Премијер лига 2014/15
  • Стеван

Пошто такмичење почиње у суботу утакмицом Манчестер јунајтед - Свонси, време је да се отвори нова тема. Иза нас је припремни период где су најјачи клубови углавном терали лопту по САД-у, играјући доста јаке припремне утакмице. Прелазни рок је био јако занимљив, а може се очекивати још неки звучан трансфер. Мене је нарочито импресионирао скаутинг тим Манчестер ситија, јер је успео да пронађе Бразилца Фернанда, који се од "староседеоца" Фернандиња разликује само по последња три слова у презимену. Почињем да мислим да негде у Бразилу постоји лабораторија за генетски инжињеринг у којој се за потребе европског тржишта серијски производе играчи везног реда, али без вица у игри који се природно усваја на плажама Бразила. Челси је очерупао Атлетико, а Арсенал, Јунајтед и нарочито Ливерпул покуповали све што вреди у Саутемтону.

Сад иде онај део када ти персирам, да би се осећао значајније док износиш мишљење о следећим питањима: Ко вам је фаворит за освајање? Ко ће завршити у прва четири, а ко извисити за ЛШ? За кога мислите да је најбоље одрадио прелазни рок? Ко ће највише показати од нових играча?

За крај уводног поста, поверљива информација о једном неуспелом трансферу.
    Доктор Ливерпула: Да ли сте играли за Саутемптон?
    Лоик Реми: Не.

• Давид

тадић би требало да искида, а богами и марковић.

• Usain Bolt

Liverpul osvaja pozz
    Edit: Dođite da pikamo prediktora!

• Dukka

Saće dođu navijači arsenala da se lože kako ih ove sezone konačno čeka borba za trofej

• sunshine

I onda će da dodju Liverpulovci da isto tako kenjaju kako je ovo njihova sezona.

• Towelie_

Bice zanimljivo. Ne bih da prognoziram nista, ali ceka nas paklena sezona i radujemo se jako. POCINJEEEEEEE

• Dukka

Haha, samo sam čekao, ja nisam liverpulovac, mada znam zašto misliš da jesam. Više sam za crveni deo mančestera

• sunshine

Pa realno borba za trofej je skroz realna opcija sa ovim timom, da budemo objektivni. I prošle sezone Arsenal je više od polovine sezone bio na prvom mestu ali je povreda Arona madjije koji je vukao tim učinila da padnemo, plus se to desilo u februaru kad je Arsenal imao neverovatno strašan raspored..

Ozil je za sezonu iskusniji, Remzi je opet počeo gde je stao. Odbrana je okej (mada bi mogao jedan štoper).. A napad je strašan..

Arsenal može da sastavi dva vrlo respektabilna tima trenutno:
    https://pbs.twimg.com/media/Bu6MiTxCYAA6AOj.png

• Dukka

Ma imaju okej tim, doduše i dalje smatram da je odbrana malo slabija, al' skrpiće se to za neko 3-4 mesto :)

Nego me nerviraju navijači arsenala, ali ko mi je kriv kad idem na idiotski blic

• Sterija

Boga mi, bice zanimljivo gledati Mancester Junajted ove sezone. Sasvim zadovoljavajuce su igrali na ovom turniru u Americi. Takodje mislim da je i Liverpul napravio odlicnu ekipu koja moze da se bori za titulu, dok u LS sve otvoreno za njih.
    Sve u svemu, bice ovo jos zanimljivija sezona nego prethodna.

• PuppetMaster

Navijam za Arsenal kao i uvek.

• Mister_NO

Pošto tradicionalno nemam favorita u PL ligi i dalje ću se pre svega voditi maksimom ''Samo ne Šiti!'' Ipak rispekt za Pelegrinija, Silvu, Aguera i Turea.
    Arsenal je dobar, uz još jednog stopera, konstantnog Ozila i bez previše povreda mogu još bolje nego lane.
    Liverpul je nešto najbliže klubu koji podržavam u Engleskoj, ali su me malo razočarali kako su se poneli prema Suarezu, sveukupno imaju bolji tim neg prošle sezone, ako me kupe opet igrom verovatno ću njih da podržavam.
    Gotivim Murinja, ali ovaj Čelzi me nešto ne oduševljava, ravnodušan sam, i ne moraju da osvoje što se mene tiče.
    Totenhem isto ima opasan roster, e sad ako se to sve lepo složi može da bude zabavno.
    Mančester je verovatno najzanimljiviji za gledanje da se vidi kako će Van Gal da reformiše tim i sve da skocka, ipak predviđam da će ovo biti samo prelazma sezona. Rafael, Čičerito i Felaini napolje, lord Velbek i Cleverli ostaju. Huzah!

• S

А јесте сад 300 тема, једна обична Премијер лига тема је довољна ал не, више волите овако..

ОВА СЕЗОНА ЈЕ НАША!

Стиви Џи

• sunshine

Neka bolje ovako svake sezone nova tema.. Baš je fora..

