Kako se napiti i naduvati manje od 0.30?
  • М♦

Ima li ovde vozača? Da ne dužim priču o tome zašto ne idem taksijem, zašto ne idem peške, zašto me neko drugi vozio, zašto pijem kad vozim, skoncentrisaću se na pronalaženje odgovora. Evo nekih mojih iskustava: popio dva pelinkovca + dva ili tri piva 0,5, prošlo dva sata, jeo, prošlo pola sata, naduvao 0,33 i platio 5000. Drugi slučaj: popio 1.5l pive, prošlo sat vremena, pojeo parče torte i čašu kisele i naduvao 0,24 i nasmejao se pajkanu u facu. E sad, ja imam posebne metode koji bih podelio sa vama, i ako neko ima još neki savet u vezi ovoga nek doda:
    -kad duvaš uzimaj vazduh kroz nos, a duvaj iz usta, nikako iz pluća
    -čim aparat počne da pišti prestani da duvaš
    -žvakanje žvake, pušenje cigara, hrana, jogurt, i naravno gutanje čašice zejtina pomaže

Prošli izlazak ja se napijem i to baš kao pička, vinjak sjebem, malo rakije neke, piva dva, još mi neka pička dala koktel da podelim sa njom, na kraju svega toga ja se ispovraćam, popijem guaranu, i pojedem pljesku sa lukom. Nisu me zaustavljali ali kontam da ne bih ništa naduvao i da bi moj master plan uspeo.

Elem, večeras neki smarački bend na koji srednjoškolke vlaže nastupa u mom gradu, iako mi se sere od tog benda ipak ću izaći, napiti se, jbg bolje nego da ladim jaja kući.
    Pre izlaska kupiti: jogurt, dva djevreka, flašu kisele, pakovanje žvaka.
    Posle izlaska povratiti alkohol pa pojesti sve to.
    Master plan.
    Eto ako sam nekome pomogao drago mi je.
    SMRT ŽANDARIMA HEHE

• YouCantHandleTheTruћ

Posle izlaska povratiti alkohol pa pojesti sve to.

Једеш то што повраћаш? Боље иди пешке или таксијем.

• Makaronac

nađeš kakvu pičku, izjebeš je, preznojiš se i ko nov

• kizo

Još jedan govnojed.

• Шљиворад Тртовић™

Треба да се утренираш. Хе хе
    Кад дуваш балонче, дувај лагано, из уста, кроз СТИСНУТЕ зубе. Жвака обавезно. Попио кило и по пива за 45 минута, после 15 минута ми дали да дувам, 0,1, ја кез око главе удариЈо.

• Natnat

Da te pitam nešto. Zašto piješ ako posle sve brže bolje ispovraćaš? U čemu je poenta?

• Makaronac

Piroćanac je.

• zoom

Ja se ili usvinjim od alkohola ili ne dohvatam tako mi ovakve tehnike nisu od pomoći. Kad popiješ pola litra žestine za kratko vreme možeš duvati kroz nos koliko hoćeš.

• kizo

Ili duvaj kurac, svejedno.

• _

Parkiraj telefon kada voziš

• zoom

Poneseš 10, 20 evra za pandura u zavisnosti koliko si trešten.

• Truleks Krpa

kad duvaš uzimaj vazduh kroz nos, a duvaj iz usta, nikako iz pluća

Kako misliš da neko može ovo da izvede?

• kizo

Diši pankreasom, to oće reći.

• Natnat

Pa valjda hoće da kaže da ne izduvaš sve što imaš u plućima, nego onako sitno.
    Ne prskati u usta one osveživače daha u ovom slučaju. Sadrže alkohol.

• Truleks Krpa

ja mislim da maestro hoće da kaže da preusmeriš vazduh iz nosa direktno na usta, bez prolaska istog kroz pluća. Samo ne znam na kom načinom to može ljudsko biće da izvede.

• Natnat

Sjajno razmišljanje krpo :))
    Aj zakuni se da nisi probao?

• Skočimiš

Niste čuli za kružno disanje, circular breathing?

To se uči kad učite duvačke instrumente.

• Natnat

Može znači? Bar u Paintu :)

• enemyofthefreeworld

Јеси ти онај што је јебо скрндеља?

• Truleks Krpa

Možda i može u realnosti. Sačuvaš čep rubina, stomaklije šta god si lokao. Kate zaustavi policija mećeš čep u usnu šupljinu. Pre duvanja uvlačiš dijafragmom vazduh kroz nos i puštaš čep do larinksa koji sprečava dalji prolazak vazduha do pluća. Izduvavaš deo vazduha od čepa kroz usta zajedno sa čepom koga zaustaviš zubima da ne ispadne van. Mišn akomplišt.

• Leprikon

МАТОРИ ХВАЛА ЗА ОВЕ САВВЕТЕ СВАКАКО ДА ЋУ ДА ИХ ПРОБАМ СЛЕДЕЋИ ПУТ КАД ОДЕМ НЕГДЕ ГДЕ СЕ ЛОЖЕ СРЕДЊОШКОЛКЕ И ТЕ БЕНДОВЕ, ОСТАНИ МИ ДОБАР ЖИВЕО БОБ МАРЛИ ПИС

• М♦

Треба да се утренираш. Хе хе
    Кад дуваш балонче, дувај лагано, из уста, кроз СТИСНУТЕ зубе. Жвака обавезно. Попио кило и по пива за 45 минута, после 15 минута ми дали да дувам, 0,1, ја кез око главе удариЈо.

