Не могу да верујем да нема теме. Актуелна сезона је 2012/13, овако...
Група АЛиверпул
Анжи Махачкала
Удинезе
Јанг БојсГрупа БАтлетико Мадрид
Викторија Плзен
Академика
Хапоел Тел АвивГрупа ЦОлимпик Марсеј
Фенербахче
АЕЛ Лимасол
Борусија МехенгладбахГрупа ДБордо
Њукастл
Маритимо
Клуб БрижГрупа ЕСтеауа Букурешт
Копенхаген
Молде
ШтутгартГрупа ФНаполи
Дњепар
ПСВ Ајндховен
АИКГрупа ГГенк
Спортинг Лисабон
Базел
ВидеотонГрупа ХРубин Казан
Партизан
Интер
Нефчи БакуГрупа ИОлимпик Лион
Ирони Кирјат Шмона
Атлетик Билбао
Спарта ПрагГрупа ЈМарибор
Тотенхем Хотспур
Лацио
ПанатенаикосГрупа КРозенборг
Рапид Беч
Бајер Леверкузен
Металист КраковГрупа ЛЛеванте
Хановер
Твенте
Хелсингборг
можда ћете да се смејете али ја најискреније више волим ЛЕ од ЛШ. некако ми је пријатније за гледање, нема неких јаких имена и цео тим долази до изражаја, мени је такав фудбал пријатнији за око, наравно има и изузетака, дође један Фалкао и објасни, али је то доста ретко. да не спомињем то што је много неизвесније такмичење. не знам... ја бирам ЛЕ испред ЛШ.
можда ћете да се смејете али ја најискреније више волим ЛЕ од ЛШ. некако ми је пријатније за гледање, нема неких јаких имена и цео тим долази до изражаја, мени је такав фудбал пријатнији за око, наравно има и изузетака, дође један Фалкао и објасни, али је то доста ретко. да не спомињем то што је много неизвесније такмичење. не знам... ја бирам ЛЕ испред ЛШ.+1

LE sranje. Pola ekipa koje dođu i da su jače iole, tipa Liverpul i slični izvode druge postave na teren da igraju jer nema keša dovoljno, a moraju da biraju između LE i domće lige, pa gotovo uvijek biraju ligu. Vidjeli smo eto prošle kolo kako je Njukastl igrao, msm sa kojom ekipom, kao i Napoli, to je sranje.
LE sranje. Pola ekipa koje dođu i da su jače iole, tipa Liverpul i slični izvode druge postave na teren da igraju jer nema keša dovoljno, a moraju da biraju između LE i domće lige, pa gotovo uvijek biraju ligu. Vidjeli smo eto prošle kolo kako je Njukastl igrao, msm sa kojom ekipom, kao i Napoli, to je sranje.ovo je skroz tačito...

управо ја о томе и причам, нема јаких имена али је фудбал зато занимљив за гледање, увек очекујеш неочекивано. клинци жељни доказивања некад могу и више да покажу од великих звезда. ја волим да гледам фудбал, небитно ко игра само ако је добра утакмица а у ЛЕ прошле сезоне сам видео много бољих утакмица од "дерби мечева" у ЛШ, много више голова, много отворенија игра. сам фудбал је лепши али као што рекох то је нешто моје, индивидуално.
Никад нисам погодио Куп УЕФА на клаџи, набијем га на курац.јес зајебано у пичку материну! прошле сезоне Атлетико против Хановера било је 2:1 у Шпанији и то једва, у деведесетом је пао гол чини ми се, ја у реваншу играо на пролаз Хановера, контао сам набиће им један и укопаће се, швабе су то. они ретарди целу утакмицу убише тотално, ништа нису показали, Атлетико водио до осамдесетог онда га ови ућушкаше некако и тад је била навала, ја већ видим паре у џепу, рекох и ако дође до продужетака на свом су терену, кад оно дође Фалкао у деведесетом и објасни од које се дрво прави дудуче, прсо сам тад. а била је добра кинта, нешто око два сома на тикет од педес' дингера а задњи меч био тај :)
едит: а иначе се ретко кладим мада волем тако кад ЛШ и ЛЕ дођу до завршне фазе да испишем пар тикета, бацим који динар :)
- TB
Јеботе, ја мислио да моја тема кошарка умире.... Овај Либор Козак кида у Лацију јебо га ћаћа....

Ko neće da gleda Partizan evo linka za multiprenos LE
http://tv.utakmica.rs/uefa-europa-league-simulcast/2
Ingliš komentatori
EDIT: Švabe ipak, ali nema veze, ne zabada slika.
Rijeka je izbacila Štutgart sa 2:2 u Nemačkoj, prvi meč 1:1, dali su gol za 2:2 u 90.
http://www.soccerhighlightstoday.com/2013/08/video-vfb-stuttgart-2-2-rijeka-europa.html
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.