2000 poena minimum. Ionako sam izgubio volju da ih pravim, posle dva minuta 30 novih sranja izgura ga na sedmu stranu. Pokušavao sam da spemujem sa glupostima ali taj loše proračunat potez niti je upalio niti mi je doneo bilo kakav vid satisfakcije. Siguran sam da neće biti prihvaćen, no da pokušam. Režija...
Preljevaće defke onda. 500 poena i 6 meseci staža.Ово би било до јаја, али није у интересу Кајзена коме су главни приход постери и њихов квантитет, а не квалитет... Нек направи посебну секцију ''КВАЛИТЕТНИ ПОСТЕРИ'' и ту да постере објављују само КВАЛИТЕТНИ аутори, дакле 500, евентуално 1000 поена минимум.
- SPokušavao sam da spemujem sa glupostima
Kako kurvanjski potez da bi opravdao svoj pokušaj humora. Sram da te bude, tvojih godina i tvog ranka, sram te bilo.

E, da to jeste da bi smarali sa
davajte mi plus da praivm postereOvo retardorovo mi je kul, da se uvede KVALITETNI POSTERI, ali da bude sa 1500, jer bi onda trebalo da budu kvalitetni. Tako kaizi nece da izgubi posetu klinaca i debila moje generacije, a mogli bi smo da gledamo iskljucivo dobre postere, a ne da se nerviramo sa onim sranjima.
знам цкм ал модови су ту да би брисали срања, то им је ваљда основна функција...Onda regrutovati jos 5 moda.

Najbolje bi bilo kada bi postojao ovakav neki sistem:
Objaviš poster i automatski se taj poster napravi, ali ne izađe na najnovijim posterima,
Ako moderator smatra da je dovoljno kvalitetan izađe na najnovijim posterima,
Ako moderator smatra da krši neko pravilo obriše ga.Ionako pola tih postera služi da se pokaže prijateljima na fejsu, a ne da se kupe bodovi.

Posteri su postali septička jama sajta, koja svakodnevno preljeva. Moderatori sigurno neće čekati u najnovijim posterima kad će da iskoči neko govno pa da ga obrišu, nego eto sa vremena na vreme obrišu nešto. Recimo da bi bilo pametno da se naprave moderatori isključivo za postere i svako ko je kršan neka ih briše, ima tu par autoa kao što je zazleni ili eto možeš i ti Melkijades, ima ko hoće. Mada bi bio dobar i onaj stari sistem sa proverom postera pa ako prodje moderatorsku proveru onda nakon sat ide u najnovije. Taj dio bi mogli da vide i ovi gore navedeni likovi (modovi za postere) pa da pomognu moderatorima jer njih realno, boli kurac za postere.
- l
više volim poljsko cveće nego ruže.

Ja da brišem postere? Ali ja umem jedino da podrivam sajt i radim rotiv njega, sumnjam da bih dugo opstao na vladajućim pozicijama. Banovao bih kaizena čim bih skontao kako se to radi, čisto da vidim da li može. A i brisao bih postere i definicije kolegama modratorima, ionako uglavnom prave sranja ;)
- SДа ли неко има смислен одговор на питање зашто Кајзен уопште не одговара ни на какве предлоге, ма ни мајку да нам опсује...
РЕЦИ ЗАШТО СИ ПРОТИВ КАЈЗЕНЕ ДЕЧКО!

Evo da zaokružimo, KAZANA BOLI KURAC!
Treba da umoduje još 5-10 ljudi, nije da nema autora koji nisu pogodni i koji neće da rade. Odredi grupe za postere, reakcije i defke i uvede se pravilo da za ekstremnu glupost mora da se zvekne poduži ban.
I ovi što su sad medatori bi bili rasterećeni, bilo bi redovnije čišćenje i u svakom trenutku na sajtu bi bio makar 1 ili možda i 2 moderatora.- В
a koga boli jajo za prosere?