- mm
Jes da je u zezanju dozvoljena tema, al daj šta daš.
Aj, prvo da pitam sledeće.
Zašto ste banovali Fejza opet?
Gde je bre spemovao? Pitao vas je, i komentarisao vaše odgovore.
Znači, mora da prihvati šta ste mu odgovorili, ili ban?
Zašto ne smeju on i Zmia da iznesu svoje mišljenje?
Ne date bre autorma da misle. Vi ćete misliti za njih.
Vi ćete ih prevaspitavati.
Pa sledeće pitanje. Da li vi zaista mislite da su Cara i Burzum ispemovali sajt jer im je dosadno, ili se pravite ludi?
Da li Kajzen zna zašto su oni to uradili, ili ste mu vi objasnili?Da dodam sledeće: ako ne budete odgovarali, ja ću tamo didem da vas propitujem sve ovo.
Zašto? Jer me zanimaju odgovori. Iako ona tema ima naziv koji me asocira da smem nešto da pitam, frka mi je, moram da priznam.
Čekate vi i mene na banče jedno, da oladim glavu. Mslm, ipak vi znate kada nama prokuva glava, i jako se brinete.
Zamolila bih i inertne modove koji se sklanjaju od svega, da malo učestvuju u ćaskanju.
Ako smeju, naravno. - mm
Zvanična, maj es.
Sikter bre.
Što me nerviraš..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - [
Maro to mogu ja da ti kažem. Naravno da sve znaju, ja sam im sve objasnio, Kaizen je sam podržao moderatore u svemu i to je to. Mi autori možemo samo da se jebemo, to ti je istina. Rekao je: Ako vam se ne sviđa sajt i modovi, ćao! Draži su mi oni od vas. Imaš tamo na onoj temi "pitaj moda" sve.
- [
Meni nisi odgovorio!
- mm
Upravo ga neozbiljno shvatamo. Da ga shvatamo ozbiljno, svi bi imali nik: Jovičić
- АК
Читам све ово и размишљам, имате ли ви људи живот ван Вукајлије? Првенствено мислим на тебе, Маро. Можда и није коректно то што су урадили, вероватно није не знам, не пратим од почетка, али свеједно искулирај мало, изађи напоље, лепо је време. :)
- АК
Гледање авиона како полећу и слећу је крша забавно Келте. Стварно пуно пропушташ. :) Дигни главу мало, одмори очи од Вукајлије на гузове неке добре цаве.
- d
Jedno pitanje za moderatori:
Koja je druga po veličini reka pritoka sa desne treće najduže reke u Evropi????
- BH
De si, dule pičkin dušmanine. :) Komplikovano ti pitanje, numemo mi te geografije.
- d
Eve sam!!!!!!!! :=))))))))))))
Ni ja ne znam.... pa reko možda ovde neko zna...
Znači da probam na drugi šalter! ????
- [
Kaže se kuršum!
- d
NEmo se svađate, vi ste drugari! :)

Јебеш га, неам појма како Руси то читају.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e1/Ural_river_basinEN.png
- d
Ja ne idem nigde... nego reko da pitam.... red je i ja nešto da pitam :=)
- _
Ко је најзгоднија модераторка? Закључа келт тамо
- АКcelt
ma jeste, gledacu jedno sat vremena sad kad odem na gejt, cini mi se da direkt gleda poprecno na pistu :)ne sekiraj se znam, nagledao sam ih se, i opet je
interesantno :)И ја бих гледао авионе да идем сунчати буљу на мору. :)
Ако ако, пичака никад никад доста. :)
- Пдne_moj
Kako da udjem na mod forum? Nikako ne mogu da ga nadjem. ae neka baci neko link.Исто као што ја теби улазим на приватне поруке.
- P
Postoji li na sajtu još neki fan Dragane Mirković? ^_^
Ili sam...
http://www.dodaj.rs/f/H/i9/2vFfL2Wt/4char-forever-alone-guy-.png
- P
Ok, ovaj je već poseban slučaj. :)

Ali ja ne zelim da budem ktitor ili moderator, samo bi malo bunario po mod temama. Zanima me kakav je krs i lom tamo. Vido sam neke print-skrinove sa mod foruma i mnogo bre zanimljivo. Isto spanska serija.
@Peki ne mozes ti da vidis moje pvtove zato sto meni niko ne salje pvt i nemam nijednu poruku. Mozda je to razlog, sta ti mislis?
- P
Wojteče, zašto imam samo 2 odabrane definicije? :(
- BH
Peki, pređi u Južni vetar. Ipčetovci imaju 10-ak odabranih. Pitaj Tuluma ako ne veruješ.