Поставих на разноразно, али пошто не могу да испратим све тамо, морам отворит нову тему да питам.
Значи занима ме који је најбољи однос цијена - квалитет лопте која ће опстат' на бетон мало дуже.
Под мало дуже подразумијевам макар пола године нпр.
Лопта за фудбал, подразумијева се.Да није прескупа по могућности јер не'амо пара за бачање, да није она гумена, да убијем некога или неко мене итд.
Јеби га, ако не'ш гумену, онда мораш додвојиш неку већу кинту, иначе ове јефтине се поцепају за месец дана и то ако имаш среће. Ал' нисам стручњак, чекај неког паметнијег да ти одговори. хехеПа више нас је, зато сам и мислио да купимо мало скупљу од 5 еура јер су таквој попуцали конци након 20 минута игре.
Смаре, какав си ти то мангуп кад нећеш да отимаш лопте клинцима? Сваке недеље нова лопта, нема грешке.Нисам ја магнуп, ја сам миран момак, фин, поштен. И тако то

Kakvu preferiraš, četvorku ili peticu?
Ako pikaš na betonu, onda realno bolje petica iz prostog razloga što je četvorka namenjena isključivo za mali fudbal, i retko koja valja za beton, jer se mnogo brzo iskrza i pukne.
Ako već planiraš nešto lepo, možda da potražiš ili u radnjama okolo nešto ranga 2-3 hiljade, ili da se zaputiš na Limundo, pa pogledaš, tamo uvek ima loptastih dilera.

Не'амо 40 еура, да га јебем :))
Дали бисмо 20 нпр... А једино што сам наша' је једна Адидас лопта, дјелује ми ок, конци, све, само нешто не знам, мислим да је лакша него што треба.... Јебем ли га.Знам да цјепидлачим, али гледам све конце какви су јер ако су набачани један на други, то ће да пукне, виђех двије лопте јуче, једну узмем, гледам, сви конци ок, кад једна линија па било је 20 конаца, превише, све набијено, то ће да се расцијепи, одма' виђех... Узмем ја другу лопту, конци топ, одлична, савршена, не гледам сличице, боли ме курац, не сјећам се ни које је боје била и гледам ја, нема јој мане, бомба је, питам кол'ко... Одма' сам схватио зашто је савршена... 120 еура :)
- В
Koliko god da vas je, nadjite jos toliko i igrajte protiv njih u 20 evra. Ko pobedi - dobija loptu. Ako izgubite, ko vas jebe, ne treba da igrate ako ne znate.

Не знам Смаре како да ти помогнемо, на ВОС-у је увек неко доносио лопту а наравно немам појма који су то модели. Добро су шљакале, ал јбг она мора да се гребе по бетону да га јебеш. х)
Мислим да је ова са Европског "Танго 12" ок, а није прескупа ал не верујем да је за бетон. Потражи неке варијације на ту тему, она је ваљда сад актуелна, сигурно су правили моделе и за бетон.
meni kad se nakon par meseci pokidala solidna lopta od skoro 2 soma na betonu (kupljena u sportskoj radnji) zakleo sam se da vise nikad necu baciti pare na loptu
mozda da skupite vas nekoliko dosta para i da kupite neku jebacku sto pusi i kotrlja u isto vreme i da je cuvate ko oci u glavi, ali nisam pametan stvarno
Ne znam kako se kod tebe kreću cijene,ali ako možeš da nađeš Select za povoljne pare,kupi. Kod nas u Trebinju većina sa tim igra,a dobar se fudbal baca.
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRbQ9SeZkitPtd1FOGTeI2ZH_0YoG9kwIVT7k8Izvv0cAl07gxU
ovako nešto
Ona nike od 20 eura, u eurocom ili kako bjese u ulicu Slobode. Ja sam uzimao nekad, dobro se pokazala. Nesto sundjerasto stavljaju u nju, pa je meksa, i dovoljno je teska. Dobra je za te ulicne utakmice.
Inace, Roteiro sa evropskog u Portugalu je bas izdrzljiva, valjda jer nije sivena vec lijepljena, i neka je mjesavina gume i koze, ne znam bas. Ta mi je trajala jedno dvije godine, i onda su je sutnuli u Zetu, da vide oce li se vratit' sama.
Pre par godina bio ja na seoskom derbiju, i ovi iz daljeg sela doneli jebačke lopte da se kurče, imali 2-3 ovakve, i odleti negde u žbun, ja posle utakmice uzmem i kući. Jebačka je, nije me izdala do sad, ne znam koja je cena.
http://www.dw.de/image/0,,1918996_4,00.jpg
Знам ја за Селект, али испод 40 еура је нема, а ако је испод онда је говно, гледао сам, баш сам тражио селектове :)
Гледам тако по граду, али једина та адидас ми се свиђела да ваља нечему, али што знам...
Inace, Roteiro sa evropskog u Portugalu je bas izdrzljiva, valjda jer nije sivena vec lijepljena, i neka je mjesavina gume i koze, ne znam bas. Ta mi je trajala jedno dvije godine, i onda su je sutnuli u Zetu, da vide oce li se vratit' sama.Хаххахахахаха :Д

http://uncrate.com/p/nike-total-aerow.jpg
Ми смо например са овом играли добре две године и украду нам.
Платили око 2 иљаде, не преко.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.