Ваш жешћи трип
  • Цоле

Нисам нашао ову тему, ако има, линкујте пре закључавања.

Наиме, овде пишите ваше највеће трипове. Нешто што сте се утриповали и што вас је баш онако пореметило. Било шта али да сте се баш гадно истриповали.

Ево пример мог жешћег трипа:

Пре једно месец-два почне да ми се набацује нека ликуша из моје гимназије само друга смена. Ја њу у школи скоро да нисам ни примећивао али се она као жешће наложила на мене. И крене она са мном да се дописује преко фејса и пошаље ми после линк неке песме. Ја погледам, нека Пољакиња ваљда пева нешто, ништа посебно и ја ништа као, океј. И она ми каже да је то мушко, као нека транџа, пичке материне, шта ти ја знам. Океј. После погледам нешто у делу де пише "људи који те инспиришу" и видим нека транџа, био лик на те-веу скоро. Лик који потпуно изгледа као девојка, он је ваљда фото модел. Ја се ту уприпио, рекох није ваљда ово нека транџа?! Мислим шта знам, прво што је инспирише а друго што ми шаље песму, можда хоће да ми наговести нешто... После кад сам требао да се видим са њом само сам молио Бога да је женско. Женско је наравно, али јебем ти сунце колико сам се тада истриповао! Нисмо се смували а нисмо се ни чули после тог изласка.

• Џереми

Ušao sam par puta u pogrešan autobus, misleći da je to onaj pravi, ne gledavši broj na njemu. Za početak.. ako se setim još napisaću

• Mala Vidra

помислио си да је и она транџа јер слуша музику неког ко се тако облачи?

• Glavni

Istripovo sam se da znam neke stvari dok nisam gruno šupkom o ledinu

• Цоле

помислио си да је и она транџа јер слуша музику неког ко се тако облачи?

Прочитај цело опет. Јеби га, истриповао сам се, нема рационалног објашњења...

• Џереми

E, da.. Isto kad sam u osnovnoj bio samouveren, učio ceo dan, uradio kontrolni sa osećajem petice... Kad na kraju dobijem banderu..

• Шоми 

а како знаш да је женско ако се нисте смували и даље наставили причу? оно, није да ти се скинула на првом дејту у вц-у кафића да ти то докаже... а и кад би то урадила откуд знаш да није мењала пол ил је у фази мењања? морао би ти то још да испиташ!

• Statistička greška

jednom sam se pijan vratio kući i u polu-snu sam svesno iščupao rukama trofaznu utičnicu. Ne znam šta mi bilo

• Mala Vidra

pročitala, niđe veze sa životom. :D pa dobro, sve je za ljude, samo nemoj da slušaš gej muziku!!

• Срета-Штета

а како знаш да је женско ако се нисте смували и даље наставили причу?

• Pišem Uz Vetar

Tvoj me podsetio na jedan moj:

Znači ima jedna devojka u školi, primetio sam je u hodnicima, onako osmica dobra, al' ima neku ozbiljnu facu stalno. E sad, ja znam da ona ne živi u gradu nego u prigradskom naselju, ali nikad nije putovala sa mnom busom.
    I jedan dan ulazi ona pre mene u bus, ja za njom, i kako je gužva (bukvalno nema mesta za ljude, a oni još uteruju) podesi se da stojimo oboje jedno naspram drugog u prolazu između sedišta. I sad, figurativno dišemo jedno drugom u lice, normalno da se započne konverzacija. I sad mi pričamo, ona sve vreme nasmejana, sve kul, izađe ona iz busa na svojoj stanici.
    Sutradan ja vidim nju u školi, ona opet ozbiljnu facu drži, uopšte ne liči na sebe iz busa. I tako dani prolaze, ja sa njom više nisam pričao, svaki put kad je vidim tripujem da nisam sa njom ni pričao nego sa nekom koja je ličila na nju.