Bogotac. Ne znam koliko košta to sranje za duvanje, balon da ne kažem, možda nije loše kupiti to i pre vožnje duvati pa vidiš koliko si naduvao i onda znaš da li smeš ili ne smeš da voziš

• М♦

Truleks jako duhovit momak. Hteo sam da kažem da ne treba duboko udisati vazduh, naravno da ne možeš udahnuti i izdahnuti a da vazduh ne prodje kroz pluća, poenta je da što manje vazduha udahnuti.

• mixmax

Niste čuli za kružno disanje, circular breathing?

Kružno disanje se izvodi tako što naduvaš obraze IZ PLUĆA, a zatim udahneš vazduh kroz nos (u pluća), dok duvaš iz obraza u trubu , tj alko-tester. Znači i dalje duvaš vazduh koji je bio u plućima i "obogatio" se isparenjima.

puštaš čep do larinksa koji sprečava dalji prolazak vazduha do pluća.

2. Pokušavaš da se ne ugušiš dok pandur laganim pokretima uzima tester i iskusnim pogledom analizira rezultat...
    ..
    .

Mišn fejld

3.

• Makaronac

Uvek pri sebi imaj jarana koji ne pije a ima vozačku dozvolu. Ili pičku.
    GG

• М♦

Natnat svidje mi se kako razmišljaš hehe, ako si za romantičnu večeru uz najbolje sremske tamburaše i banatski rizling javi se ;))

• Makaronac

hah banatski rizling
    jebo mater, jesi piroćanac

• Thilmo

Ја сам пре пар месеци имао удес, омањи, дошли пандури, надувао 2.01 промила.

Стриц од моје цуре, полицајац, ме је сутра дан питао што нисам појео чоколаду док сам чекао да дође полиција. Ето, нисам пробао, али чим то каже полицајац који ускоро иде у пензију, вероватно помаже.

• BR

NE PIJAN ZA VOLAN! NIKAD! NAPUŠEN OKEJ, VOZIŠ 20 NA SAT, ALI PIJAN NIKAD!

• М♦

Ја сам пре пар месеци имао удес, омањи, дошли пандури, надувао 2.01 промила.

Стриц од моје цуре, полицајац, ме је сутра дан питао што нисам појео чоколаду док сам чекао да дође полиција. Ето, нисам пробао, али чим то каже полицајац који ускоро иде у пензију, вероватно помаже.

OPAAA EVO DVE ČOKOLADE NAJLEPŠE ŽELJE U ORMARU

• М♦

jebo mater, jesi piroćanac

Sremac druže

• Makaronac

NE BRŽE OD ŽIVOTA!

• М♦

Nema ni spida da se iscima majku mu, svi u kraju popadali

• М♦

A vama što bojkotujete ili trolujete ovu temu, da poručim: Usta vas jebem, ova tema je 10 puta korisnija od one debilne teme, ne znam kako se zove uglavnom je o korisnim stvarčicama koje olakšavaju život. Samo da vam kažem da niko normalan neće koristite vaše fore, a svaki alkoholičar će jesti čokoladu posle dva unučića vinjaka da manje naduva!

• Thilmo

Еј, а ладно сам тако одваљен од алкохола, док сам седео у марици и чекао да дувам, питао пандура да дува уместо мене, пошто сам много пио.

После тога су ме одвели 12 сати на трежњење. Судија ме ребнуо 120 000 динара.

• М♦

Thilmo zajebavaš? au majku mu

• enemyofthefreeworld

То што ти хоћеш да убијеш себе или неког другог зато што си неодговорни алкос то је само твој проблем, и није баш да имаш право да јебеш у уста оне који не желе да учествују у томе. Надао сам се да тролујеш, али није то у принципу ни битно.

• Makaronac

Ja kad idem u grad da se napijem ko stoka, ključeve od auta ostavim kući.

• М♦

Ne idem ja da se napijem ko stoka, al ne mogu trezan da funkcionišem sa pijanim ljudima, tri piva odrade svoje uglavnom.

• Dragisic

Кап бриона у зеницу ока свога.

• Thilmo

Слажем се, јесам урадио дебилну ствар. А удес је био омањи, нико није повређен, само је напрсао браник. А нисам могао да верујем да сам дувао 2.01, то спада у тешко алкохолисано стање, да је било 1.99 казне су много, много мање. Елем, свеједно сам сјебао ствар. Од сад само таксијем.

• zoom

Vole ljudi da se mangupiraju i kurče dok ne naprave sranje. Posle bude kuku lele mama tata pomagajte. Gledao to zilion puta.

• М♦

Gledao to zilion puta.

A i Mortal Kombat si gledao zilion puta pretpostavljam. Balavac jedan balavi.

• zoom

A i Mortal Kombat si gledao zilion puta pretpostavljam. Balavac jedan balavi.

Ne razumem zašto si ovo napisao

• М♦

Ne razumem zašto si ovo napisao

Kako te nije sramota da tako napadaš Thilmoa. 'kurče se' 'kuku lele mama tata'? Marš balavac, čojek se napjo i imo udes, svakom može čojeku da se desi, osim naravno nekome ko nije čojek, ko ne pije i ne vozi. Ja sam vozio mrtav pijan iljadu puta, sreća nikad me nisu u takvom stanju ustavljali niti sam napravijo udes. AL da jesu naduvao bih preko 4 promila garant

• Риха Дисидент

Koji si ti poraz od čovjeka.

• М♦

Ooo sačuvaj me bože bosanaca i sakloni ++ marš ubosnu

• zoom

Prvo, nisam uopšte napisao Tilmou nego sam se nadovezao na post od enemija a ovaj je uleteo pa je tako ispalo.
    Drugo vozač sam 12 godina i nagledao sam se svačega od pijanih vozača. Najviše volim likove koji se kurče za volanom pa posle prose pandure i potplaćuju.