Да ми је сајт на два дана...
  • Јованча

Јасна тематика. И немојте да се понашате к'о пичке, да се улизујете модераторима, овде првенствено говоримо о срањима које би правили, лоолол

-отворио бих "јебање" и обавезао све чланове да трећина дневно написаних дефиниција буде о јебању.
    -рек'о бих костићу да је пиздек.

• Crno

BOSANCI BOSANCI VI STE OVDE STRANCI

Sve bih isterao

• бури

dao bih ga na upravljanje lullaby... :)))

• PuppetMaster

Stavio bih kurčinu, svoju, stručno uslikanu, umesto brkajlijine glave.

• Јованча

банов'о бих сваког ко не пљује модераторе. као на пример бурија, ево.

• Facafacaa

Ја бих бановао све који спамују, а не раде то квалитетно. Какав губитак простора.
    Хех, па могу! Ево рецимо могла би бананица за госпођицу пинки пај. Али не вечерас. Баш је фино вече и тако то.

• DeadKenny

Хех, па могу! Ево рецимо могла би бананица за госпођицу пинки пај

BANBANBANBANBANBANBANBANBANBANBANBANBANBANBANBANBANBANBAN

da mi je sajt na dva dana banovo bi sve duple i pobriso sav sleng OPAA

• sunshine

Spemovo bi forum tipa
    "ZASHXTO SMARATE AUTORI DECXHKO"

• Šanzamm

Organizovao bih masovni egzodus posterdžija, takoreći objavio rat fb-u.
    I naredio svim ribama da stave svoje slike na avatare, da ne lajkujemo skrndelje.

• Јованча

Поставио бих ограничење од 16 339 поена за писање дефиниција и прављење реакција. Одабр'о бих све своје дефиниције, опааааааааа! Добро, не бих, ал' бих још једаред одабр'о туретов синдром, да се курчим!

Прогласио бих:
    "Дан плагијата", кад би се на насловну постављали само плагијати.
    "Страјиндан", када би се писале само игре речима, лоло
    "Бурзумдан", када би сви максимално кењали по дефиницијама са компарацијама. Е!

• Mala Vidra

Uvela bih pravilo da se samo ijekavicom smije pisat'. U inat Crnom. ;p

• Јованча

I naredio svim ribama da stave svoje slike na avatare, da ne lajkujemo skrndelje.

најбоља идеја до сад! под обавезно!
    да се оформи комисија која ће да прима нове ауторе на основу послате слике формата 5х5.

• дебели пацов

Бановао све смараче и одбановао Пјера88. Бурзума, Јогурта, електричара, Цару и све њихове дупле налоге, отворио опет Јебање и промовисао квалитетан спем, организовао спем нападе на остале смарачке сајтове и нарушавао интернет ред и мир на сваком кораку.

• DeadKenny

најбоља идеја до сад! под обавезно!
    да се оформи комисија која ће да прима нове ауторе на основу послате слике формата 5х5.

i ocemu sliku sa vukajlijom u pozadini i novinama iz tog dana u rukama, da se zna da su oridjinal

• Facafacaa

BANBANBANBANBANBANBANBANBANBANBANBANBANBANBANBANBANBANBAN

НЕ МОЖЕШ МИ НАРЕДИТИ, ТИ НИСИ МОЈ ПРАВИ ОТАЦ!!!11

• DeadKenny

НЕ МОЖЕШ МИ НАРЕДИТИ, ТИ НИСИ МОЈ ПРАВИ ОТАЦ!!!11

ahahahha UCINI TO MENI ZA LJUBAV!!! no homo

• Šanzamm

Caru bih postavio hohmajstera.
    Primio Hrvatice sa onog žargoastronauta i dao im neke beneficije, da bismo mogli posle kod njih na letovanje i nešto više od toga.

• Towelie_

Postavio bih Fridriha za moda.

• Сантјаго Коровјов

Поставио бих ограничење од 16 339 поена за писање дефиниција и прављење реакција.

Сада имаш 16 338. Јебига, било је јаче од мене. :*

ЕДИТ: Ко му је лупио три плуса?! АРГХ, хоћете због хејта да ме банују?!

• Јованча

Сада имаш 16 338. Јебига, било је јаче од мене. :*

очекив'о сам да то неко уради :Д
    боле га курци, саћу да едитујем пост, лололо

исписао бих километарски лајснс оф агримент, а тамо бих написао свашта од услова, па би регистрацијом нових чланова (пошто оно нико не чита, јелте) редно јеб'о мајке!!21

• Сантјаго Коровјов

исписао бих километарски лајснс оф агримент

Што не линкова лајснс оф агримент ђубру? :)
    Ај се хејтујемо међусобно. Лоло

• Facafacaa

Кад сам налетио синоћ на тему била је закључана, и откључао сам је да поред добре зајебанције видим и неке озбиљне ствари. Очекујем да напишете шта вам се можда не свиђа од опција, шта бисте унаприједили, шта бисте додали, итд.

