Лига Европе
  • John Dillinger

Не могу да верујем да нема теме. Актуелна сезона је 2012/13, овако...

Група А

Ливерпул
    Анжи Махачкала
    Удинезе
    Јанг Бојс

Група Б

Атлетико Мадрид
    Викторија Плзен
    Академика
    Хапоел Тел Авив

Група Ц

Олимпик Марсеј
    Фенербахче
    АЕЛ Лимасол
    Борусија Мехенгладбах

Група Д

Бордо
    Њукастл
    Маритимо
    Клуб Бриж

Група Е

Стеауа Букурешт
    Копенхаген
    Молде
    Штутгарт

Група Ф

Наполи
    Дњепар
    ПСВ Ајндховен
    АИК

Група Г

Генк
    Спортинг Лисабон
    Базел
    Видеотон

Група Х

Рубин Казан
    Партизан
    Интер
    Нефчи Баку

Група И

Олимпик Лион
    Ирони Кирјат Шмона
    Атлетик Билбао
    Спарта Праг

Група Ј

Марибор
    Тотенхем Хотспур
    Лацио
    Панатенаикос

Група К

Розенборг
    Рапид Беч
    Бајер Леверкузен
    Металист Краков

Група Л

Леванте
    Хановер
    Твенте
    Хелсингборг

• Малолетник

Гомила постова, немојте да спемујете без везе људи моји, полако.

• Марко 

Пошто има тема за скоро свако такмичење, ај да отворимо за српску лигу запад.

• enemyofthefreeworld

Јее....Јебаћемо Тромзоа? х)
    Освајају Наполи или Атлетико Мадрид!
    Серем, немам појма ко осваја.

• Малолетник

Ма осваја бриж, ко год да је, свиђа ми се како се изговара:

НАПРЕД БРРРРРРРРРИИЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖ

• enemyofthefreeworld

Да је тај Бриж ишта ваљао не би бијо у Пољској!

• John Dillinger

Серем, немам појма ко осваја.

Управо је зато и добро такмичење :)

• enemyofthefreeworld

Не знам, не бих реко баш. Некако ми у ЛЕ летаргичан фудбал све до неког четврт' финала, полу финала... Али добро, није лоше такмичење. Гледаћу га свакако.

• John Dillinger

можда ћете да се смејете али ја најискреније више волим ЛЕ од ЛШ. некако ми је пријатније за гледање, нема неких јаких имена и цео тим долази до изражаја, мени је такав фудбал пријатнији за око, наравно има и изузетака, дође један Фалкао и објасни, али је то доста ретко. да не спомињем то што је много неизвесније такмичење. не знам... ја бирам ЛЕ испред ЛШ.

• бури

jebeš li išta?

• Champy

можда ћете да се смејете али ја најискреније више волим ЛЕ од ЛШ. некако ми је пријатније за гледање, нема неких јаких имена и цео тим долази до изражаја, мени је такав фудбал пријатнији за око, наравно има и изузетака, дође један Фалкао и објасни, али је то доста ретко. да не спомињем то што је много неизвесније такмичење. не знам... ја бирам ЛЕ испред ЛШ.

+1

• John Dillinger

jebeš li išta?

јебем, бури тебра тражи прженицу на другом месту леба ти :)

• Vesli Snajps

LE sranje. Pola ekipa koje dođu i da su jače iole, tipa Liverpul i slični izvode druge postave na teren da igraju jer nema keša dovoljno, a moraju da biraju između LE i domće lige, pa gotovo uvijek biraju ligu. Vidjeli smo eto prošle kolo kako je Njukastl igrao, msm sa kojom ekipom, kao i Napoli, to je sranje.

• бури

LE sranje. Pola ekipa koje dođu i da su jače iole, tipa Liverpul i slični izvode druge postave na teren da igraju jer nema keša dovoljno, a moraju da biraju između LE i domće lige, pa gotovo uvijek biraju ligu. Vidjeli smo eto prošle kolo kako je Njukastl igrao, msm sa kojom ekipom, kao i Napoli, to je sranje.

ovo je skroz tačito...

• John Dillinger

управо ја о томе и причам, нема јаких имена али је фудбал зато занимљив за гледање, увек очекујеш неочекивано. клинци жељни доказивања некад могу и више да покажу од великих звезда. ја волим да гледам фудбал, небитно ко игра само ако је добра утакмица а у ЛЕ прошле сезоне сам видео много бољих утакмица од "дерби мечева" у ЛШ, много више голова, много отворенија игра. сам фудбал је лепши али као што рекох то је нешто моје, индивидуално.

• Марко 

Никад нисам погодио Куп УЕФА на клаџи, набијем га на курац.

• John Dillinger

Никад нисам погодио Куп УЕФА на клаџи, набијем га на курац.

јес зајебано у пичку материну! прошле сезоне Атлетико против Хановера било је 2:1 у Шпанији и то једва, у деведесетом је пао гол чини ми се, ја у реваншу играо на пролаз Хановера, контао сам набиће им један и укопаће се, швабе су то. они ретарди целу утакмицу убише тотално, ништа нису показали, Атлетико водио до осамдесетог онда га ови ућушкаше некако и тад је била навала, ја већ видим паре у џепу, рекох и ако дође до продужетака на свом су терену, кад оно дође Фалкао у деведесетом и објасни од које се дрво прави дудуче, прсо сам тад. а била је добра кинта, нешто око два сома на тикет од педес' дингера а задњи меч био тај :)

едит: а иначе се ретко кладим мада волем тако кад ЛШ и ЛЕ дођу до завршне фазе да испишем пар тикета, бацим који динар :)

• sunshine

Inter Totenhem produžetci jebote!! Ladno 3 0

• Срета-Штета

Како атрактивна ова лига. Цела сезона прошла, а ми још на првој страни. хехе

• TB

Јеботе, ја мислио да моја тема кошарка умире.... Овај Либор Козак кида у Лацију јебо га ћаћа....

• Мулти

Лацио осваја лигу европе.

• PuppetMaster

Djubre od takmicenja.

• Drug Raja _-_

I opet je uništitelj fudbala koji je u narodu poznat kao Čelzi prošao dalje. Samo da ne ponove sličan uspeh kao prošle godine koji je bio najveća šteta za fudbal u poslednjih 30g

• Billy Sharp

Žao mi Steaue.

• Larry Underwood

Ko neće da gleda Partizan evo linka za multiprenos LE
    http://tv.utakmica.rs/uefa-europa-league-simulcast/2
    Ingliš komentatori
    EDIT: Švabe ipak, ali nema veze, ne zabada slika.

• Sub Focus

voša i partizan gube. ladno će svi da poispadamo jebem ti lebac

• Larry Underwood

Rijeka je izbacila Štutgart sa 2:2 u Nemačkoj, prvi meč 1:1, dali su gol za 2:2 u 90.

http://www.soccerhighlightstoday.com/2013/08/video-vfb-stuttgart-2-2-rijeka-europa.html

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.