Uvodjenje ekstremnih mera za pravljenje postera
  • melkijades

2000 poena minimum. Ionako sam izgubio volju da ih pravim, posle dva minuta 30 novih sranja izgura ga na sedmu stranu. Pokušavao sam da spemujem sa glupostima ali taj loše proračunat potez niti je upalio niti mi je doneo bilo kakav vid satisfakcije. Siguran sam da neće biti prihvaćen, no da pokušam. Režija...

• Crvena konjeva mas'

I sto poena bi bilo dovoljno.

• melkijades

2000. Minimum minimuma. ta ti je to, 30 solidnih definicija.

• Шљиворад Тртовић™

Preljevaće defke onda. 500 poena i 6 meseci staža.

• don_brate

30 *одабраних дефиницја...

• krupovrbaski zmaj

da imam 2k pluseva bio bih za, ovako podržavam samo granicu od 1k kao što je bilo za rekacije jedno vrijeme. ali realno i 100 bi bilo dovoljno.

• Billy Sharp

• Crvena konjeva mas'

6 meseci staža, a za to vreme ne mereš pisat dedke.

2000. Minimum minimuma. ta ti je to, 30 solidnih definicija.

Ti stvarno misliš da neko ko napravi poster Jovana VI-2, pušila je svima, može da na 30 defki skupi 2000 poena? :)

• Цоле

Може и 100...мада ће онда почети пуно да пишу дефке, боље месец дана на сајту и 100 поена.

• krupovrbaski zmaj

za defke i nije toliko strašno, njih ionako niko ne čita.

• don_brate

али ПРЕЉЕВАЋЕ ДЕФКЕ ја не верујем да се цео сајт примио на ово као изговор. па чему служе модератори сем да бришу оно што не ваља? од постера до аутора...

• Peri d platapus

I isto da se metne i za reakcije.
    I da prva 3 dana registracije ne mozes da pravis definicije, a da treba da ocenis minimalno 10 odabranih definicija dnevno, da vidis kako se pise.

• Crvena konjeva mas'

али ПРЕЉЕВАЋЕ ДЕФКЕ ја не верујем да се цео сајт примио на ово као изговор

Done, problem je što defke i sad preljavaju, a ne napiše ih se više od 150/200 dnevno.

• melkijades

Stvarno, kad malo bolje obratiš pažnju shvatiš da bi i 100 odova bilo sasvim dovoljno :) Do 2000 bodova nakupio bi dovoljno staža i ideja za kvalitetne postere.

• Billy Sharp

Ima da kipi od

Davajte mi pljus da mogu da pišem postere, ejteri jbm vam sve, opaaaaaaaaaaaa!

• Шоми 

па да се смањи посета основаца и средњошколаца, дакле 3/4 чланова погађа

• Слепи

Ово би било до јаја, али није у интересу Кајзена коме су главни приход постери и њихов квантитет, а не квалитет... Нек направи посебну секцију ''КВАЛИТЕТНИ ПОСТЕРИ'' и ту да постере објављују само КВАЛИТЕТНИ аутори, дакле 500, евентуално 1000 поена минимум.

• Bruce

njah, najbolje bi bilo da se na sajtu odobri samo pet postera dnevno za sve autore pa ko prvi postavi ceo dan mu stoji poster...

• don_brate

знам цкм ал модови су ту да би брисали срања, то им је ваљда основна функција...

• S

Pokušavao sam da spemujem sa glupostima

Kako kurvanjski potez da bi opravdao svoj pokušaj humora. Sram da te bude, tvojih godina i tvog ranka, sram te bilo.

• Peri d platapus

E, da to jeste da bi smarali sa

davajte mi plus da praivm postere

Ovo retardorovo mi je kul, da se uvede KVALITETNI POSTERI, ali da bude sa 1500, jer bi onda trebalo da budu kvalitetni. Tako kaizi nece da izgubi posetu klinaca i debila moje generacije, a mogli bi smo da gledamo iskljucivo dobre postere, a ne da se nerviramo sa onim sranjima.

знам цкм ал модови су ту да би брисали срања, то им је ваљда основна функција...

Onda regrutovati jos 5 moda.

• Makaronac

imam pun kurac raznoraznih korisnih stvari koje bi se mogle uraditi da se poboljša sajt
    al me zaboli kurac kad vidim da je ovde bitan kvantitet a ne kvalitet

• melkijades

Ne možeš obrisati toliko sranja koliko ljudi mogu da ih naprave. Eno u opcijama imam 19 postera, ko će sva ta govna da briše.

• Pišem Uz Vetar

Najbolje bi bilo kada bi postojao ovakav neki sistem:
    Objaviš poster i automatski se taj poster napravi, ali ne izađe na najnovijim posterima,
    Ako moderator smatra da je dovoljno kvalitetan izađe na najnovijim posterima,
    Ako moderator smatra da krši neko pravilo obriše ga.

Ionako pola tih postera služi da se pokaže prijateljima na fejsu, a ne da se kupe bodovi.

