Укидање просека?
  • Фејзбукманијак

kaizen

prosek je nebitan i u sledećoj verziji (uskoro) će biti izbačen

Не разумем шта ово значи? Просек као просек, тј нећемо имати увид у просек док не уземо дигитрон у руке или ће се оцене избацити? Појасни ми неко јер ми се идеја никако не свиђа ако се оцењивање искључи. Без сперма

• dusan1001

Mislim da će ocenjivanje ostati samo što će ukinuti to gde piše prosek.

• riffraff

Па самим тим што је коле мод, то је знак да вука постаје један велики блог. :))))))))))))))))))))))))))

• Радјард Куплунг

Greota, ja prosek ne bih dirao. To mi dođe nešto kao saldo il godišnji račun lolo. Što si posejao, to ćeš i žnjeti.

• Зна Мурињо

Деветар Цокулић

Па самим тим што је коле мод, то је знак да вука постаје један велики блог. :))))))))))))))))))))))))))

Хаххахахахахаахахах!
    Ја мислим да је просек беспотребан, а и са том новом верзијом и тим новим ''дефиницијама'' ће све бити конфузно.

• P

Ja sam za ukidanje i proseka i rang liste. Sva sreća pa će jedno od toga biti ispunjeno, ono ti samo služi da se hvališ "nemam mnogo defki, ali mi prosek jebe, divi mi se ti bedniče sa 500 definicija i prosekom 5 lololo presmešno".

• Loksi

Greota, ja prosek ne bih dirao. To mi dođe nešto kao saldo il godišnji račun lolo. Što si posejao, to ćeš i žnjeti.

Upravo.

• StrajaKg

Ja bih voleo da ostane prosek kao statistički podatak. Dosta kazuje ponekad. Osim ako nije opterećujuće za novu verziju. Sve u svemu, ako nije nužno, da se ne izbacuje, nisam programer, ne razumem se.

• enemyofthefreeworld

RD je 2 ima 2.000 defki i prosek mu 50, po meni nikakav autor realno

Ау који трансфер.

• Punjac

ajvar ne dirajte i to je sve,ostalo me ne zanima

• Томислав Караџић

Не дирај нам просек каизене!!!!!!

• P

Tako ste isto kukali i kad je uveo.

• mylyca

Ја сам за то да се укину дефиниције. Оне су само донеле раздор и мржњу међу члановима.

• shitbrix

НЕ ДИРАЈТЕ ПРОСЕК! ТО ЈЕ ЈЕДИНА СТВАР НА МОМ ПРОФИЛУ КОЈА ВРЕДИ!

• Hipnos

Ја сам за то да се укину дефиниције. Оне су само донеле раздор и мржњу међу члановима.

Word.

• dusan1001

ZA!!!

• LegoKockar

I ja sam da se ukine prosek pa da ga onda u glavi izračunavamo kada pogledamo odnos broja definicija i ukupnog skora, kontam da će to biti jedna sjajna vežba za mozak i da ćemo na taj način svi postati i inteligentniji i vispreniji i na kraju krajeva dominantniji jelte.

• Punjac

ako ukidate prosek,ukinite sve...cak i ajvar...

• DP

Zar sad kacam ga nakečio da bude 300?

• Loksi

Zar sad kacam ga nakečio da bude 300?

300. Jebote kakav si ti bogotac.

• Punjac

zasto bi ukidali prosek,a i da ukinu,moze da se izracuna svejedno...

• Nash Bridges

prosek treba ostaviti a zbir glasova treba izbaciti.
    Ne moze se porediti neko ko ima 500 definicija tipa kvalitet sa nekim ko sa 12 jebe nacina uzduzno

• Punjac

ja imam 5 defki i odlican prosek samo zxato sto ih je toliko malo...da imam 100 defki,prosek bi mi bio fazon 9,4

• shitbrix

Реално.лолол

• Фрањо Дивљак

Пу јебо вас враг будаласти, ја имао 5.00 у средњој, није могло више. Како су вас то оцењивали?

• sunshine

Prosek je, barem meni, veoma bitan faktor.. Realno ako imaš 300 definicija prosek 15 tele si. Aki imaš veliki prosek ne znači da si dobar autor, ali ako imaš nizak a puno defki, znači da si loš...

• shitbrix

Aki imaš veliki prosek ne znači da si dobar autor, ali ako imaš nizak a puno defki, znači da si loš...

Па бемудете, кад си онда добар?лоло
    Нема правила?

• enemyofthefreeworld

кад си онда добар?лоло

Кад испијеш крв иљаду дјевица и окупаш се у реци мудрости, док те Сурови шутира у јајца што ти је дефиниција неиновативна, и личи на одломак из дневника теткине стармајке.

Елем. Мени је просек добра ствар, али живећу и без њега. ПроЛив сам укидања. И не знам, волео бих да и мени неко објасни шта је Каизен мислио кад је оно реко. Он много воли тако да нас држи у неизвесности... Љисица је он.