• Цоле

Знам неке ликове који је познају, потврдили су ми, е да лу су они и како су гледале не знам. :) Па наравно да нема ниђе везе кад је трип. :)

• Srkletnik

Negdje krajem osnovne uleti profesor na čas sav isprepadan, ne znam ni ja, drugačiji i drhtavim glasom objašnjava nešto. Kako je tek završen odmor bio, galama je još uvijek trajala a ja u zadnjoj klupi nisam ništa uspio ćuti osim: "sa srpske strane...ako dođe do pucanja...fataj se brda". I ja prvi zgrabio torbu i poletio van da zovem staru da počinje rat. Tek u pola poziva drugar mi je uspio objasniti šta je zapravo rekao profesor. -"Na srpskoj granici obrušen jedan dio brane na Drini, ukoliko dođe do pucanja brane fatajte se brda."

• Stog Sena

Pre nekoliko godina počne da mi se nabacuje neka likuša, onako faca mi se ne sviđa, a ni telo nešto, sisa nigde, dupe ogromno, đembele noge, niska. Međutim važila je za dobru ribu među mojim drugovima, svima im se sviđala, bar su mi tako rekli, a ona sve oko mene, ja jbg, aj da napanem, ako ne zbog sebe, onda zbog drugova. Ja reč, ona reč, ja ruku tamo, ona vamo, ovo ono zezamo se ceo dan, ortaci u fazonu MAĆORIIII, ja kao ŠA JE BILO ŠABANI. I brate sve kul, trebalo da dođe ona kod mene, dogovorili se, kad se ja istripujem jbt, pomislim da je možda rava, da su me tovarili ortaci, ja u kurac sve i ispalim je, posle je kulirao, da bih je jednom prilikom kad sam bio s ortacima zvao fonom da dođe da se zezamo (svi mi sa njom), brate ona popizdela... Sutradan pričam sve sa ortacima kad smo se otreznili, oni mi kažu da sam lud, da cura nije fuksa, nego najnormalnija devojka, e jbg, mada mi nije žao jer je bila grob.

• Sevastokrator_95

Tri dana nakon boravka u Rusiji imao sam tripove da mi se ljudi obracaju na ruskom...

• l

ja se jednom vraćala iz grada, naduvana, i rekla burazeru da me ne vozi do gajbe, nego da me ostavi na ćošku da uzmem pljuge na trafici, jebale me one, pa ću sama do kuće.

uzmem pljuge, krenem gajbi, kad čujem kola iza mene, sklonim se u stranu, al on me nikako ne pretiče, skrenem u moju ulicu i provalim da i ta kola skreću u moju ulicu, i dalje veoma polako, možda su išla 20 na sat. ja se userem! krenulo milion scenarija da mi se vrti po glavi, još onako naduvata, majko milia, tripovi mi se smenjivali brzinom svetlosti!

prilazim svom ulazu, bacim pogled preko ramena, vidim kola na početku ulice i dalje polako idu! kad ja vidim pored mog ulaza - murija! sede u džipu! u celom svom životu se nisam toliko obradovala muriji! priđem ja njima (dvojca sede u džipu) i kažem "jaooo, ja se izvinjam, moram samo na sekund da stanem sa vama, nisam sigurna, ali mislim da me ona kola prate još od raskrsnice, idu za mnom jako sporo...." oni tu kao gde? koje? bez brige gospođo, ja reko "kahm, gospođica", jedan izađe iz džipa, utom oni likovi parkiraše na početku ulice (i njih je bilo dvojca), i uđoše u prvi ulaz. kaže ovaj "eto vidite, samo vam se učinilo", ja reko, "ma šta ja znam, dva je noću, ima svakakvih manijaka po gradu! hvala u svakom slučaju", i odem kući.

od tada nikad ne idem sama ulicom kad sam naduvana...

• Drug Raja _-_

Letos vodio klinca od sestre od tetke u neki park i neka riba možda 4g starija od men zove nekog Uroša ja se okrenem(iako se ne zovem Uroš), pridjem devojci i pitam je šta želi. Ona se kao nasmeje pa mi kaže: "ma ne zovem tebe, Uroše" i nastavi da se smeje a ja da ne bih ipsao totalni kreten kažem: "da i ja se zovem Uroš"

• Cenotaph

Prošle zime sam se napio i izaš'o ispred ''diskoteke'' da ispušim džoint al' zbog Neletove prskane vutre sam se toliko zakuc'o da sam sat i po vremena sjedio na stepenicama po zimi misleći da propadam u zemlju.

