- М♦
Ima li ovde vozača? Da ne dužim priču o tome zašto ne idem taksijem, zašto ne idem peške, zašto me neko drugi vozio, zašto pijem kad vozim, skoncentrisaću se na pronalaženje odgovora. Evo nekih mojih iskustava: popio dva pelinkovca + dva ili tri piva 0,5, prošlo dva sata, jeo, prošlo pola sata, naduvao 0,33 i platio 5000. Drugi slučaj: popio 1.5l pive, prošlo sat vremena, pojeo parče torte i čašu kisele i naduvao 0,24 i nasmejao se pajkanu u facu. E sad, ja imam posebne metode koji bih podelio sa vama, i ako neko ima još neki savet u vezi ovoga nek doda:
-kad duvaš uzimaj vazduh kroz nos, a duvaj iz usta, nikako iz pluća
-čim aparat počne da pišti prestani da duvaš
-žvakanje žvake, pušenje cigara, hrana, jogurt, i naravno gutanje čašice zejtina pomažeProšli izlazak ja se napijem i to baš kao pička, vinjak sjebem, malo rakije neke, piva dva, još mi neka pička dala koktel da podelim sa njom, na kraju svega toga ja se ispovraćam, popijem guaranu, i pojedem pljesku sa lukom. Nisu me zaustavljali ali kontam da ne bih ništa naduvao i da bi moj master plan uspeo.
Elem, večeras neki smarački bend na koji srednjoškolke vlaže nastupa u mom gradu, iako mi se sere od tog benda ipak ću izaći, napiti se, jbg bolje nego da ladim jaja kući.
Pre izlaska kupiti: jogurt, dva djevreka, flašu kisele, pakovanje žvaka.
Posle izlaska povratiti alkohol pa pojesti sve to.
Master plan.
Eto ako sam nekome pomogao drago mi je.
SMRT ŽANDARIMA HEHE - _
Parkiraj telefon kada voziš

Možda i može u realnosti. Sačuvaš čep rubina, stomaklije šta god si lokao. Kate zaustavi policija mećeš čep u usnu šupljinu. Pre duvanja uvlačiš dijafragmom vazduh kroz nos i puštaš čep do larinksa koji sprečava dalji prolazak vazduha do pluća. Izduvavaš deo vazduha od čepa kroz usta zajedno sa čepom koga zaustaviš zubima da ne ispadne van. Mišn akomplišt.
- М♦Треба да се утренираш. Хе хе
Кад дуваш балонче, дувај лагано, из уста, кроз СТИСНУТЕ зубе. Жвака обавезно. Попио кило и по пива за 45 минута, после 15 минута ми дали да дувам, 0,1, ја кез око главе удариЈо.Bogotac. Ne znam koliko košta to sranje za duvanje, balon da ne kažem, možda nije loše kupiti to i pre vožnje duvati pa vidiš koliko si naduvao i onda znaš da li smeš ili ne smeš da voziš
- М♦
Truleks jako duhovit momak. Hteo sam da kažem da ne treba duboko udisati vazduh, naravno da ne možeš udahnuti i izdahnuti a da vazduh ne prodje kroz pluća, poenta je da što manje vazduha udahnuti.
Niste čuli za kružno disanje, circular breathing?Kružno disanje se izvodi tako što naduvaš obraze IZ PLUĆA, a zatim udahneš vazduh kroz nos (u pluća), dok duvaš iz obraza u trubu , tj alko-tester. Znači i dalje duvaš vazduh koji je bio u plućima i "obogatio" se isparenjima.
puštaš čep do larinksa koji sprečava dalji prolazak vazduha do pluća.2. Pokušavaš da se ne ugušiš dok pandur laganim pokretima uzima tester i iskusnim pogledom analizira rezultat...
..
.Mišn fejld
3.
- М♦
Natnat svidje mi se kako razmišljaš hehe, ako si za romantičnu večeru uz najbolje sremske tamburaše i banatski rizling javi se ;))
- BR
NE PIJAN ZA VOLAN! NIKAD! NAPUŠEN OKEJ, VOZIŠ 20 NA SAT, ALI PIJAN NIKAD!
- М♦Ја сам пре пар месеци имао удес, омањи, дошли пандури, надувао 2.01 промила.
Стриц од моје цуре, полицајац, ме је сутра дан питао што нисам појео чоколаду док сам чекао да дође полиција. Ето, нисам пробао, али чим то каже полицајац који ускоро иде у пензију, вероватно помаже.
OPAAA EVO DVE ČOKOLADE NAJLEPŠE ŽELJE U ORMARU
- М♦jebo mater, jesi piroćanac
Sremac druže
- М♦
Nema ni spida da se iscima majku mu, svi u kraju popadali
- М♦
A vama što bojkotujete ili trolujete ovu temu, da poručim: Usta vas jebem, ova tema je 10 puta korisnija od one debilne teme, ne znam kako se zove uglavnom je o korisnim stvarčicama koje olakšavaju život. Samo da vam kažem da niko normalan neće koristite vaše fore, a svaki alkoholičar će jesti čokoladu posle dva unučića vinjaka da manje naduva!
- М♦
Thilmo zajebavaš? au majku mu
- М♦
Ne idem ja da se napijem ko stoka, al ne mogu trezan da funkcionišem sa pijanim ljudima, tri piva odrade svoje uglavnom.
- М♦Gledao to zilion puta.
A i Mortal Kombat si gledao zilion puta pretpostavljam. Balavac jedan balavi.
- М♦Ne razumem zašto si ovo napisao
Kako te nije sramota da tako napadaš Thilmoa. 'kurče se' 'kuku lele mama tata'? Marš balavac, čojek se napjo i imo udes, svakom može čojeku da se desi, osim naravno nekome ko nije čojek, ko ne pije i ne vozi. Ja sam vozio mrtav pijan iljadu puta, sreća nikad me nisu u takvom stanju ustavljali niti sam napravijo udes. AL da jesu naduvao bih preko 4 promila garant
- М♦
Ooo sačuvaj me bože bosanaca i sakloni ++ marš ubosnu