• sunshine

Ša znam Eddie, ali x puta sam naišao na autore sa preko 100 prosekom i kurčinama od defki :D

• StrajaKg

sanšajne koji to imaju kurčinu od definicija a 100 plus i više od cirka 10 definicija? nemoj zaebavaš
    (ja se ne raCunam)

• Mali Đole

RD je 2 ima 2.000 defki i prosek mu 50, po meni nikakav autor realno

Баш као што неко рече - трансфер.
    Прво немаш ти појма о ауторима.
    Друго - погледај прво себе.

• Penzioner

Ne bih ja tu kume ništa dirao. Meni taj prosek nekakvo lično merilo. Kad su ga uveli imao sam 28 sada imam 45 ! Čim vidim da počne da pada brišem najslabije rangirane definicije i prečišćavam sopstveno đubre. Mislim da je koristan...

• sunshine

sanšajne koji to imaju kurčinu od definicija a 100 plus i više od cirka 10 definicija? nemoj zaebavaš
    (ja se ne raCunam)

Sajtuše pre svega, zatim likovi sa 50 šit defki i 3 u odabranima (i one često budu šit) pa im one podignu prosek, na ovaj ili onaj način previše eksponirani autori (čet, forum, komentari) i time te mole da ih čitaš pa sami sebi na silu podižu prosek... Eto

• StrajaKg

ok sanšajne, samo ne verujem baš da imaju prosek 100+ ali ok, malo si napumpao.

• Зна Мурињо

У праву је Станштајн.

• azza

I meni se defke rd-a ne sviđaju, po meni ima 50 autora boljih od njega, al nije to tema...Uglavnom pošteno je da ostane i prosek, da se vidi koliko su sve defke kvalitetne, a ne samo njihov broj.
    Kostiću brani nam prosek!!!12

• Zmia

боље ранг да се укине, то је изгубило смисао знате од кад, не да га изгубило него као да се неко посро по смислу

• enemyofthefreeworld

Не можеш да кажеш да је неко више допринео сајту ако је написао 4 екстра квалитетне дефиниције од неког ко је написао 400 квалитетних или полу-квалитетних.

Јер тај са 4 да је могао и имао инспирације написао би 400 екстра квалитетних.

• Zmia

онај који је написао аца илић бркати говнар је рецимо више бољитка донео од страје и шта нам то говори? ништа

• azza

Ma sve je to ok, ali po meni bi prosek trebalo da ostane, jer zajedno sa brojem bodova daje pravu sliku nekog autora. Nije poenta imati 500 definicija a prosek 9 ili obrnuto...
    Mada ni to više nije garancija jer mnogi kupe poene preko četa, pvt-a, međusobnim komentarisanjem i ocenjivanjem i sličnim stvarima. Opcija koju stvarno po meni treba ukinuti je praćenje al aj sad...

• DP

JA SAMO JOŠ JEDNOM DA SE ISKURČIM DA MI JE PROSEK 300. HVALA SVIMA KOI ME POZNAJU!

• Šalabajzer

Ukidanje prosjeka će dovesti do nemilosrdnog štancanja prosječnih definicija, čak i od strane kvalitetnih autora. Mislim da smo i ovako pretrpani govnima. Ne treba nam to.

• sunshine

JA SAMO JOŠ JEDNOM DA SE ISKURČIM DA MI JE PROSEK 300. HVALA SVIMA KOI ME POZNAJU!

http://memegenerator.net/cache/instances/400x/11/11472/11748273.jpg
    lololo!! :D

• dusan1001

napravilo klan i napljackali se ko ovi na vlasti sto su trenutno, cak i vise od njih.

Osnivač jednog takvog klana je sad mod.Šta ti to govorii?

• Sevastokrator_95

@ Iz Leskovac

ono što si rekao je, bez uvrede, čista glupost
    to da RD nije nikakav autor je smešno; prosek 50 uopšte nije loš (po mom mišljenju), a to što kod RD-a nije veći kriv je pre svega loš sistem ocenjivanja - da se njegove defke malo više čitaju imao bi i veći prosek, a ne slab kvalitet
    protiv sam da se ukida prosek jer na neki način, bez čitanja gomile defki i ukupnog zbira odmah vidimo o kakvom je autoru reč
    obzirom da moje mišljenje ne znači skoro ništa sačekaću ostale

• Фејзбукманијак

ок значи не укида се број појена

То је до јаја!

• Towelie_

Rangirajte ljude po proseku i eto resenja. Mada, neka uslov za rangiranje bude, recimo, 50 defki najmanje.

• don_brate

ја сам за то да се ништа не мења. све је до јаја овако, укидање просека непотребно а они есеји су баш баш баш говно од 13 курика.

ООООО НАМА ЈЕ НАЈБОЉЕ

• ЏелА

ili onaj način previše eksponirani autori (čet, forum, komentari) i time te mole da ih čitaš pa sami sebi na silu podižu prosek... Eto

Khm, Edi, khm! Realno. :D

Ukidanje prosjeka će dovesti do nemilosrdnog štancanja prosječnih definicija, čak i od strane kvalitetnih autora. Mislim da smo i ovako pretrpani govnima. Ne treba nam to.

Taj rad.