• VanGoga

Posle putovanja od skoro 33 sata autobusom (sa malim detetom) ujutru, kad sam se probudila kod kuće, nisam mogla da se setim puta, imala utisak kao da smo se samo stvorili kod kuće.

• Stog Sena

Zašto si joj prilazio kad se ne zoveš Uroš? O.o

• Skočimiš

Jednom se naduvam ko zmaj i ležim ja tako kad poče od Iglsa 'Hotel Kalifornija'. I piči ono tako u mojoj glavuši, od riječi do riječi, svaki takt, ma sve i tako komplet pjesma. A ja ni dan danas nemam pojma kompletan tekst napamet.

A jednom sam naduvan sjeo na skuter da idem kući s posla. I skrećem ja u raskrsnici u lijevo i op, op, op odjednom vozim ja vodoravno. Ispravljam ja i opet vodim normalno. I onda mi se to svidjelo i pičio sam gradom i samo skretao da bi vozio 'vodoravno' dok se nisam malo unormalio.
    Najbolji trip koji mi se desio.

• Џереми

Au skočko sportisto, sram te bilo! Da li ti to mama zna? lolo

• Drug Raja _-_

Zašto si joj prilazio kad se ne zoveš Uroš? O.o

zato što u krugu od dvajes metara nije bilo drugog živog bića pa reko žena me pomešala
    šta može loše da ispadne ako se predstavim kao Uroš, možda ću čuti koju pametnu reč.

• bicebice

otiso ja kod ribe na gajbu, tek se upoznali, 15-tak dana se znali. i poceli da se zvalavimo, vatacimo, ja ruku u pantalone njene, ona mi sklanja ruku. vatali se tako dalje, ja opet da je skinem, ona opet ne da. ma svasta probao. posle jedno sat vatanja, prekinem ja, nece ona, nista sednem ja u kuhinju i kazem"aj jebi ga, skuvaj kafu"

a ona kaze:

sta, ti bi sad da pijes kafu? idi tamo u sobu, ugasi svetlo, skini se, sad cu ja da dodjem.

odem ja, seo na krevet i krene milion guposti da mi se vrzma po glavi

"jebote, ova luda, ova ce sad da dodje sa satarom da me iskasapi, ima kitu, ima jednu vestacku nogu, ima da mi popije svu krv, sta je ovo leb ti, trudim se pola sata ona nece, sad odjednom oce...

i u tim razmisljanjima dolazi ona, ja onako obucen sedim, nije mi da bezim, treci sprat, jebi ga visoko, gola, riba, vrh, sve na svom mestu i kaze

"sto se nisi skinuo"

evo sad cu-kazem ja.

posle mi rodila troje dece. zna i ona za taj moj trip.

• Џереми

Danas u teretani siđem sa pokretne trake, a noge mi same trče i mrdaju levo-desno. Ista stvar i sa klizanja. Skinem klizaljke, obučem patike, i krenem da ih vučem po podu sa spuštenim kolenima.

• BlackArrow

Pricao ja s majkom i utripovao na sekund da je drug i krenem da kazem kurac u sklopu recenice, i sva sreca izadje samo ku i onda sam skapirao.

• Majakovska

posle mi rodila troje dece

Well, that escalated quickly
    http://cdn.memegenerator.net/instances/250x250/30199807.jpg

• Stog Sena

Pricao ja s majkom i utripovao na sekund da je drug i krenem da kazem kurac u sklopu recenice, i sva sreca izadje samo ku i onda sam skapirao.

Da, zamisli da ti izašao ceo kurac pred kevom. :D

• Skočimiš

Јамајчанин
    Au skočko sportisto, sram te bilo! Da li ti to mama zna? lolo

Tad još nije bila popularna doping kontrola :D

• marcipan

Teleportacija. U snu. Mnooogo dobro, preporučujem. Ovako, žešće se tripujem da su neki ljudi toliko ružni da liče na morževe, koale, tvorove, mravojede, koze.

