Зашто хришћани трипују да рибе нису животиње?
  • Earthworm Jim

Зашто је риба посна? С обзиром на (изузев рибе) вегански састав посне хране, никако ми не иде у главу ово. Мислим јеботе, сме да ждере спаљени леш рибе, а не да пије млеко? Јадан хришћан, мали хришћан.

Кобјасните ми, зашто одузимате рибама статус животиње хришћани децхко?

• Christine

kako ja znam, zato što ne ispuŠĆa krv kad se kolje, kao krava npr buahahaha :P

• Томислав Караџић

Јео, не јео рибу, ја се сваки пут омрсим.

• Цар

Зато што је риба хладнокрвна.

• Иструле ми Дуња

Зато што је рибу Џизс мог'о рукама да ствара, а није могао да ствара прасе!

• Comatose

Ни мени то није јасно, иако постим релативно често. Како то да риба није животиња и да ли су птице мрсне или посне?

• miniGunner94

Znači i žabe i zmije su posne?
    Al jedno mi nije jasno: Zašto cigara NIJE posna???

• Цар

kako ja znam, zato što ne ispuŠĆa krv kad se kolje, kao krava npr buahahaha :P

Одговор је дат, тема мошсе закључа.

• Earthworm Jim

Значи и змије су посне? До јаја.

• Томдрил Мерилин

зато што је исус бијо невин чкоде

• Џ

Zato sto je Isus na bedu nahranio narod hlebom i ribom, a i rec riba na grckom predstavlja neki sinonim za Isusa, cini mi se.

• Иструле ми Дуња

Zašto cigara NIJE posna???

Па јесте посна. За време поста смеш да пушиш, зато што у типику Светог Саве не пише ништа о томе јер тад нису знали за гепљу...

• Comatose

Zašto cigara NIJE posna???

Цигарета и њен дим су пандан кадионици и тамјану, и као такви су дело ђавола а пушачи сотонске слуге, бар тако фадр Џоил каже.

• Earthworm Jim

Вучице, ово са линка је ултра ретардирано.

• miniGunner94

Zato što neki popovi vole da čalabrcnu malo kavijar dok se brčkaju u đakuziju. Eto zašto!

• Comatose

Водени свет не "згреши" као копнени. За време потопа, вода је та, која је "очистила" грешни копнени свет, док је водени свет преживео.

Аргументовано кобјашњење. Ени квешчнс?

• Vučica21

Zato što je Isus jeo ribu i zato što je nahranio celo selo ribom i hlebom.

• Earthworm Jim

Чух неке генијалне одговоре исто, као зато што живи у води па није прљава и тај фазон. Маћори, прво та вода није чиста, друго значи ли то ако држим теле у базену да ће бити посно?

• Вечити Циник

Ја не знам, али овај човек сигурно зна.

http://www.youtube.com/watch?v=rvNu-wdH8TQ&feature=related

• Цар

Значи и змије су посне? До јаја.

Јесу.

Zato sto je Isus na bedu nahranio narod hlebom i ribom, a i rec riba na grckom predstavlja neki sinonim za Isusa, cini mi se.

Грчки ИХТИС- акроним за Исус Христос, син Божији, Спаситељ (Исус Христос, Теу ијос Сотер).
    КАЦАМ ХЕЛЕН

• kamikaza2

Super,još jedna tema o pljuvanju svetog...Pitaćete se kad dođe vreme

• Earthworm Jim

Водени свет не "згреши" као копнени. За време потопа, вода је та, која је "очистила" грешни копнени свет, док је водени свет преживео.

Лол, ја се искривијо, али ето делује ми да је тачно ово. Волео бих да се јави Фацафаца или тако неки поп да ми детаљније кобјасни ово, пошто ми је крајње интересантна појава.

Правда за рибе!

• Comatose

Ја не знам, али овај човек сигурно зна.

Пази телећих глава око њега. Шта сви имате против пушења, децхко?

• Earthworm Jim

И ово што пита Comatose, зашто птице нису посне? Оне лете децхко! И да ли је Ноје постан?