• Johnny Kurajber

Ja bih stavio da se klikom na "komentari" vide svi komentari. I sa defki i sa postera i sa reakcija, pa da bude šou kao nekad. Trolovanje posterdžija....kako bi to bilo dobro.

• M

Ukinuo bih postere, ali bih dodao rang-listu po reakcijama

• M

I dodao bih neko dugme da npr kad odem na forum i vidim da je neko ucestvovao u temi, pa da kliknem na to dugme i odem na njegov poslednji komentar. Zabranio bih ljudima da govore decxko

• En_Dotter

Facafacaa

Кад сам налетио синоћ на тему била је закључана, и откључао сам је да поред добре зајебанције видим и неке озбиљне ствари. Очекујем да напишете шта вам се можда не свиђа од опција, шта бисте унаприједили, шта бисте додали, итд.

Мислим да постоји цео подфорум за тако нешто.

ЕДУКОВО БИХ МОДЕРАТОРЕ!

• Скелетор

Ja bih stavio da se klikom na "komentari" vide svi komentari. I sa defki i sa postera i sa reakcija, pa da bude šou kao nekad. Trolovanje posterdžija....kako bi to bilo dobr

realno, beše dobre zajebancije onda.
    a što se ne uvdede posebna 'kolona' za komentare? tipa-posldnji komentari na postere, posl. komentari na reakcije, kao što je i na defkama?

• Natnat

Prodala bih ga.

• Duče

Prodala bih ga.

+1

• M

E da, i na kraju bih ga prodao

• BH

Pokupio bih šifre svih viđenijih pičaka sa sajta, pročešljao njihova hotovanja i onda pod pretnjom slanja skrinšotova njihovim muževima, frajerima, očevima i braći, iznuđivao seksualna zadovoljstva.

Kaizen šatro kaže da ne vidi šifre. trololo

• дебели пацов

Боље узми пиши нешто уместо што млатикурчиш по форуму.

• BH

Pišem, pišem.

• Natnat

Pokupio bih šifre svih viđenijih pičaka sa sajta, pročešljao njihova hotovanja i onda pod pretnjom slanja skrinšotova njihovim muževima, frajerima, očevima i braći, iznuđivao seksualna zadovoljstva.

Nije valjda da si spao na iznuđivanje?

• M

Blek, je l' ste odlucili da ne pisete tekstove na Tarzaniji dok se ne zavrsi ocenjivanje guzova?

• Facafacaa

Мислим да постоји цео подфорум за тако нешто.

ЕДУКОВО БИХ МОДЕРАТОРЕ!

Да, али ријетко ко самоиницијативно иде на тај форум.
    Овако, кад је већ отворена тема и ако мало потакнем народ, никоме неће бити мрско да одвоји минут и каже оно што му је на уму.
    Ево већ је било пар добрих предлога:

Ja bih stavio da se klikom na "komentari" vide svi komentari. I sa defki i sa postera i sa reakcija

Кад сам прочитао, помислио сам исто што и манијак:

a što se ne uvdede posebna 'kolona' za komentare? tipa-posldnji komentari na postere, posl. komentari na reakcije, kao što je i na defkama?

Даље:

I dodao bih neko dugme da npr kad odem na forum i vidim da je neko ucestvovao u temi, pa da kliknem na to dugme i odem na njegov poslednji komentar.

Ово се раније предлагало, али није на одмет да се подсјетимо. Можда ће се ускоро и одрадити.

• BH

@natnat

Otkad mi pala popularnost, suša ko u Sahari, preostaje mi samo iznuđivanje i silovanje

@mančester junajted

imamo i mi dušu, majku mu, malo dupeta nek sevaju pa će da nastavimo

• Zmia

Idi piši tekst jbt, šta mlatiš kurac ovde

• Facafacaa

imamo i mi dušu, majku mu, malo dupeta nek sevaju pa će da nastavimo

Не залазим вам баш на страницу, ал' из оног што ми избацује из ваше групе на фејсу на почетну страну, видим да има доста страних дупета, са нета. Било ми је готивно пратити док су била домаћа, сад више не :)

• BH

Ponela me emocija za vukajlijom

• piro

sajt bi post'o crven. ka' ideologija.
    sovjeti bi zavladali.
    revolucija proletera!

• M

Najzalije mi bilo kad na Adi nisam uslikao. Dva predivna dupeta zajedno prodjose, a ja morao da platim racun, i odose dok si rekao keks.

• M

Bio je crven jedno vrijeme, kad je Mali prst eksperimentisao sa bojama (i jos s ponecim).

• piro

znam, tad je bio ruzan i fuj.
    SRP I CEKIC MESTO PLUSA I MINUSA

• Јованча

Увео бих опције својим познаницима одавде да могу да ставе зелену штиклу на дефиницију, и да ми то после искочи па додаберем! Ако су ми некад платили пиво, омогућио бих им и да стављају плаву штиклу, аупичкуматерину.

Омогућио бих да трајно банованим члановима сви певетеи постану јавни, опааааа.

Поставио бих као услов за регистровање обавезу читања целокупног опуса бар 20 аутора које бих, нормално, ја одредио!