• paperjasto

Imala sam jako los trip naduvana.. Inace sam bila u nekom bedaku, pa, kao, opustencija, smotam dzoint.. Sama sam bila sa klincem, tad imao cetiri godine i spavao, noc, vreme kad bi posten svet inace trebalo da spava.. Nista od toga, jedino se posteno naduvam. Kuca prizemna, leto, otvoren prozor gleda na dvoriste i dodje mi ker, bretonac, ispod prozora.. Laje, meni se cini kao da me zove, pa ti ja do prozora, krenem "psecim" jezikom da komuniciram, pevam neki prigodan rep iz glave, pseto zavija, ja u kikot, kompletna ludnica. Malo mi to bilo, sakama poceh da udaram ritam po futeru prozora.. Kad, neko mi iz dubine dvorista odgovara lupnjavom u istom ritmu. Ja jedan ritam, otuda istovetno dobovanje.. To je potrajalo neko vreme, dok me u momentu nije obuzela paranoja da me neko provocira, da ce mi upasti u kucu.. Sledi zatvaranje prozora, navlacenje roletni, zakljucavanje vrata, gasenje svetla pre svega, sunjanje.. To je bio tek delic i pocetak te duvke koju u zivotu nisam zaboravila.. Mislim da sam se te noci izborila sa svim demonima u glavi i iz svega izvukla jednu zivotnu lekciju. Naravoucenije: ne duvaj i ne pij kada si u bedaku i ne radi to nikad sam, u najgorem si drustvu.

• Томдрил Мерилин

Ja se uvijek tripujem da kada vezujem pertle u stvari ne vezem pertle nego zebra s krilima.

• BlackArrow

Skk?

E stog stena, duhovito xD

• Риха Дисидент

otiso ja kod ribe na gajbu, tek se upoznali, 15-tak dana se znali. i poceli da se zvalavimo, vatacimo, ja ruku u pantalone njene, ona mi sklanja ruku. vatali se tako dalje, ja opet da je skinem, ona opet ne da. ma svasta probao. posle jedno sat vatanja, prekinem ja, nece ona, nista sednem ja u kuhinju i kazem"aj jebi ga, skuvaj kafu"

a ona kaze:

sta, ti bi sad da pijes kafu? idi tamo u sobu, ugasi svetlo, skini se, sad cu ja da dodjem.

odem ja, seo na krevet i krene milion guposti da mi se vrzma po glavi

"jebote, ova luda, ova ce sad da dodje sa satarom da me iskasapi, ima kitu, ima jednu vestacku nogu, ima da mi popije svu krv, sta je ovo leb ti, trudim se pola sata ona nece, sad odjednom oce...

i u tim razmisljanjima dolazi ona, ja onako obucen sedim, nije mi da bezim, treci sprat, jebi ga visoko, gola, riba, vrh, sve na svom mestu i kaze

"sto se nisi skinuo"

evo sad cu-kazem ja.

posle mi rodila troje dece. zna i ona za taj moj trip.

Је ли има неко да потврди ту твоју причу?

• Gazimudo

Ja sam se jednom istripovao da sam video duha.
    Kad sam bio osnovna skola, neki decko se igrao sa caletovm pistoljem sa burazerom, i pucao sebi u glavu i pogino. I posto nisam znao tog decka toliko blisko, meni su objasnili ko je taj lik. OK. Par godina kasnije u busu vidim tog lika za kog sam mislio da je mrtav, i poceo sam da mucam pred drugaricom, i istrcao iz busa koliko sam se usro.
    Na kraju se ispostavi da sam ja ustvari istripovao od tog decka da je to taj sto se ubio, a u stvari su mi lose objasnili drugari.
    I dan danas pamtim kako mi je srce lupalo...
    Jos ja onako bled blenuo u tog lika, a on jos gori u fazonu " koji ti je kurac sta blenes".. Ortakinja mi se i dan danas smeje kad gledamo horor filmove zajedno

• bata gugi

lelel, kakvi tripevi :)
    samo da se upišem a posle šizenje :)

• l

a da, jednom sam se istripovala da sam videla NLO, zapravo, bila sam UBEĐENA da sam videla. sedela na terasi, oko 9 uveče, i videla svetleću tačku na nebu koja ide pravo vertikalno. prvo sam pomislila da je helikopter, jer avion ne može tako vertikalno da se diže, ali pošto nije blinkalo, ja se usrala, i uletela u kuću po naočare. dok sam izašla, nije je više bilo.

posle par dana, ja opet oko 9 uveče na terasi, i opet vidim to svetlo! kad u jednom trennutku svetlo krenulo horizontalno na desno, pa polako na dole i da blinka. tu skontam da je samo avion, koji se dizao išao ka meni, pa je izgledalo kao da ide vertikalno....

