- P
Ja sam za ukidanje i proseka i rang liste. Sva sreća pa će jedno od toga biti ispunjeno, ono ti samo služi da se hvališ "nemam mnogo defki, ali mi prosek jebe, divi mi se ti bedniče sa 500 definicija i prosekom 5 lololo presmešno".
- P
Tako ste isto kukali i kad je uveo.
- DP
Zar sad kacam ga nakečio da bude 300?
Zar sad kacam ga nakečio da bude 300?300. Jebote kakav si ti bogotac.
Aki imaš veliki prosek ne znači da si dobar autor, ali ako imaš nizak a puno defki, znači da si loš...Па бемудете, кад си онда добар?лоло
Нема правила?
кад си онда добар?лолоКад испијеш крв иљаду дјевица и окупаш се у реци мудрости, док те Сурови шутира у јајца што ти је дефиниција неиновативна, и личи на одломак из дневника теткине стармајке.
Елем. Мени је просек добра ствар, али живећу и без њега. ПроЛив сам укидања. И не знам, волео бих да и мени неко објасни шта је Каизен мислио кад је оно реко. Он много воли тако да нас држи у неизвесности... Љисица је он.
sanšajne koji to imaju kurčinu od definicija a 100 plus i više od cirka 10 definicija? nemoj zaebavaš
(ja se ne raCunam)Sajtuše pre svega, zatim likovi sa 50 šit defki i 3 u odabranima (i one često budu šit) pa im one podignu prosek, na ovaj ili onaj način previše eksponirani autori (čet, forum, komentari) i time te mole da ih čitaš pa sami sebi na silu podižu prosek... Eto

Ma sve je to ok, ali po meni bi prosek trebalo da ostane, jer zajedno sa brojem bodova daje pravu sliku nekog autora. Nije poenta imati 500 definicija a prosek 9 ili obrnuto...
Mada ni to više nije garancija jer mnogi kupe poene preko četa, pvt-a, međusobnim komentarisanjem i ocenjivanjem i sličnim stvarima. Opcija koju stvarno po meni treba ukinuti je praćenje al aj sad...- DP
JA SAMO JOŠ JEDNOM DA SE ISKURČIM DA MI JE PROSEK 300. HVALA SVIMA KOI ME POZNAJU!
JA SAMO JOŠ JEDNOM DA SE ISKURČIM DA MI JE PROSEK 300. HVALA SVIMA KOI ME POZNAJU!http://memegenerator.net/cache/instances/400x/11/11472/11748273.jpg
lololo!! :D
@ Iz Leskovac
ono što si rekao je, bez uvrede, čista glupost
to da RD nije nikakav autor je smešno; prosek 50 uopšte nije loš (po mom mišljenju), a to što kod RD-a nije veći kriv je pre svega loš sistem ocenjivanja - da se njegove defke malo više čitaju imao bi i veći prosek, a ne slab kvalitet
protiv sam da se ukida prosek jer na neki način, bez čitanja gomile defki i ukupnog zbira odmah vidimo o kakvom je autoru reč
obzirom da moje mišljenje ne znači skoro ništa sačekaću ostale
ili onaj način previše eksponirani autori (čet, forum, komentari) i time te mole da ih čitaš pa sami sebi na silu podižu prosek... EtoKhm, Edi, khm! Realno. :D
Ukidanje prosjeka će dovesti do nemilosrdnog štancanja prosječnih definicija, čak i od strane kvalitetnih autora. Mislim da smo i ovako pretrpani govnima. Ne treba nam to.Taj rad.