Vukajlija Premijer Liga Predictor #4
  • Usain Bolt

Dobar dan kladioničari, kockari i iskusni pogađači i poznavaoci fudbalske igre. Dobro došli u četvrtu po redu sezonu Vukajlija Premijer Liga Predictora.

Ovako, za ljude koji ne znaju i koji nisu igrali prve tri sezonu i ostale predictore, fora je sledeća:

**POTREBNO JE POGODITI TAČAN REZULTAT DATOG MEČA ILI BAR ŠTO BLIŽE TAČNOM.**

***JEDNOM SEJVOVAN REZULTAT MOŽE DA SE MENJA DOK NE STAVIŠ KATANAC!***

Pošto je zadovoljio standarde velikog broja Vukajlijaša, ostajemo na sajtu na kojem smo igrali i Svecko, Čempijons i prošlu sezonu Premijer Lige, tj. na ovom sajtu:

Tu se možete registrovati (ako već niste) i za pristup našoj ligi idete ovako:
    Ovaj link http://www.superbru.com/epl/dashboard.php
    **FIND A POOL**
    i onda ukucate Vukajlija Premier Prediktor #4 i ukucate (ako vam traži) sledeći kod:

jazzsuns

Što se tiče bodovanja, lepo je Gruja objasnio ovde, a ako nekom nije jasno neka me pita objasniću. Mislim da ima i na sajtu objašnjeno.

Liga počinje **13.08.2016.** tako da bi bilo lepo da se registrujete i postavite rezultate do tada. Imamo dve lige, glavnu ligu i **MATEvsMATE** tj. ligu u kojoj se svako kolo borimo međusobno ko i timovi u Premijer Ligi.

Titulu brani u glavnoj ligi MaReEeEeEeE', a kako nam je bilo prošle tri sezone možete videti ovde:
    1. sezona - http://vukajlija.com/forum/teme/54619
    2. sezona - http://vukajlija.com/forum/teme/63233
    3. sezona - http://vukajlija.com/forum/teme/67425

Prethodni šampioni:

Sezona1:
    Obična liga: **Usain Bolt**
    MATEvsMATE: Nije bilo
    Sezona2:
    Obična liga: **Gazimudo**
    MATEvsMATE: **Usain Bolt**
    Sezona3:
    Obična liga: **MaReEeEeEeE'**
    MATEvsMATE: **Fađo**

***Samo ja, Usain Bolt, za sad imam u obe kategorije titule, u glavnoj ligi i u MATEvsMATE.
    Niko nije uspeo da osvoji dve titule u jednoj kategoriji.
    Niko nije uspeo da odbrani titulu.
    Niko nije uspeo da osvoji duplu krunu.***

Nemojte odustajati jebote na pola sezone, probajte da igrate do kraja! Srećno pikanje, neka najbolji pobedi i da JEBEMO PREDIKTORA JAKO!!!!

• Zelen Lukac

OPA! Ajmo der.

• crnigrujan

Vicešampionska tacna prošle godine nije mala stvar ali ovo je moja sezona, osećam to. Agresivno idemo na titulu od samog početka.

• Usain Bolt

Gruja i Fađo upali, poslao sam nekima pozivnice. Idemo još 10 dana i jebemo Englezoaaaaa

• zeussick

Akceptuj me Bolte

• MaReEeEeEeE'

Брани се титула!

• bvdlga

JEBACU VAS OVE GODINE NE IDEM NA POLA SEZONE BICE ZAJEBANO ALI VOLIM KAD JE GUSTO

Kako da se prijavim?

EDIT: Aha pise za pismene

• Usain Bolt

Sutra počinje! Ne zaboravite prediktovati

• FAĐO

Upadajte ljudi. Baš nas je malo.

• bvdlga

USAINE ADDUJ ME

• Zhajk

kako mi uterao Costa sa ovim golom bem mu mater

• Usain Bolt

Bvdlga poslah ti invite

• FAĐO

Prvi put mi se desilo da zaboraim da prediktujem. Jebem ti kolo sa utakmicom u petak.
    EDIT: Izgleda da ipak mogu da prediktujem sve tekme sem prve. OPAAA Možda se i pomerim sa zadnjeg mesta na tabeli.

• Zhajk

ma može, ali opet djavole sam i ja zaboravio
    uhvatila me groznica od olimpijade

• electrolover

gruja jebe kurcom u picku
    bravo grujane

• crnigrujan

Bome nisam loš, trenutno prvi u Evropi. Međutim, i dalje stojimo čvrsto na zemlji i gledamo u svoje dvorište jer svi znamo da je prvenstvo tek počelo, lopta je okrugla a đevrek je s rupom.

• Usain Bolt

Suvereno vladam ovom igrom. Toliko

• bvdlga

JEBACU VAS OVE GODINE NE IDEM NA POLA SEZONE BICE ZAJEBANO ALI VOLIM KAD JE GUSTO

Da ne bude da ne ispunjavam obecanja, jebem jako i do samog kraja, kad bih ovako fantazi i kladzu igrao gde bi mi bio kraj

• crnigrujan

Čestitamo Bajagi na ubedljivom prvom mestu, bilo je vrlo izvesno veći deo sezone, ajd bilo je povuci potegni tu negde oko polovine međutim šampion se opet odlepio, i to je, što bi reko Minja Subota, bilo to.

Borba za drugo mesto je već bila mnogo zanimljivija, pred kraj se surovo zagužvalo kad su Usain, a zašto ne i Elektrolover dodali gas. Međutim, dobrom partijom u poslednjem kolu Gruja, to jes ja, vraća drugu poziciju u stopu praćen i svojim navodnim duplakom Random koji niotkuda izbija u treći plan.

Pretplatih se na tacne izgleda ko Nadal al neka, biće bolje sledeći put, svaka čast svima na fer borbi i više sreće sledeći put.

• electrolover

Bolte, ocemo li opet?

• bvdlga

Ja sam spreman kao zapeta puska, a ovog puta planiram svoje znanje da unovcim, a bogme i da pogodim bar 7 tacnih i uzmem 1000eur od superbrua!

• Usain Bolt

Nek neko napravi temu. Ja ne mogu

• Shir Kahn

Ovo je prosle sezone bilo do jaja onda je dosao euro i sve zajebao.

• electrolover

Napravio sam ligu, Vukajlija PL Predictor #5, i poslate su pozivnice nekima koji su ranije igrali.
    Kasnije popodne cu da otvorim temu ovde..

edit: napravljena i h2h, Vukajlija PL Predictor h2h #5. Takodje poslate pozivnice nekima sto su vec igrali..

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.