• Tulumbac

Ja sam se jednom istripovo da je Gambi nosio moje patike dok je jebo međ topovima, kad ono međutim, bile su Burzumove.

• Шоми 

лоло тулуме

• омбре

Imam ih mnogo zapamćenih, al' aj napisaću ovaj najskoriji i ubedljivo najdivniji, najjači, ne znam ni ja kako da ga nazovem, al' i jebeno sam se usr'o.

Sad za Srpsku novu godinu, okupila se ekipica kod ortaka (nezavršena kuća inače, izgleda ukleto do bola) i blejačimo tu, slušamo ziku, dernjamo se, igrali poker, ovi se tu napijali (ja nisam hteo, jer sam dan pre toga preterao, a duvke nije bilo, tako da manje zabave za mene). I ništa, negde oko 3 ujutru, mi se smorili i sad, šta ćemo, počeli da pričamo neke strašne priče, usrali se živi. I na kraju, uzimam ja one karte što su nam ostale i kao pitam ih : '' Koliko ljudi će ovde noćas umreti?'' vadim jednu kartu, kad ono desetka, a tačno toliko nas je bilo tamo. Mi se pokenjali, ortak me lupa po šaci : ''beži bre budalo da l' si normalan'', drugi ortak počeo da muca, a mi se ostali smejemo i kao : ''Ajde još, ajde još!''

Sad, bio je tu jedan lik koji je znao nešto malo više o tome, spominjao neke 'medijume' kao oni mogu da pričaju sa demonima ovo ono i ja tu pristanem da budem taj medijum i reko aj još.

Postavljao tu neka pitanja, sve nešto jezivo, tripovali se, ovaj 'demon' pogađao sve, sve zna, mi izneverovali. Posle nekog vremena, počelo da lupa sve po kući, otvorila se vrata, roletne one starinske udaraju po prozorima, meni suze na oči, ne znam šta ću, grabim neku vilu da ga probodem ako uleti, ortak drži flaše, ovaj jedan sekiru, ma idi, tarapana. I sad ništa, smirimo se mi tu, zaključimo da je bio vetar, neko ostavio otvorena vrata pa se ova druga otvorila itd, itd, smejemo se i aj kao da spavamo.
    Legnem ja, sve fino ušuškan, toplo mi, al' nema šanse da zaspim, prođe tako pola sata možda, ja najzad sklopim oči. Budim se u jednom trenutku, gledam okolo, svi spavaju, boli ih kurac. Ja opet ne mogu da zaspim, zabodem tako, gledam kroz prozor, kad jebem ti sve na svetu u pičku lepu materinu majko kud me rodi, VILA!

Rek'o, šta je ovo krv ti jebem, usro se, ne mogu da se pomerim, ne mogu da je ne gledam. A onaaa, ih, prelepo biće, stoji ispod nekog ogromnog drveta, igra, vijori joj se plava kosa, a beo ten, pa neka haljina, ne mogu da opišem boju, al' najviše vuče na ljubičastu. Gledam ja tako u nju, ni sam ne znam koliko, kad odjednom, ustajem, hodam ka prozoru, krećem dizađem dodem kod nje. Otvaram onaj prozor, kad fljus sunce ti jebem žareno, opali me ona roletna u glavu, gledam napolje nema vile, okrećem se i derem se ortaku : '' PILE DRŽ ME, NE DAJ, POLUDEO SAM ''

Boli njega kurac, on se smeje. Smirim se ja tu nekako, vratim se, legnem, zaspim, ustajemo svi negde oko 7-8 i kao, ajmo gajbi. Prolazimo pored tog drveta, ja se vatam za ortaka, jeza me neka uvatila, ne puštam. Normalno pička se smejao tad, kad je lepo odspavao, zove me na mobilni, počeo da mi priča neke priče u fazonu HEIL DEMONI DEMONI KLANJAM VAM SE. Narkomani, svi do jednog.

