Predlog: Da se vrati odabiranje postera koji su skrinsot nekog novinskog clanka.
  • Рус

Zasto?
    Zato sto ima puno jebljivih postera te vrste, nego sa klasicnim slikama.

• izijem flips

Ruse poznajes li Condoleezzu Rice igrom slucaja?

• Рус

Ne poznajem.

• Стеван

Једно велико против, зато што се у већини таквих постера аутор обраћа особи са слике, човек прича са принтскрином, буде ме срамота.

• javio

Vratite. Nemojte. Banujte. Tucite. Poklanjajte. Odabirajte. Predlog. Prilog
    Imenice i zamenice.Glupe teme. Blesavo članstvo. Zaludjen narod. Srbijo medju šljivama. I samo dotle do tog kamena, do tog bedema. Frkće pokiso konjic i žurno u selo grabi,mudno je nebo dvo. Njišti Damjanov zelenko.Možda spava sa očima izvan svakog zla. Oj bogami nije umro Rade, nije umro već se ukurvio.Kod kojih smo zime zimovali, zimovali blago ostavljali. Baci gusle uzja vranca preko zete predje vode i na hatu pomamnome preko polja gradu ode. U plićaku u vrbaku gde je tiha troma voda, gde dežurna roda hoda,ggde se čaplja važno četka,gde je ševar gust ko četka,gde se vuku barske zmije,gde se mnogo tajni krije, gde žubori Dunav plav mene čeka skriven splav...

• Nash Bridges

if aj vaz a rič grl nananannananananananna na nanan anaaaa

• Truleks Krpa

Рус - Ostaće mi upamćen kao rus koma, legendarni čekaoničar , dobar čovek i sve stvarno najbolje.

• KBO!

da se pobanuju ove spodobe više sunce mu božije, pa jel mora svaki defektaš da otvori temu na forumu jebo te život.
    De modovi radite nešto da ne dogori opet.

• sunshine

E ovo ako ne popravi ovaj sajt ništa neće. To nam je poslednja slamka.

• ps

Prijedor

• Марко 

ајде бре банујте овог пица коначно јебо вас он за који курац више сере овде докурчио је народу

• Рус

Dokurcim vam sekama.
    Moste mi se sagnete. ono lagano smekerski da mi popusite.
    Izašao je novi zakon o pušenju. Kazna za pušenje u zatvorenom prostoru je 250km, dok meni možeš popušiti za 20km. Samo nazovi....

• Puzzle-Fox

http://i.imgur.com/W06OnBx.gif

Ne odabiraju se više posteri iz kurira :((((((((((((

• JUGOSLOVEN123

suR hahahahahahahahahah

• ps

Hahaha jbt da je 00 bas bio klinac ono i sxalili bi se ljutim posalicama na njegov racun ali ako je 97 e to je onda totalno druga prica. Totalno

• Рус

Stari 3 dine, mlogo znaci

• JUGOSLOVEN123

DA SA 17 GODINA JA SAM FORMIRANA LIČNOST ALI SA 15 SAM KLINAC DA

• ps

Jel sxetasx kozxuru?

• Carl Cox

Pa skontali smo da nemaš više od 15 kad si rekao da nisi imao pojma da je Pekmen igrao u Paći. Između ostalog. Da se svakodnevno potkrepiti ta pretpostavka.

• Рус

Sto je najgore, to je poslao jednoj zenskoj iz cekaonice u pvt, mislivsi da ce jebat.

• Đoto

ODLIČNA TEMA PEETZ
    D
    L
    I
    Č
    N
    A

T
    E
    M
    A

P
    E
    E
    T
    ZTEEP AMET ANČILDO

• JUGOSLOVEN123

Sto je najgore, to je poslao jednoj zenskoj iz cekaonice u pvt, mislivsi da ce jebat.

da pice ja muvam đevojke preko vukajlije govoreći da imam 15 godina da

• Đoto

Slusaj care,to sto si debeo ili ruzan,visok,nizak,beo,crn,to sto ne znas da kazes neko slovo i nesto slicno,ne treba ni u jednom trenutku da te sputava od toga da uspes..poznajem mnogo gojaznih muskaraca koji imaju devojke i sve..pogledaj danasnje devojke,slomljene su,svaki muskarac samo razmislja kako ce da ih izjebe i sutne..ti budi drugaciji,bas zato sto si drugaciji..pokazi devojkama da si dobar lik,da ti nije vazan samo sex,da ih neces izneveriti,veruj mi da bi svaka devojka pre izabrala nekog debeljucu koji ce da je voli vise od sebe i koji ce umeti da je ceni,nego nekog zgodnog frajera kojeg ce da pokazuje drugaricama nekoliko dana,nedelja i onda kada dobije sta je zeleo i on ce naci bolju,jer bar ja mislim,da od lepse,postoji lepsa,od zgodnije postoji zgodnija..nadam se da sam ti pomogao ;)

• Рус

Brt, mogu nabaviti od Zeke celi pp.

• JUGOSLOVEN123

mlecni ne vidim poentu tvog posta

• JUGOSLOVEN123

ustv ne vidim razlog tvog posta, poentu vidim

• Đoto

Nema šta tu da se vidi Jugse.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.