Мој предлог је да свака дефиниција, постер или реакција поред за сад стандардних 'прозорчића' за:
Одабери
Омиљено
Минус
Плус
Има и 'прозорчић' у којем би писао однос плусева и минусева, у облику коефицијента са двије децимале.
То би било релативно лако за направити, јер се добија тако што се број плусева подијели са бројем минусева.
Ставе се услови: Ако је број минусева 0, онда је коефицијент једнак броју плусева, јер се не може дијелити са нулом, и стави се да ако је 0 плусева, онда је коефицијент апсолутно једнак броју минусева. Ако су оба 0, онда је коефицијент 0 итд.Примјер:
http://www.zaslike.com/files/m3rxa3opz5swf8tybbnj.jpg
(75 подијељено са 20 је 3.75)- P
Davno nepotrebniji predlog nisam video.

Vrlo glup predlog. I nepotreban jer ništa ne pokazuje. Isti koeficijent bi mogla da ima stvar sa dva glasa kao i neka sa 2000. Bolje bi bilo da postoji view count tj. da autor (samo on) može da vidi koliko puta mu je delo pregledano, jer je recimo meni mnogo bitnije koliko je ljudi videlo nešto nego koliko njih je izlečilo frustraciju tako što mi je koknulo minus ili dalo plus.
znači ovako nešto 20:9 views:150
(baš me zanima koliko zapravo ljudi vidi poster ili definiciju)
Ma ima tu logike...
Evo sad ću da zovem Kaizena telefonom da mu kažem da pogleda ovaj predlog.
Cenim da će vrlo brzo da se taj koeficijent pojavi pored ocene, samo ako ume to da programira i ako mu se svidi.Mada može i neki mali grafikon pored svake definicije, kao onaj za statistiku svakog videa na YouTube, pa da može da se vidi u kom vremenskom periodu je najviše čitana, iz kojih mesta su dolazile ocene(po IP adresi), u kojim mestima je najviše minusa dato, demografski podaci o čitačima defke i tako to...
- В
А шта ће да пише на мојим дефиницијама које имају 0 минуса? А, дећко?
- В
Нијесам прочито први до краја, тл;др. Опет је један од глупљих предлога.

Ћоми, децхко, да ти ја објасним. Не мош то тако. Ти банеш на форум ко на сарану па ајмо мијењат сајт. Не иде то тако макар имо идеју како оном лику што га боли курац за све донијети паре. Не иде!
Да сам ја на твом мјесту ја бих се улизиво ондулаторима. Ео Курд још увијек није измирио телефонске рачуне.
Не било ти заповиђено, окани се пресипања из шупљег у празно.