Предлог: ВРАЋАЊЕ КТИТОРА
  • Слепи

И што је ктитор уопште укинут, за име Бога?

• NAROD JE NEPRIJATELJ

Ја тад нисам био регистрован, Шта је КТИТОР?

• highlighter

da, stvarno, pobogu, to je meni bila jedina prilika da se osetim privilegovanim. pored toga što imam pos'o i samim tim mogu da plaćam ktitor nalog. doviđenja.

• Crvena konjeva mas'

Oću da klitorišem!

• Марко 

Ко вас јебе, зарадите привилегије.

• Џорди

Подржавам, ал кога боли курац што ја подржавам, газда је сад нешто мењао, а следећи пут ће на свети Стерам.

• Da objasnim

Ја мислим да је ктитор укинут зато што је Казану кренуло да прељева новаца, а биле му компликоване административне процедуре да вишак проследи ђеци из Африке.

• (

Oštro protiv i nikako za.

• Џереми

podržavam, ali skoro sam se raspitao i nema ništa od toga.

• Ronnin

Ja bijo klitor jedama.

• Пд

serjodza
    Ја тад нисам био регистрован, Шта је КТИТОР?

Ктитор је нешто што је Кајзен измислио у тренутку кад није имао неку зараду од овога, да напокон нешто заради и ако ништа друго отплати трошкове сајта. Да ти неке ситне привилегије, а ти њему 200 кинти месечно. Онда је Кајзен почео да зарађује далеко више (што опет претпостављам није нешто јебено много) јер је сајт дођивео фејсбукашку експанзију и добио зилионитог члана, тако да су му тих стотинак јура месечно већ били непотребни. Укино и прејебо Окса који се претплатио на ктитора до 2037. године.

• Скелетор

i meni ukinuo Eddija:(

• Џереми

Manijake, tvoj duplak onaj Eddie?

• омбре

Jadno je imati privilegije tako što si platio! Zasluži pičkice!!!

• Ктитор™

Е, ту сам ја. Може лок. :-)

• Скелетор

Manijake, tvoj duplak onaj Eddie?

moj sugrađanin koji mi iz zejabancije uplaćivo klitora kad mu ćef:)

• Џорди

Јебе се мени за брисање коментара, боје на чету и та гомна, ја бих дао 200 динара само за приступ гробљу.

• Majakovska

Ktitor je i dalje moguć, samo ispod tezge. Pitajte Cajklona i Vejvrajdera. :)) (dupli gej smajli, jer regularni gej smajli nije dovoljan)

• Ronnin

Да ти неке ситне привилегије

Nisu toliko sitne bile. Kao da sad imaš 25 odabranih, tj, krunu.

• Џереми

ја бих дао 200 динара само за приступ гробљу.

• selenijum

Јебе се мени за брисање коментара, боје на чету и та гомна, ја бих дао 200 динара само за приступ гробљу.

• Слепи

Маните се приче око зарађивања привилегија, нисмо овде да градимо каријеру списатеља већ да се поспрдамо мало, ако је могуће. Свако добро! :)

• Tužni Lijam

I promena nadimka.

• омбре

glupo mi da svako govno sa sajta može da ima privilegije

• Џорди

I promena nadimka.

То не толико, јер бих заборавио како се зовем и нема теорије да се улогујем опет. х)

• (

ne idem ni na groblje kod mene u selu, a da mi se ide na neko vukajlijaško, predlog neću da uvažim, ništa od ktitora, lock

• Слепи

↑ то је тај ''да комшији цркне крава'' менталитет. Нико те не тера да купиш ктитора.

• Tužni Lijam

Mada, bilo bi dovoljno da mi tamo među nadimcima ne piše smorena dva puta, mnoooogo me nervira. :)

• Tuccini

duplo te smara

• Џереми

Нико те не тера да купиш ктитора.

• Ктитор™

То не толико, јер бих заборавио како се зовем и нема теорије да се улогујем опет. х)

Мене неки ђаво терао да ставим овај трејдмарк знак, као биће лепше... првих месец дана сам се преслишавао како иде пречица, к'о песмицу дучим.

