UEFA tim sveta 2013
  • FAĐO

Ovde možete da glasate za tim sveta za 2013. godinu. Ko po vama najviše zaslužuje da se nadje u tom timu? Da li se slažete sa izborom kandidata za tim sveta? Da li mislite da je neko izostavljen?
    EDIT: Glasajte za ove naše, nemoj da ste sise.

• Sub Focus

ja glasao za ostojića

• М♦

Boli me kurac da glasam.

• dusan1001

Jel ima da se glasa za šćepotelija

• Марко 

Биће пола Барселоне.

• Sub Focus

zapravo su iz barselone stavili samo pikea i mesija kao opciju, prilično sam zadovoljan

• Dilan Dog

Ja šibao samo one koje gotivim. Ništa sezona, ništa golovi i dobra igra.
    http://zaslike.com/files/e40os4e8pxda7jvvbusz.jpg

• Lamarr

u izboru nema luisa suareza. govna.

• Denisx

zapravo su iz barselone stavili samo pikea i mesija kao opciju, prilično sam zadovoljan

Sama cinjenica da se pike našo u tom izboru govori o tome kako je ovo smješno. I guraju Kaziljasa koji sjedi na klupi, više je presjedio nego što je igro a nema Wajdenfelera. Ja stvarno ne znam zašto se toliko forsiraju igrači Reala i Barselone ko da im je zapisano da moraju biti tu. Njemčki giganti su im dobro očitali bukvicu u polufinalu LP

• enemyofthefreeworld

Јебо вас Нојер, огавније створење није шетало зеленим тепихом. Гласо сам за ове наше, занимљиво је, штета што није мало боља понуда.

• Sub Focus

Njemčki giganti su im dobro očitali bukvicu u polufinalu LP

pa iz borusije i bajerna ih ima desetorica, ne vidim problem? iz reala i barselone ako sam dobro prebrojao ukupno petorica. taman toliko.

jebote ljudi su igrali polufinale lige šampiona, normalno da će staviti makar nekog. džizs

• Denisx

Razumijem to stavit nekog, ali Pikea najveca rupa, njegova sreca je samo sto Barsa ima dobar posjed lopte tako da su protivnicke ekipe rijetko na njegovoj polovini.

• Стеван

Ладно нису ставили Суареза. Који је убр управо постигао хет-трик и то све голчине.

Ала глумите хипстере са нестављањем Месија и Роналда. Нису ни мени омиљени фудбалери, али стварно не знам шта треба људи још да ураде, ако не заслужују да се нађу у најбољих 11.

Нећу да гласам на сајту због Суареза (ала сам им напакостио!), написаћу овде шта бирам из понуде:

Чех
    Лам - Компани - Силва - Алаба
    Озил - Јаја - Гилдоган
    Меси и Роналдо по крилима и Златко у шпицу

У пракси би се вероватно поклали око тога ко ће највише да дрви лопту, али у теорији ми изгледа страшно добро.

• Rosoneri

http://en.toty.uefa.com/images/teams/EF4DAB2A0830E58C7CF0AD0DCA753789.jpg
    dosadno mi pa izarbo vako, sto neko gore kaze jebe mi se za dobre igre i to
    metno mi levandovskog umesto matica al mrzelo me da menjam formaciju

• Blake Griffin

http://en.toty.uefa.com/images/teams/07E276A06EF313CC9299E0794D42F7E6.jpg
    Malo sam se sprdao.
    Aj da na ovoj temi nešto razjasnimo: jesam ja jedini lik koji ne može jebenim očima da gleda ono precenjeno drvo od Levandovskog? Kako bih ga jebeno išutirao i vratio u jebeni Leh da tamo glumi napadača.

Јебо вас Нојер, огавније створење није шетало зеленим тепихом.

U kom smislu ogavnije? xD

• TheUndertaker

ovo je golo govno.

• enemyofthefreeworld

U kom smislu ogavnije? xD

Неам појма, лик је просто иритантан, сав је курчевит и ћосав. лоло
    Ма пола Бајерна ме нервира, Манџукић, Робен, Рибери, јбт, не могу очима да их видим. Јао да, имају и шиптара на позицији шиптара што би Запата реко.

• Nienna

Заборавио си ињесту

• Стеван

Gazeta delo Sport, tim sveta 2013. godine: Manuel Nojer (Bajern Minhen) – Filip Lam (Bajern Minhen), Neven Subotić (Borusija Dortmund), Tijago Silva (PSŽ), David Alaba (Bajern Minhen) – Bastijan Švajnštajger (Bajern Minhen), Ilkan Gindogan (Borusija Dortmund) – Eden Azar (Čelsi), Frank Riberi (Bajern Minhen), Kristijano Ronaldo (Real Madrid) – Robert Levandovski (Borusija Dortmund)

• don_brate

које срање од тима не верујем. какав црни тијаго силва, еден азар? ма дај бре које срање

• Стеван

азар је у топ 15-20, игра одлично целе године. а то за тијага силву ми реци само још једном па ћеш да видиш !

• don_brate

ма ови италијани су малоумни, па један једини играч из премијер лиге... ма страшно двојица из борусије ма беште италијани у курац