Ako budem bio raspoložen, pisaću još tripova što sam ili smo doživljavali.

• Flow

Kad god odem na neko putovanje, budim se u sred noći i imam tripove. Jebem li ga zašto, ali priviđaju mi se crni, dim koji izlazi iz zemlje i tako to. Tek posle par sekundi ukapiram da tripujem.

• Шоми 

једном сам имао трип да сам добио неку полну болештину. јебо сам у петак (са кондомом, дакле макс протект) ал се сутрадан ништа није десило већ тек у недељу. фазон устајем и идем да пишам кад оно 10ак црвених туфни на главићу. ја се ту усерем и одем да се истуширам да би намазао нивеу као прву помоћ док у понедељак не одем на преглед. устајем у понедељак кад оно кренуло да се повлачи. реко ај нећу да идем данас да видим шта ће се десити и сутра буде још боље, а следећи дан се већ повукло. после сам сконтао да сам тад користио дурекс перформа по први пут (има у танкеру за сперму величине малог нокта неку крему која ти паралише нерве за дужи ужитак) и да сам вероватно осетљив на ту крему + моје некупање после и сутрадан већ тек у недељу (јер нисам излазио изкуће већ штребо а нисам се осећо лоло)

• омбре

o jebem vas, zakopali ste moj post od 34 minuta murš!

al' si slagao sad šomi, kao krema iz dureksa, kao jebeš, guro si ga u mravinjak pa te izujedali mravi zoofile!

• Pajo Dačak

Ja mislio ti utripovo da si jebo!!! A ovako boli te kurac XD

• Teorija verovatnoće

guro si ga u mravinjak pa te izujedali mravi zoofile!

LOLOLOL :D

• Шоми 

Kajtezzz
    A ovako boli te kurac XD

па и болео ме. и сврбео. у исто време!

• Цоле

Ја једном кад сам се напио ишао до ве-цеа да пишам и погледам се у огледало - ништа. Ја машем пред огледалом, опет ништа. Ја се ту утрипујем да само ја немам одраз јер сам видео друге људе који су пролазили у огледалу. Онда сам се изнервирао и отишао да се жалим ортаку што му огледало не ради.

• Drug Raja _-_

Bili ja i ortak kod ortaka.... Sedimo mi tako na teveu neka serija i scena u kojoj neki klindža skače po krevetu a ćale mu ispred nosa drži neku knjigu koju ovaj mali mora da pročita. I onda moj ortak kaže "mali ma wh" ja u neverici, gledam njega gledam teve reko je l' moguće da je ovaj toliki zaludjenik da za klinca koji ne gleda u knjigu kaže da ima wh, sedim ja tako još dobrih 3min gledam u teve i razmišljam JEBENO KAKO kad pogledam u komp a ono brat od tog ortaka kod kog smo došli sedi, pika cs a prtiom mu je uključen wh.

• Valdemar

Pre neku noć ležim, muči me nesanica, tu sam negde između jave i sna, ali ne mogu da pređem. Ono svetlucanje pred zatvorenim očima krene da mi se oblikuje, i mene gleda, odjednom, iznutra, životinjsko oko. Pre vučije nego ovčije. Ne trepće, samo gleda, oko kao da ga gledam sad uživo. Uplašim se, otvorim oči, nema oka. Zatvorim, eto ga ponovo. Skočim, upalim svetlo, gledam okolo, moja soba, ništa posebno. Ugasim svetlo, legnem, zažmurim, eto njega ponovo. Gledam ja njega, gleda ono mene, jeza da te uhvati, i tako petnaestak minuta. Upalim onda svetlo, uzmem knjigu i do jutra nisam spavao. Svašta...

• VanGoga

Kacam imala temperaturu, non stop me iza zatvorenih kapaka gledalo užareno Sauronovo oko! Valdo me poceti na to! Brrrr!