• P

Zato što smatraju da je meso ribe čisto jer je u vodi, pa je samim tim i posno... Mada, obzirom na zagađenje reka... :D

• riffraff

Јербо смо говна.

• Вечити Циник

Пази телећих глава око њега. Шта сви имате против пушења, децхко?

Они немају стабилно мишљење о било чему.

У кући у којој се пуши, у њој је смрад вечити и у њој се кади ђаволу.

Ја пушим на тераси. Проблем Јоил?

• kamikaza2

Post nema veze sa čistotom već predstavlja put iskušenja kojem je naš Gospod bio izložen u pustinji 40 dana.Pročitajte neku knjigu pre nego što uzmete da pljujete

• Comatose

Правда за рибе!

СТОП дискриминацији. Доста је било.

• Вечити Циник

Post nema veze sa čistotom već predstavlja put iskušenja kojem je naš Gospod bio izložen u pustinji 40 dana.Pročitajte neku knjigu pre nego što uzmete da pljujete

neku knjigu

Преписивану, дописивану, исписивану, допуњавану, смањивану, стару 2000 година, пропуштану кроз лицемерне и користољубиве филтере цирка 1500 година ( Ватикан? )

• Earthworm Jim

Аха значи Исус кад је бијо у пустињи само рибу јео?

• Vučica21

A ovo:

Pušenje je ravno samoubistvu

To je tačno, tako da, sve što je sveštenik rekao ima smisla.

• GM

Зашто хришћани трипују да рибе нису животиње?

Откад то?

• Earthworm Jim

БАГ: Рибе нису животиње.

Кајзене, поправљај!

• Вечити Циник

БАГ: Рибе нису животиње.

ДАРВИН НЕВЕРУЕ

• kamikaza2

Isus nije ništa jeo, a pošto mi svi nosimo teret Istočnog greha moramo jesti i jedemo ribu jer je opšte poznato da je Isus hranio ljude ribom,da je hteo da stvori prasetinu stvorio bi prasetinu,kontaš?

• Petar Pan Pezo$

Zato što ribe nemaju glasovne aparate i ne puštaju nikakve zvukove ni kad ih kolješ ni kad ih maziš ni bilo kad!

• Вечити Циник

Isus hranio ljude ribom,da je hteo da stvori prasetinu stvorio bi prasetinu,kontaš?

Исус Јеврејин не да раји сланине.

• Da objasnim

Имам два Оскара у акваријуму, могао бих да их питам јесу посни, мада мени делују онако масњикаво, товим их ко прасиће.

• kamikaza2

" Преписивану, дописивану, исписивану, допуњавану, смањивану, стару 2000 година, пропуштану кроз лицемерне и користољубиве филтере цирка 1500 година ( Ватикан? )"
    Reč Božija je reč Božija,Bog je sigurno predvideo takav razvoj događaja

• Comatose

sve što je sveštenik rekao ima smisla.

А да ли си ти ментално здрава? На основу једне реченице у мору других полудементних, ти си закључила да његова прича има смисла?

• Хујо Смрад

Zato što ribe nemaju glasovne aparate i ne puštaju nikakve zvukove ni kad ih kolješ ni kad ih maziš ni bilo kad!

Matori, šta si ti to jebo...

• Вечити Циник

Reč Božija je reč Božija,Bog je sigurno predvideo takav razvoj događaja

Ах, вечити одговор. Негирајмо еволуцију, затим кад се нађу кости диносауруса, рецимо да их је Бог ту ставио. Негирајмо да је Земља округла, кад се покаже да је тако, рецимо да ју је Бог исправио из првобитног плоча положаја.

• Срета-Штета

Посна је, јер нико није мог'о да одоли доброј риби, ако ме разумеш.

• Da objasnim

СРКИ ПОСТИ КУЛЕЊА МЕТОД ОРАЛНО.

• kamikaza2

Deo o postanku je jevrejski deo te stoga nije merodavan...Tu ćeš naći stvari tipa Jevreji Božji narod,što je uvreda Bogu.

• Луди Чак

Upravo jedem kulen, ribe su za pičke!

P.S. Tek kad sam napisao shvatio sam koliko gej zvuči lolo