Пошто такмичење почиње у суботу утакмицом Манчестер јунајтед - Свонси, време је да се отвори нова тема. Иза нас је припремни период где су најјачи клубови углавном терали лопту по САД-у, играјући доста јаке припремне утакмице. Прелазни рок је био јако занимљив, а може се очекивати још неки звучан трансфер. Мене је нарочито импресионирао скаутинг тим Манчестер ситија, јер је успео да пронађе Бразилца Фернанда, који се од "староседеоца" Фернандиња разликује само по последња три слова у презимену. Почињем да мислим да негде у Бразилу постоји лабораторија за генетски инжињеринг у којој се за потребе европског тржишта серијски производе играчи везног реда, али без вица у игри који се природно усваја на плажама Бразила. Челси је очерупао Атлетико, а Арсенал, Јунајтед и нарочито Ливерпул покуповали све што вреди у Саутемтону.
Сад иде онај део када ти персирам, да би се осећао значајније док износиш мишљење о следећим питањима: Ко вам је фаворит за освајање? Ко ће завршити у прва четири, а ко извисити за ЛШ? За кога мислите да је најбоље одрадио прелазни рок? Ко ће највише показати од нових играча?
За крај уводног поста, поверљива информација о једном неуспелом трансферу.
Доктор Ливерпула: Да ли сте играли за Саутемптон?
Лоик Реми: Не.
Pa realno borba za trofej je skroz realna opcija sa ovim timom, da budemo objektivni. I prošle sezone Arsenal je više od polovine sezone bio na prvom mestu ali je povreda Arona madjije koji je vukao tim učinila da padnemo, plus se to desilo u februaru kad je Arsenal imao neverovatno strašan raspored..
Ozil je za sezonu iskusniji, Remzi je opet počeo gde je stao. Odbrana je okej (mada bi mogao jedan štoper).. A napad je strašan..
Arsenal može da sastavi dva vrlo respektabilna tima trenutno:
https://pbs.twimg.com/media/Bu6MiTxCYAA6AOj.png
Boga mi, bice zanimljivo gledati Mancester Junajted ove sezone. Sasvim zadovoljavajuce su igrali na ovom turniru u Americi. Takodje mislim da je i Liverpul napravio odlicnu ekipu koja moze da se bori za titulu, dok u LS sve otvoreno za njih.
Sve u svemu, bice ovo jos zanimljivija sezona nego prethodna.
Pošto tradicionalno nemam favorita u PL ligi i dalje ću se pre svega voditi maksimom ''Samo ne Šiti!'' Ipak rispekt za Pelegrinija, Silvu, Aguera i Turea.
Arsenal je dobar, uz još jednog stopera, konstantnog Ozila i bez previše povreda mogu još bolje nego lane.
Liverpul je nešto najbliže klubu koji podržavam u Engleskoj, ali su me malo razočarali kako su se poneli prema Suarezu, sveukupno imaju bolji tim neg prošle sezone, ako me kupe opet igrom verovatno ću njih da podržavam.
Gotivim Murinja, ali ovaj Čelzi me nešto ne oduševljava, ravnodušan sam, i ne moraju da osvoje što se mene tiče.
Totenhem isto ima opasan roster, e sad ako se to sve lepo složi može da bude zabavno.
Mančester je verovatno najzanimljiviji za gledanje da se vidi kako će Van Gal da reformiše tim i sve da skocka, ipak predviđam da će ovo biti samo prelazma sezona. Rafael, Čičerito i Felaini napolje, lord Velbek i Cleverli ostaju. Huzah!- S
А јесте сад 300 тема, једна обична Премијер лига тема је довољна ал не, више волите овако..
ОВА СЕЗОНА ЈЕ НАША!
Стиви Џи

Мени ће бити занимљиво гледати Арсенал ове године јер мислим да ће им напад (Боже здравља!) бити незадржив. Волио бих да се они и мој Ливерпул тучу за титулу. Манчестер Јунајтед ће ове сезоне највјероватније завршити у прва четири, као и деструктор фудбала Мурињо. Неки ми се осјећај врма да би сити лако могао да га угаси ове сезоне.
- S
Тешко, Жиру је ту стандардно сигуран а видиш да се и Саного распуцао, неће се тај наиграти..
- S
0-1
Armine zasto lazes Armine
- S
Nema ovo veze sa njim, ne lupaj.

Realno LVG nije imao pravi igrački kadar, nema čovek sa kim da igra. Odbrana katastrofa, neophodna minimum 2 igrača u odbrani i 1 u sredini. Flečera i Janga prodati nekome, a Kagavu ubaciti u igru, ne znam što sedi na klupi. A i realno ako treba da se gubi, bolje je da se izgubi prvi meč, sad se videlo gde su potrebne izmene.
- S
http://tvboxuzivo.blogspot.com/
Evo vam sirotinjo, ima sve, arene, sportklubovi, šta vam duša ište. Treba vam VLC player za neke kanale.
- S
Ako nista drugo Fergi je imao raspolozenog RVP koji je davao izmedju 25 i 30 golova i najbolji stoperski tandem Rio i Vidic dok Van Gal sve svoje nade polaze u Dzonsa, Smolinga i Nanija koji je pre 2 godine zaboravio da igra fudbal. E da, i Veb je otisao u penziju.
Koji je kurac od ekipe ovaj Totenhem jebemihusta!!!+1