• Sejo_govedo

А кад је рајдер дао кинту због вукајлије сви су га спрдали (и ја сам, морало је мало бољети), мени ово сад дође исто, врхунац нолајферизма. Ај сад оплетите...

• (

Слепи Ретард
    ↑ то је тај ''да комшији цркне крава'' менталитет. Нико те не тера да купиш ктитора.

kakve ćeš ti koristi imati od toga, kad si poslednju defku napisao ihajhaj, ovo te ne vređam već samo lepo pitam, kontao sam ako bi već hteo ktitora, da malo više pišeš defke i tako to... a cenim da groblje defki nije nimalo primamljivo jer da valjaju nekom kurcu ne bi bile tu gde su... sve najbolje

• Tužni Lijam

Hahahaha, pre ubija u pojam! To zbog one bele Vukajlije, bila sam na nekoliko sati promenila nadimak iz smorene u smorku sajonku, zato što je tamo bilo da se zadržavaju u spisku nadimaka samo oni koji opstaju dugo, a onda sam vratila u smorena, a taj nadimak je nažalost ostao dovoljno dugo da se ubeleži iza prve smorene u listu kada sam konačno promenila u megatronku (i to je trebalo da bude kratkotrajno, ali su ukinuli ktitora dok sam ja došla da vratim, and now I'm stuck). :)

So sad...

• Billy Sharp

Imam sve ktitorske privilegije, osim izmene sadržaja, tako da me boli uvo, ali glasam za.

• Малолетник

moze, hocu d menjam nadimak....
    edit : remac nece

• Billy Sharp

Groblje je precenjeno.

• Sterija

ја бих дао 200 динара само за приступ гробљу.

• Бохор

U čemu je fora da svako malo menjate nikove, posle niko ne zna ko ste pošto svakako nikakav trag niste ostavili za sobom, ko ni ja dabome :)

• Billy Sharp

Nije precenjeno ako odete na groblje Hrabrog Kralja Džofrija ili slične legende, ostalo ima u najnovijim definicijama.

• Ronnin

омбре

glupo mi da svako govno sa sajta može da ima privilegije

Istina. Ako se kojim slučajem vrati ktitor, onda bar da se stavi da može da kupi neko ko je tipa u prvih 1000, ili ko ima odgovarajući broj pluseva.
    Mada, mislim da od ovoga nema ništa.

• Crvena konjeva mas'

Nessse promašio sam temu, a sada i nekropostovao. :)

• Слепи

kakve ćeš ti koristi imati od toga, kad si poslednju defku napisao ihajhaj, ovo te ne vređam već samo lepo pitam, kontao sam ako bi već hteo ktitora, da malo više pišeš defke i tako to... a cenim da groblje defki nije nimalo primamljivo jer da valjaju nekom kurcu ne bi bile tu gde su... sve najbolje

Па пази, ктитор ме најмање интересује због тог непостојања ограничења у креирању новог садржаја јер, као што си и сам приметио, нов садржај не креирам, једноставно ми мрско, прошла ме жеља итд. А што се тиче гробља ниси свестан колико се вараш, нпр Оланиково гробље је права ризница бисера :)

• (

нпр Оланиково гробље је права ризница бисера :)

dođi ker, mali ker :D

• Џереми

I MI BAGRA HOĆEMO GROBALJ!

• Tužni Lijam

U čemu je fora da svako malo menjate nikove, posle niko ne zna ko ste pošto svakako nikakav trag niste ostavili za sobom, ko ni ja dabome :)

soundwave superior! Hoću taj nik!

Inače za ktitora bih ukinula ono beskonačno pisanje defki, možda da se povisi broj ukupnih mogućih za nekih pet od onog koliko imaš ograničenje (ne više), i da nema mogućnost brisanja istih i posle 24 časa, ali bih ostavila mogućnost prepravljanja ako uočiš neku grešku i slično.