• Gazimudo

Realno i 500 je dovoljno da 95% morona otera sa sajta.

• Makaronac

bio je taj sistem

• don_brate

КВАЛИТЕТНИ ПОСТЕРИ - ОДАБРАНИ ПОСТЕРИ... само да се чешће ажурирају

• sunshine

Posteri su postali septička jama sajta, koja svakodnevno preljeva. Moderatori sigurno neće čekati u najnovijim posterima kad će da iskoči neko govno pa da ga obrišu, nego eto sa vremena na vreme obrišu nešto. Recimo da bi bilo pametno da se naprave moderatori isključivo za postere i svako ko je kršan neka ih briše, ima tu par autoa kao što je zazleni ili eto možeš i ti Melkijades, ima ko hoće. Mada bi bio dobar i onaj stari sistem sa proverom postera pa ako prodje moderatorsku proveru onda nakon sat ide u najnovije. Taj dio bi mogli da vide i ovi gore navedeni likovi (modovi za postere) pa da pomognu moderatorima jer njih realno, boli kurac za postere.

• krupovrbaski zmaj

Bruce
    njah, najbolje bi bilo da se na sajtu odobri samo pet postera dnevno za sve autore pa ko prvi postavi ceo dan mu stoji poster...

ovo pravilo bi izazvalo rat race.

• Billy Sharp

Onda regrutovati jos 5 moda.

Ovo bi rešilo toliko problema.

• Bruce

realno, mnogo više moderatora ostavlja svoje vreme na posterima i reakcijama, nemojte da mešate količinu sranja koje su ljudi u stanju da produkuju sa neaktivnošću moderatora - sve se to obriše, samo malo sačekajte...

• krupovrbaski zmaj

umodujte jebača.

• l

više volim poljsko cveće nego ruže.

• melkijades

Ja da brišem postere? Ali ja umem jedino da podrivam sajt i radim rotiv njega, sumnjam da bih dugo opstao na vladajućim pozicijama. Banovao bih kaizena čim bih skontao kako se to radi, čisto da vidim da li može. A i brisao bih postere i definicije kolegama modratorima, ionako uglavnom prave sranja ;)

• Crvena konjeva mas'

Daite veverici i meni da brišemo defke, mi oćemo da brišemo defke, dajte nam da brišemo defke!!!!11

• melkijades

Sos inače ima uvid u razne kritične veštine, a podmitljiv je pivom, za dovoljnu količinu sigurno bi me naučio kako da razmodujem pojedine autore. Položaj moderatora jedino vidim kao nove mogućnosti za raznorazne zloupotrebe kojima bih teško odoleo..

• merci

jest, dao bi ti kod kojim se samobanujes istovremeno praveci milion radoznalih magaradi...

elem, sto se tice predloga, ja sam protiv.

• Слепи

Да ли неко има смислен одговор на питање зашто Кајзен уопште не одговара ни на какве предлоге, ма ни мајку да нам опсује...

РЕЦИ ЗАШТО СИ ПРОТИВ КАЈЗЕНЕ ДЕЧКО!

• Makaronac

zato što čovek ima pametnija posla

• S

Да ли неко има смислен одговор на питање зашто Кајзен уопште не одговара ни на какве предлоге, ма ни мајку да нам опсује...

РЕЦИ ЗАШТО СИ ПРОТИВ КАЈЗЕНЕ ДЕЧКО!

http://www.dodaj.rs/f/2Z/2J/3kUulGnH/kaizen2.png

• melkijades

Mislim da ga boli kurac :)

• Марко 

Ма нема вам од тога ништа, који курац отварате теме са предлозима.
    Најбоља ствар би била кад би дефиниције, постери и реакције биле објављиване тек након дозволе модератора као што је некад било. Али то Кајзен неће да уради, боли га курчина.

• Шљиворад Тртовић™

Evo da zaokružimo, KAZANA BOLI KURAC!
    Treba da umoduje još 5-10 ljudi, nije da nema autora koji nisu pogodni i koji neće da rade. Odredi grupe za postere, reakcije i defke i uvede se pravilo da za ekstremnu glupost mora da se zvekne poduži ban.
    I ovi što su sad medatori bi bili rasterećeni, bilo bi redovnije čišćenje i u svakom trenutku na sajtu bi bio makar 1 ili možda i 2 moderatora.

• ninka_92

Banovao bih kaizena čim bih skontao kako se to radi, čisto da vidim da li može

Колико сам чуо, радили су то људи. :)

• Peri d platapus

ocu ja da moderisem :D i onako ceo dan provodim na sajtu, mogo bih barem da budem koristan..

• Марко 

Оћеш, оћеш.

• Kurd

Evo poslao sam sve važe zahteve Kaizenu, pod naznakom "Hitno!".
    Računam da će početi da radi na tome u vrlo skoro vreme.

Jel' da zaključam sada ovo da se ne bi rasplinjavala priča i da bi svi ovi saveti mogli lakše da se pronađu?

• В

a koga boli jajo za prosere?