Tim Burton - propali pajdoman ili najveći genije nešeg doba?
  • Хујо Смрад

Dakle,Burton?Da li cenite njegovu umetnost(pri tom ne mislim samo na fil,već i na likovnu umetnost),da li vam se sviđa to što radi,mislite li da je originalan,mislite li da je prešao granicu između ludila i genijalnosti?

Ja ga lično veoma cenim,ali zanima me vaše mišljenje

• Фејзбукманијак

ел то онај што ради оне болесне филмове типа, Алиса у земљи чуда?

• Урош

Ни једно ни друго, али одличан у томе што ради.

• Cara™

fak it, teme postaju gluplje i od samih defki i postera

• hatorimatori

Složio bi se sa Urošom. Iskreno nisam upoznat sa njegovim slikarstvomm, ali filmove mu obožavam. A tek ženu mu :))

• Хујо Смрад

Da,vidiš,ženu mu nisam pomenuo,ali bolje glumice od nje nema

• Cara™

jeste, posle njegove žene samo kraj sveta dolazi u obzir...

• Vita

Uglavnom odlične filmove pravi, ali isuse, jebo ga džoni dep više.

• wojtek

Гледао сам скоро све његове филмове. По мени, варира од тоталног трансфер блама ђубрета (Алиса), до поприлично добрих филмова (Ед Вуд). Чини ми се да су га гот тинејџерке које носе торбице са Џеком из Најтмера превише извикале. Постао је претенциозан и некако детињасто мрачан.

ЕДИТ : Назвати га генијем је ван сваке памети.

• Vita

Paaaa, da. Alisu nisam gledao, rekoše mi neki pouzdani ljudi da je govno, pa se nisam ni trudio.

• m

ja sam gledao,dobar je,posebno uz dzoint

• YomaX

http://www.starstore.com/acatalog/nbx-town-poster.jpg skroz ok :)

http://blogs.westword.com/showandtell/600full-edward-scissorhands-artwork.jpg

http://ok.ya1.ru/uploads/posts/2009-06/1244826199_1778.jpg

A fascinantno je u ovom filmu Nightmare before christmas sto su sve makete i figurice rucno radjene pa je onda snimljen film ... :)

• Dub

Ponekad ga ne mogu skontati, kao ni Kusturicu.
    EDIT: Nisam znao da je pajdoman, al' bar ima dobru ženu.

• Johnny Castle

Ne, znam... ne "mirisem" ga nikako... Nekako mi je uvijek u istom fazonu... isfuran je... iskreno, Betmena gotivim, al' ostalo, slabije.

• Mr. Moon

Meni sve to ide na tukidida. Najiskrenije. Kao i to što mu ona njegova raspandrkača i Džoni Dep glume u 97% filmova.

EDIT:

Ahahahahaha, ne videh ovo. Ovde je sve rečeno:
    http://www.collegehumor.com/video:1929453

• a

Ričard Barton je Tito :***

• kostja

Edward Scissorhands - занимљива прича сасвим добро режирана, лепо га је погледати да убијеш досаду и лепо се забавиш... 7,5/10

Ed Wood - врхунски филм, одлична глума, предобро снимљено, одлична прича о љ(л)удима који су другачији од других... 10/10 (један од нај црно-белих филмова свих времена)

Sleepy Hollow - класично режиран, класична прича, солидна глума (Деп бриљира)...погледати ако немаш шта паметније да радиш... 7/10

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street - врхунска режија, ту и тамо добра прича, предобра глума, али римејк тако да оцена мање...погледај, нећеш се сморити... 7,5/10

Пајдоман или геније...па, нешто у средини...

• Gvozzden

Ne znam ko je,nikad čuo ali čim za nekoga postoji sumnja da je propali pajdoman onda je propali pajdoman.

• m

Plus za Bartona!

• medicus

Jedna od mana: kako vreme prolazi, sve više komercijalizuje svoje radove...

• kostja

напокон натерах себе да први пут погледам Big Fish...човек дефинитивно није пајдоман пропали...напротив...

• Rouge Femme

meni se svidja... edward scissorhands je sjajan

• Axl.Rose

Genije.... A slažem se za Helenu... kraljica... :)

• Traktor Tom

Jebo ga vise Johnny Depp !!!

• Tračica

Barton i Kjubrik mi omiljeni

• Vejvern

Definitivno genije.

• l

http://www.collegehumor.com/video/5941081/tim-burtons-secret-formula hahahahahahhaahahahahahahahahahah objasnilo!

nit je baš skroz propao, nije beš genije. lepo je krenuo, a onda je uzeo da plagija sam sebe...

• Vejvern

Uvek ce biti neko ko ce ga ismevati i neko ko ce ga hvaliti...

• Hipnos

Одгледах данас Sleepy Hollow. Добар филм за разбијање доколице.

• M

Obozavam ga. Pajdoman je, ali svaki pajdoman je genije na svoj nacin :)

• Sindjelic88

Ma covek je genije,svidja mi se kako predstavi ceo film na neki mracno/smesni nacin...

Одгледах данас Sleepy Hollow. Добар филм за разбијање доколице.

Najjaci mi je deo kad secira onu mrtvu trudnicu,odnosno kad izadje,kako ga gledaju oni seljaci... :D

• Шерлок

Sinđeliću odgovorio si na post djevocji koja ga je okačila prije godinu dana. Elem, dobar je Barton, mislim što se tiče filma. Jebemliga, u onom Betmenu je smjestio Mišel Fajfer, Deni DeVita i Majkl Kitona. Rispekt.

• М

Рекла бих пре да је геније.

• Sindjelic88

Pa zar ima veze kad je okacila? Ako neko vidi aktivnu temu i udje, videce i njen komentar,nisam ja licno njoj odgovorio... :)

• Billy Sharp

Dobar je Barton, sviđaju mi se njegovi filmovi, onaj njegov crtać Corpse Bride me je oduševio. Ne smeta mi što u svakom filmu glumi Džoni Dep, jer čovek može da glumi bukvalno sve, i sjajan je glumac. U svakom slučaju, nije pajdoman, ali nije ni sad neki genije.

• Sindjelic88

Corpse Bride - tema neverovatna,ali mjuzikl majku mu...Ne volim to...

• RH

jel ovaj nije onaj vozač iz formule 1?

• Sindjelic88

Jok,to je Dzejmson Baton... :)

• Niko Ćosavić

Мени се готово све што сам погледао од њега јако свиђа, човек је у стању да направи свој свет у филму који личи на наш али опет има нешто магично (да се тако флафичасто изразим) у свом свету. "Едвард Маказоруки" је тако јебено добра алегорија да је то страшно. Још је и глумио Винсент Прајс, геније хорора у историји кинематографије.

• Sindjelic88

Edvarda sam kao klinac gledao milion puta...Dobar film...

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.