- (
Oštro protiv i nikako za.
- Пдserjodza
Ја тад нисам био регистрован, Шта је КТИТОР?Ктитор је нешто што је Кајзен измислио у тренутку кад није имао неку зараду од овога, да напокон нешто заради и ако ништа друго отплати трошкове сајта. Да ти неке ситне привилегије, а ти њему 200 кинти месечно. Онда је Кајзен почео да зарађује далеко више (што опет претпостављам није нешто јебено много) јер је сајт дођивео фејсбукашку експанзију и добио зилионитог члана, тако да су му тих стотинак јура месечно већ били непотребни. Укино и прејебо Окса који се претплатио на ктитора до 2037. године.
- (
ne idem ni na groblje kod mene u selu, a da mi se ide na neko vukajlijaško, predlog neću da uvažim, ništa od ktitora, lock
- (Слепи Ретард
↑ то је тај ''да комшији цркне крава'' менталитет. Нико те не тера да купиш ктитора.kakve ćeš ti koristi imati od toga, kad si poslednju defku napisao ihajhaj, ovo te ne vređam već samo lepo pitam, kontao sam ako bi već hteo ktitora, da malo više pišeš defke i tako to... a cenim da groblje defki nije nimalo primamljivo jer da valjaju nekom kurcu ne bi bile tu gde su... sve najbolje

Hahahaha, pre ubija u pojam! To zbog one bele Vukajlije, bila sam na nekoliko sati promenila nadimak iz smorene u smorku sajonku, zato što je tamo bilo da se zadržavaju u spisku nadimaka samo oni koji opstaju dugo, a onda sam vratila u smorena, a taj nadimak je nažalost ostao dovoljno dugo da se ubeleži iza prve smorene u listu kada sam konačno promenila u megatronku (i to je trebalo da bude kratkotrajno, ali su ukinuli ktitora dok sam ja došla da vratim, and now I'm stuck). :)
So sad...
kakve ćeš ti koristi imati od toga, kad si poslednju defku napisao ihajhaj, ovo te ne vređam već samo lepo pitam, kontao sam ako bi već hteo ktitora, da malo više pišeš defke i tako to... a cenim da groblje defki nije nimalo primamljivo jer da valjaju nekom kurcu ne bi bile tu gde su... sve najboljeПа пази, ктитор ме најмање интересује због тог непостојања ограничења у креирању новог садржаја јер, као што си и сам приметио, нов садржај не креирам, једноставно ми мрско, прошла ме жеља итд. А што се тиче гробља ниси свестан колико се вараш, нпр Оланиково гробље је права ризница бисера :)
- (нпр Оланиково гробље је права ризница бисера :)
dođi ker, mali ker :D
U čemu je fora da svako malo menjate nikove, posle niko ne zna ko ste pošto svakako nikakav trag niste ostavili za sobom, ko ni ja dabome :)soundwave superior! Hoću taj nik!
Inače za ktitora bih ukinula ono beskonačno pisanje defki, možda da se povisi broj ukupnih mogućih za nekih pet od onog koliko imaš ograničenje (ne više), i da nema mogućnost brisanja istih i posle 24 časa, ali bih ostavila mogućnost prepravljanja ako uočiš neku grešku i slično.