ko velim, nisam valjda najludji, ima i drugih, i gorih i boljih....
    Ako moze uz dosta speRmovanja.

• Цар

Ја само да бих лупао по форуму. Постере и дефке скоро и да не гледам више...

• enemyofthefreeworld

Јер сам мазохиста са излетима у садизам.

• javio

da nije Kaizen ucrtao neke subliminarne poruke?..ono, nesto sto ti se ucrta u mozak pa posle ne moz bez toga?

• бури

zbog nje... a, i jerbo sam prokleti zavisnik...

• Зна Мурињо

Отворио си ми очи! Стварно, који ћу ја курац овде?

• javio

pa taj razlog i nije los Buri...

• Борко

Досада....

• javio

pa to te ja pitam Murinjo...

u stvari koji cu ja moj ovde?

• frank drebin

Ja sam ovde zbog sira i vojne muzike.

• javio

u Frenk, tvoj razlog je najglupsi....realno, za sad tebra...

• Триша

Ја сам овде јер сам расплетео паучину на овом сајту, као паук знам која нит се где њише, где ветар највише кида, и где најлепше да се одморим.
    Навикао сам се овде да остајем јбг :)

А и провео сам цео дан на факсу и мрзи ме да идем у град да радим нешто паметно...

• frank drebin

Ma mogu ja i glupŠe nego se ne trudim.

• Towelie_

Prvo mi je bilo zanimljivo, zatim manje zanimljivo, a sada dolazim cisto iz navike.

• Стеван

Висим у некој нади да ће ми бити занимљиво као у првих месец-два, иако знам да то не мож' бит'. Тражим бар део оне почетне одушевљености. Али нема је, јер је прошла заслепљеност, па сам уочио скоро све мане сајта. Тако да ће бити да је због навике. Навике у свом најгорем облику.

• Bushido

Ja sam ovde da bih kresnuo Shanu. Jbg, kad moze Jogurt, mogu i ja.

• javio

ima li nekog da ne dolazi iz navike, ima li nekog da mu je ovde superdojajnoekstrabas?

• Стеван

јбт као о вези да пишем... болес'.

• бури

nema javio... i onaj ko to kaže, znaj da laže

• javio

e Bushido, Jogurt kresno Shanu?...pa super covece, eto neke koristi...

al mi ostali sto necemo da jebemo, ili nas nece da ih jebemo, sta mi?

• javio

evo Reme ode...ali vratice se...sigurno..koliko vec danas...

• Chule37

Ја сам овде зато што ми је јако занимљиво и има пуно лепих фора и фазона, и сви моји другари воле вукајлију, а само ја имам профил на вукајлији и због тога сам ја фаца у друштву...

• javio

a Chulence koliko imas godinica?

• SoulOfMySoul

Ja sam ovde jer sam jebeni nolajfer.

• Bushido

Javiomene, tako kruze price. Pitaj Burzuma za detalje, on zna vise od mene :)

A jbg, sta da vam kazem...vi koji necete da jebete, vi koji ste tu iz navike, vi koji ste tu da toplim recima pozdravite druge, dobri ljudi, ljudi sa vizijom, ljudi sa fizickim predispozicijama, vi koji ste ovde da podelite osecanja i pricate o istim, terajte se bre u kurac.

p.s.

Tu sam i zbog hotovanja sa Artemidom.

• javio

Soul, kenjas brate...takva riba nezivotar?,,mojne meni te price....

• SoulOfMySoul

Najjače da sam riba, niko me neće, pa zato lečim svoje frustracije ovde.

• javio

Bushido bre, koga pozdravljam toplim recima, pa ja sam cukela....

• AndrijanoC

ne mogu spavat. A i dosadno je

• Bushido

Ma znam Javiomane, to ja cisto zbog estetike obracanja i dramaturgije u konverzaciji.

• javio

Soul, mojne meni te fore, to pricas da bi se odbranila od ovih nejebaca sa sajta...ozbiljna je tema...:)

znam Bushido, nego tako volem da kenjam...jos da nije ove neke spike tacno ne bi imo neki bolji razlog...

• дебели пацов

Ja bejah izgubljen i put moj mračan bejaše. I onda! Desilo se čudo, našao sam svoju svrhu na sajtu. Vospitna Šljaga INC. kompanija za deljenje šamara onima koji zaslužuju, vlasnici Bušman gorepomenuti i ja. Jedna šljaga 200 dindži, popust za penzionere i invalide!

• javio

e odoh ja da spavam...jebem mu mater, niste mi nesto pomogli...

mora da je kaizen ugradio neke poruke u pozadinu...ne vidim drugi razlog...

• Chule37

Ко је тај Каизен?

• Kurd

Ma jedan mali iz kraja, valja neki loš dop, pa se ovom svašta priviđa.

• Chule37

ахааа сад сам сконтао, хвала на обавештењу.

• pecena paprika

Ja sam ovde zbog električara a njega nema :(

• Industrija

Ja sam ovde jer je to sad bas kul i u fazonu, stalno se prica o vukajliji i linkuju se po fejsu posteri, a nalog sam napravio jer mi rece neko da su mnogo gotivni likovi koji imaju poster sa vise pluseva nego minusa, pa reko da probam i to. Nisam jos uspeo, ali bice valjda jednog dana. Neki dan cujem da imaju kao i neke definicije, ali to jos nisam gledao, nesto me mrzi da citam

• Denisx

Jebiga da mi jebes djevojku na koju drkam ne bi ti znao odgovorit. u pocetku kad sam se registrovo bile su defke dana i bilo je dojajno manje ljudi kvalitetnije defke sad rijetko kad i naslovnu citam a kamoli trentutne definicije, trenutno u zadnjih 2-3 mjeseca visim po forumu i citam ne pisem puno ali nadje se tu bolje fore i zezancije od onog sljama koji izadje u vidu defki, na kalendaru rijetko koju mozes naci. Kaizen mora nesto da duradi otici ce mu sajt u kurac ako ne poduzme, ne mogu se istaci neki novi autori pratioci citaju defke od autora koje prate itd.
    A ustvari sve ovo sto sam napiso je sranje, jedini razlog sto sam na sajtu je jer cekam MOGSHIN(bolji od svih) povratak.

• зли рацку

е довољно ме гризе савест што не учим ништа него висим ко дегенерик неки овде, сад још треба да размишљам и што сам овде који твој.

ма јебе ми се лепо ми је навика и ћао

http://www.youtube.com/watch?v=13-l-6LS7e8

ШУМАДИСКО ДИСКО

• J

Е видиш, сад сам се и ја запитала...

• Tulumbac

Vršim podelu članica na one koje sam jebo, i na one koje ću tek. Sve u cilju prestizanja Dankana, ofkors.

• Срна

dok je zabavno ne pitam se zbog čega je.
    noć.

• riffraff

Ја сам овде, Бог зна што. Прије ради дефиниција и постера, сад ни ја не знам. Али ето, обитавам већ дужи период :)
    http://s1.postimage.org/wv7k4dmtn/nmiaaa.gif

• Punjac

Ne znam stvarno zasto,trebalo bi kod psihologa da odem pa da mi kaze...

• cornelije

Ја сам дошао због постера, па сам видео да су само постери лејм, а форум и дефке праве ствари.

• Bruce

Ja sam ovde jer sam prestao da jebem.

• Izzie

Ту сам зато што ми је до јаја досадно.

• Bruce

Izzie, sorry, ali ovo je jače od mene: Zar mu je toliko mali? :)))