- S
Svi ste sigurno culi neku zabludu o srpskom narodu. Ovde napisite neke kojih se setite.
evo par koje sam ja cuo:- Svi srbi puju rakiju
- Srbi su huligani
- Srbi jedu prasetinu svaki dan
- svi Srbi mrze svoje komsije (zemlje)
- Srbi uvek nose narodnju nosnju (!?)Nastavite...
- j
Srbi imaju kurac preko 18 cm
- jСрби живе у Сибиру
?
- SСрби живе у Сибиру
Donekle tačno (kao zabluda)
Ameri mešaju Serbia sa Syberia... (SERBIA sa SAJBERIA) - j
aha, ok.
- P
Svi Srbi su napucani ćelavci sa ogromnim krstačama oko vrata.
- Ž
Srbi ubijaju.
- S
- Svi srbi imaju ruski naglasak kada pricaju engleski.
- zp
Nepismeni smo.
- l
meni jedan slovak rekao "you are from srbia? i watched all kusturica's films! but, wait... you are not a gipsy...." ja mu rekla da jesam, al da mi je prababu silovao slovak, pa ispadoh plava....
- zp
Leksi, to je ironija. Pogledaj naslov teme za pocetak.
- a
Srbi su normalni. Najveća zabluda.
- a
Ja ne znam nikog ko misli da su Srbi nebeski narod a Srpkinja sam i živim u Srbiji. To je mišljenje slovom i brojem tri sociopate iz devedesetih a uzeta nadalje kao zajebancija međ Srbima te ne predstavlja nikakvu zabludu.
- a
Kad ono obrnuto, a Dušane;)))
- EA
... a djeca kuš!
Nema zablude kada su Srbi u pitanju. Sve je tačno i ništa nje istina. Srbi su narod najstariji (po prosjeku starosti stanovništva). - a
ahahaha to edi, razbio si! Svaka čast.
- EA
ko Bugarin skupštinu, a aurora?! Ma bjež! Mi smo čudo bre, u pozitivnom smislu. Jebemo mamu kom stignemo, polupamo dušmanima države, masovno silujemo.. A kad nas siluju, smandrljaju nam državu, onda je to OK. Taki smo kaki smo, naši smo.
- a
Najveća zabluda je da se srbi pišu malim slovom.
- EA
eto vam na!
- V
Zabluda (ali tranzitu) je da je Srbija bogata zemlja. Komunisti su se dobro potrudili da citave generacije indoktrinisu tom idejom.
- Sмного људи трипује да је у Србији хладно у пичку материну, улазимо у фрижидер да се угрејемо.
↓
Срби живе у Сибиру