Evo moje prognoze:
    Za titulu se bore Čelzi i Arsenal..
    Treće mesto Liverpul
    Četvrto se tuču Mančesterovci.

Najbolji strelac Diego Košta

• decko_koji_obecava

С обзиром на то да је Бачка ушла у ПЛС, не видим како неко може да стигне да прати и ово говно од лиге.

Кључ.

• decko_koji_obecava

А ако ухватим неки меч, навијаћу против Ливерпула и Арсенала, чисто зато јер су цигански клубови.

• Chavez

Januzaj dobio Gigsovu 11-ku. Ne znam kako da se ponašam povodom ovoga.

• Митке

Мени ће бити занимљиво гледати Арсенал ове године јер мислим да ће им напад (Боже здравља!) бити незадржив. Волио бих да се они и мој Ливерпул тучу за титулу. Манчестер Јунајтед ће ове сезоне највјероватније завршити у прва четири, као и деструктор фудбала Мурињо. Неки ми се осјећај врма да би сити лако могао да га угаси ове сезоне.

• PuppetMaster

Ja sam misljenja da Siti uzima 2-3 meste.
    Sta je sa Kembelom. Hoce dobiti sansu u Arsenalu ove sezone?

• S

Тешко, Жиру је ту стандардно сигуран а видиш да се и Саного распуцао, неће се тај наиграти..

• Давид

за јанузаја се правите да је белгијанац и да је као и сваки верни шиптар продо за репрезентацију. а реално, свако ко је мого испалио је.

• L@ki

КИ СУНГ ЈОНГ!1

• PuppetMaster

Dajte neki dobar strim. SK bi bio idealan.

• Џорди

Дајте неки стрим, па кад се заврши утакмица да вам узвратим својом прогнозом за ову сезону, да знате да пишете тикете супротно.

• S

0-1

Armine zasto lazes Armine

• Риха Дисидент

јебо ме манћеста да ме јебо манћеста

• Jericho

Nema ni ove sezone srece za nas tobdzije, tako da ce titulu opet uzeti neke furundzije. Tipujem na Siti, dajem im 80% sansi da ce da osvoje.

• Jericho

Jedinstvo briljira i ove sezone? Gde su ovi sto hvalise LVG?

• S

Nema ovo veze sa njim, ne lupaj.

• Давид

како пршти јеботе. најјаче фудбалско такмичење у историји игре је овогодишња епл + имаш блокбастер текму реал барса јачу него икад исто.

• zeussick

Realno LVG nije imao pravi igrački kadar, nema čovek sa kim da igra. Odbrana katastrofa, neophodna minimum 2 igrača u odbrani i 1 u sredini. Flečera i Janga prodati nekome, a Kagavu ubaciti u igru, ne znam što sedi na klupi. A i realno ako treba da se gubi, bolje je da se izgubi prvi meč, sad se videlo gde su potrebne izmene.

• Usain Bolt

LABUĐANI JEBU!!!

• Jericho

Ne jedite govna, niko ne kaze da je Jedinstvo dobar tim, ali je Fergi sa ovim raspadom osvojio PL, pa vi serite i dalje da je LVG dobar. Izgubio kod kuce od Labudovog brda jbt.

• Pakao Juga

Čelsi uzima tajtl ove godine laganini. Liverpul drugi, pa Mančester Siti, Arsenal, Junajted.

Zna li neko dobar sajt gde fazon stalno stoje linkovi ka mečevima Premijer lige? Sad bih na primer gledao Lester-Everton.

• Usain Bolt

Jebo Mančestera, Crne Mačke već vode

• zeussick

Zna li neko dobar sajt gde fazon stalno stoje linkovi ka mečevima Premijer lige? Sad bih na primer gledao Lester-Everton.

hahasport.com
    http://www.frombar.com/

• S

http://tvboxuzivo.blogspot.com/

Evo vam sirotinjo, ima sve, arene, sportklubovi, šta vam duša ište. Treba vam VLC player za neke kanale.

• Pakao Juga

LOOL Taman na vreme da vidim gol Mekgidija

• Pakao Juga

LOOOOL 1-1

Gledajte Evertona ljudovi, kakav meč

• Давид

јесмо направили фентази за ову сезону?

• MaReEeEeEeE'

Која лудница на Лондонском дербију!

• Usain Bolt

Koji je kurac od ekipe ovaj Totenhem jebemihusta!!!

• S

Ako nista drugo Fergi je imao raspolozenog RVP koji je davao izmedju 25 i 30 golova i najbolji stoperski tandem Rio i Vidic dok Van Gal sve svoje nade polaze u Dzonsa, Smolinga i Nanija koji je pre 2 godine zaboravio da igra fudbal. E da, i Veb je otisao u penziju.

Koji je kurac od ekipe ovaj Totenhem jebemihusta!!!

+1

• sunshine

TO ARONE BOŽOČE!!

• Towelie_

Prvi gol Arsenala iz ofsajda.